THE FRENCH CONNECTION 1971
7/10
اصولا من نمراتمو بر اساس سال ساخت فیلم یا کشور سازنده و بودجه ساخت فیلم میدم وگرنه بالا نباید به فیلم MIDNIGHT RUN نمره 7 میدادم شاید اگه امروز روزی ساخته میشد 5 میدادم
این فیلم THE FRENCH CONNECTION هم به نظر برای زمان خودش فیلم خوش ساختیه ولی با توجه به نقدای که خوندم انتظارم بالا بود 2-3 تا صحنه کارگردان سوتی داده بود یا فیلم نامه نویسی یه جاهای عجیب بود مثله صحنه ی که طرف تو قطار تیراندازی میکنه میره جلو بعد مامور مربوط خیلی شیک از کنار جنازه میگذره میره واگن های بعدی برای پیگیری (یه لشکر مسافر هم پشت سرش میاد انگار نه انگار طرف اسلحه داره) ولی در کل فیلم خوبیه البته نه برای من و ترجیح میدم نسخه 2 ش رو نبینم
یه چیزی که تو این دسته فیلما نمیتونم درک کنم پرش زمانی داستانه به زمان نامعلوم نمونش فیلمای خوش ساخت SERPICO یا USUAL SUSPECTS
واقعا این نوع حرکت کارگردانارو نمیتونم درک کنم . باید تو فیلم بگن کپچر 1 دو 3 نمیدونم برای هر بخش اسمی بذارن یا اگه پرش زمانی دارند بزنند 2 هفته بعد 1 ماه بعد
بی مقدمه بپری وسط یه تاریخی
خیلی کارگردان سعی کرده بود نیویورکو کثیف و تاریک نشون بده منم که کلا آدم بد نیویورک بعد یه محیط سرد و بی روح و کثیف تا آخر فیلم حس سردی تو تمامه بدنم بود انگار نشسته بودم تو سرما
ایده های فیلم خوراک کارگردانای ایرانیه که اسکی برند.
EXTREME JOB 2019
6.5/10
اینو یکی 2 تا از بچه های سایت گفتن خیلی خنده داره واقعا طنز خاصی نداشت. با این که توقعمو اورده بودم پایین به خاطر کره ای بودن فیلم و منتظر چیز خنده داری بودم ولی فیلم جالبی نبود از دید من , فیلم سرشار از صحنه های لوس و طنز مصنوعی آسیای شرقی بود, درست مثله کلیپ های مصنوعی چینی ها و کره ای ها تو اینستاگرام
دیدن دوباره کارای جکی چانو به دیدن این فیلم ترجیح میدم .