Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Mother!
چه فیلم خوبی بود :D
بدون هیچ پیش زمینه ای که اصلا داستان درباره ی چی هست و چه فضایی داره فیلم رو دیدم. خب از همون اول فیلم طوری شروع میشه که میشه حدس زد سورئاله. ولی یکم جلوتر میره و بار رئال فیلم بیشتر میشه. و در نهایت 40 دقیقه طوفانی آخر که اتفاقات پشت سر هم و بی وقفه میفتن که جای هیچکاری به بیننده نمیدن. حقیقتا من فقط ظاهر فیلم رو متوجه شدم و بیشتر با کاراکتر مادر(که فیلم از نگاه اون بود) تونستم باشم و درکش کنم(که قصد کارگردان هم همین بود). ولی بعد که فیلم تموم شد رفتم نقداش رو خوندم و متوجه استعاره هاش شدم که چقدر باعث شد فیلم بیشتر بهم بچسبه!
9/10

Mother%212017.jpg

قبل اینکه نقدهای فیلمو بخونم فیلمو دیدم خوابم گرفت چون اصلا مخم تو این جور فیلما کار نمیکنه و ابدا ژانر مورد علاقه ام نیس
بدون خوندن نقد بهش 1 میدن بخاطر بازی جنیفر ک قشنگ بود
بعد رفتم نقد خوندم دوباره فیلمو دیدم اینبار متوجه شدم چی ب چیه البته باز یجاهایی هنوز نفهمیدم و درست درک نکردم یعنی چی

امتیاز بعد خوندن نقد و دیدن دوباره 7​

• Like
Reactions: MK_COD
mother
تقریبا دیدم نسبت به فیلم منفی بود . به خاطر نظرات ضد و نقیضی که دربارش وجود داشت .می دونستم فیلم قراره استعاری باشه برای همین نباید توش دنبال منطق روایی باشم و حتی انتظار داشتم مثل فقط خدا می بخشد فیلمی گنگ و غیر قابل تحمل باشه که به زور 10 تا متن بشه ازش معنی و مفهوم در آورد و خود فیلم در رساندن پیامش ناتوان باشه . ولی فیلم خیلی بهتر از چیزی بود که انتظار داشتم . فیلم کاملا استعاری است . وقت دیدنش باید با دید باز نگاهش کرد و البته پیشنهاد میشه که اصلا درباره نمادهاش چیزی نخونید و اول برداشت خودتون رو داشته باشید . ولی اون طوری نیست که نشه چیزی ازش سر در آورد یک سری از پیام هاش کاملا قابل درکه . تا نیمه اول فیلم بعد تعلیقی و مرموزی فیلم بیشتره از نیمه به بعد حوادث و استعاره ها پشت سرهم سمت بیننده پرتاب میشه که شاید بعضی جاها باعث شه بیننده پس زده شه . بازی ها عالی است . لارنس به خوبی در نقش فرو رفته و باردم هم به خوبی کاراکتر متزلزل اش رو در آورده . میشل قایفر هم در نقش کوتاهش خوب ظاهر شده . همانطور که گفتم فیلم یک اثر سرراست نیست .برای همین به دید یک اثر ترسناک-هیجانی یا یک فیلم نرمال با ساختاری مشخص نباید به دیدنش نشست . و البته فیلمی هم نیست که حتما باید پسندید . فیلم ضعف هایی داره مثل یک سری خرده پیرنگ ها و چرا ها که تو ذهن بیننده میاد و شاید پاسخ درستی براش پیدا نشه . ولی در کل شخصا از فیلم لذت برم و به نظرم در این سال ها که سینمای هالیوود پر از آثاری شده که یک فرمول قدیمی رو به صورت کاربونی بازتولید می کنن و آثار قدیمی رو با دلیل و بی دلیل نبش قبر می کنند دیدن اثری این چنینی غنیمته و البته باید جسارت آرنوفسکی رو در ساخت همچین اثری ستود . هرچه قدرم کارش نقص هایی داشته باشه .

امتیاز 8.5 از 10

IT .. به نظرم 2 ساعت براش زیاد بود و ی خورده الکی کشش دادن .. بعدم اینکه پایان فیلم خیلی خوب بود و بیننده رو مشتاق نگه میداره برای فصل دوم فیلم که سال 2019 میاد .. امتیاز 9/10

IT

ابتدا به ساکن نباید انتظار ترسیدن چه به صورت جامپ اسکیر چه به صورت سایکولوجیکال رو از فیلم داشت...خوب حالا تکلیف فیلم برای من شد دلهره آور تینیجری.
تا اینجا چندان مشکلی نیست و این رو به عنوان سبک فیلم می پذیریم.در همین باب هم فیلم دارای اشکالاتی است.از جمله کلیشه ای بودن ریز داستان و حتی پرداخت آن،وجود تیکه های نامانوس با محتوای فیلم (از جمله صحنه های کمدی و بعضی دیالوگ ها)،آنتاگونیست فیلم فاقد عمق و جذبه ی کافی می باشد (دلقک توی فصل ضعیف FREAK SHOW سریال AHS هم حتی به نظرم بهتر در اومده)،عدم پاسخگویی به بعضی سوالات که نسخه ی دوم هم که بیاد (به دلیل فرق قطعی ای که از یک لحاظ خواهد داشت که اونایی که فیلم رو دیدند در پایان فیلم متوجه شدند) نمی تواند بستر مناسبی برای پاسخ به آن ها باشد،ضعف در بعضی دیالوگ ها،تعلیق داستان چندان خوب از آب در نیومد.
از لحاظ فنی اما فیلم خوبی بود و‌ شاید فقط یکم سرد تر کردن ترکیب رنگ های فیلم،مناسب تر بود.

