اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
چند وقت پیش یک نقد ازش خوندم و کلی تعریف این فیلم کرده بود ... بچه های اینجا هم میگفتند فیلمهای کره جنوبی اثار خوبی داره منم گفتم اینو ببینم، امتیازش هم 8.1 در IMDB بود
فقط میتونم بگم دیدنش را تحمل کردم تا سرکار که بودم زمان برای من بگذره ! بعضی جاهاش از بس مزخرف بود که حسابی میخندیدم .. واقعا کارگردان پیش خودش چی فکر کرده ؟ اره من یک فیلم متفاوت میسازم و تفکرات را متحول میکنم ؟!
چند وقت پیش یک نقد ازش خوندم و کلی تعریف این فیلم کرده بود ... بچه های اینجا هم میگفتند فیلمهای کره جنوبی اثار خوبی داره منم گفتم اینو ببینم، امتیازش هم 8.1 در IMDB بود
فقط میتونم بگم دیدنش را تحمل کردم تا سرکار که بودم زمان برای من بگذره ! بعضی جاهاش از بس مزخرف بود که حسابی میخندیدم .. واقعا کارگردان پیش خودش چی فکر کرده ؟ اره من یک فیلم متفاوت میسازم و تفکرات را متحول میکنم ؟!
اتفاقا فیلم خوبی بود فقط با سلیقه شما جور نبوده
کره هم فیلمای خیلی خوبی در این ژانر و کلا فیلمای خیلی خوبی میسازه
مثلا پیر پسر ، سه گانه انتقام
حالا حضور ذهن ندارم ولی اکثر فیلمای کره ای انصافا جالب هستن و در نوع خودشون تک
گرچه زرق و برق هالیوود گاهی ندارن ولی خب فیلمای قشنگی تولید میکنن
فیلم فوق العاده بود شاید اصلی ترین نکته ای که من ازش خوشم اومد حقیقتی بود که بیان میکرد XD
واقعا چقدر سخته که الان با یه دختر معمولی بخوای کنار بیایی اونم با وجود این سطح از آگاهی ها !این فیلم نشون میده مشکل مشکل همه است،تو تمام کشورا!
در کنار طنز بودنش، فیلم خیلی زیبا به این موضوغ اشاره میکنه و واقعا دغدفه ی بزرگیه XD
نمره:9
فیلم هنوز جا داشت تا داستانش بیشتر کار بشه و یک چیز بهتری ارائه بده
یک فیلم عالی نیست ولی فیلم خوبی هست
kubo and two strings 2016
8/10
انیمشنش جالب بود تلفیقی از CG و مجسمه سازی که واقعا زیبا شده بود
طنزش به پای انیمیشن های هالیوودی نمیریسید ولی داستانش به مراتب بهتر از انیمیشن هایی هست که 2016 اومدند .. شاید برای این باشه اونها کلیشه ای بودند مثل در جستجوی نمو اما این فیلم داستانی متفاوت نمایش میداد
مسلما از دیدنش لذت میبرید
بازی بازیگرها افتضاح یعنی نقش های فرعی فیلم مثل اون پسر که صورتش سوخته تو فیلم بود خیلی بهتر از بازیگرهای اصلی بازی میکردند ! دریغ از یک
داستان مسخره ترین چیز ممکن بود
کارگاه چاق ـه میره هر کس دلش میخواد گیر میده شکنجش میده اعتراف کن قاتلی ! بعد اون یکی از سئول اومده با دلیل منطقی میگه نه این قاتل نیست بعد اخر فیلم برعکس میشه ادم منطقی بی منطق که میخواد اعتراف بگیره اون یکی میشه منطقی که مظنون اون یکی فراری میده ..
دستیارشون هم منو یاد برسولی مینداخت همین جور میپرید تو هوا !
بعد خیلی هم سعی کرد مثل فیلم های هالیوودی نشون بده اره از کوچکترین چیزها دنبال سرنخ هستند !
