PSP Custom Firmware 6.60 PRO Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

من می خوام به این ورژن آپدیت کنم همه چی رو هم تست کردم اما نمی فهمم مشکلش چیه و چطوری حلش کنم این ارور رو می ده: the system configuration of this psp system does not appear to be correct. the update cannot be started. contact technical support for assistance.(DRNFFFFFFD7) مموری رو هم فرمت کردم و بعد مراحل آپدیت رو انجام دادم فایده نداشت ورژن الانم هم 5.50 gen-d3 هست که از همین فروم آپدیت کردم... چی کار کنم؟ دستگاهم psp 1000 هستش

آخرین ویرایش:
من می خوام به این ورژن آپدیت کنم همه چی رو هم تست کردم اما نمی فهمم مشکلش چیه و چطوری حلش کنم این ارور رو می ده: the system configuration of this psp system does not appear to be correct. the update cannot be started. contact technical support for assistance.(DRNFFFFFFD7) مموری رو هم فرمت کردم و بعد مراحل آپدیت رو انجام دادم فایده نداشت ورژن الانم هم 5.50 gen-d3 هست که از همین فروم آپدیت کردم... چی کار کنم؟ دستگاهم psp 1000 هستش
روش های دیگه رو برای آپدیت تست کن، مثلا مستقیم از طریق wifi تست کن.
این پست منم بخون تو هم این کارو بکن:
به خدا خودم چند بار اینو توضیح دادم
نمونش اینجا:
http://forum.bazicenter.com/thread47733/page22/#post2545704

یعنی psp 3004 به هیچ عنوان کپی خور دائم نمیشه؟
بستگی به نسل 3000 داره فقط در چند نسل اونم روی 6.20 فقط میشه دائم کپی خور کرد

سلام
دوستان من یه psp 2000 slim دارم (تو mac adress مدل رو زده 2g). رو فریمور 5+ بود که با آموزش شما به 6.6 ریستور کردمش
بعد هم با آموزش copy خور کردن ادامه دادم ولی تو مرحله آخر برای دایم شدنش . ارور میده که دستگاه ساپورت نمیشه !!!
حالا بازی ایی هم که میریزم رو رمش تو فولدر game . وقتی میرم تو دستگاه هیچ کدوم رو نمیشناسه (آیا باید با روش خاصی ریخت ؟)

ممنون میشم کمک کنید

میگشتی صفحات قبل جواب داده شده بود به این سوال.

دکمه Select رو بزن USB device رو روی Flash0 بذار
بعد با کابل به PC وصلش کن
به آدرس \vsh\etc\ برو و فایل version.txt رو باز کن
خط اول 9.90 رو به 5.50 تغییر بده و سیو کن
بعد هم USB device رو دوباره به Memory stick برگردون
و بعد آپدیت کن

سلام دوستان من با این مشکل مواجهم و زمانی که میرم داخل پی اس پیم از طریق USB با چند تا فایل Version.txt مواجه می شم و با اینکه این جند فایلو تغییر دادم از 9.90 به 5.50 با این حال هنوزم وقتی می خوام Update کنم بم می گهکه ورژن شما 9.90. جالب اینه که توی قسمت تنظیمات ورژنم 5.50 هست.
من هنگ کردم نمیدونم چیکار کنم . با wifi می خوام Update کنم نمیشه :(

سلام دوستان!

من هم با یه ارور حلب درگیرم نمیدونم چطور حلش کنم!

ورژن psp fat بنده 5.50prome-4 هست و الان که میخوام 6.60 رو روش بریزم موقع آپدیت میگه که ورژن psp در حال حاضر 9.90 هست و نیازی به آپدیت نداره!

چه کنم؟
منم همچین مشکلی دارم
کسی میدونه چطور برطرف میشه ؟

مموری فرمت کنی بهتر هم هست.
الان چی نشد؟ تونستی دستی 9.90 رو درست کنی؟ ارور چی میده؟
ارور که زیاد میده مثلا واسه اجرای اپدیت این ارور رو میده the game could not be started (80020148) اصلا بعضی از اپدیت ها رو ناقص میاره
همون فرمت میکنم بعد اپدیت 6.60 رو میریزم

- - -ویرایش - - -

ارور که زیاد میده مثلا واسه اجرای اپدیت این ارور رو میده the game could not be started (80020148) اصلا بعضی از اپدیت ها رو ناقص میاره
همون فرمت میکنم بعد اپدیت 6.60 رو میریزم
چطور هک دستگاه رو بپرونم که دوباره هکش کنم ؟

سلام دوستان من با این مشکل مواجهم و زمانی که میرم داخل پی اس پیم از طریق USB با چند تا فایل Version.txt مواجه می شم و با اینکه این جند فایلو تغییر دادم از 9.90 به 5.50 با این حال هنوزم وقتی می خوام Update کنم بم می گهکه ورژن شما 9.90. جالب اینه که توی قسمت تنظیمات ورژنم 5.50 هست.
من هنگ کردم نمیدونم چیکار کنم . با wifi می خوام Update کنم نمیشه :(

دوستان لطف می کنید جواب منم بدید ؟!؟!؟ من حتی مموریمم فرمت کردم با این حال همون مشکل 9.90 رو دارم با این تفاوت که دیگه همون کارارو انجام میدیم دبگه فایل Versin.txt پیدام نمیشه :( توروخدا کمکم کنید من خیلی به این ورژن نیاز دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or