Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من چند تا سوال داشتم.
هدف توی بازی چیه؟ آیا بازی داستان داره؟ چرا 3 قسمت برای مسابقه هست؟ یکم توضیح بدید چون اصلا سر درنیاوردم این بازی چطوریست. یه افرادی را توی مسابقه نشان میدهد و اسمشان را هم بالای سرشان مینویسد باید با اونها چکار کنیم؟

سلام خدمت دوستان عزيز
ميگن اين بازي تو x360 بعضي وقت ها فريز مي شه !!!:confused: مي خواستم ببينم اين حرف راسته ؟ آخه ميخوام همين روزا بگيرمش. ممنون:love:

سلام خدمت دوستان عزيز
ميگن اين بازي تو x360 بعضي وقت ها فريز مي شه !!!:confused: مي خواستم ببينم اين حرف راسته ؟ آخه ميخوام همين روزا بگيرمش. ممنون:love:

برایه من یک بار فریز شد اونم موقعی بود که میخواستم برگردم تو دشبورد
توصیه میکنم حتما بگیری;)

AGHA HARVAGHT KE MAN MIRESAM AKHARESH TASADOF MISHE MASHINHAM :ranting:DAGHUN MISHE MIZANE TO ZOGHE ADAM

دوسته عزیز اولا اینجا با حروف فارسی باید تایپ کنی
ثانیا هم این یا از بد شانسیه شماس یا بیش از حد حرفه ای هستی:biggrin1:
در آخر هم بگم میتونی از فلش بک استفاده کنی
میدونی چیه که؟

یکی از مشکلات بازی( والبته بعضی ها فکر میکنند که از حسنات بازیه) اینه که ماشین وقتی بد تصادف میکنه کنترلش سخت میشه و مثلا :laughing: خراب شده. یکی نیست بهشون بگه دیوانه ها وقتی ماشین خراب میشه دیگه فرمونش تاب نمیخوره:confused: این قابلیت مزخرف توی dirt هم به چشم میخورد.

یکی نیست بهشون بگه دیوانه ها وقتی ماشین خراب میشه دیگه فرمونش تاب نمیخوره این قابلیت مزخرف توی dirt هم به چشم میخورد.

این قابلیت نه تنها توی dirt, بلکه توی سری colin mcrae rally هم بود و اصلا هم مزخرف نیست دقیقا عین واقعیته
nfs نیست که با مخ بری تو دیوار بعد ماشین هم چیزیش نشه

یکی از مشکلات بازی( والبته بعضی ها فکر میکنند که از حسنات بازیه) اینه که ماشین وقتی بد تصادف میکنه کنترلش سخت میشه و مثلا :laughing: خراب شده. یکی نیست بهشون بگه دیوانه ها وقتی ماشین خراب میشه دیگه فرمونش تاب نمیخوره:confused: این قابلیت مزخرف توی dirt هم به چشم میخورد.
داداش فرمون که کج نمیشه اون چرخه که تاب ور میداره یا.. بعد نمیشه درست کنترلش کرد.

عزیز جان اگر راننده باشی میدونی که حتی اگر جلو بندیه ماشین مشکل داشته باشه تاب میخوره
چه برسه بری تو دیوار یا تصادفه ناجور کنی خیلی هم جالبه چه رسد به اینکه مزخرف باشه:mad:

عزیز جان اگر راننده باشی میدونی که حتی اگر جلو بندیه ماشین مشکل داشته باشه تاب میخوره
چه برسه بری تو دیوار یا تصادفه ناجور کنی خیلی هم جالبه چه رسد به اینکه مزخرف باشه:mad:
خیلی خوشت میاد ثانیه آخر که داری برنده میشی دیگه فرمون ماشینت تاب نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اگه میخواستند تاب برداشتن تایر ماشین را در بازی دخیل کنند یه نگاه مینداختند که ماشین اگه تصادف شدید بکند کلا دیگه راه نمیره. بنظر من یا یک شبیه سازی درست و حسابی بکنند یا به هر چیزی الکی ناخن نزنند:mad:

سلام مثل اینکه من نفر اخرم که این بازی رو تست کردم
اما چند نکته
اول از همه بازیرو به کسانی که به قول معروف بازی ماشینی دوست دارنند توصیه میشه البته بازیش یسری قلق داره که کمکم دستت میاد مخصوصا کسانی که مثل من با درت یکسال زندگی کردند 100 درصد از این بازی خوششون میاد البته این بگم که بازی نسبت به درت پیشرفت داره هم تو گیم پلی وهم در گرافیک البته چریان بازیش کمکم متوجه میشید چه جوریاست اینه درت نیست که بلا فاصله وارد جریان بازی بشید که این کارشون خوب بود
خب خوبی هاش شما میدونید زیاد تاکید نمیکنم روش اما مواردی منفیش که بسیار خفیفن اشاره میکنم که واقعا دربرابر نکات مثبتش صفر هستند اول از همه این بازی هم مثل درت اگر از داخل ماشین بازی کنید بعد از تویه اینه ها پشت نگاه کنید ماشینهای پشتی و کلا منظره بصورت وحشتناک نشون میده گرافیک ماشیناش از تویه اینه مثل ps1 که این مشکلم توی درت بود که تو ذوق میزنه نمیدونم چرا درستش نکردن و نکته دوم یه سری باگ داره که میشه به این اشاره کرد که در ریپلی ها وقتی نگاه میکنی لاستیک وارد گلگیر میشه که اینم فکر کنم تو درت تو چند مورد که ماشین پرش خفن میزد وقتی میومد پایین دیده میشد ویه سری باگ جزی دیگه که در حدی نیست که بهشون گیر داد
کلام اخر بازی واقعا عالی و روش کار شده حتمی بگیرید و لذتش ببرید (البته اگر از درت خوشتون نیومد شاید از اینم به احتمال زیاد خوشتون نیاد) اما در حد گرند تورسمو 5 نیست (راستی حرف گرند توریسمو امد وسط میخوام یه چیزی بگم که تمام فنهای گرند توریسمو اگر این بازی کردند تا به حال متوجه شدند اقا اون قسمت بازی هست که به صورت تایم تریل هست باید زیر یه زمان تعیین شده بازی تمام کنید تا میخواد بازی شروع بشه یه صدایه اشنا میاد یادتون یه صدایه دینگدینگ بعد بازی شروع میشه مثل سزیهای گرند توریسمو :biggrin1:) خب به بخشید که سرتون درد اوردم خواستم نظرم در مورد بازی گفته باشم ;)

سلام :)
من دیروز بازی راگرفتم گرافیکش عالی,افت فریمم نداره گیم پلیشم عالی خیلی خوشم اومد:biggrin1:

به همین مناسبت این چندتا عکس میذارم:

race-driver-grid-20080213053328539-000.jpg

race-driver-grid-20080214113733917_640w.jpg

race-driver-grid-screens-20080324114336177.jpg

Race-Driver--GRID-5.jpg

15679_RaceDriverOne-01_normal.jpg

wallpaper_race_driver_grid_06_1600.jpg

rdgrid_1.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن