Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

.
Star-Wars-The-Last-Jedi-1-2-600x316.jpg

Star Wars: The Last Jedi

متاسفانه Rian Johnson یه تنه آفتابه رو گرفت رو تمام چیزی که من و سیل عظیمی از فن های دیگه راجع به استار وارز علاقه داشتیم
ببینید شما باید فیلم رو ببینید و قبلش هم خوب فیلم های قبلی رو دیده باشید که متوجه بشید چی میگم .
من واقعا نا امید شدم چون به این کارگردان ایمان زیادی داشتم ...
جی جی آبرامز داستان های جدید زیادی رو باز کرده بود که قرار بود تو شماره بعد به سرانجام برسن اما Rian Johnson با تمام گستاخی همرو واقعا یا نادیده گرفت یا حذف کرد از معادله . کهکشانی که ماتوی دنیای ریان جانسون میبینیم بسیار حالت مینیمال شده ای داره.
پلات هول ها زیادن ، کافیه برید REVIEW های منفی فیلم رو ببینید متوجه میشید.
مارک همیل همون اول م گفته بود من وقتی اسکریپت اپیزود 8 رو خوندم با تمام تصمیماتی که راجع به کرکتر ـم گرفته شد مخالفت کامل داشتم ولی اخترام گذاشتم به کارگردان.
فیلم هر 5 دقیقه یه بار تو هر شرایطی باید یه جوکی بچپونه . کلا دیزنی ـیزه شده : | در صورتی که قرار بود این اپیزود تم تاریک تری هم داشته باشه...
تو فیلم یه حیوون فضایی Cute گذاشتن که نه وجودش توی plot تاثیری داره نه بامزس ...
تنها دلیلش اینه تا سال های بعد دیزنی اسباب بازیاشو بفروشه.
نکات مثبت فیلم هم مارک همیل دیزی ریدلی و آدارم درایور هستن مخصوصا آدام درایور که کایلو رن با همه اون پیچیدگی هاش واقعا عالی در اورده .

پ.ن: یه سر متا کریتیک و گوجه گندیده بزنید واکنش مردم رو به فیلم ببینید .

5/10​

آخرین ویرایش:
.
Star-Wars-The-Last-Jedi-1-2-600x316.jpg

Star Wars: The Last Jedi

متاسفانه Rian Johnson یه تنه آفتابه رو گرفت رو تمام چیزی که من و سیل عظیمی از فن های دیگه راجع به استار وارز علاقه داشتیم
ببینید شما باید فیلم رو ببینید و قبلش هم خوب فیلم های قبلی رو دیده باشید که چی میگم .
من واقعا نا امید شدم چون به این کارگردان ایمان زیاده داشتم ...
جی جی آبرامز داستان های جدید زیاده رو باز کرده بود که قرار بود تو شماره بعد به سرانجام برسن اما Rian Johnson با تمام گستاخی همرو واقعا یا نادیده گرفت یا حذف کرد از معادله . کهکشانی که ماتوی دنیای ریان جانسون میبینیم بسیار حالت مینیمال شده ای داره.
پلات هول ها زیادن ، کافیه برید REVIEW های منفی فیلم رو ببینید متوجه میشید.
مارک همیل همون اول م گفته بود من وقتی اسکریپت اپیزود 8 رو خوندم با تمام تصمیماتی که راجع به کرکتر ـم گرفته شد مخالفت کامل داشتم ولی اخترام گذاشتم به کارگردان.
فیلم هر 5 دقیقه یه بار تو هر شرایطی باید یه جوکی بچپونه . کلا دیزنی ـیزه شده : | در صورتی که قرار بود این اپیزود تم تاریک تری هم داشته باشه...
تو فیلم یه حیوون فضایی Cute گذاشتن که نه وجودش توی plot تاثیری داره نه بامزس ...
تنها دلیلش اینه تا سال های بعد دیزنی اسباب بازیاشو بفروشه.
نکات مثبت فیلم هم مارک همیل دیزی ریدلی و آدارم درایور هستن مخصوصا آدام درایور که کایلو رن با همه اون پیچیدگی هاش واقعا عالی در اورده .

