Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من 12 ام بازی رو خریدم از اونموقع تا حالا فقط یه 4 5 دقیقه بازی کردم فقط
چرا؟
چون درت رو انقدر بازی کرده بودم زده شده بودم ازش..درت بازی فوق العاده ایی بود ولی من خسته شده بودم از بس بازی کرده بودم.اینم عین درت هستش بازیش منتها دیگه آفرود نیست و تو خیابونه برا همینا اصلا باز ی نکردم دیگه..
حداقل 60 فرم بود یه نیم نگاهی میشد بهش انداخت

از نظر من كه واقعا بازيش قشنگه هيچي كم نداره گرافيك با فيزيكش كه همه ي بازي هاي هم سبك مي خوره از لحاظ صدا گذاري و دست فرمون هم عالي كار شده هر ماشين رانندگي خاص خودشو داره اما بديش اينه كه خيلي رو اعصابه جدا از يه جاي بازي به بد خيلي سخت ميشه حالا سختيش به كنار كافيه مثلا توي يه مسابقه ي طولاني يه صوتي بدي اون موقع اعصابت له ميشه چون بايد از اول بري اي كاش مثل dirt مي شد يه كاري كرد كه با يه تصادف از دور خارج نشي

كافيه مثلا توي يه مسابقه ي طولاني يه صوتي بدي اون موقع اعصابت له ميشه چون بايد از اول بري اي كاش مثل dirt مي شد يه كاري كرد كه با يه تصادف از دور خارج نشي
خوب اون گزینه ( اسمشو یادم رفت ! ) رو برای همین گذاشتن دیگه ! روی نورمال که فکر کنم 4 تا بهمون میده که زیاده (!) ولی روی درجه های بالاتر هم میشه یکی دو بار ازش استفاده کرد و ماشین رو نجات داد !
یکی از نکات جالب بازی اینه که از اون گزینه که استفاده میکنیم , ممکنه به ضررمون هم تموم بشه. مثلآ ماشین جلویی رفته توی در و دیوار و وقتی اون گزینه رو میزنیم و زمان رو برمیگردونیم عقب , ماشین جلویی هم مسیرش رو درست میکنه ! :دی
ولی جدا از این بازی واقعآ خوش ساختیه. من که معتادش شدم بدجور . از گیم پلیش بگیر تا صداگزاری و گرافیک و ... همه عالی هستن و مشکلی توشون نمیبینم. ( مشکلات ریز رو باید اساتید فن { امیر و اشکان و امید و ... بیان بگن ! } ) تنوع ماشینها هم بی نظیره. با اینکه 40 و خورده ای ماشین داره ولی از Muscle های آمریکایی تا ماشینهای ژاپنی و فرمولا وان و ماشینهای مخصوص Demolition Derby ( اگه اشتباه نکنم ) و ... رو داره. یکی از بهترین بخشهایی هم که داره بعد از تموم شدن هر قسمت 6 تایی هست که یه مسابقه One By One میزاره و جوش فوق العادست !
تنها قسمتی که ازش خوشم نمیاد اون مسابقه های 24 ساعته LeMans هست که اعصاب خورد کنه ! ( به خاطر شب و تاریکیش ! )
خلاصه من که واقعآ لذت بردم از این بازی و بازی قبلی یعنی DiRT .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

گرافیکش رو پی سی بهتره یا 360؟ من شنیدم زیاد باحال نیست!

It's All About The Race

قاعدتا که باید خفن باشه با تریلر ها و عکسهایی که ازش دیدم!

سلام دوستان

گرافیکش رو پی سی بهتره یا 360؟ من شنیدم زیاد باحال نیست!

It's All About The Race

قاعدتا که باید خفن باشه با تریلر ها و عکسهایی که ازش دیدم!
والله من یکی که اصلا نفهمیدم چی گفتی
اول که میگی با حال نیست بعد می گی خفنه
ولی گرافیک در هر دو نسخه یکی تقریبا در ضمن کسی نسخه X360 رو با PC مقایسه نمی کنه
X360 رو با PS3 مقایسه می کنن مگه اینکه بازی واسه PS3 عرضه نشه

دوست من
من گفتم شنیدم باحال نیست نگفتم که باحال نیست!

خودم فکر میکنم خفنه!

