Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Lalaland
10/10

در بهبه زندگی روزمره این فیلم شمارو میبره به جایی که باید ببره.از همون اول فیلم میفهمید که فیلم موزیکال یعنی چی.رقص و‌ پایکوبی اما استون و رایان گالسینگ به نحوی هماهنگ اجرا میشه که واقعا محو میشین.اما اتسون نقشش فوق العاده بازی میکنه.تو چشماش میتونید عشق بخونید.درکل فیلم یکی از بهترین فیلمایی که از نظر موزیکال میتونید ببینید.اهنگ هایی که در طول فیلم پخش میشن بهترین گزینه ها هستند.درکل حتما فیلم ببینید که شاهکاره...

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

• Like
Reactions: Ehsan95_76
silence
بسیار مشتاقانه اخرین اثر مارتین اسکورسیزی رو رفتم دیدم. همینطور که انتظار داشتم اثری بسیار خوش ساخت هست از لحاظ تکنیکی. شاید روند اروم فیلم شما رو خسته کنه اما برای من اینطور نبود و از نماهای دور و عریض فیلم بسیار لذت بردم. اما داستان فیلم و هدف فیلم چیزی یه که ممکنه بین مخاطب ها باعث اختلاف نظر باشه.برای من تا دو سوم فیلم احساس میکردم میفهمیدم فیلم چی رو میخواست بگه و از این بابت اونچیزی که میفهمیدم بسیار جالب بود اما نیم ساعت اخر فیلم انگار فیلم وارد فضایی جدیدی شد و برام روند پیشروی فیلم بسیار مبهم شد مخصوصا بعد از پایان تامل برانگیز فیلم! درنتیجه با یکبار دیدن ،کلیت فیلم برام مبهم بود. اضافه کنم که این فیلم شخصی ترین فیلم اسکورسزی هست و شاید خیلی از قسمت هایی فیلم رو بشه تعمیم داد به حالت روحی یا بهتر بگم تغییرات عقیدتی ای که اسکورسیزی در زندگی دچار اون شده. اندرو گارفیلد در نقش کشیش شک و شبه های زیادی برای بازی در این فیلم داشت که بنظرم از پس نقش خوب براومده و در کل بازی ها خیلی خوب هستن.
با تمام این احوالات فیلمیه که حتما باید ببینید!
8/10 (خیلی خوب)
پ.ن: الان نسخه ی DVDscr فیلم موجوده ، بخاطر نماهای دور و پرجزعیاتی که فیلم به نمایش میذاره بهتره منتظر نسخه با کیفیت فیلم باشید.
insomnia
کارگردانی کریستوفر نولان و بازیگری الپاچینو و رابین ویلیامز نوید یک فیلم عالی رو برای من میداد. اما حقیقتا فیلم insomnia برای من بیشتر از یک فیلم جنایی خوب نبود! فیلم زیاد با دیگر کارهای نولان شباهتی نداشت.
اگر از فیلم های جنایی خوشتون میاد حتما فیلم رو ببینید ، اگر هم طرفدار بازی ال پاچینو هستید، بازم فیلم رو ببینید!
6 از 10

Arrival 2016
4/10
Arrival%2C_Movie_Poster.jpg

خلاصه بگم: سمتش هم نرید و وقتتون حروم نکنید ! .... 2 ساعت فیلم نگاه کردم هیچی نداشت
خودش در فیلم میگه اینده از دید ما خطی هست ولی زن قصه ما اینده را میبینه حتی در لحظه ! و یک دفعه به طور کاملا مسخره عوض میشه " هی SuperGirl ، این شماره من هست زنگم بزن بگو زنم قبل از مرگش گفته جنگ بده ! تا من دیگه جنگ نکنم ! "
2 ساعت فیلم نشون میده برای برقراری ارتباط باید علایم نشون بدند بعد سرخود میره تو سفینه فضاییها باهاش حرف میزنه و اونها جوابش میدند این یعنی حتی به اصول خودش پایبند نیست
اول کار که نشون میده نظام مند هستند بعد چندین مورد مثل این که سرشون میدازه پایین میره باهاشون حرف میزنه یا اونجا که 5 دقیقه مونده تا بمب !( اصلا این از کجا اومد ) منفجر بشه میرن داخل سفینه فضایی ها بعد هیچکس نیست بگه کجا داری میری
اصلا نقش دکتر علمی چی بود اینجا ؟ جز اینکه اخرش بشه شوهر دکتر زبان شناس فیلم ؟!!