پ.ن: یه سر متا کریتیک و گوجه گندیده بزنید واکنش مردم رو به فیلم ببینید .

5/10​

البته متا 86 گرفته که بد نیست
ولی دانکریک نولان هم 94 اینا گرفته بو حتی تا اخر ش حوصلم نکشید نگاه کنم در نتیجه سلیقه ها متفاوته

La Haine

برای بار سوم این فیلم رو دیدم.اما اثری نیست که بخواد در طول تاریخ سینما ماندگار بشه.اما سوال چالش بر انگیز اینه که آیا حتماً اثری که شاهکاره،قراره در طول تاریخ سینما هم به ماندگاری برسه،و یا بلعکس،اثری که در طول تاریخ به ماندگاری رسیده،قطعا از اثری که فقط برای تایم لاین خاصی در نظر گرفته شده بهتره؟نه،به نظر من این طوری نیست..به نظر من مغز طوری ساز و کارش انجام میشهکه سریعا بدون اینکه روش کنترلی داشته باشی از ماندگار بودن اثر پل میزنه به شاهکار بودن....ولی من اعتقاد دارم که همچین اندیشیدنی بر اساس همچین علت و معمولی اشتباهه کلا...La Haine از این نظر، مث موسیقی رپ زیر زمینی میمونه،ساخته شده برای مصرف شدن،من به اینا میگم فیلمای مصرفی اما نه به معنایی که در جامعه شناسی برای کالا به کار میره،مصرفی به این معنا که ساخته تا فقط موضوعی که اخیراً در حال جریانه و یا اتفاق افتاده رو در بگیره،بَری از هر چیز جهان شمولی،فقط برای شرایط اجتماعی و مکان زمان خاصی ساخته شده...این به نظر من ارزشش خیلی بیشتر از ماندگاریه اثره،چون اولا به نظر من اثری که ماندگاره اکثرا شاید به کلیات رایج بپردازه،اما جزییات اتفاقات رو کلا لیو میده(چون در تضاد با ماندگاریه)..دو اینکه La Haine ، موسیقی رپ،نقاشی های گرافیتی،به عمد،آگاهانه،این به عمد و اگاهانه خیلی مهمه،از عناصری که باعث موندگاری میشه میپرهیزن...نقاشی های گرافیتی خیابونی با اون طراحی،معنا و شکل و شمایل شاهکارشون با این علم کشیده میشن که دقیقا میدونن که چند وقت دیگه قراره پاک شن،موسیقی رپ دقیقا میدونه که این تکستی که رو این بیت و فلو داره میگه شاید 10 سال دیگه اصلا حرفی برای گفتن نداشته باشه،کهنه شده باشه برای شرایط جامعه الان،اما عین خیالش نیست که،همین الان هم یه اهنگ میده که شرایط اجتماعی الان رو در بر داشته باشه،اون آثار قبلیش رفت به رحمت خدا،عین خیالشم نی،از اولم عین خیالش نبود...من به اینا میگم مصرفی چون ساخته شده در لحظه مصرف بشه نه اینکه بمونه،دیدن و شنیدن این آثار اگر کرکره پایین نباشه قطعا باعث لول آپت میشه اما در اخر چیزی از خود اثر باقی نمیمونه،چون تو خوردیش و مصرفش کردی...اما آثار ماندگار،جهان شمول رو نمیتونی بخوری،مصرفش کنی،یه فاصله معینی ازت دارن که در نهایت فقط بتونی به موازاتشون پیش بری...

