برای آپدیت یه psp یه مسئله ای بود یادم رفته راه حلش چی بود وقتی که میخوام ۶.۶۰ رو نصب کنم میگه که ورژن فعلی ۹.۹۰ و لازم نیست.فکر کنم باید یه فایلی رو دستکاری میکردم درسته؟
................................................PSP رو روشن کنید
- در محیط XMB دگمه Select رو 3 ثانیه نگه دارید تا منوی VSH نمایان شود
- از منوی ظاهر شده گزینه USB Device رو به Flash 0 تغییر بدید
- PSP رو از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل کنید و به منوی Settings رفته و USB Connection را انتخاب کنید
- در پنجره باز شده وارد پوشه vsh و بعد وارد etc شوید
- فایل version.txt رو باز کنید
- جلوی عبارت release خورده 9.90 شما این عدد رو به 5.50 تغییر بدید و از منوی فایل روی گزینه Save کلیک کنید ( مثال: عبارت release:9.90 تبدیل شود به release:5.50 )
- روی PSP دکمه X یا O رو جهت قطع ارتباط با PC بزنید . کابل USB رو جدا کنید
- دگمه Select رو 3 ثانیه نگه دارید تا منوی VSH نمایان شود
- از منوی ظاهر شده گزینه USB Device رو به Memory Stick تغییر بدید
- از منو گزینه Reset Device را انتخاب کنید ( با بصورت دستی PSP رو خاموش و روشن کنید )
دوستان الان ورژن دستگاهم M33-2 4.01 هست میتونم یه سره برم 6.60 ؟ ضمناً 6.60 چقدر نسبت به 5 M33-6 و 5.50 GEN -D3 بهتره ؟
داخل فایل زیپ 6.60 Pro-B10 یه پوشه seplugins هم هست اونم لازمه بریزیم رو Root مموری ؟
ورژن مادربردم TA-088 V1/V2 کپی دایم ...
بعد برای بازی های جدید چی کار کنم ؟ بازی هایی که ورژن 6.60 میخوان ؟ این قضیه 5.50 Prometheus-4 چیه ؟به نظر من که Gen 5.50 بریز ، خیلی فرمویر خوبیه ، هم کپی دایمه ، هم اینکه با بازیها بیشتر سازگاری داره
بازیهای جدید خاصی نیومده که روی 5.50 اجرا نشه ، حالا شما اول 5.50 بریز اگه ناراضی بودی آپدیت کن ، اگه اشتباه نکنم آپدیت بود برای سازگاری بیشتر با بازیهای جدیدتربعد برای بازی های جدید چی کار کنم ؟ بازی هایی که ورژن 6.60 میخوان ؟ این قضیه 5.50 Prometheus-4 چیه ؟
کدوم بریزم GEN D3 یا Prom 3-V4 ؟بازیهای جدید خاصی نیومده که روی 5.50 اجرا نشه ، حالا شما اول 5.50 بریز اگه ناراضی بودی آپدیت کن ، اگه اشتباه نکنم آپدیت بود برای سازگاری بیشتر با بازیهای جدیدتر
کدوم بریزم GEN D3 یا Prom 3-V4 ؟
Monster Hunter Portable 3rd با کدوم راحت بالا میاد ؟
من که یه همچین مشکلی که شما میگین نداشتم ، آخرین آپدیت 6.60 هم ریختی؟؟ به احتمال خیلی زیاد فایل بازیت مشکل دارهسلام دوستان کسی هست بگه مشکل بازی GOW:ghost of sparta در ورژن 6.60 چجوری حل میشه!؟
بازی بالا میاد و لی توپس از انتخاب درجه سختی بازی یه صفحه سفید میاد و گیر میکنه!
هر چی گشتم نمیدونم راهش چیه؟؟؟
سلام
يه لينك از ofw 6.60 ميدين ؟