PSP Custom Firmware 6.60 PRO Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

ارور هنگام اپديت

من فريمور رو تو اون پوشه كه فرمودين ريختم از تو دستگاه رفتم قسمت گيم سه تا برنامه اومده بود سومي رو زدم كه اپديت بشه ارور ميده نميتونه مموري كارت رو بخونه چندبارهم امتحان كردم چيكار كنم

عزیز من 10 بار دانلود کردم نشد
والا چی بگم دیگه
ببر بیرون بذار آپدیت کنن بره :d
من فريمور رو تو اون پوشه كه فرمودين ريختم از تو دستگاه رفتم قسمت گيم سه تا برنامه اومده بود سومي رو زدم كه اپديت بشه ارور ميده نميتونه مموري كارت رو بخونه چندبارهم امتحان كردم چيكار كنم
شاید مموری کارتت مشکل داره یه دور فرمت کن بعد کپی کن داخلش و تست کن

آقا من PSP 2000 دارم با این کار با اپدیت 6.60 کپی دائم می شه یا موقت؟
رو جعبه نوشته PSP-2003 PB
بغلشم رو یه بر چسب نوشته: PSP-2003 PB
220-240V
J
اولش کپی خور بود خریدم (موقت) هی خاموش که می شد باید می رفتم تو ستینگو اصلا یه وضعی به خاطر همین خودم کپی شو پروندم الان می خوام با این روش کپی خور کنم می شه کپی خور دائمش کرد؟

آخرین ویرایش:
آقا من PSP 2000 دارم با این کار با اپدیت 6.60 کپی دائم می شه یا موقت؟
رو جعبه نوشته PSP-2003 PB
بغلشم رو یه بر چسب نوشته: PSP-2003 PB
220-240V
J
اولش کپی خور بود خریدم (موقت) هی خاموش که می شد باید می رفتم تو ستینگو اصلا یه وضعی به خاطر همین خودم کپی شو پروندم الان می خوام با این روش کپی خور کنم می شه کپی خور دائمش کرد؟

دقیقا صفحه قبل اینو نوشته بودم:

باید ببینیم مادربردت چی هست تا بشه تشخیص داد میشه دائم کپی خور کرد یا خیر
برای این کار هم باید برنامه PSPident رو بریزی لینکش تو همین صفحات اخیر هست بگردی
بریز رو دستگاهت و اجراش کن و عکسش رو اینجا اپلود کن ببینیم دقیقا نوع دستگاهت چی هست

رفم دیدم ورژن مادربردو نوشته بود نوشته بود..............................................................TA-0088 V3 :((=((
یهنی دوباره هروقتخاموش می کنم دوباره باید برم تو ستینگو 100بار امتحان کنم تا کپی خورش برگردهههههههههه:((

آخرین ویرایش:
رفم دیدم ورژن مادربردو نوشته بود نوشته بود..............................................................TA-0088 V3 :((=((
یهنی دوباره هروقتخاموش می کنم دوباره باید برم تو ستینگو 100بار امتحان کنم تا کپی خورش برگردهههههههههه:((
فیرمور الانت 6.60 هست یا میخوای آپدیت کنی تازه؟
روی 6.60 نمیشه دائم کپی خور کنی متاسفانه
اگه فیرمورت 6.20 بود می شد دائم کپی خورش کرد.

من یه دونه psp مدل 2004 دارم به 6.60 آپدیت کردم حالا می خواستم بدونم میتونم هکش رو دائم کنم یا نه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

07633479189625204616.jpg
[/URL][/IMG]

سلام
دوستان من خواستم psp یکی از دوستان رو هک کنم تا بتونم روش بازی بریزم ورژنش 6.60 بود
طبق آموزش pro update رو زدم،
  • سپس اين رو دانلود کنید.

• حالا فولدر PROUPDATE و FastRecovery رو در Ms0:/PSP/Game كپي كنيد.

• برنامه هك اين ورژن را بازكنيد. ( PROUPDATE رو ميگم)
الان صفحه سیاه شده و هیچی نمیاد مشکل از کجاست؟ چجوری میشه درستش کرد؟خواهشا کمک کنید؟

سلام
دوستان من خواستم psp یکی از دوستان رو هک کنم تا بتونم روش بازی بریزم ورژنش 6.60 بود
طبق آموزش pro update رو زدم،

الان صفحه سیاه شده و هیچی نمیاد مشکل از کجاست؟ چجوری میشه درستش کرد؟خواهشا کمک کنید؟

اگه کلا هیچی بالا نمیاد که باتری رو دربیار و چند دقیقه صبر کن دوباره امتحان کن. اگه بازم کار نکرد دیگه باید بری سراغ تعمیرکار. مال من یه بار اینجوری شد با در آوردن باتری درست شد. (فکر کنم می خواستم پلاگین لود کنم)

با توجه به بررسی های انجام شده !! به این نتیجه رسیدیم که کلا روی همون 6.2 بمونیم بهتره !
PSP هم که واسه آنلاین چیزی نداره

ایشالا بعد عید میریم تو کار ویتا و آنلاین ( البته اگه بطلبه !)

سلام این مشخصات دستگاه منه، v5.50 Prome-4 کپی خور دائمه. بهتره کدومو برم 6.20 یا 6.60
میتونم مستقم آپدیت کنم؟

pspident_000.bmp

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز سلام ٬لطفا یه استاد به من کمک کنه .من یه psp3004 6.35 proA دارم. برای هک کردن دو تا فایلHen by coldbird &vf و proA را باید بزنم . حالا سوالم اینه که ایا میتونم این دو فایل را پاک کنم و بجای اونها دو فایل fastricovery و proB10 را بریزم و با اینها هک کنم ؟بریک نمیکنه ؟ البته دو فایل دوم هم6.35 است.
خواهش میکنم یکی از اساتید بزرگ راهنمایی کنه .ممنون

سلام این مشخصات دستگاه منه، v5.50 Prome-4 کپی خور دائمه. بهتره کدومو برم 6.20 یا 6.60
میتونم مستقم آپدیت کنم؟
6.60 بریز و دائم کپی خور کن
دوستان عزیز سلام ٬لطفا یه استاد به من کمک کنه .من یه psp3004 6.35 proA دارم. برای هک کردن دو تا فایلHen by coldbird &vf و proA را باید بزنم . حالا سوالم اینه که ایا میتونم این دو فایل را پاک کنم و بجای اونها دو فایل fastricovery و proB10 را بریزم و با اینها هک کنم ؟بریک نمیکنه ؟ البته دو فایل دوم هم6.35 است.
خواهش میکنم یکی از اساتید بزرگ راهنمایی کنه .ممنون
شما یه لطفی کن این برنامه PSPident رو نصب کن و اجراش کن و عکسش رو مثل همین دوستمون که پست بالا گذاشته، بذار ببینیم مشخصاته دقیق دستگاهت چی هست
اقایون من موقع اپدیت یه مشکل دارم
وقتی میره تو اپدیت یه دفعه میاد برون و میزنه ADDADADADADA ه همچین چیزی فریمورمم 3.40
از طریق خود PSP با wifi یه بار آپدیت کن ببین اونجام مشکل داره؟
(Settings) > (System Update)
اگه نشد از برنامه هایی مثل Hellcats Recovery Flasher استفاده کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or