The Mist 2007
8.5/10
پیرو بحث های اخیر در مورد فیلم the mist دوباره این فیلم رو دیدم و به نظرم حیفه که این فیلم در این تاپیک امتیازی نداشته باشه
هنوز هم بعد از چندین سال فیلم واقعا خوش ساخت هست. تقابل بین خرافات و منطق در داخل فروشگاه و قربانی کردن انسان برای نجات خود رو به شکل عالی پیاده کرده و بعد از مدتی اون زن یهودی داخل فروشگاه از هیولا های داخل فیلم بدتر و نفرت انگیزتر میشد. فیلم شاید در نگاه اول ژانر تخیلی و ترسناک از چند تا موجود فرازمینی باشه ولی من مطئننم اگه یک روزی همچین اتفاق و سناریوی بیفته ترس اصلی انسان ها باید از افرادی مشابه کارکتر کارمودی در این فیلم باشه
دیالوگ ها به نظرم یکم ضعیفه ولی اکتینگ بازیگرها یکم این نقص رو جبران میکنه و سکانس اخر فیلم هم همچنان پشم ریزون ساخته شده
موسیقی متن اخر فیلم هم به نظرم واقعا شاهکار هست و شاید 100 ها بار شنیده باشم ولی باز هر دفعه موهای تن ادم رو سیخ میکنه
اگه از این موسیقی خوشتون اومد توصیه میکنم حتما و حتما مستند صامت baraka رو هم ببینید جدا از اینکه به نظرم بهترین مستند در این سبک هست در یک بخشی از همین ترک استفاده کرده که فکر نکنم برای اون تصاویر یک ترک بهتری از این host of seraphim وجود داشته باشه
Silent Hill 2006
8/10
چند روز پیش دیدم شبکه ای داره Silent Hill رو پخش میکنه و در این ایام کرونایی و قرنطیه واقعا دیدن دوباره این فیلم بعد از حدود 11 سال چسبید
و به نظرم با اختلاف بهترین فیلم اقتباس شده از بازی های ویدیویی هست و هنوز دلیل اینکه منتقدان این فیلم رو جدی نگرفتن برام مبهمه
کست خیلی خوب - جلوه های ویژه نسبت به سال ساخت خوب و داستانی فوقالعاده با نکات ریز ولی با روایت روان ! (مثل بعضی فیلم ها نیست که بعد از فیلم 1 ساعت گوگل کنیم که فلان چیز چی شد )
البته من تا قبل از دیدن فیلم SILENT HILL بازی نکرده بودم که همین فیلم باعث شد با یکی از بهترین فرنچرایزهای عمرم اشنا بشم