خیلی وقت بود اینجا نظر نداده بودم ولی خب ... i am back
Fear Street: Part One - 1994
5/10
Fear Street: Part Two - 1978
7/10
Fear Street: Part Three - 1666
6/10
با اینکه مثل همه فیلم های نتفلیکیس عشق و عاشقی اقلیت های جامعه رو نشون میده اما این سه گانه برای سال 2021 که کمبود فیلم های اسلشر درست و حسابی درش بیداد میکرد مثل لنگه کفش تو بیابون بود و محصولی جذاب بود. هر چند نسخه اول اصلا خوب شروع نمیشه ولی نسخه دوم عالیه و نسخه سوم باز دوباره متوسط میشه. لذت بردم در کل.
Gemini Man 2019
5/10
یکبار مصرف! داستان همیشه تو این مدل فیلم ها مشکل داره ولی خب تکنولوژی به کار رفته برای جوون تر کردن چهره ویل اسمیت عالیه و نوید این رو میده که در آینده فیلم های بیشتری از این دست خواهیم دید.
Troy 2004
10/10
عجب فیلمی بود عجب فیلمی بود ... همیشه فقط تیکه های آخرش رو در تلویزیون ایران دیده بودم ولی وقتی خودش رو دیدم که میدونستم برد پیت کی هست و عجب نقش متفاوتی هم داشت، داستان هم زیبا بود و مثل همیشه ... بزرگترین اتفاقات جهان ما در تاریخ به خاطر یک زن رخ داده!
First Man 2018
8/10
با اینکه به شدت اعتقاد دارم قضیه سفر انسان به ماه تئوری توطئه هست ولی خب این فیلم خیلی وقت بود توی هاردم گیر کرده بود و بلاخره دیدمش و چقدر لذت بردم از تماشای اون. بازی رایان گاسلینگ عالی بود مخصوصا که قبل از این فیلم من Blade Runer 2049 رو دیده بودم که راسلینگ خیلی توش خوش درخشیده بود. در کل این فیلم حالت مستند طور برام داشت و دیدن چهره انسان ها تو شرایط مختلف خیلی هیجان انگیز بود.
Black Widow 2021
6/10
چرا باید دشمن توی همچین فیلمی فقط آخر سر ظاهر بشه؟ چرا اون تنش های همیشگی رو نمیتونیم تو این فیلم ببینیم؟ شخصیت یلنا خیلی بهتر از ناتاشا ظاهر شد و به قولی فقط سوپرهیرو لندینگ و پوز فرودش قشنگ بود! تنها چیزی که واقعا دیدنش عالی بود شخصیت
تسک مستر بود. امیدوارم بانو یلنا رو زودتر ملاقات کنیم
F9: The Fast Saga 2021
4/10
یک What the hell دائمی همش روی لب من بود موقع تماشای این فیلم! به قول یکی از دوستان حتی با God Cut هم نمیشه بعضی چیزای این فیلم رو توضیح داد چه برسه به نسخه Director Cut. یک صحنه طرف به راحتی میپره تو کامیون صحنه بعدی به سادگی از داخل کامیون در حال سقوط میاد بیرون! بی منطقی این فیلم تنها زمانی میتونه روی مخ نباشه که بیان بگن اعضای این مجموعه کلا سوپر هیرو هستن که بحثش هم توی خود این قسمت زیاد بود. وگرنه هیچ توجیهی نمیتونه داشته باشه. هر قسمت هم یک رقیب و یک تکنولوژی رو میکنن که آخر سر میوفته دست اعضای دامنیک تورتو و رقیب به رفیق تبدیل میشه! حقیقتا تنها بازی خوب مربوط به جان سینا بود که چهره خونسرد قشنگی داشت و بعد از دو سال بلاخره چشم ما به جمالش روشن شد.
یک نکته پایانی: تریلر های این فیلم چرا تمام صحنه های اکشن رو نشون میدن! هیچ چیزی رو نمایش نداده باقی نمیزارن و سورپرایز ها بول شت میشه برای ادم!