حالا وقتی ما میگیم مادر ارنوفسکی مزخرف بود،به خاطر اینه که بر اساس شیوه اندیشیدن ما،ساز و کاری که مغز ما بر اساسش نتیجه گیری میکنه،که یه نمونه ش رو در متن بالا میبینید،این فیلم مزخرف بوده.اگر قبولش کنیم،مث این میمونه خودمون رو تحویل نگرفتیم و چیزایی که صحبتش رو میکنیم حرفه،همش حرفه...میبینی نمیشه که همزمان هم از La Haine لذت برد و هم از مادر ارنوفسکی،من گفته بودم که اگر بتونم همزمان هر دو رو پوشش بودم میشه نشانی از میان مایگی من..اما به توی نوعی برخورد نه؟پیش خودت گفتی که این به منم داره میگه فلان فلان؟دقت کردی چیزی که من دارم میگم رو شاید 5% قبول داشته باشن،پس با این حرفی که دارم میزنم نفرت و تمسخر 95% دیگه رو به سمت خودم میکنم.این که برای من مشخصاً بدتره به چی تو برخورده آخه؟قطعا در نظر تو هم من با این افکار ادم فلان فلانی هستم فقط سعی کردی به زبونش نیاری...یک اینکه به نظر من توهین،اصلا توهین بار منفی داره،حمله،حمله به سلیقه و علایق یک فرد،اصلا توهین به شخصیت طرف نیست،همون طور که صمیمی ترین رفیق من مزخرف ترین فیلما و موسیقی ها رو از نظر من میبینه و گوش میده و از نظر اون منم...دو اینکه ،یه روز که از خونه رفتی بیزون قشنگ چشات رو واکن ببین چقدر در طول همین زندگی روزمره حق و حقوقت پایمال یا ازت سلب میشه و تو لب از لب تکون نمیدی...بعد که برمیگردی خونه بازیسنتر رو باز میکنی یه پستی رو دقیقا توهین به خودت میبینی(در صورتی که اگر لارج باشی این چیزا اصلا توهین نیست) و واکنش هایی که میباس در دنیای بیرون نشون بدی رو اینجا رو میکنی،بالاخره احساسات سرکوب شده از جای دیگری،باید در جای دیگری خود را خالی کند.

بالاخره ما هم یه زمانی از هر نوع کارگردان شاخی خوشمون میومد هر چند چیزایی که ارائه میدادن کاملا در تضاد با یکدیگر بود..بعد یکم پیش رفتیم دیدیم آقا اشتباهه این شکلی،نمیشه..زور نیست که مث تو هر کسی رو قبول داشته باشیم و اگر خدایی از یه فیلم کارگردانی خوشمون نیومد بگیم «از نظر من» خوب نبود،«خوشم نیومد» شاید کس دیگه خوشش بیاد... تعریفای دیکته شده از هنر که اکثرا توسط بورژواهای قرن 18 فرانسه ارائه شده رو بلدیم،این که هنر مجبور نیست فلان کنه،مجبور نیست فلون کنه،هنر با زیبایی شناسی گره خورده،هنر برای هنر،هنر نباید خودشو به دیگری توضیح بده...حاجی از این به بعد ما اگر از یه اثری خوشمون نیاد،هر کسی هم بخواد ساخته،میگیم به درد نمیخورد اولش به «نظر من» هم نمیزاریم چون تابلوئه به نظر منه...از این به بعد در چارچوب قوانین محصولی که مزخرف بود رو میگیم مزخرف بود هر چند کارگردان کارنامه خوبی داشته بوده و همه از ازش خوششون اومده باشه،اثری هم که خوب بود رو میایم میگیم ایول چه خوب بود هر چند همه هم خوششون اومده باشه و راضی باشن.به همین سادگی،به همین خوشمزگی،پودر کیک رشد...ایهام داره.

10/10

میانگین امتیازات کاربران به فیلم Dunkirk

Ehsan95_76 10/10
reydge 10/10
yonestm 10/10
KILLER/4/Ever 9/10
Phantom Pain V 9/10
Abolfazl3007 9/10
Catalan 8.5/10

Origami2008 8/10
Alkazar 8/10
Mehdi-Xbox 7.5
barneysawyer 7.5/10
AmirAirGunner 7/10
stanley 7/10
Max Blood 7/10

wiy2011 6/10
bayern_vahid 5.5/10
Black Roze 5/10
Deliverer 5/10
susha 5/10
isapor1234 5/10

hitman68 4/10
BatiGoal 1/10

Score : 7.0

Ehsan95_76 10/10
reydge 10/10
yonestm 10/10
KILLER/4/Ever 9/10
Phantom Pain V 9/10
Abolfazl3007 9/10
Catalan 8.5/10