کلا فیلم میخواست ادای interstellar در بیاره مثل اونجا که دخترش در کنار کتابخانه دارند از اینده ارتباط برقرار میکنند و در اینجا با خواب دیدن دختر ایندش متوجه میشه
حداقل فیلم interstellar یک فلم عالی ساخته که از سراسر فیلمش لذت میبری ( به جز تکه اخرش که بحث سفر در زمان هست که اصلا خوشم نیومد ) اما اینجا نشستی 2 ساعت یک فیلم با روند اهسته نگاه میکنی و منتظری یک اتفاقی بیوفته یا حداقل اخرش سوپرایز بشی اما میبینی داری یک کپی خیلی خیلی بد از فیلم دیگه میبینی که الکی گنده بشه و امتیاز 8.2 تا الان گرفته !
شما کلا فیلم های خوبو میگید نبینید:D از اونجا که یادمه danish girl که یه فیلم خیلی خوب از داستان واقعی یک ترنس بود رو ارزش دیدن نمیدونستید. من فکر میکنم شما با یک ذهنیت متفاوت میرید سمت فیلم و درنتیجه پاسخ متفاوت میبینید.
فیلم arrival یه فیلم علمی تخیلی هست و اتفاقات غیرمنطقی در فضای فیلم کاملا منطقیه، مثل سفر در زمان و دیدار با ژنرال چین. ادم فضایی ها بعد از مدتی تونسته بودن انگار بصورت تلپاتی با ذهن زنه ارتباط برقرار کنن و یکجوری اونو برگزیده بودن! اینکه سراسیمه و سرخود وارد سفینه میشه بخاطر همین دغدغه ای فکری ای بود که مدام در خودش احساس میکرد (تلپات شدن با ادم فضایی ها) و همین اونو کشید به سمت سفینه و همین برگزیده بودن هم بعد از دوری ادم فضایی ها و بمب گذاری بازهم اونو اجازه دادن وارد سفینه بشه. بمب گذاری هم بدلیل این بود که فهمیدن بقیه ی کشور ها میخوان وارد جنگ بشن و یسری هم باور داشتن که با گفتگو قرار نیست بجایی برسن و یک ضرب العجل گذاشته بودن برای این موضوع. نقش اون دکتر هم بررسی فیزیکی ای ادم فضایی ها بود دیگه، بیخیال!:D روند اهسته فیلم درواقع تعلیق فیلم بود که همین کارگردان تو فیلم prisoners هم با همین روند فیلم رو پیش میبرد و خیلی هم بنظر تعلیق بجا و جذابیه. فیلم اصلا کپی ای از interstellar نیست! شاید بعد معنوی و احساسی فیلم که سعی داشت در قالب موضوع علمی تخیلی بیان کنه باعث بشه با فیلم نولان مقایسه بشه در غیراینصورت هم روند فیلم و هم فضای فیلم کاملا متفاوته با اثر نولان. بهرحال درسته شما از این فیلم خوشتون نیومده که بحثی توش نیست اما اینکه با قاطعیت بگید فیلم ارزش دیدن نداره صحیح نیست

آخرین ویرایش:
The Wailing

هولی *ت ، کره جنوبی ، قلب تپنده سینمای جهان ـه : |
10/10 ، ترس فیلم خیلی ناجوره ، قشنگ میره تو گوشت و استخون آدم لامصب.
عجب چیزی بود . چند روز The Handmaiden رو دیدم الان هم این ، پیش به سوی Trian to Busan...

• Like
Reactions: Democracy
Jackie_%282016_film%29.png

Jackie 2016
7/10

در کنار منچستر به وسیله دریا ، فیلم Jackie دومین فیلم دپرس کننده و ناراحت کننده سال 2016 بود و واقعا بعضی جاها بغض گلوی آدم رو میگرفت. فیلم کلا بر روی شخصیت ژاکلین تمرکز کرده و در کنارش مانند فیلم خوب دیگر امسال All the Way (که هردو موضوعشون مربوط به این سال ها هست)گوشه و کنارهایی از وقایع آن روز ها به ما نشون میده. فیلم روند مستند گونه و دیالوگ محوری داره که ممکنه خستتون کنه و خودمم کمی اواخرش خسته شدم، اما کارگردانی و فیلمبرداری و موسیقی متن خشنش، حتما شما رو به مدت یک ساعت و نیم جذب میکنه. باید بگم که فیلم، فیلم Natalie Portman هست و باید بگم نقش ژاکلین به نحو احسن بازی کرده و کمتر سعی کرده از لهجه بریتانیاییش استفاده کنه و کاملا شبیه ژاکلین حرف میزنه. رفتار و حرکات او هم خیلی خوب با هم مچ شده و رک بگم که بهترین بازی که از ناتالی پورتمن دیدم حتی بهتر از قوی سیاه!​

