Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Arrival
8.5/10
کمی اسپویل:
فیلم خوش ساختی بود. به طرز خوفناکی میتونست بهتر از این باشه .
پتانسیلی که داشت فیلم در مورد ازتباط با فضایی ها، میتونست خیلی بیشتر بهش پرداخته بشه.
سکوت عمیقی تو بعضی صحنه ها هست که واقعا حس عجیبی رو ایجاد میکنه.
امی ادامز هم خوب بود واقعا

جدیدترین امتیاز های کاربران بازی سنتر به جدیدترین فیلم ها- قسمت دهم (اگه اشتباه نکنم)

La La Land 2016

Origami2008 10/10
Samuel. 10/10.
HTC M8 10/10

James Bond 10/10
Red_BEARD39 10/10
BatiGoal 10/10
Phantom Pain V 10/10
Octieinne 10/10
Alkazar 9.5/10
Devil-Girl 9/10
tom ridel 8/10
stanley 7/10

(Score : 9.4 (Universal Acclaim

Arrival 2016

Samuel 9.5/10
Mamal 17 9/10

stanley 9/10
Phantom Pain V 9/10
younestm 8.5/10
10/god of shadow 8.5
Origami2008 8/10
BatiGoal 8/10
aliahmadi2 8/10
steve mcqueen 7.5/10
bayern_Vahid 7.5

ghost 6/10
susha 4/10

Score : 7.8

خب کم کم دارین پرونده امسال رو می بندیم و طبق اونی که الان مشاهده می کنید لا لا لند با اختلاف بیشتر، بهترین فیلم از دید شما کاربران بازی سنتر شده است. برندگان قبلی :

2015 : Mad Max Fury Road با امتیاز 8.8
2014 : Birdman با امتیاز 8.4

آخرین ویرایش:
Arrival:
همراه با اسپویل:
یه مقدار آدم بدفیلم‌بینی(!) هستم. مثلا فیلم 2 ساعته شاید 4 ساعت دیدنش طول بکشه. فیلمای این کارگردان از این قاعده مستثنان پس میتونم بگم فیلمای خوبی میسازه:دی
موسیقی فیلم واقعا خوب بود. موزیک اول و آخر فیلم رو فکر میکنم باید تو فیلم شاتر آیلند یادتون بیاد که On The Nature Of Daylight نام داره. بازی ها هم خوبن منتهی استثنایی نیستن. فکر نمیکنم امی آدامز امسال هم لیاقت اسکار داشت (البته کاندیدش هم نکردن!)
شاید فیلمنامه اون قدر محکم و انسجام یافته نباشه. نمیدونم در واقع نظرم اینه خیلی خوب به شخصیتا پرداخته نشد یا یه سری اتفاقات خیلی سریع پیش رفتن و فیلم پتانسیل یه نیم ساعت تایم بیشتر رو داشت.
دیدن این فیلم باعث شد برداشتی داشته باشم مبنی بر این که بلید رانر بعدی فیل نمیشه چون از این کارگردان چیزی جز حداقل فیلم "خوب" ندیدم. اثر بد و ضعیفی فعلا نیست تو کارنامه ش.
8/10

Arrival خیلی فیلم خوبی بود، شاید اولین باری بود که یه جنبه دیگه ای از ارتباط انسانها با موجودات فضایی بود و خبری از جنگ و منابع زمین و از این حرف ها نبود. داستان فیلم خیلی جالب بود، کلا من از این اتفاقات بین زمان های مختلف خیلی خوشم میاد :D شاید فیلم میتونست بهتر تموم شه، چیزی از داستان نمیگم که لذت ببیرید وقتی فیلم رو میبینید
موسیقی متنش فوق العاده خوب بود :x

در کل خیلی فیلم خوبی بود :)
8/10

Arrival
فیلم خوبی بود من که خوشم اومد اما خب بی نقص نبود برای مثال یکم سرعت فیلم توی نیمه دوم شتاب گرفت و فقط خواستن تمومش کنن(من اینطوری حس کردم) برای داستان هم که بشخصه زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم اما خب جالب بود برام، شخصیت پردازی هم یه خورده میتونست بهتر باشه!

