PSP Custom Firmware 6.60 PRO Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

سلام....من دستگام 1001 ورژن 5.50 GEN-D3 چیکارش کنم ؟ کدوم ورژن رو نصب کنم؟ کجا؟ممنون...

من یک دستگاه دیگه با همین ورژن دارم یه مشکلی داره ..که اگه بازی سنگین باش اجرا کنی دستگاه هنگ میکنه یعنی تو همون تصویر میمونه تصویر میره تو هم......بازم ممنون

به 6.60 آپدیت کن دیگه. 1000 هم داری کپی دائم میشه.
پست اول رو بخون

به 6.60 آپدیت کن دیگه. 1000 هم داری کپی دائم میشه.
پست اول رو بخون

مراحل رو انجام دادم اما میگه این پروگرام به دستگاه شما نمیخوره......یه ایکون دیگه هم هست ابی رنگه برای اپدیت6.60 هست روی اون که میزنم میگه دستگاه شما 9.90 هست لازم نیست اپدیت کنید...توی ستینگ دستگاه میرم ورژن دستگاه..5.50 هست .....چیکار کنم؟

مراحل رو انجام دادم اما میگه این پروگرام به دستگاه شما نمیخوره......یه ایکون دیگه هم هست ابی رنگه برای اپدیت6.60 هست روی اون که میزنم میگه دستگاه شما 9.90 هست لازم نیست اپدیت کنید...توی ستینگ دستگاه میرم ورژن دستگاه..5.50 هست .....چیکار کنم؟

میگشتی صفحات قبل جواب داده شده بود به این سوال.

دکمه Select رو بزن USB device رو روی Flash0 بذار
بعد با کابل به PC وصلش کن
به آدرس \vsh\etc\ برو و فایل version.txt رو باز کن
خط اول 9.90 رو به 5.50 تغییر بده و سیو کن
بعد هم USB device رو دوباره به Memory stick برگردون
و بعد آپدیت کن

سلام
من يه psp1000 دارم امروز ورژنشو از طريق خود دستگاه اپديت كردم وبعدشم مراحل كه گفته بوديتو انجام دادم ولي هر كاري ميكنم بازي ها رو اصلا نشون نميده كه بخوام اينستال كنم ميشه منو راهنمايي كنيد
باتشكر

سلام
من يه psp1000 دارم امروز ورژنشو از طريق خود دستگاه اپديت كردم وبعدشم مراحل كه گفته بوديتو انجام دادم ولي هر كاري ميكنم بازي ها رو اصلا نشون نميده كه بخوام اينستال كنم ميشه منو راهنمايي كنيد
باتشكر

برو توی settings بعد System setting بعد system information ببین چی نوشته فیرمور دقیقا اگه 6.60PRO بود یعنی درست کپی خور کردی
بعد باید بازی ها رو که به صورت ایمیج هستن و پسوندشون iso هست رو داخل فولدر ISO در مموری کپی کنی

سلام
من PSP 1000 دارم اپدیت کردم هک دائمشم کردم ولی میخوام برم تو SETTINGS هر قسمتش هنگ میکنه , چطوری میتونم درستش کنم ؟حالت USB هم نمیره هنگ میکنه خاموش میشه

سلام من psp 1004 دارم ورژن 5.50 prome-4 که کپی خور دائم هستش اگه ورژن رو ارتقا بدم کپی خورش می پره و باید از روش های پفته شده کپی خور کنم یا نه فقط اپدیت کنم کپی خور میمونه؟
بعدش مشکلی واسه سیوا یا ستینگ دستگاه پیش می یاد؟؟؟؟
لطفا جواب بدید;)

کسی نیست جواب مارو بده؟؟
آخه صد بار به همین سوال جواب داده شده آپدیت که کنی همنطور که توی پست اول هم نوشته شده اول باید به فیرمور اورجینال آپدیت کنید. پس کپی خور می پره بعد که آخرین ورژن یعنی 6.60 رو ریختین اونو کپی خور دائم میکنی دستگاه شما هم 1000 هست پس میشه راخت دائم کپی خورش کرد Save هم بارها در موردش بحث شده و گفته شده که با آپدیت خیلی از save ها یا تقریبا میشه گفت همه شون خراب میشه و دیگه قابل استفاده نخواهند بود

سلام خدمت اساتید عزیز
من یه PSP 1000 قدیمی که ورژنش 3.10OE-A
میخوام به 6.60 ارتقا بدم فایلEBOOT.PBP رو هم از طریق وای فا هم از طریق کامپیوتر گرفتم و در پوشه گیم - آپدیت ریختم
بعد که فایل رو خواستم اجرا کنم این ارور رو داد
(THE GAME COULD NOT BE STARTED.(DADADADA

سلام خدمت اساتید عزیز
من یه PSP 1000 قدیمی که ورژنش 3.10OE-A
میخوام به 6.60 ارتقا بدم فایلEBOOT.PBP رو هم از طریق وای فا هم از طریق کامپیوتر گرفتم و در پوشه گیم - آپدیت ریختم
بعد که فایل رو خواستم اجرا کنم این ارور رو داد
(THE GAME COULD NOT BE STARTED.(DADADADA
3.10 خیلی قدیمه و اگه درست یادم بیاد نمیشد مستقیم به 6.60 آپدیتش کرد باید اول 3.52 میریختی بعد 6.60
یه تستی بکن ببین به 3.52 میشه آپدیت کرد یا خیر

سلام
من یه دستگاه psp 1000 دارم که ورژنش 3.40 هست و ورژن 6.60 رو دانلود کردم وقتی از قسمت game دستگاه میزنم که آپدیت بشه بعد از ریست شدن دستگاه این ارور رو میده dadadada
چه کار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or