به خدا خودم چند بار اینو توضیح دادمهیشکی نمیدونه قضیه این چیه؟
روش های دیگه رو برای آپدیت تست کن، مثلا مستقیم از طریق wifi تست کن.من می خوام به این ورژن آپدیت کنم همه چی رو هم تست کردم اما نمی فهمم مشکلش چیه و چطوری حلش کنم این ارور رو می ده: the system configuration of this psp system does not appear to be correct. the update cannot be started. contact technical support for assistance.(DRNFFFFFFD7) مموری رو هم فرمت کردم و بعد مراحل آپدیت رو انجام دادم فایده نداشت ورژن الانم هم 5.50 gen-d3 هست که از همین فروم آپدیت کردم... چی کار کنم؟ دستگاهم psp 1000 هستش
به خدا خودم چند بار اینو توضیح دادم
نمونش اینجا:
http://forum.bazicenter.com/thread47733/page22/#post2545704
بستگی به نسل 3000 داره فقط در چند نسل اونم روی 6.20 فقط میشه دائم کپی خور کردیعنی psp 3004 به هیچ عنوان کپی خور دائم نمیشه؟
میگشتی صفحات قبل جواب داده شده بود به این سوال.
دکمه Select رو بزن USB device رو روی Flash0 بذار
بعد با کابل به PC وصلش کن
به آدرس \vsh\etc\ برو و فایل version.txt رو باز کن
خط اول 9.90 رو به 5.50 تغییر بده و سیو کن
بعد هم USB device رو دوباره به Memory stick برگردون
و بعد آپدیت کن
منم همچین مشکلی دارمسلام دوستان!
من هم با یه ارور حلب درگیرم نمیدونم چطور حلش کنم!
ورژن psp fat بنده 5.50prome-4 هست و الان که میخوام 6.60 رو روش بریزم موقع آپدیت میگه که ورژن psp در حال حاضر 9.90 هست و نیازی به آپدیت نداره!
چه کنم؟
منم همچین مشکلی دارم
کسی میدونه چطور برطرف میشه ؟
اقا نشد که نشد دهنمون سرویس شدیعنی اینقدر سخت بود پست سوم همین صفحه رو میخوندی که من جواب داده بودم در مورد این مسئله؟؟؟
مموری فرمت کنی بهتر هم هست.اقا نشد که نشد دهنمون سرویس شد
اپدیت رو هم که میخوام اجرا کنم ارور میده
میشه من مموری رو فرمت کنم بعد 6.60 بریزم
؟
ارور که زیاد میده مثلا واسه اجرای اپدیت این ارور رو میده the game could not be started (80020148) اصلا بعضی از اپدیت ها رو ناقص میارهمموری فرمت کنی بهتر هم هست.
الان چی نشد؟ تونستی دستی 9.90 رو درست کنی؟ ارور چی میده؟
چطور هک دستگاه رو بپرونم که دوباره هکش کنم ؟ارور که زیاد میده مثلا واسه اجرای اپدیت این ارور رو میده the game could not be started (80020148) اصلا بعضی از اپدیت ها رو ناقص میاره
همون فرمت میکنم بعد اپدیت 6.60 رو میریزم
سلام دوستان من با این مشکل مواجهم و زمانی که میرم داخل پی اس پیم از طریق USB با چند تا فایل Version.txt مواجه می شم و با اینکه این جند فایلو تغییر دادم از 9.90 به 5.50 با این حال هنوزم وقتی می خوام Update کنم بم می گهکه ورژن شما 9.90. جالب اینه که توی قسمت تنظیمات ورژنم 5.50 هست.
من هنگ کردم نمیدونم چیکار کنم . با wifi می خوام Update کنم نمیشه![]()