در‌کل نمره 7.5 فکر میکنم براش کافی باشه

• Like
Reactions: yonestm
Arrival
فیلم خوبی بود در کل
ولی از اول تا اخر فیلم منتظر اتفاق بهتری بودم به نظرم داستان گیرایی لازم برای شاهکار بودن رو نداشت ولی همین که از اون کلیشه ها فاصله گرفته بود نقطه قوت خوبی بود براش
7.5/10

The Nice Guys
7.5
یعنی جدیداً طوری شده هر فیلمی از هالیوود می‌بینی حتا اگه داستان خاله قزی باشه باز هم وسطش یجوری به هیتلر و جنگ جهانی دوم و ظلم شدن به یهودیا اشاره می‌کنن. تو فیلم جدید تیم برتون هم سی چهل ثانیه رو بمبه زوم کرده بودن و علامت نازیسمُ میکردن تو چشم بیننده. منکر این نمیشم که هیتلر جنایکار بزرگی بود و میلیون ها آدم بیگناه رو کشت ولی این بزرگ‌نمایی و ول نکردن موضوع آخرشه دیگه. قدرت رسانه ای تو دنیای امروز حرف اولُ میزنه یجورایی، قشنگ دارن تاریخ رو به نفع خودشون تغییر میدن، کل دنیا فراموش کردن اون بمب هسته ای رو در حالی که هفته ای دو سه تا فیلم از ظلم خانمان سوزی که به جامعه یهود شده ساخته میشه. تو این فیلم هم دم به دقیقه بساط شوخی های بی‌مزه ای که به این واقعه مربوط بود هم پهن کرده بودن. ولی در کل فیلم خوبی بود و حتی یه ثانیه هم خسته کننده نشد، با فاکتور گرفتن از این نکته حال بهم زن که انگار وظیفه کارگردانای هالیوودی شده، فیلم لذت بخشی بود.

The edge of seventeen

قشنگ بود! یکم تینجر خونم کم شده بود که این فیلم زیبا باعث شد بعد مدت ها یک فیلم کامل با یک پیام زیبا در این رابطه ببینم. موضوع خوبی داشت. موضوعی بود که خب تقریبا خیلی از ما در مقطعی از زندگی اون رو تجربه اش کردیم. برای همین میتونیم فردی که زندگیش رو فیلم نشون میده رو درک کنیم. در کل خیلی زیبا بود. لذت بردیم‍!‍

۸/۱۰

• Like
Reactions: Ehsan95_76
Moonlight:
فیلم خوبیه؟ من میگم آره.
اور ریته؟ بازم میگم آره!
احتمالا اسپویل:
در واقع احساس میکنم بزرگ شدن این فیلم به خاطر اتفاقات سال گذشته س. کاندید نکردن ویل اسمیت و هیچ بازیگر سیاه پوست دیگه ای باعث اعتراضات شدیدشون شد که تبعیض نژادی رخ میده! یه نگاهی به اینجا بکنید... حرکتی زده شد که اسکار گرفتن یه بازیگر سیاه پوست صد در صد بشه و تو سایر بخش ها هم کاندید داشته باشن! به طوری که 3 تا بازیگر زن فقط تو بخش مکمل کاندیدن. احتمال میدم این جریان و این بزرگ کردن مونلایت فقط به خاطر این باشه که بگن ما مشکلی با کسی نداریم! در حالی که اصل قضیه به هنره. تو این 80-90 سالی که اسکار برگزار میشه واقعا چنتا از بهترین فیلم های هرسال به لحاظ هنری انتخاب شدن؟ الله و اعلم.
خب در مورد فیلم باید بگم که مونلایت فیلم ارزشمندیه. پروسه ساختش 8-9 سالی فکر میکنم طول کشید و همین هم قابل احترامه. بازیای فیلم به نظرم خوبن خصوصا بازیگر نقش نوجوونیه شایرون.
مشکل تو فیلمنامه س. فیلم به احتمال زیاد برنده بهترین فیلمنامه اقتباسی هم بشه ولی یه سری مسائل مثل حذف شدن کاراکتر Juan بهش لطمه میزنه. بحث همجنس‌گرا بودن شخصیت داستان هم سوژه اصلی فیلم نیست... نظری ندارم که برای موفقیت فیلم تو فصل جوایز بوده یا نه. موسیقی هم به تم فیلم میخوره و خوبه.
در کل مونلایت رو اثر غم انگیزی میدونم که میره کنار بوی هود و حتی اگه اسکار بهترین فیلم رو هم ببره، فراموش میشه... داستان زندگی سخت یه پسربچه سر به راه سیاه پوست که محیط کثیف اطرافش زندگیش رو تحت شعاع قرار میده و این مسئله میتونه ادای دین کارگردان فیلم به خیلی از هم نژادهای خودش باشه که مثل شایرون درگیر یه لجنزار شدن که رفتن تو اون دست خودشون نبود. فقط کاش بازیگر بخش سوم بهتر می بود. نتونست کار دو بازیگر کم سن و سال قبلی رو خوب تکمیل کنه.
7 از 10

