Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

IT
ایده فیلم جالبه، ترسهای کودکانه
جزو فیلمهای خوب بود و ارزش وقت گذاشتن داره
نمره 8/10

Dunkirk 2017
از نولان انتظار بیشتری داشتم
اما از حق نگذریم جلوه های صوتی فیلم قطعا اسکار رو برده
6/10

6Below Miracle on the Mountain
یه فیلم معمولی از یه داستان واقعی!
ارزش دیدن داره
5/10

• Like
Reactions: mohsen2012
Justice League
از قسمت قبل بنظرم بهتر بود. درسته هنوز چیزی بعنوان داستان و شخصیت شکل نمیگیره تو فیلم( مخصوصا وقتی شخصیت واندر وومن رو با فیلم خودش مقایسه میکنیم و میبینیم چقدر تحلیل رفته توی فیلم جاستیس که نشون از تفاوت زیاد در پرداخت به شخصیت ها در دو فیلم میده) و همه چیز از قبل مشخصه و کوچکترین سورپرایزی نمیبینیم و حتی روی انگیزه های شخصیت ها چه ادم بده و ادم خوبه هیچ پرداختی صورت نگرفته و تنها از فرمول ساده ی یکی میخواد دنیا رو نجات بده چون ادم خوبه و یکی دنیا رو میخواد از بین ببره چون ادم بده و این بد بودن و خوب بودن شخصیته اصلا مشخص نیست چرا! اما بعنوان کسی که پیش زمینه ی قبلی نسبت به کل شخصیت ها و فضای دنیای فیلم داشتم زیاد زدحال نخوردم. ( فیلم جدا از اینکه یک لحظه یاداور ارباب حلقه ها بود! اما احساس میکردم خیلی از موقعیت ها و صحنه ها منو یاد انیمیشن های جاستیس لیگ مینداخت). شخصیت بتمن و سوپرمن که تو قسمت قبل به شدت نچسب بودن اینجا باز رفتارهای عاقلانه تری انجام میدن. خصوصا بتمن که مثل قبل کله خر مآب رفتار نمیکنه و تا حدودی فیلم سعی کرده شخصیت رهبرگونه ای که داره رو نشون بده. به قول خودش تو فیلم عملا بتمن فقط پولداره و ذهن خلاقی داره دو خصیصه ای که باعث میشه یا با تجهیزات خفن وارد مهلکه بشه و دشمنا رو از بین ببره یا اینکه با تاکتیک هایی زیرکانه ای که میریزه ادم بده رو از پا دربیاره و زیاد بر قدرت بدنی بتمن تاکید نمیشه که تو این فیلم هم تاحدودی رعایت شده بود. نکته بعدی حضور سوپرمن هست (گفتن حضور سوپرمن اسپویله؟! دیگه همه میدونن سوپرمن تو فیلم حضور داره با اون سیبیل اش که cgi وار(!) برداشتن، جان من اصلا این قضیه تو کتم نمیره که بری خرج کنی سیبیل رو با جلوه ی ویژه برداری!) سوپرمن تو فیلم بعنوان نماد امید و قدرت گروه وارد داستان میشه و اتفاقی یه که معمولا تو داستان های dc هم روی این قضیه تاکید میشه. درکل اینطوری بگم که بعنوان طرفدار دو اتیشه ی dc و لیگ قهرمانان و تخیلی که توی دنیاش درجریانه ، اون فیلمی نبود که بگم همینو میخواستم اما اینجوری هم نبود که بگم این چه مزخرفی ساختن!
۵ از ١٠

• Like
Reactions: SPRADA and H^D^
Battle_of_the_Sexes_%28film%29.png

Battle Of 3e*es 2017
7/10

با دیدن این فیلم، این سوال به ذهن یک مخاطب می آید که چه قدر آمریکا، رویداد تاریخی و مهم دارد که میتوانند هر کدام از آن را به یک فیلم سینمایی بلند در بیاورند. «نبرد جنسیت ها» هم برای کسی که اصلا نمیدانست این نبرد درباره چیست، خیلی جالب بود.شاید این فیلم از فیلم قبلی این دو کارگردان زن و شوهر به نام Little Miss Sunshine مقداری سطحش پایین تر بود، اما فیلمی قابل قبولی بود که میتواند شما را بر روی صندلی بنشاند، به خصوص برای کسانیکه به این نوع فیلم های بیوگرافی علاقه دارند. قطعا نباید دو بازی این دو بازیگر توانا، یعنی استیو کارل و اما استون را فراموش کرد. بازی این دو، فیلم را زیباتر و جذاب تر نیز کردند و کاملا لایق نامزدی در جوایز مختلف هستند.