اخر فیلم هم دختر بچه میگه یک نفر که با صورت عادی بود بعد کارگاه برمیگرده نگاه به ببینده میکنه خودت باید بقیش حدس بزنی !
فیلم اصلا موسیقی نداشت
فیلم برداری معمولی ! معمولا در این جور فیلمها زیبایی طبعیت را نشون میدند اما فقط چهار تا درخت و مزرعه میبنیم
امتیاز IMDB هم ببینی کلا 70 هزار نفر بیشتر رای ندادند که نشون میده فیلم خود کره ای ها خیلی کیف کردند رای دادند نمرش بالا شده و اگر بخوایم نمره در نظر بگیریم صد تا فیلم هندی نمره بالا پیدا میکنی
حالا این فیلم ببین پشتش فیلم 7 را ببین تا متوجه بشی چقدر این فیلم به شعور مخاطب توهین میکنه و فکر میکنه مثلا متفاوت هست !
فیلم هنوز جا داشت تا داستانش بیشتر کار بشه و یک چیز بهتری ارائه بده
یک فیلم عالی نیست ولی فیلم خوبی هست
kubo and two strings 2016
8/10
انیمشنش جالب بود تلفیقی از CG و مجسمه سازی که واقعا زیبا شده بود
طنزش به پای انیمیشن های هالیوودی نمیریسید ولی داستانش به مراتب بهتر از انیمیشن هایی هست که 2016 اومدند .. شاید برای این باشه اونها کلیشه ای بودند مثل در جستجوی نمو اما این فیلم داستانی متفاوت نمایش میداد
مسلما از دیدنش لذت میبرید
چون فیلم هیچ چیز مثبتی نداشت
بازی بازیگرها افتضاح یعنی نقش های فرعی فیلم مثل اون پسر که صورتش سوخته تو فیلم بود خیلی بهتر از بازیگرهای اصلی بازی میکردند ! دریغ از یک
داستان مسخره ترین چیز ممکن بود
کارگاه چاق ـه میره هر کس دلش میخواد گیر میده شکنجش میده اعتراف کن قاتلی ! بعد اون یکی از سئول اومده با دلیل منطقی میگه نه این قاتل نیست بعد اخر فیلم برعکس میشه ادم منطقی بی منطق که میخواد اعتراف بگیره اون یکی میشه منطقی که مظنون اون یکی فراری میده ..
دستیارشون هم منو یاد برسولی مینداخت همین جور میپرید تو هوا !
بعد خیلی هم سعی کرد مثل فیلم های هالیوودی نشون بده اره از کوچکترین چیزها دنبال سرنخ هستند !
اخر فیلم هم دختر بچه میگه یک نفر که با صورت عادی بود بعد کارگاه برمیگرده نگاه به ببینده میکنه خودت باید بقیش حدس بزنی !
فیلم اصلا موسیقی نداشت
فیلم برداری معمولی ! معمولا در این جور فیلمها زیبایی طبعیت را نشون میدند اما فقط چهار تا درخت و مزرعه میبنیم
امتیاز IMDB هم ببینی کلا 70 هزار نفر بیشتر رای ندادند که نشون میده فیلم خود کره ای ها خیلی کیف کردند رای دادند نمرش بالا شده و اگر بخوایم نمره در نظر بگیریم صد تا فیلم هندی نمره بالا پیدا میکنی
حالا این فیلم ببین پشتش فیلم 7 را ببین تا متوجه بشی چقدر این فیلم به شعور مخاطب توهین میکنه و فکر میکنه مثلا متفاوت هست !
رفيق شما در اشتباهي! داستان اين فيلم واقعيه و حرف كارگردان نيست و از نظر من پايانش از درصد خيلي خيلي بالايي از فيلماي هاليوودي بهتره. ماجراي قتل ها توي اون محل اتفاق افتاده مسلما نميتونن برن وسط طبيعت بكر و سرسبز فيلمبرداري كنن كه!
