PSP Custom Firmware 6.60 PRO Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

کسی نیست کمکم کنه؟
والا این یکی از مسخره ترین ارور هاست در PSP دقیقا معلوم نیست واسه چیه ولی میگن زمانی اتفاق میوفته که از ورژن های کپی خور شده به اورجینال داریم آپدیت میکنیم
من یه نظری داریم شما فیرمور 3.52 رو دانلود کن و اول به اون آپدیت کن بعد ببر به فیرمور بالا
تست کن ببین جواب میده یا نه

با سلام
من به روشی که در پست اول راهنمایی کرده بودین ابتدا آپدیت کردم و سپس اون فایل هن رو هم کپی و ... خلاصه درست شده بود
یه اشتباه کردم و فایل ها رو پاک کردم از روی psp ، حالا بازی ها رو که میریزم توی iso نمیشناسه
برای ریختن فایل های PROUPDATE و FastRecovery روی حافظه خود psp که باید وارد flash0 بشیم هم به مشکل خوردم چون اصلا کلید select هیچ کاری انجام نمی ده
(ضمنا مدل دستگاه رو نمی دونستم و از قسمت پشت باطری دیدم نوشته 2004)
لطفا راهنمایی کنین

مرسی از راهنماییتون ولی خواستم ورژن 3.52 رو هم بریزم همین ارور dadadada رو میده
راه دیگه ای هم هست؟
یه تست دیگه بکن از داخل خود PSP قسمت update بزن با وای فای آپدیت کنه ببین درست نمیشه؟
با سلام
من به روشی که در پست اول راهنمایی کرده بودین ابتدا آپدیت کردم و سپس اون فایل هن رو هم کپی و ... خلاصه درست شده بود
یه اشتباه کردم و فایل ها رو پاک کردم از روی psp ، حالا بازی ها رو که میریزم توی iso نمیشناسه
برای ریختن فایل های PROUPDATE و FastRecovery روی حافظه خود psp که باید وارد flash0 بشیم هم به مشکل خوردم چون اصلا کلید select هیچ کاری انجام نمی ده
(ضمنا مدل دستگاه رو نمی دونستم و از قسمت پشت باطری دیدم نوشته 2004)
لطفا راهنمایی کنین
با پاک کردن فایل ها که کپی خور نمیپره که.
دائم بود یا موقت؟ اگه موقت بود فقط فایل FastRecovery رو دوباره کپی کن داخل PSP و اجراش کن تا کپی خور شه دوباره همین

PSP-E1004 با ورژن 6.60PRO-B9 کپیخور دایم میشه ؟؟؟؟؟؟

اگه کپیخور دایم میشه لطفاً راهنمایی کنید.

این مدل ب چی معروفه 1000 , 2000 یا 3000 ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
PSP-E1004 با ورژن 6.60PRO-B9 کپیخور دایم میشه ؟؟؟؟؟؟

اگه کپیخور دایم میشه لطفاً راهنمایی کنید.

این مدل ب چی معروفه 1000 , 2000 یا 3000 ؟؟؟؟؟؟
اگه پشتش این شکلیه میشه. درواقع اگه مموریش پشت دستگاهه میشه.
sony-psp-e1004-black-.jpg

اگه این شکلی نیست هم برنامه PSPIDENT رو نصب و اجرا کنید(به همون شیوه ای که برنامه هن رو نصب کردید نصب کنید) عکسشو بزارید اینجا.

سلام.من یه pspدارم که ورزنش 3.52هستش و میخوام اپدیتش کنم که این ارور (DADADADA)میده.در ضمن به هر ورزنی که میخوام اپدیت کنم این ارور میده.با تشکر

سلام دوستان!

من هم با یه ارور حلب درگیرم نمیدونم چطور حلش کنم!

ورژن psp fat بنده 5.50prome-4 هست و الان که میخوام 6.60 رو روش بریزم موقع آپدیت میگه که ورژن psp در حال حاضر 9.90 هست و نیازی به آپدیت نداره!

چه کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or