Quest of Persia يك بازي كاملا ايراني

• Thread starter Thread starter mosi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمی خوام ازشون دفاع کنم، ولی تمام چیزهایی که شما گفتی هم وحید تو Making of QoP گفته، هم تو سایتشون تو بخش Press هست... بقیه هم کمابیش همین ایرادها رو گرفتن... شاید هم حتی بیشتر... من خودم با انیمیتهاشون مشکل دارم، خیلی خشک حرکت می کردند.

کلا آرتشون یه جاهایش خیلی سرهم بندی بود. ولی به وحید و کارش ایمان دارم.

ای بابا هرکی میاد بازی بسازه فقط میگه ما اولین سازندهام پس انتظاری از ما نداشته باشین.
حالا میخوام بدونم که دیگه چه بحونهای دارن

خب راست میگن دیگه. وقتی اولین بارشونه چی بگن؟ بگن صد ساله داریم بازی می سازیم؟ هر کسی بخواد برای اولین بار یه کاری رو بکنه ایراد زیاد داره تو کارش ( چیزی که در پایان معصومیت کم دیده شد ). ولی اینا با دفعه ی اول تونستن یه بازیی رو بسازن که تقریبا در سطح بازیهای جهانیه. گرافیکش که خوب بود. فقط توی همون دموها و یه ذره گیم پلی ایراد داشت. همین. ولی برای اولین خیلی خیلی عالی بود. ( نه غلام؟ )

چرا همیشه فکر می کنیم، ما همه چیز رو می دونیم و هیچکس دیگه هیچی نمی فهمه.

من مطمئن هستم که همه کسایی که اینجان خودشون همه صاحب نظرند.

اینجا برای اینه که هر کسی نظرش بده، نه اینکه نظرش رو به دیگران بچپونه!

اینجا برای اینه که هر کسی نظرش بده، نه اینکه نظرش رو به دیگران بچپونه!
اگر يكي بياد بگه به نظر من ماست سياهه و نفر دوم بگه اينطور نيست ، يعني داره نظرش رو ميچپونه ؟! :)

در مورد بديهيات نظر خواهي وجود نداره !

من نمیدونم اینا برای چی هی بازی میسازند به جای اینکه بیان از بازی هایی که قبلا ساخته شده عبرت بگیرند و پیشرفتی کنند هی دارن پسرف می کنند پس بازی نسازند به نظر من خیلی بهتره.

چه چیزی تونسته تو کشور ما حمایت بشه که از بازیسازان حمایت بشه؟هنوز خیلی وقت نیاز هست تا ما در اون سطح پیشرفت کنیم.احتمالا نوه های من بیان و بگن تا حدودی از ساخت فلان بازی در ایران راضی هستن.به نظر من مشکل از سازنده ها نیست!!
فرصت لازم هست...

البته من تو این نمایشگاه که دیدم بازی سازا با خرج خودشون بازی های ایرانی ساخته بودن خیلی خوب از آب در امده نسبت به خرجی کرده بودن فقط گله مند بودن حمایت نمیشن

ولی به نظر من تا حالا این بازیایی که ساختن خوب بوده. من فعلاً این بازیها رو با بازیهای خارجی مقایسه نمی کنم. با همین امکانات صفری که توی ایرانه مقایسه می کنم. به نظر من حتی همون رانندگی در تهران که بد ترین بازی ساخته شده بود هم، به نوعی خوب بود. فقط بزرگترین اشکالش این بود که مرحله برای بازی نساخته بودن.
ولی توی همین نمایشگاه همه چیز معلوم شد. یه نیگاه به اون بازی مسابقات خیابانی بندازید. طراحی ماشینها خیلی طبیعی بود. درواقع میشه گفت با واقعیت مو نمی زد. گرافیک بازی هم خوب بود. یا اون بازی سر زمین گم شده. تا اونجا که از اون نسخه ی آزمایشی فهمیدم، تنها ایرادش این بود که یارو تا کمر می رفت توی پل و میز و... ولی از نظر گرافیکی خیلی خوب بود. حتی اون بازی حسنی و لوبیای سحر آمیز هم با اینکه گرافیک چندانی نداشت، ولی برای تجربه ی اوّل اون شرکت، کار نسبتاً خوبی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or