در مود تعداد راي ها هم فيلمايي مثل استاكر يا هشت و نيم هم تعداد راي هاشون تو همين حدوداس! دليل ميشه بد باشن؟
رفيق شما در اشتباهي! داستان اين فيلم واقعيه و حرف كارگردان نيست و از نظر من پايانش از درصد خيلي خيلي بالايي از فيلماي هاليوودي بهتره. ماجراي قتل ها توي اون محل اتفاق افتاده مسلما نميتونن برن وسط طبيعت بكر و سرسبز فيلمبرداري كنن كه!
در مود تعداد راي ها هم فيلمايي مثل استاكر يا هشت و نيم هم تعداد راي هاشون تو همين حدوداس! دليل ميشه بد باشن؟
فیلم های زیادی هستند بر اساس واقعیت ساخته شدند و مطرح هم شدند نمونش دختر دانمارکی که شاید داستانش جذاب نباشه اما بازیگرهاش اسکار گرفتند یا wolf of wallstreet کارگدانش شاید 30% داستان واقعیت نشون میده اما بقیه فیلم را جوری نشون میده که تماشاشچی جذب کنه
مثال زیاد هست و این وسط هم چون اسمش واقعیت بزاریم خیلی نکات منفی فیلم را چشممون روش ببندیم بگیم اره این واقعی بود پس اشکال نداره هر چی دم دستمون اومد بهش ببندیم
The Wailing 2016
شروع فیلم خیلی تاریک و ساکت هست، از همون اولش خودش رو نشون میده که یه فیلم رازالود هست.
فکر نمیکردم کره ایی ها هم همچین فیلم هایی داشته باشن.
امتیاز من 9 از 10
ببینم آخر فیلم که معلوم شد چی به چیه؟! پس اینجا چه تفاوتی بین جنگیره با پیر مرد ژاپنی بود؟
The Wailing 2016
شروع فیلم خیلی تاریک و ساکت هست، از همون اولش خودش رو نشون میده که یه فیلم رازالود هست.
فکر نمیکردم کره ایی ها هم همچین فیلم هایی داشته باشن.
امتیاز من 9 از 10
ببینم آخر فیلم که معلوم شد چی به چیه؟! پس اینجا چه تفاوتی بین جنگیره با پیر مرد ژاپنی بود؟
جن گیره در وافع نوچه پیرمرده بود تو اون صحنه هم که هر دو داشتن مراسم اجرا میگردن و حال پیرمرد خراب شد در واقع کار اون زن بود که کارگردان با زیرکی جوری چیده بود که ما فکر کنیم جن گیره باعث شده حال پیرمرد خراب بشه
جن گیره در وافع نوچه پیرمرده بود تو اون صحنه هم که هر دو داشتن مراسم اجرا میگردن و حال پیرمرد خراب شد در واقع کار اون زن بود که کارگردان با زیرکی جوری چیده بود که ما فکر کنیم جن گیره باعث شده حال پیرمرد خراب بشه
نتنها shaman نوچه شیطان نبود بلکه در واقع ادم درستی بود، اما همون طور که به پلیسه میگه(اسمشو یادم رفتش) نباید وسط کار متوقفش کنه چون احتمال داره که جونش رو از دست بده، که متاسفانه متوقفش میکنه و برای همین هم خود جن گیره به وسیله ی شیطان به دام میافته و اون هم مثل پیرمرده میشه.در اخر هم که دیدین shaman هم داشت برای خودش عکس می گرفت و ارتش خودشو درست می کرد.
این عکس دقیقا بعد از موقعی که مراسمش نیمه تموم موند و روحش به تسخیر شیطان در اومد و رنگ چشماش مثل پیرمرده سیاه شد.قبل از اون معمولی بود.
نکته دیگه اینکه خود پیرمرد هم قربانی بودش و شیطان جسمشو اشغال کرده بود برای همین هم دختر نمی کشتش چون فایده ای نداشتش.شیطان می رفت روح یکی دیگه رو غصب می کرد.