Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته منظورم از نه بابا این نبود که حالت 2 نفره داره یا نه.منظورم این بود که حال نمیده من همون اول بازیو انداختم یه گوشه.هم رو pc بازی کردم هم 360 جفتشونم یکین حال نداد اصلا

البته منظورم از نه بابا این نبود که حالت 2 نفره داره یا نه.منظورم این بود که حال نمیده من همون اول بازیو انداختم یه گوشه.هم رو pc بازی کردم هم 360 جفتشونم یکین حال نداد اصلا

اشتباه شما در اینه که همون روز اول انداختیش کنار چون یه کم که بازی کنی تازه دستت میاد
که داستان از چه قراره
هنوز هم دیر نشده بشین بازی کن میبینی که با حاله;)

اگر ممکنه یه راهنمایی کنید که چطوری سرپیچ ها بهتر بپیچیم، من وقتی LT رو میزنم خیلی وقت تلف میشه و همه ماشینها جلو میزنن و دیگه بهشون نمیرسم، با B هم بهتر از این نیست و ماشین دو دور دور خودش میچرخه. هیچی هم که نمیزنم میره تو دیوار و داغون میشه:confused:
ممنون

اگر ممکنه یه راهنمایی کنید که چطوری سرپیچ ها بهتر بپیچیم، من وقتی LT رو میزنم خیلی وقت تلف میشه و همه ماشینها جلو میزنن و دیگه بهشون نمیرسم، با B هم بهتر از این نیست و ماشین دو دور دور خودش میچرخه. هیچی هم که نمیزنم میره تو دیوار و داغون میشه:confused:
ممنون
من فقط بعضی پیچ ها رو ترمز می زنم بقیه رو در حالتی که گاز گرفتم
می پیچم

با ایزتون تاپیکو کشیدم بالا :biggrin1:

میشه 1مقدار درمورد گیم پلی بازی توضیح بدید ؟!

از روزی که گرفتمش 1بار بازیش کردمو گزاشتمش کنار ! مسابقه اولو که واسه معرفی بود و بعدیشم اول شدم و 1مسابقه دیگرو دوم ... دیگه بقیه سخت بودو نمیشد رتبه ی خوب بیارم دست نزدم سیو بشه :biggrin1:

حالا این 3تا مسابقه ای که میشه انتخاب کرد فرقشون چیه ؟ تا آخر بازی همینطوریه باید از 3تا انتخاب کرد ؟!
وقتی از مسابقه بیرون میای میخای برگردی میپرسه میخای به همون مسابقه برگردی اگه NO انتخاب بشه 3تا مسابقه ای که میشه انتخاب کرد عوض میشن ... این خوبه یا بده ؟!

کلا 1چی بگین من برم بشینم اینو بازیش کنم !! :-"

با ایزتون تاپیکو کشیدم بالا :biggrin1:

میشه 1مقدار درمورد گیم پلی بازی توضیح بدید ؟!

از روزی که گرفتمش 1بار بازیش کردمو گزاشتمش کنار ! مسابقه اولو که واسه معرفی بود و بعدیشم اول شدم و 1مسابقه دیگرو دوم ... دیگه بقیه سخت بودو نمیشد رتبه ی خوب بیارم دست نزدم سیو بشه :biggrin1:

حالا این 3تا مسابقه ای که میشه انتخاب کرد فرقشون چیه ؟ تا آخر بازی همینطوریه باید از 3تا انتخاب کرد ؟!
وقتی از مسابقه بیرون میای میخای برگردی میپرسه میخای به همون مسابقه برگردی اگه NO انتخاب بشه 3تا مسابقه ای که میشه انتخاب کرد عوض میشن ... این خوبه یا بده ؟!

کلا 1چی بگین من برم بشینم اینو بازیش کنم !! :-"
ببین کلا اگر مثل من ناشی هستی خوب تو اسون بزار مسابقه بده
این جا میگه بره تو مسابقه قبلی یا نه اگر نه بزنی سیوهات رو توی اون مسابقه بیخیال میشه
اولش منم بازی نکردم ولی بعدش نمیدونم چرا خیلی حال داد
راستی کسی میدونه چه جوری دریفت بکشم
الله بختکی بعضی وقتا میکشم ها:biggrin1:

نه
همونطور که گوینده تو منو میگه, اول بازی چون پول مورد نیاز رو برای تشکیل تیم نداری, باید برای دیگر تیم ها رانندگی کنی تا پول مورد نیاز رو بدست بیاری
وقتی که تونستی تیم تشکیل بدی وارد مسابقات جهانی میشی اونموقع میتونی خودت ماشین بخری و وارد جریان اصلی بازی میشی.
هروقت هم باز پول نیاز داشتی میتونی وارد بخش driver offer بشی(همون بخشی که برای سایر تیم ها مسابقه میدی)
تو بخش رانندگی هم بستگی به علاقه ات به simulation داره, باید گاز و ترمز و مسیر حرکت ات تو جاده تنظیم کنی.یه بار دقیق پشت یکی از ماشین ها حرکت کن و به گاز و ترمز سر پیچ ها دقت کن ...

ببین کلا اگر مثل من ناشی هستی خوب تو اسون بزار مسابقه بده
این جا میگه بره تو مسابقه قبلی یا نه اگر نه بزنی سیوهات رو توی اون مسابقه بیخیال میشه
اولش منم بازی نکردم ولی بعدش نمیدونم چرا خیلی حال داد
راستی کسی میدونه چه جوری دریفت بکشم
الله بختکی بعضی وقتا میکشم ها:biggrin1:

به به آقا مهدی
داداش گرید باز شدی؟
تو لایو میای یا نه فقط سینگل حال میکنی؟
منظورت از دریفت کشیدن تو مسابقه هایه دریفته یا نه تو مسابقه هایه معمولی؟
کلا تو دریفت کردن سرعت و به موقع پیچیدن نقش اساسی داره
راستی یه چند تا بازیم میخوام اومدی حضوری بهت میگم:love:

به به آقا مهدی
داداش گرید باز شدی؟
تو لایو میای یا نه فقط سینگل حال میکنی؟
منظورت از دریفت کشیدن تو مسابقه هایه دریفته یا نه تو مسابقه هایه معمولی؟
کلا تو دریفت کردن سرعت و به موقع پیچیدن نقش اساسی داره
راستی یه چند تا بازیم میخوام اومدی حضوری بهت میگم:love:
سلام محمد جان
نه تا حالا لایو وصل نشدم:-"
نه تو خود مسابقات معمولی هستش
این ترمز دستی کار میکنه یا نه چون تو فیلم توکیو دریفت (F&F3) یارو با دستی دریفت میکشید

سلام محمد جان
نه تا حالا لایو وصل نشدم:-"
نه تو خود مسابقات معمولی هستش
این ترمز دستی کار میکنه یا نه چون تو فیلم توکیو دریفت (F&F3) یارو با دستی دریفت میکشید

مهدی جون کلا برایه دریفت کردن ماشینت باید مخصوص باشه ولی با دکمه B دستی میکشه

ولی تو این بازی بهترین راه برایه پیچها اینه که به موقع ترمز کنی و به جا بعد پیچ گاز بدی

بهترین موقع ترمز هم وقتیه که مناره مپ چراغ قرمز چشمک میزنه

فرمون دادن هم مهمه که زیاد تند فرمون ندی و از همه مهمتر اینه که پیچها رو ببری

یعنی تو دله پیچ بپیچی. انشااله حضورا بهت میگم اگر قابل بدونی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or