آپدیت کردن به فریمور اورجینال که لازم به پروندن هک دستگاه نیست که.ارور که زیاد میده مثلا واسه اجرای اپدیت این ارور رو میده the game could not be started (80020148) اصلا بعضی از اپدیت ها رو ناقص میاره
همون فرمت میکنم بعد اپدیت 6.60 رو میریزم
چطور هک دستگاه رو بپرونم که دوباره هکش کنم ؟
اون فایل Version که توی مموری نیست که بخوای فرمت کنی.دوستان لطف می کنید جواب منم بدید ؟!؟!؟ من حتی مموریمم فرمت کردم با این حال همون مشکل 9.90 رو دارم با این تفاوت که دیگه همون کارارو انجام میدیم دبگه فایل Versin.txt پیدام نمیشه توروخدا کمکم کنید من خیلی به این ورژن نیاز دارم
سلام و خسته نباشید.
من دستگاهم 2000 ه آپدیت رو انجام دادم هن رو هم نصب کردم و بدون مشکلی بازی هم انجام دادم ولی برای هک دائم میگه این مدل رو ساپورت نمیکنه!!
ممنون میشم راهنماییم کنید
ممنون از پاسخگوییتون.باید ببینیم مادربردت چی هست تا بشه تشخیص داد میشه دائم کپی خور کرد یا خیر
برای این کار هم باید برنامه PSPident رو بریزی لینکش تو همین صفحات اخیر هست بگردی
بریز رو دستگاهت و اجراش کن و عکسش رو اینجا اپلود کن ببینیم دقیقا نوع دستگاهت چی هست
کاش قبل از اینکه آپدیت کنی سوال میکردیممنون از پاسخگوییتون.
بفرمایید:
ممنون.کاش قبل از اینکه آپدیت کنی سوال میکردی
متاسفانه نمیشه PSP شما رو در فیرمور 6.60 کپی دائم کرد چون مادربردت از شانس بدت 88V3 هست.
اگه الان 6.60 داری که احتیاج به آپدیت کردن به 6.60 نداری که.سلام دوستان یه پی اس پی go هست فریمورش 6.60 حالا میخوام کپی خورش کنم و ofw 6.60 دانلود کنم لینک دانلود مشکل داره
نه کلا دیگه فکر نمی کنم چیزی براش بیادممنون.
متن رو خوندم فقط جمله آخر رو که زده بود 2000V3 نخوندم. :d
پس فعلاً هیچ راهی براش نیست یا کلاً ؟
آپدیت کردن به فریمور اورجینال که لازم به پروندن هک دستگاه نیست که.
EBOOT.PBP رو در آدرس PSP/GAME/UPDATE کپی کن و اجراش کن.
فایل رو درست شاید دانلود نکردی. ربطی به پروندن هک نیست.
چی بود دستگات؟ لینک واسه 1000 و 2000 و 3000 سالم هست پست اولشما یه لینک سالم بده که بریزم تو دستگاه
عزیز از همون لینک دانلود کردم ریختم تو دستگاه همون اروری که بهت گفتم دادچی بود دستگات؟ لینک واسه 1000 و 2000 و 3000 سالم هست پست اول
از سایت خود سونی گذاشته شده اگه نمیتونی دانلود کنی مشکل از لینک نیست
میگم 1 درصد احتمال بده فایل بد دانلود شده باشه ربطی به خراب بودن سورس نداره کهعزیز از همون لینک دانلود کردم ریختم تو دستگاه همون اروری که بهت گفتم داد
میگم 1 درصد احتمال بده فایل بد دانلود شده باشه ربطی به خراب بودن سورس نداره که
حجم فایلی که دانلود کردی چقدره؟
دیگه 30 مگ که این حرفا رو نداره که، یه بار دیگه دانلود کن از همون لینک
از اون روز تا الان 100 تا 30 مگ میتونستی دانلود کنی بجای اینکه هر سری بیای یه چیزی بگی