blade runner 2049
فوق العاده . یک دنباله ارزشمند که اثبات می کنه نبش قبر فیلم های قدیمی و ساختن دنباله براشون همیشه قرار نیست صرفا جهت پولسازی باشن . نسخه جدید بلید رانر مثل قسمت اولش عمیق و احساسیه و در عین حال تلخ و تاریک . از نظر داستانی فیلم عالیه . شاید دیگه مثل نسخه ی قبلی اش انقلابی و نو نباشه ولی هنوز میشه زمان دیدنش به مسائلی که مطرح می کنه فکر کرد . بازی ها عالی هستند . رایان گاسلینگ در نقشی مشابه با کارکترش در درایو عالی ظاهر شده . جیرد لتو هم بازی خوبی داشت ولی خیلی موقعیت برای خود نمایی نداشت . هریسون فورد هم در نقش کوتاهش به خوبی ظاهر شده و خاطرات کاراکتر محبوبش رو زنده می کنه . ولی شخصا به نظرم بهترین کاراکتر فیلم کاراکتر آنا دی آرمس بود . فضا سازی و جلوه های ویژه فوق العاده است . درگیری ها جنبه زیبایی شناسانه داشتن و ترکیب اجزای صحنه اون هارو برای من به یاد ماندنی کرده بود و خیلی جاها انگار کانسپت های هنری مناسب برای تابلو های عکس رو می دیدم . حاشیه موسیقی فیلم هم خوب بود هرچند جای تم مشهور ونجلیس خالی بود . فیلم یک سری مشکلات مثل کاراکتر پردازی های نه چندان کامل برای کاراکتر های فرعی و یک سری خرده پیرنگ رها شده داشت ولی در کل از نظر داستانی نمره خوبی میگیره . ولی ریتمش کمی کنده و زمان فیلم طولانیه که به نظرم دلیل فروش کم اش هم همین بود . در کل بلید رانر یکی از دنباله های ارزشمند و دیدنی این سالهاست و البته یک سای فای جذاب .
امتیاز 9 از 10

blade runner 2049
فوق العاده . یک دنباله ارزشمند که اثبات می کنه نبش قبر فیلم های قدیمی و ساختن دنباله براشون همیشه قرار نیست صرفا جهت پولسازی باشن . نسخه جدید بلید رانر مثل قسمت اولش عمیق و احساسیه و در عین حال تلخ و تاریک . از نظر داستانی فیلم عالیه . شاید دیگه مثل نسخه ی قبلی اش انقلابی و نو نباشه ولی هنوز میشه زمان دیدنش به مسائلی که مطرح می کنه فکر کرد . بازی ها عالی هستند . رایان گاسلینگ در نقشی مشابه با کارکترش در درایو عالی ظاهر شده . جیرد لتو هم بازی خوبی داشت ولی خیلی موقعیت برای خود نمایی نداشت . هریسون فورد هم در نقش کوتاهش به خوبی ظاهر شده و خاطرات کاراکتر محبوبش رو زنده می کنه . ولی شخصا به نظرم بهترین کاراکتر فیلم کاراکتر آنا دی آرمس بود . فضا سازی و جلوه های ویژه فوق العاده است . درگیری ها جنبه زیبایی شناسانه داشتن و ترکیب اجزای صحنه اون هارو برای من به یاد ماندنی کرده بود و خیلی جاها انگار کانسپت های هنری مناسب برای تابلو های عکس رو می دیدم . حاشیه موسیقی فیلم هم خوب بود هرچند جای تم مشهور ونجلیس خالی بود . فیلم یک سری مشکلات مثل کاراکتر پردازی های نه چندان کامل برای کاراکتر های فرعی و یک سری خرده پیرنگ رها شده داشت ولی در کل از نظر داستانی نمره خوبی میگیره . ولی ریتمش کمی کنده و زمان فیلم طولانیه که به نظرم دلیل فروش کم اش هم همین بود . در کل بلید رانر یکی از دنباله های ارزشمند و دیدنی این سالهاست و البته یک سای فای جذاب .
امتیاز 9 از 10
گفتید دنباله؟ یعنی قسمت قبلی رو نبینم مشکل پیدا میکنم؟ چون میخواستم الان ببینمش

