Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی بین پورشه ها اول بشم..؟
سلام
اره دیگه باید توی هرکلاسی که شرکت میکنی از ماشینای هم مدلت بزنی جلو نمیتونی که همون اول ماشینای رده اول بگیری یعنی ماشینت قوی نیست اگه تو کلاست اول بشیم کافیه بعد که تونستی ماشین قوی بگیری دیگه اول شدنش کاری نداره سعی کن این مسابقه های اخر فصل رد نکنی چون تاثیر روی رده بندی جهانیت داره

یعنی بین پورشه ها اول بشم..؟

ممد رضا زحمت کشیدی.. خوب اگه منم یک ماشین خفن داشتم که همه رو سوسک کرده بودم..;)فکر کردم با اون پورشه اول شدی..:mad:

این بازیش همش یک طرف اون دریفت کشیدنش یک طرف خدای آخر حاله تو پیچ 90 درجه با 120 تا دستی میکشی .. یک حالی میده.. :love:

حالا تو ام ماشینه خفن میگیری بهت میگم چقدر سخته اول شدن:cool:
خداییش بازیش یه کم سخته ولی سختیش هم شیرینه:love:

حالا تو ام ماشینه خفن میگیری بهت میگم چقدر سخته اول شدن:cool:
خداییش بازیش یه کم سخته ولی سختیش هم شیرینه:love:

یکبار دیگه اون 24 ساعتیه اومد..! اینبار یک شورلت داده بود.. تقریبا آخرای ریس بود که 7 بودم یک دفعه خوردم گارد کنار..! ماشین سه دور خودش چرخید و شدم 11 .. عد دیگه نرفتم گذاشتم رای فردا که انار بشم 7 ..:biggrin1:

اینجور بازی های برای من خوراکه.. این چیه..؟ من GT4 رو مثل آب خوردن میرم..

میگم این بازی رو نمیشه دونفره به صورت آفلاین بازی کرد..؟

ببین عزیز هر بازی که گرافیکش بالاتر هست دلیل بر بهتر بودن کنسولی که بازی را اجرا میکنه نیست (مگر کامپیوتر هست ) و این بحث قدرت دیگه تقریبا تموم شدست و در 100 تا فروم گفته شده 360 از نظر گرافیک تا حدی بالاتر هست(نه خیلی ) و ps3 از نظر CPU .
شما نباید GT5 را با این مقایسه کنی چون GT5 روش خیلی کار شده الان چند سال هست دارن روش مانور میدن تازه GT5 تا حدی با این بازی فرق میکنه از کنترل گرفته و سبک مسابقاتش
من قصد فوضولی نداشتم ولی با توجه به اعترافات CPU IBM یه ps3 با کمی تغییر شده Cpu یه 360( بیچاره سونی:laughing::laughing::laughing:) این از cpu یه 360 از تظر گرافیکم من شخصا تو بازی های مشترک 2 تا کنسول 100% 360 رو سر تر دیدم.حالا هی بگین ps3 .

من قصد فوضولی نداشتم ولی با توجه به اعترافات CPU IBM یه ps3 با کمی تغییر شده Cpu یه 360( بیچاره سونی:laughing::laughing::laughing:) این از cpu یه 360 از تظر گرافیکم من شخصا تو بازی های مشترک 2 تا کنسول 100% 360 رو سر تر دیدم.حالا هی بگین ps3 .

یکم با تامل صحبت کن تا علم بیکرانت رو همه درک کنن!

عزیز اگه منظورت از علم بیکرنم قضاوت در مورده cpu هاست یه توصیه بهت میکنم برو این جمله رو رو گوگل سرچ کن the race for new game machine بعد بخونش بعد ببین علم کی بیکرانه ok؟راستی بیچاره سونی:laughing::laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or