Origami2008 8/10
Alkazar 8/10
Mehdi-Xbox 7.5
barneysawyer 7.5/10
AmirAirGunner 7/10
stanley 7/10
Max Blood 7/10

wiy2011 6/10
bayern_vahid 5.5/10
Black Roze 5/10
Deliverer 5/10
susha 5/10
isapor1234 5/10

hitman68 4/10
BatiGoal 1/10

منم 1 میدم بهش. :D

• Like
Reactions: Sam _Fisher
La Haine

برای بار سوم این فیلم رو دیدم.اما اثری نیست که بخواد در طول تاریخ سینما ماندگار بشه.اما سوال چالش بر انگیز اینه که آیا حتماً اثری که شاهکاره،قراره در طول تاریخ سینما هم به ماندگاری برسه،و یا بلعکس،اثری که در طول تاریخ به ماندگاری رسیده،قطعا از اثری که فقط برای تایم لاین خاصی در نظر گرفته شده بهتره؟نه،به نظر من این طوری نیست..به نظر من مغز طوری ساز و کارش انجام میشهکه سریعا بدون اینکه روش کنترلی داشته باشی از ماندگار بودن اثر پل میزنه به شاهکار بودن....ولی من اعتقاد دارم که همچین اندیشیدنی بر اساس همچین علت و معمولی اشتباهه کلا...La Haine از این نظر، مث موسیقی رپ زیر زمینی میمونه،ساخته شده برای مصرف شدن،من به اینا میگم فیلمای مصرفی اما نه به معنایی که در جامعه شناسی برای کالا به کار میره،مصرفی به این معنا که ساخته تا فقط موضوعی که اخیراً در حال جریانه و یا اتفاق افتاده رو در بگیره،بَری از هر چیز جهان شمولی،فقط برای شرایط اجتماعی و مکان زمان خاصی ساخته شده...این به نظر من ارزشش خیلی بیشتر از ماندگاریه اثره،چون اولا به نظر من اثری که ماندگاره اکثرا شاید به کلیات رایج بپردازه،اما جزییات اتفاقات رو کلا لیو میده(چون در تضاد با ماندگاریه)..دو اینکه La Haine ، موسیقی رپ،نقاشی های گرافیتی،به عمد،آگاهانه،این به عمد و اگاهانه خیلی مهمه،از عناصری که باعث موندگاری میشه میپرهیزن...نقاشی های گرافیتی خیابونی با اون طراحی،معنا و شکل و شمایل شاهکارشون با این علم کشیده میشن که دقیقا میدونن که چند وقت دیگه قراره پاک شن،موسیقی رپ دقیقا میدونه که این تکستی که رو این بیت و فلو داره میگه شاید 10 سال دیگه اصلا حرفی برای گفتن نداشته باشه،کهنه شده باشه برای شرایط جامعه الان،اما عین خیالش نیست که،همین الان هم یه اهنگ میده که شرایط اجتماعی الان رو در بر داشته باشه،اون آثار قبلیش رفت به رحمت خدا،عین خیالشم نی،از اولم عین خیالش نبود...من به اینا میگم مصرفی چون ساخته شده در لحظه مصرف بشه نه اینکه بمونه،دیدن و شنیدن این آثار اگر کرکره پایین نباشه قطعا باعث لول آپت میشه اما در اخر چیزی از خود اثر باقی نمیمونه،چون تو خوردیش و مصرفش کردی...اما آثار ماندگار،جهان شمول رو نمیتونی بخوری،مصرفش کنی،یه فاصله معینی ازت دارن که در نهایت فقط بتونی به موازاتشون پیش بری...