• Like
Reactions: Ehsan95_76
the lion
یک فیلم زیبا و احساسی . بر اساس ماجرایی واقعی درباره پسری هندی که در 5 سالگی گم می شود و بعد توسط زوجی استرالیایی به فرزند خواندگی پذیرفته میشود و 20 سال بعد به دنبال خانواده واقعی اش می گردد . موفقیت فیلم بدون شک در بازی های خوب و موسیقی عالی فیلم است . دیو پاتل در نقش اصلی عالی ظاهر شده و به خوبی سرگردانی احساسی کاراکتر رو در آورده . ولی بدون شک بهترین بازیگر فیلم نیکول کیدمن در نقش مادرخوانده است . مدت ها بود بازی احساسی و زیرپوستی این چنینی از نیکول کیدمن ندیده بودیم . موسیقی یکی از نکات قوت فیلم است که بار احساسی فیلم را به خوبی القا می کند . فیلم بر خلاف داستان اش به هیچ عنوان به دام سانتی مانتالیسم نمی افتد . سکانس های پایانی که فرد حقیقی را نمایش میدهد زیبا و تاثیر گذار هستند . در کل شیر یکی از بهترین فیلم های سال و بیوگرافی های چند سال اخیر است که دیدنش به همه پیشنهاد می شود . امتیاز 8.5 از 10

Manchester by the sea.
9/10
وای من عاشقه اینجور سبکهای تلخ وخسته و سرد هستم فیلم بسیار غم انگیز بود بازی کیسی افلک فوق العاده بود و از پس نقش یه آدم سرد مزاج به خوبی بر اومده بود.البته نقدهایه خارجی مبنی بر overrated بودن فیلم در نت.دیدم و توجه نکردم.شما هم اگر طرفدار سبک درام هستین این فیلم رو از دست ندین.

Sent from my SO-03D using Tapatalk

la la land
خیلی با احتیاط رفتم سراغ فیلم چون نه از سبک موزیکال خوشم میاد و نه رمانتیک (متنفرم!) اما بدليل موفقيت بالاى فيلم بايد فيلم رو ميديدم و ديدم. قرار نبود از فيلم زياد خوشم بياد و نيومد اما حقيقتا نميشه از موسيقى و كارگردانى فيلم گذشت. درواقع هنر تصوير اين فيلم بود كه منو تا اخر فيلم نگه داشت.موسيقى فيلم و بازى با تصاوير و رنگ ها و همراه شدنشون با داستان فيلم حقيقتا بى نظير بود. نكته جالب اينكه كارگردان جوان فيلم انگار دغدغه موسيقى يه جاز رو داره! توى فيلم قبلى او (whiplash) هم بطور كامل ميشه اين رو ديد.
اگر طرفدار فيلم هاى رومانتيك هستيد كه اصلا درنگ نكنيد و فيلم رو ببينيد. البته بهتره نسخه كيفيت خوبش رو ببينيد. اما اگر از فيلم هاى رومانتيك و موزيكال خوشتون نمياد حداقلش اينه كه از تصاوير و موسيقى فيلم لذت ميبريد
٧ از ١٠ (خوب)

Manchester by the sea.
فیلم به شدت واق گرایانه بود یه جورایی به زندگی خودم نزدیک بود اما با دز بدبختی کمتر سکانس مورد علاقم
اخر فیلم که دوباره تو بار درگیر میشه وقتی میارنش خونه جرج دیگه نمیتون تحمل کنه میزنه زیر گریه عالی بود

