The Suicide Squad: 1.5/10
جیمزگان گفته بود که فیلم های سوپرهیرو ای اگر تغییر نکن بسیار بسیار خسته کننده می شن.
من نمی دونم چرا اینو خودش موقع ساخت TSS مدنظر نگرفته!!!
فیلم یه Ripoff بد از فیلم های مارول و همون GotG اه با یه داستان کاملا کلیشه ای و با شعار مدرن این که آمریکا کل دنیا رو داره به فنا می ده و فقط منافع خودش مهمه. شعاری که یک مدتیه ترند شده. اون آخر فیلم صحبت رتکچر با پدرش که من رسما فکر کردم فیلم صدا سیما دارم نگاه می کنم.
یک چیزی که من می دیدم خیلی باهاش حال کردن حذف کردن کارکتر ها بود (که خود من همیشه این نقد رو به مارول وارد می کنم) و این که وارنر به جیمز گان گفته هرکی رو می خوای حذف کن. ولی:
۱- حذف کردن یرخی کارکتر ها مسخره ترین کاریه که می شه کرد.
۲- همینجوی به یکی بگی هرچی می خوای حذف کن (وارنر به جیمز گان) یعنی کلا حساب کتاب نداری همینجوری یک چیزی می سازی می دی به خورد بیننده ها. اصلا خودتم نمی دونی دو روز دیگه چی کار می خوای بکنی.
۳- DCEU کلا سر و ته نداره دو روز دیگه از یه فیلم دیگه سر در میارن کسی ککش هم نمی گزه. یه Standalone هم می چسبونن به فیلم برگشت کارکتر توجیه بشه. بر هم نگشت مهم نیست اصلا انقدر اوضاع Unvierse خرابه و فیلم ها بی ربط به همن و انقدر کارکتر هست که جای اینا بیان که یک گله ای هم این تو حذف می کردن اصلا مهم نبود براشون.
کارکتر هارلی کویین که رسما نقش فیلر رو داره. یعنی تنها نکته مثبت SS بدون شک هارلی کویین بود که اینجا فقط زور چپونش کرده بودن.
کینگ شارک هم کارکترش خیلی خوب در اومده بود ولی در واقع جیمزگان نسخه DC اه گروت رو با خشونت بالا در آورده بود. من قشنگ گروت رو جای اون می دیدم که البته از همون تریلر ها هم معلوم بود این.
در کل فیلم خیلی ضعیفی بود. به نظرم انقدر تحویل گرفتن فیلم توسط منتقد ها از چند موضوع نشات می گیره یکی R-Rated بودن فیلم یکی اسم جیمزگان یکی هم اوضاع افتضاح بقیه فیلم های DCEU.
به شخصه اون تغییری که جیمزگان ازش حرف می زد رو من مطلقا توی TSS ندیدم در عوضش توی Joker دیدم. با توجه به تریلر ها امیدوارم توی Batman هم ببینم.