BeauTeenBoy
کاربر سایت
الان من PSP 3004 دارم 03g و 6.20 PRO-B10 که به نظرم از 6.39 بهتر هست رو به صورت کپی خور دائم دارم
البته آموززش رو از یه سایت خارجی گرفتم!
آخرین ویرایش:
الان من PSP 3004 دارم 03g و 6.20 PRO-B10 که به نظرم از 6.60 بهتر هست رو به صورت کپی خور دائم دارم
اتفاقا من هم از نظر اجرای بازی های پلی استیشن 1 گفتم بهترهدوست عزیز این فریمور 6.20 PRO-B10 رو که داری چه جوریه؟؟ ازش راضی هستید ؟؟ آخه منم 3004 دارم ورژم 6.60 PRO-B9 ولی اگه بشه میخوام B10 رو نصب کنم تا شاید بتونه تمام بازی های PS1 رو اجرا کنه آخه Neverhood رو نتونستم باهاش اجرا کنم ولی در کل کپی موقتش هم با این که راحته اما ولی این که دائم هک نمیشه تو ذوقم زد ولی ازش راضیم .
بستگی داره الان فیرمورت چی باشه و اینکه مدل دستگاهت چی باشه.سلام دستگاه 3000 رو میشه کپی داعم کرد
از این تاپیک بگیرید ببینید کار می کنه یا نه:چرا سنس می و موزیک انلیمتید روی این فریمور کار نمیکنه!
نه. PSP 3000 رو نمیشه کپی خور دائم کردلطفا بفرمایید این دستگاه کپی داعم هست چون میخوام بخرمش
http://upload.tehran98.com/img1/zrbq...115yhxldrr.jpg
نه. PSP 3000 رو نمیشه کپی خور دائم کرد
لطفا بفرمایید این دستگاه کپی داعم هست چون میخوام بخرمش
http://upload.tehran98.com/img1/zrbq...115yhxldrr.jpg
این PSP که گذاشتی ظاهرا فیرمور 6.39 داره و با HEN کپی موقت شده و دائم روی این فیرمور و یا بالاتر (6.60) نمیشه.نه. PSP 3000 رو نمیشه کپی خور دائم کرد
همه PSP های 3000 رو نمیشه کپی خور دائم کرد حتی اگه فیرمورشون 6.20 باشه. مثلا همین دستگاهی که دوستمون گذاشته کلا اصلا قابلیت دائم کپی خور شدن رو نداره.دوست عزیز PSP 3000 هم هک دائم میشه ولی فکر کنم فریمورتون باید 6.20 یا پایین تر باشه چون من خودم PSP 3004 دارم و فریمورش 6.60 هست که هک دائم نمیشه ولی با کپی موقتش هم مشکل ندارم چون خیلی راحته و با اجرای یک فایل همه چیز تمومه و نهایتا 30 ثانیه زمان لازم داره . باز هم سعی کنید بگذارید آقا M3hD1 عزیز پاسخ قطعی رو بدهند . جا داره از ایشون و آغاز کننده تایپیک تشکر کنم . موفق باشید .
چرا سنس می و موزیک انلیمتید روی این فریمور کار نمیکنه!
دوست عزیز متاسفانه هیچ کدوم از اون دو پلاگین رو من تست نکردم روی 6.60 که ببینم جواب میده یا خیر. اگه دوستان دیگه امکانش هست یه تست بکنن.ادمین جان ممنون میشم جواب بدید میدونم سرتون شلوغه شرمنده
ببخشید اسپم دادم!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
اسلیم (2000) هست؟ اگه اره، میشه دائم کپی خورش کرد.ببخشید این مدل قابلیت هک دایمی دارد? TA-088 V1/V2