فقط به نظرم میتونستن بازیگر های زن بهتر پیدا کنن خیلی خشک بازی میکردن

8.5/10

• Like
Reactions: meysam_gamer
Passengers
راستش انتظار بیشتری از این فیلم داشتم. شاید بخاطره جنیفر لارنس بود. ولی خب زیبا بازی کرد. بهتر از بازیگر نقش مرد بود. یکم هم به نویسنده ی داستان گله مندم که داستان رو به خوبی جلو نبود. میتونست به جای اینکه هی از خوش گذرونی های این افراد نشون بده کمی داستانی چالش بر انگیز و یا حتی جنایی! بهش اضافه کنه. ولی خب متاسفانه پتانسیل فیلم رو از بین برد. به طوری که من که خیلی از فیلم ها لذت میبرم و حس فیلم رو بخوبی درک میکنم نتونستم با این یکی ارتباط برقرار کنم.
الان دقیقا فاز شخصیت گاس رو متوجه نشدم. و کلا توی دقایقی هم که حضور داست اصلا باعث نشد باهاش ارتباط برقرار کنم
فیلم رو بشینید قبل از فیلم های خوب ببینید. چون ارزش یکبار دیدن رو داره.
۶/۱۰

• Like
Reactions: HIGH DEVS
منچستر ساحلی.(دیدم یکی از دوستان منچستر به وسیله دریا ترجمه کرده صفحه پیش o.O )

به قولی امیرسعید قطبی زاده، ژانر فلاکت بدجوری مد شده تو سینمای ایران! این فلیم هالیوودیم حالا فاز سینمای ایرانو گرفته و شده یکی از همون فیلما. یک روزنه ی امیدی یک کورسوی بهبود اوضاعی بالاخره تو زندگی هر بدبختی هست.شما گورخواب هم که باشی بالاخره یه روز یه عکاس پیدات میکنه و میان میبرنت گرمخانه شهرداری و ریشتو میزنی و برات لباس میخرن(مث اتفاقی که واقعن افتاد).حالا شما تو فیلم که دستتم بازتره مجبوری هی کارو تلخ و تلختر بکنی ؟!

این ایرادم به مثبت یا منفی بودن محتوای فیلم بود. اما از اینکه بگذریم کار خوبی بود بدون شک. بازی اقای افلک با اینکه بی ایراد نیست اما شصت و شش بار مستحق تر از راین گسلین هست برای بهترین بازیگر مرد.

نهایتا اگر میخواین یه تلخی بی پایانو تجربه کنین و فیلم توی افسردگی و حزن و ماتم فراوان ولتون کنه،این فیلم انتخاب فوق العاده ای هستش:D
فارغ از نظر شخصی درباره محتوای ژانر نکبت، فیلم قوی ای هست.
8 یا 7 از10

Billy Lynn's Long Halftime Walk:
بازیگرا و کارگردانی عاالی!
دقیقا میدونستم چه خبره تو فیلم پس با انتظار درست رفتم سراغش. قرار نیست یه اثر اکشن باشه ولی به شکل فوق العاده عالی ای نشون داد چی به سر جوونی میاد که مثل همه س ولی میره برای جنگیدن و اون موقع چی میشه! فلش بک ها و صحنه های پایانی فیلم خیلی خوب بودن. اثری از کارگردانی که مثل کلینت ایستوود عرق ملی نداره و اثرش باعث میشه هرکسی احساس هم دردی داشته باشه با افرادی که جون خودشون رو برای هیچ و پوچ به خطر میندازن... بازیچه سیاست مدارا و افراد پولدار میشن و فقط تو دهن مردم قهرمان های ملی هستن... بحث این سربازها از نظر من به ملیت مربوط نیست. انگ لی فضای بین سربازا و ترسشون از جنگ رو خوب نشون داد این فیلم. حقش به نظر من که شکست تجاری و این بازخورد از مخاطب و منتقدا نبود.
8 از 10
Hacksaw Ridge:
شاید اسپویل ( راجب داستان نیست اگه حساسید نخونید )

تو بی نظیری مل گیبسون... داستان سربازی که نکشت بلکه نجات داد. هیچ چیزی، تاکید میکنم هیچ چیزی کمتر از سیوینگ پرایوت رایان نداره این فیلم. صحنه های نبرد فوق العاده بودن. فقط نیمه اول فیلم شباهت هایی به فول متال جکت داره که کاش نداشت.
بعد از دو تا شاهکار کوبریک، سومین فیلم جنگی عمرم. والسلام.
10.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mla

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or