Gartall
کاربر سایت
نه فقط و فقط شما 360 داری!! آها پس شما دستور میدی کی اینجا نظر بده کی نده؟! ضمنا من دلیلی نمیبینم وقتی نسخه برتر از لحاظ گرافیکی( PC ) وجود داره نسخه های کنسولی رو تجربه کنم . DF هم خلاصه حرفش اینه که این گرافیک با 60 فریم روی کنسول عالیه و کاری هست که سازنده های دیگه نتونستن تا حالا انجام بدن . البته دنبالش به بی کیفیت بودن تکسچرها و رزولِیشن پایین و مشکلات لود تکسچرهاش هم اشاره کرده که طبق معمول شما فقط اونجاهایی که دوست داشتی رو کات کردی گذاشتی . در رابطه با اون جمله دومت هم فقط میتونم بگم خجالت بکش خوبه من سالی یه دفعه هم تو تاپیک U3 پست نمیدم این حرف رو برو به طرفدارای پرو پا قرصش بزن نه به من . انتقاد در صورتی که منطقی و درست باشه قابل قبوله . فکر میکنم تفاوت اینها رو بتونی درک کنی .
DF نتیجه گیری نهاییش چی بوده ؟! هرجو خواستی برای خودت نمیتونی معنیش کنی ؟ کلمه یونیک یعنی چی ؟
In many ways, the company itself has sought to avoid these comparisons and strike out with its own unique product - and perhaps that's for the best. Mega Texture technology provides the basis for Rage's unique look and the ability to run so much detail at 60Hz - something no other developer has managed to produce on console
که اولش به صورت خلاصه گفته سازنده از بسیاری جهات نشون داده که منحصر به فرد عمل کردند و شاید بهترین و تکنولوژی مگا تکسچر باعث شده RAGE یک بازی unique (یونیک به معنی بی نظیر بودن بی همتا بودن منحصر به فرد بودن ) تبدیل بشه و در جزئیات بسیار زیاد در 60 فریم اجرا بشه !
که معنی درستش همینه و با معنی که تو کردی بسیار فرق میکنه ! چه از لحظ معنایی و چه از لحاظ مفهموی که میرسونه .
و البته در بالا گرافیک باز را به یک چشم انداز گرافیکی تشبیه داده ! و یک گرافیک بسیار قابل توجه تشبیه داده و به یک گرافیک نفس گیر در کنسولها تشبیه داده ! به یک دستاور تکنیکی قابل توجه تشبیه داده و..........
اینا که گفتم یعنی چی ؟!
حالا DF به کنار اون سایتها که برات گذاشتم چی ؟! مثلا :
Rage looks like a launch title for whatever system Xbox is planning for us next
معنیش میدونی دیگه یعنی چی ؟!
وقتی اینا را قبول نداری پس پسفردا اگه بازی مورد علاقتون اومد و سایتها یه همچین حرفهایی بهش زدند همه میتونند براش دبه در بیارن و ایراد بگیرن ! قبوله ؟!
تو نبودی تو تاپیک انچارتد که ما یه بار اومدیم انتقاد کردیم و شما به ما گفتی Blah Blah Blah Blah ؟!فقط میتونم بگم خجالت بکش
دم از منطق هم نزن که تو بیای اینجا گرافیک این بازی را کلا به هیچ بگیری و بشی منطقی؟! ولی ما انتقاد کنیم ( که اصلا انتقاد نبود بلکه داشتم توضیح میدادم !) بشه Blah Blah Blah Blah ؟!