دوستان یه سوال شدم اگه بازی رو رو هارد بریزیم برای xbox مشکلی به وجود نمیاد ؟؟؟؟!!! یکی از دوستان میگفت اگه بازیو بریزیم رو هارد لنز رو ضعیف میکنه ؟؟؟!!!!
نگران نباش هيچ مشكلي پيش نمياد تازه بهتر هم هست كه بريزي رو هارد
دوستان یه سوال شدم اگه بازی رو رو هارد بریزیم برای xbox مشکلی به وجود نمیاد ؟؟؟؟!!! یکی از دوستان میگفت اگه بازیو بریزیم رو هارد لنز رو ضعیف میکنه ؟؟؟!!!!
اتفاقا یکی از ایراداش همینه . GS هم اشاره کرده. کلا تو بخش گیم پلی خیلی سرکاریه.از گرافیکش که بگذریم ( بالاتر توضیحاتم رو ارائه دادم و نظرم رو ) خیلی بد طراحی شده روند بازی ! شده مثل این داستان نامه نگاری ادارات داخلی ! یا تصفیه گرفتن از دانشگاه یا پادگان ( هر کسی که تجربشون رو داره ) رسیدم یه جایی از بازی که مدام من رو بین بخش های مختلف پاس میدن کلافم کرد این قسمتش واقعاً ! امیدوارم روند بازی و بمارزاتش سریعتر و بهتر بشه !
اون دوست دقیقا عکس گفته .... اگه بریزی رو هارد از لنز کمتر کار میکشه عمر درایوت بیشتر میشه...دوستان یه سوال شدم اگه بازی رو رو هارد بریزیم برای xbox مشکلی به وجود نمیاد ؟؟؟؟!!! یکی از دوستان میگفت اگه بازیو بریزیم رو هارد لنز رو ضعیف میکنه ؟؟؟!!!!
عجب .... :d .... یادش بخیر پارسال میخوستم تصفیه کنم با دانشگاه همین برنامه ها بود ... :d .... البته موسن جان هم ذکر کردن این نکته رو :dمثلا اول میگه برو دفتر فلانی بعد میری، بعد یارو میگه برو سلاح بخر میری سلاح میخری میگه برگرد دفتر فلانی برمیگرده، میگه حالا برو گاراج میری گاراج میگه حالا برگرد دفتر فلانی بر میگردی میگه حالا برو پیش کلانتر میری پیش کلانتر میگه هی تو اینجا چیکار میکنی گمشو برو بیرون، بعد میگه برو فلانی رو ببین میری فلانی رو میبینی میگه بگرد فلانی رو ببین ...
کلا سیستم بازی از روی ادارات این مرز و بوم برداشت شده :biggrin1:.
آقا میشه یک دیسک رو نصب کرد رفت دیسک بعد پاکش کرد دیسک بدیو نصب کرد؟ آخه من هاردم برا یدونه بازی جا داره. در ضمن dvd ۳ هم که مولتیش هست دیگه آره؟ اونو که نمیخواد نصب کنیم؟
اتفاقا یکی از ایراداش همینه . GS هم اشاره کرده. کلا تو بخش گیم پلی خیلی سرکاریه.
مثلا اول میگه برو دفتر فلانی بعد میری، بعد یارو میگه برو سلاح بخر میری سلاح میخری میگه برگرد دفتر فلانی برمیگرده، میگه حالا برو گاراج میری گاراج میگه حالا برگرد دفتر فلانی بر میگردی میگه حالا برو پیش کلانتر میری پیش کلانتر میگه هی تو اینجا چیکار میکنی گمشو برو بیرون، بعد میگه برو فلانی رو ببین میری فلانی رو میبینی میگه بگرد فلانی رو ببین ...
کلا سیستم بازی از روی ادارات این مرز و بوم برداشت شده .
با اين حرفهاي دوستان ، بد جور گير كردم كه بازي رو بخرم يا نه !!!!
شرمنده اقا این بازی هم نیاز به اپدیت دستگاه داره؟ من دستگاهم رو وقتی dead island اومد اپدیت نکردم چون یارو گفت 25 تومان و منم دیدم خیلی گرونه برم pc رو بخرم بصرفه تره و منتظر بمونم تا battlefield بیاد بعد اپ کنم. حالا اینم اپدیت میخواد یا نه؟
دی وی دی بد رایت شده. احتمالاً وسط بازی هم به مشکل میخوری. ببر عوضش کنبازی رو گرفتم ولی موقع نصب هر دو تا دیسک ارور میده که دیسکو تمیز کن کسی ازین مشکلا نداشته ؟ تو بازی میره ولی نصب نمیشه