حالا وقتی ما میگیم مادر ارنوفسکی مزخرف بود،به خاطر اینه که بر اساس شیوه اندیشیدن ما،ساز و کاری که مغز ما بر اساسش نتیجه گیری میکنه،که یه نمونه ش رو در متن بالا میبینید،این فیلم مزخرف بوده.اگر قبولش کنیم،مث این میمونه خودمون رو تحویل نگرفتیم و چیزایی که صحبتش رو میکنیم حرفه،همش حرفه...میبینی نمیشه که همزمان هم از La Haine لذت برد و هم از مادر ارنوفسکی،من گفته بودم که اگر بتونم همزمان هر دو رو پوشش بودم میشه نشانی از میان مایگی من..اما به توی نوعی برخورد نه؟پیش خودت گفتی که این به منم داره میگه فلان فلان؟دقت کردی چیزی که من دارم میگم رو شاید 5% قبول داشته باشن،پس با این حرفی که دارم میزنم نفرت و تمسخر 95% دیگه رو به سمت خودم میکنم.این که برای من مشخصاً بدتره به چی تو برخورده آخه؟قطعا در نظر تو هم من با این افکار ادم فلان فلانی هستم فقط سعی کردی به زبونش نیاری...یک اینکه به نظر من توهین،اصلا توهین بار منفی داره،حمله،حمله به سلیقه و علایق یک فرد،اصلا توهین به شخصیت طرف نیست،همون طور که صمیمی ترین رفیق من مزخرف ترین فیلما و موسیقی ها رو از نظر من میبینه و گوش میده و از نظر اون منم...دو اینکه ،یه روز که از خونه رفتی بیزون قشنگ چشات رو واکن ببین چقدر در طول همین زندگی روزمره حق و حقوقت پایمال یا ازت سلب میشه و تو لب از لب تکون نمیدی...بعد که برمیگردی خونه بازیسنتر رو باز میکنی یه پستی رو دقیقا توهین به خودت میبینی(در صورتی که اگر لارج باشی این چیزا اصلا توهین نیست) و واکنش هایی که میباس در دنیای بیرون نشون بدی رو اینجا رو میکنی،بالاخره احساسات سرکوب شده از جای دیگری،باید در جای دیگری خود را خالی کند.

بالاخره ما هم یه زمانی از هر نوع کارگردان شاخی خوشمون میومد هر چند چیزایی که ارائه میدادن کاملا در تضاد با یکدیگر بود..بعد یکم پیش رفتیم دیدیم آقا اشتباهه این شکلی،نمیشه..زور نیست که مث تو هر کسی رو قبول داشته باشیم و اگر خدایی از یه فیلم کارگردانی خوشمون نیومد بگیم «از نظر من» خوب نبود،«خوشم نیومد» شاید کس دیگه خوشش بیاد... تعریفای دیکته شده از هنر که اکثرا توسط بورژواهای قرن 18 فرانسه ارائه شده رو بلدیم،این که هنر مجبور نیست فلان کنه،مجبور نیست فلون کنه،هنر با زیبایی شناسی گره خورده،هنر برای هنر،هنر نباید خودشو به دیگری توضیح بده...حاجی از این به بعد ما اگر از یه اثری خوشمون نیاد،هر کسی هم بخواد ساخته،میگیم به درد نمیخورد اولش به «نظر من» هم نمیزاریم چون تابلوئه به نظر منه...از این به بعد در چارچوب قوانین محصولی که مزخرف بود رو میگیم مزخرف بود هر چند کارگردان کارنامه خوبی داشته بوده و همه از ازش خوششون اومده باشه،اثری هم که خوب بود رو میایم میگیم ایول چه خوب بود هر چند همه هم خوششون اومده باشه و راضی باشن.به همین سادگی،به همین خوشمزگی،پودر کیک رشد...ایهام داره.

10/10
فیلم 1995 ساخته شده اما کارگردان با سیاه سفید کردنش خواسته یه اثر کف خیابونی رو مثلا هنری و خفن کنه. بعد ۲۲ سال اومدی میگی فیلم موندگاری نیست. پس چطور بعد از این همه سال بار سومه می بینیش. نوشتن بلد نیستی ننویس.

