Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به همین مناسبت این چندتا عکس میذارم:
دوست عزیز شما نباید این عکسا رو با این حجم بذاری صفحه به شدت سنگین میشه و کسانی که Dial Up دارن به سختی صفحه براشون باز میشه پس لطفا رعایت کنین و در صورت امکان پستتونو ویرایش کنین

چقدر تاپیک این بازی خاک خورده !
اگه همزمان با NG II ریلیز نمیشد وضعیتش این نبود
اگه کسی بازی کرده یه توضیح بده که چجوریاست این بازی ظاهرا خیلی چیزه توپیهپ
من بد بخت خریدم اما این وست که معلوم نیست دارن چیکار کنن عوض اینکه بفرستن اینجا فرستادن اصفهان !

من این بازی را تهیه کردم و حدودا نیمی از بازی را پیش رفتم. یه مختصر توضیحی میدهم:
در ابتدا شما یه راننده معمولی هستید که باید با رانندگی برای تیم های دیگر پول بدست آورید و البته انها هم شرایطی را برای شما تعیین میکنند مثلا اول شدن یا جزء 5 نفر اول شدن و اگه بتونید این خواسته ها را اجرا کنید پول خوبی نصیبتان میشود. پس از مدتی شما میتونید خودتان تیم درست کنید که صد البته وقتی با تیم خودتان رتبه بیاورید پول بیشتری نصیبتان میشود و شما توانایی دارید که راننده دیگری را نیز به استخدام تیم درآورید که به جذابیت های بازی میافزاید. نکته جالب دیگر در بازی حضور اسپانسرها هست که آنها نیز به شما در پایان بازی اگر توانسته باشید خواسته های انها را برآورده کنید به شما پول میدهند.
بطور کلی بازی دارای تنوع خوبی هم از نظر روند و هم در ماشین ها دارد و این بازی تا مدتها در خاطر شما میماند.
گرافیک بازی که دیگه لازم به تعریف ندارد و صداگذاری بازی هم نسبتا خوب کار شده گیم پلی بازی کاملا سلیقه ای است.
در کل من به همه این بازی را پیشنهاد میکنم;)

آقا من این بازی رو خریدم ولی ای کاش نخریده بودم فقط 20 دقیقه بازی کردم سریع پاکش کردم این دیگه چه بازی الکی بود حیف پول ... 100 رحمت به DIRT

آقا این بازی واقعا بازی خوبی از همه نظر مخصوصا گرافیک پیشنهاد میکنم اگه pc high end دارید بگیریدش چون مهمترین نقطه قوتش کرافیکش بعد چیزای دیگه و گرنه زده میشید.

آقا من این بازی رو خریدم ولی ای کاش نخریده بودم فقط 20 دقیقه بازی کردم سریع پاکش کردم این دیگه چه بازی الکی بود حیف پول ... 100 رحمت به DIRT
منم اولش مثل شما بودم ولی بعد از دو ساعت بازی کردن بشدت معتاد این بازی شدم. درسته اولش کنترل ماشین سخته ولی خیلی زود عادت میکنی. حتما یکم دیگه بازی کن بعدش روزی صد بار از من تشکر میکنی.
پ.ن: اینجا تاپیک grid برای 360 میباشد نه pc;)

من که ninja 2 و grid رو تو یه روز خریدم.و اول grid بازی کردم انقدر بازی توپیه که هنوز از درایور 360 درش نیاوردم یکم اولش سخته بعد از 45 دقیقه بازی لوز میشه .(driftبزن هیکلت بیاد )

یه کم بازیه سختیه و دلیله اینکه تعدادی خوششون نمیاد همینه
ولی با کمی تمرین کاملا بهش عادت خواهید کرد
البته اینم بگم اگر تو لایو هم بازی کنید میبینید که اونجا هم لذته
خاص خودش رو داره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or