خوب حالا رو پیسی بهتر باشه چی؟ چرا مقایسه نمیکنن؟ خوب رو پی سی هم هست دیگه! بعد روی 360 و Ps3 که معمولا بازی ها تفاوت چندانی ندارن رذرو پیسی دلم میخواد بدونم چطوره اخه دوستم رو پیسی بازی کرده گفته باحاله یکی دیگه رو 360 بازی کرده گفته باحال نیست!

به این دلیل مقایسه نمی کنن که سخت افزاری 360 رو اصلا نمیشه با سخت افزار PC مقایسه کرد ولی کلا کنسول ها رو با هم مقایسه می کنن
ولی امتیاز PC این بازی از بعضی سایت ها امتیاز بالاتری نسبت به نسخه های دیگش ( PS3 , X360 , DS ) گرفته
ولی تفاوتش چندان زیاد هم نیست که یکی که با هر دو ( PC و X360 ) بازی کرده باشه بگه با 360 حال نمیده و با PC حال میده ولی Codemaster هم اعلام کرده که نسخه X360 دارای مشکلاتی که وسط بازی فریز میشه و قزازه یه پچ عرضه کنن که مشکلات این نسخه حل بشه

حالا نظر خودتون درباره ی بازی چیه؟
بازی خوبیه اونایی که عاشق سبک Racing هستن حتما بگیرنش
بیشتز این بازی منو یاده DiRT میندازه ولی وجود FlashBack تو بازی واقعا جالب کرده اونو
من فکر کنم اولین بازی RAcing باشه که همچین کار کرده باشه
گرافیکش هم از GT 5 اینجور که میگن بیشتر البته فقط از نظر طراحی محیط وگرنه از لحاظ طراحی ماشین این بازی به GT 5 نمیرسه ! بقیه چیزا رو آریا جان تمام کمال توضیح دادن کافیه کمی بالاتر بری پستشون رو بخونی

بچه ها منم بازی رو گرفتم بازی عالیه واقعا قشنگ فقط سخته اگر یکم اسون تر بود بیشتر حال می داد و خدایی هیچی nfs نمیشه اخه من با مسابقه تو خیابون از این جور داستانا بیشتر خوشم میاد ولی بازم بازی خشک نیست مثل forza و خیلی باحال حتما بخرید.

من امروز این بازی رو گرفتم.(بازیش خز شد رفت:دی)
در مورد گرافیک که هیچی نمیشه گفت , بعضی از مرحله هاش(مخصوصا موقع غروب) گرافیک بازی از فیلم هم بهتر میشه!
کافیه یک HD LCD TV بزرگ داشته باشید تا گرافیک فوق فوق خفن بازی رو احساس کنید! , فقط اینو میتونم بگم که یک سر و گردن از Dirt هم بالاتره.
در مورد گیم پلی هم باید بگم که خیلی خوبه , سخته ولی مثل واقعیت هست.
بالاخره با این گرافیک که شبیه به زندگی واقعی هست , گیم پلی هم واقعی باشه تا با هم تناسب داشته باشن.
............................
در کل بهترین بازی Racing هست که تا حالا اومده و هیچ بازی نه از لحاظ گرافیک و نه از لحاظ های دیگه به گرد پاش هم نمی رسن , البته فعلا!

من امروز این بازی رو گرفتم.(بازیش خز شد رفت:دی)
در مورد گرافیک که هیچی نمیشه گفت , بعضی از مرحله هاش(مخصوصا موقع غروب) گرافیک بازی از فیلم هم بهتر میشه!
کافیه یک HD LCD TV بزرگ داشته باشید تا گرافیک فوق فوق خفن بازی رو احساس کنید! , فقط اینو میتونم بگم که یک سر و گردن از Dirt هم بالاتره.
در مورد گیم پلی هم باید بگم که خیلی خوبه , سخته ولی مثل واقعیت هست.
بالاخره با این گرافیک که شبیه به زندگی واقعی هست , گیم پلی هم واقعی باشه تا با هم تناسب داشته باشن.
............................
در کل بهترین بازی Racing هست که تا حالا اومده و هیچ بازی نه از لحاظ گرافیک و نه از لحاظ های دیگه به گرد پاش هم نمی رسن , البته فعلا!

با شما 100% موافقم و تعجب میکنم که بعضی دوستان میگن خیلی بده و ...
به نظر من هم خیلی جالبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or