• Like
Reactions: yonestm

Ehsan95_76 10/10
reydge 10/10
yonestm 10/10
KILLER/4/Ever 9/10
Phantom Pain V 9/10
Abolfazl3007 9/10
Catalan 8.5/10

Origami2008 8/10
Alkazar 8/10
Mehdi-Xbox 7.5
barneysawyer 7.5/10
AmirAirGunner 7/10
stanley 7/10
Max Blood 7/10

wiy2011 6/10
bayern_vahid 5.5/10
Black Roze 5/10
Deliverer 5/10
susha 5/10
isapor1234 5/10

hitman68 4/10
BatiGoal 1/10

Dunkirk:
اینو چند وقت پیش آقا طلبیدمون توی سینما دیدیمش:D فقط یه لطفی به خودتون کنید و به دید مستند تاریخی نزدیک فیلم هم نشید. در کل فیلم واقعا عالیه و تا لحظه آخر کل فیلم Suspense داره. از اول تا آخر احساس خطر موج می زنه توی فیلم و یه لحظه هم احساس آرامش نمی کنید:D اما از نظر فلسفی بودن و پیچیده بودن داستان و توییست و اینا کلا داستان همچین هدفی نداره و قضیش این نیست، پس این دید رو هم نداشته باشید:D
9/10
این کمی عقب ندیدی فک کنم:دی

48728290787997396478.jpg

IT
اگه یـ درصد فکر میکنید این فیلم قرار شما رو بترسونه سخت در اشتباهید من شاید سالی یک بار هم فیلم ترسانک نبینم ولی خوب میدونم یـ فیلم ترسانک از چه راه هایی سعی در ترسوندن مخاطبش میکنه ٬ این فیلم هیچ تلاشی برا این ترسوندن مخاطبش نمیکنه بلکه بعضی جاها لبخند رو هم روی لب مخاطبش میاره ! بخوایم کلی حساب کنیم کلیشه از عقب و جلو فیلم داره فواران میکنه ولی فیلم نامه چفت و بست دار داستان ساده و سر راست بازی های غیر منتظره و خوب شخصیت های بچه ی فیلم موسیقی دلهره آور همه و همه دست به دست هم میده تا از فیلم لذت ببریم و در پایان به خودمون بیایم و متوجه بشیم که زمان از دستمون در رفته و فیلم تموم شده ....
8.5/10

آخرین ویرایش:
mother 2017 1/10 :|
Mother%212017.jpg

وقتی یک فیلم بر اساس نماد ها و استعاره ها ساخته میشه باید به عوام فیلم هم توجه بشه ... مگه چند درصد تماشگراها منتقد هستند یا اگاهی و داتش لازم در خصوص موضوع فیلم دارند ؟ ..این سبک فیلم، باید بتونه یک داستان عامه پسند را بیان کنه و در کنارش هم منتقدها از جستجو در فیلم و پیدا کردن نمادها لذت ببرند( مثل روانی از هیچکاک ) نه اینکه مجبور باشی اخرش باشی بری گوگل کنی و 100 تا نقد مختلف بخونی ( که خودشون هم معتقد هستند میتونه این نظریه درست یا غلط باشه ) تا بفهمی حالا فیلم چی شده
این فیلم منو یاد شعر های کتاب فارسیمون داشت که شعر در مورد اواز خوندن غورباقه ها بود بعد معلم فارسیمون در مورد اعتراض به وضع حکومت زمانه و انقلاب و 100 تا موضوع دیگه ترجمه میکرد :|
قبل از دیدن فیلم اگاهی داشتم که شخصیت ها نماد چی هستند و مفهوم فیلم چی شد اما باز هم با فیلمی طرفیم که 3 قسمت کاملا متفاوت از هم را بیان میکنه ... قسمت اولش راز الوده و داره شخصیت هایی را نشون میده معلوم نیست با مرد خونه چه اسراری دارند که حاضر به رفتن نیستند، قسمت دوم فیلمی در سبک ترسناک میشه که فراره با جن و روح احتمالا طرف باشیم بعدش میشه فیلم نمادگرا که اگر هر ثانیش باید گوگل ببینی این ها مربوط به چی هست

فیلم میخواست بگه من خیلی گنده هستم اما چرت و پرتی بیش نبود، وقتتون را برای فیلم هدر ندید چون از نظر من چیزی برای گفتن به بیننده ( مثل فیلم نوح ـش) نداشت

اون 1 نمره هم فقط به خاطر بازی بازیگرها دادم

کاملا با نظراتتون و امتیازتون موافقم.
آخر فیلم هم فقط سردرد داشتم و بزحمت گرفتم خوابیدم تا حالم بهتر بشه.