آخرین ویرایش:
من فیلم mother رو که میدیدم فکر میکردم شخصیت فیلم پارانویا داره و تا اواخر فیلم با همین دید کل کنایه ها استعاره های فیلم رو برای خودم معنی میکردم و با لبخندی بر لب به ذکاوت و هوش سرشار خودم میبالیدم! اما نگو که کلا پرت بودم از ماجرا!!:D

star wars :the last jedi
من تصمیم داشتم اصلا راجب star wars last jedi چیزی نگم هیچ جا هی با خودم میگفتم شاید یه بار دیگه ببینم نظرم عوض بشه اما برای دوم که فیلم رو دیدم حتی بیشتر نا امید شدم هرچی تو قسمت قبل جی جی ابرامز داستان رو با پتانسیل بینظیر واسه ادامه تو قسمت های بعدی گذاشته کنار دوست بزرگوارمون اقای رایان جانسون با یه میدل فینگر به همه طرفدارای استار وارز خرابش کرد تا حدی که من اصلا باورم نمیشد همچین فیلمی تحت سری جنگ ستارگان ساختن و ازار دهنده تر از اون متا کریتیک فیلمه که 86 87 حالا تو این مایه ها از طرف سایت ها گرفته !!!! یعنی قشنگ انگار دیزنی به زور میخواد به ما بگه خیلی هم فیلم خفنی ساختیم باید خوشتون بیاد به شخصه مشکل اصلی فیلم رو شخصیت پردازی تو این قسمت میدونم شخصیت های جدیدی که معرفی کردن که بماند راجبشون حرف نزنم بهتره شخصیت هایی که تو force awakens به زیبایی هرچه تمام تر معرفی شده بودن اکثرا کمرنگ بودن تنها نکته مثبت به نظر من کایلو رن هست هرچند که اونم میتونست خیلی بهتر باشه
امتیاز من 4/10

آخرین ویرایش:
The killing of a Sacred Deer
5dbq_d2.jpg

دیدم زیاد این فیلم اینجا تحویل گرفته نشد. از طرفی تو فصل جوایزم شانسی نداره و خلاصه از اون فیلماییه که دیده نمیشه تا دیده بشه!!!
لانتیموس با لابستر و داگتوث تونست تو سال های اخیر اسمی برای خودش دست و پا کنه . با این که اون ها رو ندیده بودم ولی با فضای کاراش اشنا بودم.در واقعا خلاصه داستانی که از لابستر خونده بودم منو ترغیب کرد که فیلم جدیدشو ببینم.
مهم ترین عنصری که شاید بتونه به فیلم های لانتیموس بها بده همین فضاسازی متفاوت و گیراشونه . کیلینگ برخلاف لابستر از همون اول فضای فیلم و قالب داستان رو برای بیننده رو نمیکنه و با بازی های خشک و موسیقی ای ک انگار برای یه فیلم ترسناک کامپوز شده فیلمو جلو میبره و علامت سوال های زیادی رو ایجاد میکنه . موسیقی و شخصیت پردازی شاید اولش یه ذره تو ذوق بزنن ولی رفته رفته تو قالب حوادث خودشونو توجیه میکنن . البته خشک بودن شخصیت ها به نظرم بزرگترین ضربه رو به فیلم میزنه.شاید شخصیت مارتین همچین شخصیت پردازی رو لازم داشت ولی خوانواده ی استیون لازم بود کمی ملایم تر باشن تا بتونن حسو به بیینده انتقال بدن . نتیجه این شد که اخر فیلم با بی تفاوتی از کنار اتفاقات بگذرم اتفاقاتی که شاید قرار بود تاثیر زیادی رو بیینده بزارن و مفهوم خوبی پشتشون باشه سطحی جلوه کنن . استعاره ها جالب در نیومده ولی با وجود یه سری حفره ها هنوز فیلمنامه و کارگردانی قوی جور فیلمو میکشن و تا اخر گیرا حفظش میکنن.
خلاصه کیلینگ شاید از فیلم های خیلی تاپ امسال نباشه.خیلی از بخش هاش سطحی و هرز باشن و بخش زیادیش متکی به داستان های قدیم یونانی باشه(که خب من هنوزم اطلاعی ازشون ندارم و نمیخوامم پیشونو بگیرم) و بخواد کم و کاستی هاشو پشت اونا قایم کنه , ولی باز هم از فیلم های خوب و متفاوت امساله و دو ساعت میتونه مخاطب رو درگیر خودش کنه و در پایان راضی نگه داره.
6.5 /10

it 201 6/10
It_%282017%29_poster.jpg

ترسناک نیست
فیلم نوجوانانست
بیشتر روی بحث روانشناسی کار میکنه
تکه های دیالوگیش اصلا از نظر من خنده دار نبود
سوالاتی را پاسخ نمیده که مهمترینش اینه که اصلا دلقک قصه ما از کجا اومده
خود دلقک کار خاصی به جز اول فیلم انجام نمیده
فیلم قابل قبولی هست و میشه تا اخر دید

Star Wars: The Last Jedi
من هیجوقت fan سری star wars نبودم ولی همشون رو دیدم و به نظرم Last Jedi یکی از بهترینهای این سری هست. زیاد توضیح نمیدم که spoil نشه ولی به نظرم این جریان user score که واسه این فیلم راه افتاده واقعا بی اساس و چرت هست.
9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or