The Edge of Seventeen:
hailee steinfeld واقعا بازیگر خوبیه با این سن و سال کم... اکثر سکانسای فیلم بامزه س منتهی فقط در حدی که یه لبخندی بیاد رو لبتون. ارتباط برقرار کردن باهاش به نظرم کار جوونای ایرانی نیست و مشکلات طرف برای امثال ما که چیزای سطحی اونوریا رو هم نداریم، بی اهمیت به حساب میاد. اگه علاقه دارید به فیلمای تینیجری ببینیدش.
6/10

Arrival 2016
4/10
Arrival%2C_Movie_Poster.jpg

خلاصه بگم: سمتش هم نرید و وقتتون حروم نکنید ! .... 2 ساعت فیلم نگاه کردم هیچی نداشت
خودش در فیلم میگه اینده از دید ما خطی هست ولی زن قصه ما اینده را میبینه حتی در لحظه ! و یک دفعه به طور کاملا مسخره عوض میشه " هی SuperGirl ، این شماره من هست زنگم بزن بگو زنم قبل از مرگش گفته جنگ بده ! تا من دیگه جنگ نکنم ! "
2 ساعت فیلم نشون میده برای برقراری ارتباط باید علایم نشون بدند بعد سرخود میره تو سفینه فضاییها باهاش حرف میزنه و اونها جوابش میدند این یعنی حتی به اصول خودش پایبند نیست
اول کار که نشون میده نظام مند هستند بعد چندین مورد مثل این که سرشون میدازه پایین میره باهاشون حرف میزنه یا اونجا که 5 دقیقه مونده تا بمب !( اصلا این از کجا اومد ) منفجر بشه میرن داخل سفینه فضایی ها بعد هیچکس نیست بگه کجا داری میری
اصلا نقش دکتر علمی چی بود اینجا ؟ جز اینکه اخرش بشه شوهر دکتر زبان شناس فیلم ؟!!

کلا فیلم میخواست ادای interstellar در بیاره مثل اونجا که دخترش در کنار کتابخانه دارند از اینده ارتباط برقرار میکنند و در اینجا با خواب دیدن دختر ایندش متوجه میشه
حداقل فیلم interstellar یک فلم عالی ساخته که از سراسر فیلمش لذت میبری ( به جز تکه اخرش که بحث سفر در زمان هست که اصلا خوشم نیومد ) اما اینجا نشستی 2 ساعت یک فیلم با روند اهسته نگاه میکنی و منتظری یک اتفاقی بیوفته یا حداقل اخرش سوپرایز بشی اما میبینی داری یک کپی خیلی خیلی بد از فیلم دیگه میبینی که الکی گنده بشه و امتیاز 8.2 تا الان گرفته !

The Handmaiden

من هنوز کامل این فیلم رو ندیدم ، اما دلم نیومد چیزی نگم ، واقعا خیلی بیش از حد خوش ساخته ، فیلمبرداریش خیلی زیباست ، لوکیشن ها ، بازی ها و ...
اصن این سینمای کره خیلی نامرده : |

ویرایش : فیلم دیده شد ، 10/10 از همه فیلمای امسال بهتره .