1i13_blade-runner-trailer-still.jpg

Blade Runner 2049

از دیشب که فیلم ـو دیدم دارم فک میکنم چی بنویسم در موردش ، از راجر دیکنز بگم با فیلم برداریش، یا موزیک هنس زیمر؟ یا کارگردانی دنیس؟ یا بازی رایان و بقیه؟ یا ایده های جدید سای فای ؟ یا این که میتونم با جرعت بگم بهترین ادامه ای که تا حالا برای هر فیلمی ساخته شده؟
یکی از کامل ترین فیلم های علمی تخیلی که تا الان دیدم ، از هر نظر شما بگید پرفکت ـه .
فریم به فریم فیلم رو راجر دیکنز طوری فیلمبرداری کرده که از هرکدومش میشه یه پوستر ساخت.
گاسلینگ یکی از زیرپوستی ترین نقشاشو بازی کرده .
دنیس ویلنوو دیگه قشنگ داره شخم میزنه زیبایی و کمال رو ، به جرئت میتونم بگم خود ریدلی اسکات نمیتونست ادامه ای به این قشنگی بسازه .
صداگزاری و موزیک فیلم طوری ساخته شده که بعضی وقتا متوجه نمیشه آدم این ساند ترکه یا صدایی بود تو دنیای خود فیلم ، خیلی سخته بخوام توصیفش کنم ببینید متوجه میشید.

خلاصه بگم ، واسه اون سای فای باز های خفن این فیلم خود اورگاسم ـه لاغیر.

10/10

m5tc_ladybirdcry.jpg

Lady Bird

به شدت ملموس و قابل همزاد پنداری، کل فیلم لبخند رو لبام بود : دی مگه این که کارگردان بخواد گریم بندازه.
فیلم کاملیه دلیلی ندارم زیر 10 بدم .

10/10

گفتید دنباله؟ یعنی قسمت قبلی رو نبینم مشکل پیدا میکنم؟ چون میخواستم الان ببینمش
یک سری اشارات به نسخه قبلی هست . بهتره که دیده باشید . ولی خب ندیده باشید هم با ری اکشن کاراکتر ها می تونید متوجه شید که داستان چی بوده . هرچند من خودم پیشنهاد می کنم قبلی رو هم ببینید چون فیلم ارزشمند و دیدنیه .

CallMeByYourName2017.png

Call Me By Your Name 2017
9/10

اگر این فیلم سال پیش به جای فیلم مونلایت اکران می شد و جایزه اسکار بهترین فیلم را از آن خود می کرد، فکر نمیکردم جای بحثی باقی می ماند و نه اعتراضی علیه این بخش می شد. با دیدن این فیلم و مقایسه با مونلایت، باید بگم که این فیلم بسیار قویتر،هنری تر و سرتر از مونلایت هست. فیلم درباره یک عشق پنهان یا بهتره بگم یک عشق ممنوعه است. این عشق ممنوعه همانند Blue Is The Warmest Color به حالت شهوت وار و به قول معروف پور*وگرافی نیست و هم مثل مونلایت هم قرار نیست با موضوعات حساس (جامعه سیاه پوست ها در دهه 80،تبعیض)، این عشق را به ببیننده جلوه دهد. این عشق، هنری است. تک تک لحظات فیلم را میتوان آن عشق ممنوعه را حس کرد. این عشق ممنوعه با موسیقی متن فوق العاده به اوج میرسه و با تدوین قابل قبول، حرفی برای گفتن نمیزاره. در این فیلم، ردپایی از سینمای آمریکا نمی بینیم، فیلم شبیه یک اثر مستقل اروپایی است که کاملا ردپای های سینمای اروپا (علی الخصوص سینمای ایتالیا) میتوان در آن پیدا کرد. تیموتی شلمی در این سن، واقعا یک بازیگر توانا است و آرمی همر یک نقش قابل قبول بازی کرده است. مرا با نامت صدا کن شایسته این همه تعریف و تمجید است.​