توقع هم نداریم که همه کارگردان ها در حد جیمز کامرون یا کریستوفر نولان یا آلفرد هیچکاک یا استنلی کوبریک یا مارتین اسکورسیزی یا فرانسیس فورد کاپولا باشند ولی این قدر هم فیلم رو بد نسازن که حتی بازیگری مثل جنیفر لارنس هم نتونه نجاتش بده. [-(/:)

7/10 Dunkirk

اول از همه بگم که Dunkirk یه اثر سینمایی متفاوت با فیلم های دیگه است و بیشتر شبیه به یه مستند تاریخیه تا یه فیلم سینمایی
فیلم داستان و شخصیت پردازی خاصی نداره و بیشتر تلاش میکنه یه واقعه ی تاریخی جنگی رو در قالب سینمایی نشون بده. از نظر موسیقی باید بگم که انتظارم بالا بود اما موسیقی خاص و تاثیر گذاری رو تو هیچ کدوم از قسمت های فیلم نشنیدم (شاید به خاطر کم بودن صدای اسپیکر بوده :D) تنها و بهترین قسمتش هم بنظرم نبرد های هوایی هست که واقعا فوق العاده و بی نقصه و میتونه بین تمام فیلم ها بهترین باشه

با این حال من شخصا علاقه ای به این نوع فیلمها ندارم و حتی امیدوارم نولان به ساخت این سبک از فیلمها ادامه نده

آخرین ویرایش:
Mother!
Mother%212017.jpg

من به شدت از فیلم های خاص، خصوصا فیلم هایی که باعث درگیر شدن ذهن بشه و حتی تو ذهن بمونه و کلی سوال ایجاد کنه استقبال می کنم. به شدت دنبال چنین فیلم هایی هستم و مادر یکی از مورد انتظارترین فیلم های امسال بود برام اما چی فکر می کردم و چی شد! به نظرم این فیلم خاص نیست، فیلم به نظرم به درد ذهن کارگردان میخوره و کسایی که از نظر فکری هم جهت هستن باهاش! شاید چنین افرادی باشن و مادر رو بپسندن اما شخصا حالم بهم خورد و اگه بازی جنیفر لارنس و خاویر باردم و امید به اینکه اتفاق خاصی قراره بیوفته نبود قطعا فیلم رو بعد نیمه تو سطح زباله می نداختم!
اصلا عادت ندارم خفن بازی در بیارم و نقش بازی کنم و فیلم های خاص رو بیخود تحویل بگیرم برای همین دلیلی نمی بینم از مادر بیخود تعریف کنم. چیزی که دیدم رو میگم بدون تعارف! نفهمیدم چی شد، یه چیزایی رو با بی میلی در مورد فیلم خوندم و هدف فیلم و محتواش رو متوجه شدم ولی فرقی نمی کرد اگه اینکار رو نمی کردم!
یه فیلم گنگ، خفه، به شدت غیر قابل درک، دور و در کل به نظرم اصلا ارزش وقت گذاشتن رو نداشت حتی 1 دقیقه! ناامید شدم چون خیلی انتظار داشتم، بیخود فکر می کردم با یه چیزی مثل دیگران طرف هستم اما یک درصد هم احتمال نمی دادم با چنین فاجعه غیر قابل تحمل و چرتی طرف باشم! به نظرم مورد خوبی برای دوستان خود روشن فکر پندار (!) باشه تا روش مانور بدن ولی به شدت امیدوارم هر کس خواست از این فیلم تعریف کنه اول درست "متوجه ش شده باشه" و زمان تماشای فیلم و قبلش متوجه بوده باشه که با چی طرفه!
2/10 (فقط بخاطر بازی عالی جنیفر لارنس و خاویر باردم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or