آخرین ویرایش:
the wailing
فیلم خوبی بود ولی به شخصه دوست ندارم بعد از فیلم 2-3 ساعت اینترنت رو برگردم ببینم اصل قضیه واقعا چی بود و اخرش چی شد :|:|
فیلم جو و فضاسازی خوبی داشت ولی همون گنگ بودن داستان باعث شد لذت زیادی از این فیلم نبرم
6/10

jack reacher never go back
از تام کروز انتظار نداشتم بازی تو فیلم چنین ضعیفی رو قبول کنه
4/10

the magnificent seven
داستان فیلم کلیشه ای بود و چیز تازه ای نداشت اما شخصا خیلی به بازی دنزل واشنگتن علاقه دارم و تو این فیلم هم خوب بازی کرد

7/10

the wailing
فیلم خوبی بود ولی به شخصه دوست ندارم بعد از فیلم 2-3 ساعت اینترنت رو برگردم ببینم اصل قضیه واقعا چی بود و اخرش چی شد :|:|
فیلم جو و فضاسازی خوبی داشت ولی همون گنگ بودن داستان باعث شد لذت زیادی از این فیلم نبرم
6/10

jack reacher never go back
از تام کروز انتظار نداشتم بازی تو فیلم چنین ضعیفی رو قبول کنه
4/10

the magnificent seven
داستان فیلم کلیشه ای بود و چیز تازه ای نداشت اما شخصا خیلی به بازی دنزل واشنگتن علاقه دارم و تو این فیلم هم خوب بازی کرد

7/10
در مورد جک ریچر با اینکه من به شدت دوستار تام کروز هستم و معتقدم یه سوپراستار واقعیه و در مورد این فیلم اتفاقا در میان نقطه ضعفهای فراوانه فیلم خود تام کروز یکی از نقطه ضعفای فیلمه . تا حالا بازی به این بدی از تام کروز ندیدم و در کل فیلمجذابی نبود برعکس شماره اولش .
با اینکه عاشق فیلمای edward zwick هستم مخصوصا آخرین فیلمش pawn sacrefice و یا حتی یکی از بهترین فیلمای عمرم که همین تام کروز تو درخشید (The last Samurai) نمیدونم این فیلم چرا اینجوری در اومد

خب میخوام به مثابه فراستی،یک نقد از فیلم La La Land انجام بدم:D
فیلم اصلا نمیتونه عاشقانه باشه.یعنی عاشقانه ش در نمیاد به قول فراستی.جایی از این فیلم برای این عشق گریمون نمیگیره(الی اون سکانس پایانی که نمیخوام اسپویل کنم).
اسلحه ی دیمین شیزل نه بازیگرای فوق العادش هست نه اسکرپتش(که به شدت نرمال تشریف داره) و نه خود شیزل.اسلحه ی این فیلم و تنها داراییش آهنگ محشر و رویاییشه. اهنگی که به نظرم از فارست گامپ به اینور هیچ فیلمی همچین ملودی نداشته.اتفاقا خود فیلم سازشم این نکته رو فهمیده و هیچ خجالتی نداره که ری به ری و دم به دقیقه این اسلحه ی بی نظیرشو به رخ ما بکشه،پر واضحه که بیننده هم هر دفعه مست میشه از این نوای بهشتی که هر بار به شکل متفاوت و با ساز مختلف و بعضا با دهن و سوت و هامینگ اجرا میشه.

البته بی انصافیست اگر بگیم تنها ویژگی مثبت این فیلم اهنگش باشه،از رقص های جالب و کاریو گرافی(درست گفتم؟) متنوعش خیلی لذت میبرید. در کل ولی هیچ تعجبی نخواهد داشت اگه شب مراسم اسکار 14 بار اسم لالالند رو بشنویم. این فیلم مستحق این 14 بار هست. چراشو واقعن نمیدونم،یه جورایی یاد اون افسانه ی اژدهای سه سری میفتم که تنها راه گریز از دستش این بود که براش با فلوت یک نوای سرمست کننده بزنی تا بره تو رویا و از دستش فرار کنی. این فیلم با اهنگش، رقصش و رنگ بندیش همه ی مارو سحر میکنه،وقتی به خودمون میایم و بیدار میشیم که دیگه خیلی دیره و 14 تا اسکارشو برده :D
8/10
پ.ن: نخواستم شاخ و خاص به نظر برسم یا حتی یه نقد حرفه ای بکنم به نظر خودم،فقط خواستم اداشو دربیارم ببینم چه مدلیه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or