It follows
MV5BMmU0MjBlYzYtZWY0MC00MjliLWI3ZmUtMzhlZDVjMWVmYWY4XkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

6/10
داستان فیلم پتانسیل این رو داشت که به یک فیلم ترسناک خوب تبدیل بشه ولی نیمه دوم فیلم خراب کرد
یعنی کلا نفهمیدم که این موجود چیه و چرا اومده .... !!
موسیقی فیلم هم خوب کار شده بود
یکی از نکات بسیار مثبت فیلم همینه ، جدا از اینکه فیلنامه ی پخته ای داره نحوه ی کارگردانی تمام سکانسها جوریه که شما از چارچوب تلویزیونت نمیتونی خارج بشی ، من سال اکرانش که دیدم و صفحات خیلی قبل این تاپیک گفتم ، تا دو روز از جو این فیلم بیرون نیومدم (من که عاشق سبک هارورم) این فیلم رو یکی از برترین تجربه هام میدونم ، اصلا کار جالبی نیست به چیزی که ماورالطبیعس شکل و هویت داده بشه ، خیلی در این مورد صحبت کردم ، خودمونی بگم شما تا وقتی نمیدونی چیه اون موجود ازش میترسی ، ولی وقتی بفهمی هویت اون چیه حالا هر نقطه از داستان ، دلیلی برای توجیه کردن خودت پیدا میکنی و غلبه بر ترست ، این موضوع چیزیه که به تجربه ی یک فیلم ترسناک لطمه میزنه . ترس روانشناختی همینه که باید فیلمسازای این سبک ازش درس بگیرن البته نه تکرار . این فیلم قرار بود نسخه دومی داشته باشه ، ولی همون بهتر که همونجا تموم شد چون ادامش از نظر من کلیشه میشد .
من بهش 10/10 دادم .

آخرین ویرایش:
یکی از نکات بسیار مثبت فیلم همینه ، جدا از اینکه فیلنامه ی پخته ای داره نحوه ی کارگردانی تمام سکانسها جوریه که شما از چارچوب تلویزیونت نمیتونی خارج بشی ، من سال اکرانش که دیدم و صفحات خیلی قبل این تاپیک گفتم ، تا دو روز از جو این فیلم بیرون نیومدم (من که عاشق سبک هارورم) این فیلم رو یکی از برترین تجربه هام میدونم ، اصلا کار جالبی نیست به چیزی که ماورالطبیعس شکل و هویت داده بشه ، خیلی در این مورد صحبت کردم ، خودمونی بگم شما تا وقتی نمیدونی چیه اون موجود ازش میترسی ، ولی وقتی بفهمی هویت اون چیه حالا هر نقطه از داستان ، دلیلی برای توجیه کردن خودت پیدا میکنی و غلبه بر ترست ، این موضوع چیزیه که به تجربه ی یک فیلم ترسناک لطمه میزنه . ترس روانشناختی همینه که باید فیلمسازای این سبک ازش درس بگیرن البته نه تکرار . این فیلم قرار بود نسخه دومی داشته باشه ، ولی همون بهتر که همونجا تموم شد چون ادامش از نظر من کلیشه میشد .
من بهش 10/10 دادم .
درسته ترس روان شناختی بود ولی در مورد فیلم it follows با این ماورالطبیعه یا موجود یا هر چیز دیگه ای که بود اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم و برای من اصلا ترسناک نبود :-?
به نظر من اگه این موجود ماورالطبیعی شخصیت پردازی میشد قابل باورتر و در نتیجه ترسناک تر میشد !
مثل بسیاری از فیلم های ترسناک ژاپنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or