speedy2000
کاربر سایت
البته منظورم از نه بابا این نبود که حالت 2 نفره داره یا نه.منظورم این بود که حال نمیده من همون اول بازیو انداختم یه گوشه.هم رو pc بازی کردم هم 360 جفتشونم یکین حال نداد اصلا

من فقط بعضی پیچ ها رو ترمز می زنم بقیه رو در حالتی که گاز گرفتماگر ممکنه یه راهنمایی کنید که چطوری سرپیچ ها بهتر بپیچیم، من وقتی LT رو میزنم خیلی وقت تلف میشه و همه ماشینها جلو میزنن و دیگه بهشون نمیرسم، با B هم بهتر از این نیست و ماشین دو دور دور خودش میچرخه. هیچی هم که نمیزنم میره تو دیوار و داغون میشه:confused:
ممنون

ببین کلا اگر مثل من ناشی هستی خوب تو اسون بزار مسابقه بدهبا ایزتون تاپیکو کشیدم بالا :biggrin1:
میشه 1مقدار درمورد گیم پلی بازی توضیح بدید ؟!
از روزی که گرفتمش 1بار بازیش کردمو گزاشتمش کنار ! مسابقه اولو که واسه معرفی بود و بعدیشم اول شدم و 1مسابقه دیگرو دوم ... دیگه بقیه سخت بودو نمیشد رتبه ی خوب بیارم دست نزدم سیو بشه :biggrin1:
حالا این 3تا مسابقه ای که میشه انتخاب کرد فرقشون چیه ؟ تا آخر بازی همینطوریه باید از 3تا انتخاب کرد ؟!
وقتی از مسابقه بیرون میای میخای برگردی میپرسه میخای به همون مسابقه برگردی اگه NO انتخاب بشه 3تا مسابقه ای که میشه انتخاب کرد عوض میشن ... این خوبه یا بده ؟!
کلا 1چی بگین من برم بشینم اینو بازیش کنم !!![]()
حالا این 3تا مسابقه ای که میشه انتخاب کرد فرقشون چیه ؟ تا آخر بازی همینطوریه باید از 3تا انتخاب کرد ؟!
ببین کلا اگر مثل من ناشی هستی خوب تو اسون بزار مسابقه بده
این جا میگه بره تو مسابقه قبلی یا نه اگر نه بزنی سیوهات رو توی اون مسابقه بیخیال میشه
اولش منم بازی نکردم ولی بعدش نمیدونم چرا خیلی حال داد
راستی کسی میدونه چه جوری دریفت بکشم
الله بختکی بعضی وقتا میکشم ها:biggrin1:

سلام محمد جانبه به آقا مهدی
داداش گرید باز شدی؟
تو لایو میای یا نه فقط سینگل حال میکنی؟
منظورت از دریفت کشیدن تو مسابقه هایه دریفته یا نه تو مسابقه هایه معمولی؟
کلا تو دریفت کردن سرعت و به موقع پیچیدن نقش اساسی داره
راستی یه چند تا بازیم میخوام اومدی حضوری بهت میگم

سلام محمد جان
نه تا حالا لایو وصل نشدم
نه تو خود مسابقات معمولی هستش
این ترمز دستی کار میکنه یا نه چون تو فیلم توکیو دریفت (F&F3) یارو با دستی دریفت میکشید

سلام
اين بازي چطور ميشه 2 نفره بازي كرد ( با 2 دسته ) ؟