PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
این حرکت صرفا برای بدست آوردن پول بیشتر و اصطلاحا همون دوشیدن گیمرا صورت گرفته. (در مورد سونی البته تلویزیون‌های 4K اش هم میتونه یکی از دلایل باشه)
میشه بگید دقیقا منظور از دوشیدن چیه ؟ سونی چطوری با عرضه کنسول جدید میتونه گیمرها را بدوشه ؟ وقتی یه همچین حرکتی براش کلی هزینه داره و همه میدونن کنسول جدید همون اوایل سود انچنانی براش نداره !
اتفاقا برعکس PS4 تو موقعیتی هست که به قول شما و دوستان بیشتر میتونه گیمرها را بدوشه ! چون اولا خود کنسول به سود دهی خوب رسیده و هم اینکه فنبیس بزرگی داره با ساخته شدن هر بازی میلیون ها فروش میره و تو هر کدوم از بازیها چند درصدش میره به جیب مبارک سونی ! حالا تا صبر کن که این کنسول میان نسلی به این تعداد فنبیس برسه و بخواد هم سخت افزاری و هم نرم افزاری سود کنه !
شما گوشی موبایل را با اینها اشتباه گرفتی چون این دنیای موبایله که همون اولش فروش هر گوشی چند صد دلار برای سازنده سود داره ! و به معنیه واقعی مردم را میچاپن ! از طرفی تغییرات شگرفی هم توشون انجام نمیشه !
بعد اینکه من متوجه نمیشم چطوری قشر به بزرگی دنیای موبایل حاضر میش سالانه میلیون تومان از جیب مبارکشون خرج کنن و به هیچشون نیست و اهمیتی هم نداره ؟! ولی نوبت به کنسول میشه اعلام ورشکستگی میشه !! به نظر من که بیش از حد داره این قضیه لوس میشه . حالا یه تعداد گیمر فلسفه کنسول را واسه خودشون اینطوری تعریف کردند که یه 8 یا 10 سالی باهاش بازی کنن و به عنوان دکور بزارن تو میز تلویزیون و باهاش حال کنن و غیرتی و تعصبی بشن ! چیزی را عوض نمیکنه چون فلسفه کنسول یه چیز دیگست اینه که شما شیک یه جعبه کوچلو با قیمت کاملا مناسب میخری و میزاری کنار TV و راحت و بدون دردسر بازی ها را با بهترین کیفیت بازی میکنی و به نظر من 4 سال یا 5 سال کاملا برای عمر یه کنسول مناسب هست مخصوصا برای این دوره زمونه که پیشرفت فوق العاده هست . فلسفه واقعی کنسول اینه .

آخرین ویرایش:
واقعا متاسف میشم برای سونی اگر این کارو بکنه! مثلا که چی میخواد نشون بده با این حرکتش؟هنوز 5 تا بازی AAA تونسته برای PS4 بده که میاد این کارو میکنه؟بعدش همین PS4 فعلی چه مشکلی داره واقعا؟بازی The order 1886 رو با اون کیفیت بصری عالی اجرا میکنه و واقعا قدرت کنسول خوبه.آخه 4K چه صیغه ای هستش و چند نفر مگه میخوان TV 4K بخرن؟از قرار ممکن هم قراره فقط به 4k آپسکیل بشه و 4K واقعی نیست.خب دردت چیه میخوای کنسول جدید بزنی؟وایسا چند سال دیگه یک دفعه نسل بعدی PS5 بزن . گناه این 40 میلیون نفری که PS4 خریدن چیه؟!
فکر کنم دوباره باید تغییر جبهه بدی :)

تنها دلیلی منطقی ای که می شه برای PS4.5 با شرایط اشاره شده در این خبر آورد اینه که طبق شایعات NX واقعا قدرتش از PS4 بیشتره و سونی به همین منظور کنسول جدیدی عرضه می کنه
هیچ دلیل دیگه ای برای این کار وجود نداره چون همین الانش برنده نسل هست و با همین کنسول فعلی خواهد موند

در کل به نظرم نه سونی و نه مایکرو هیچ اجباری برای رفتن به سمت کنسولای بین نسلی نداشتن و این حرکت صرفا برای بدست آوردن پول بیشتر و اصطلاحا همون دوشیدن گیمرا صورت گرفته. (در مورد سونی البته تلویزیون‌های 4K اش هم میتونه یکی از دلایل باشه)

نزنید این حرفو. دوشیدن چی؟ PS4 اولردی ماشین پول سازیه. و سونی داره بدون دردسر میفروشه. در صورتی که هزینه ساخت کنسول جدید و تبلیغات و .... یعنی PS4.5 به هیچ عنوان به دلیل پول درآوردن بیشتر ساخته نشده. هدف اصلا چیز دیگه ای هست.

میشه بگید دقیقا منظور از دوشیدن چیه ؟ سونی چطوری با عرضه کنسول جدید میتونه گیمرها را بدوشه ؟ وقتی یه همچین حرکتی براش کلی هزینه داره و همه میدونن کنسول جدید همون اوایل سود انچنانی براش نداره !
اتفاقا برعکس PS4 تو موقعیتی هست که به قول شما و دوستان بیشتر میتونه گیمرها را بدوشه ! چون اولا خود کنسول به سود دهی خوب رسیده و هم اینکه فنبیس بزرگی داره با ساخته شدن هر بازی میلیون ها فروش میره و تو هر کدوم از بازیها چند درصدش میره به جیب مبارک سونی ! حالا تا صبر کن که این کنسول میان نسلی به این تعداد فنبیس برسه و بخواد هم سخت افزاری و هم نرم افزاری سود کنه !
شما گوشی موبایل را با اینها اشتباه گرفتی چون این دنیای موبایله که همون اولش فروش هر گوشی چند صد دلار برای سازنده سود داره ! و به معنیه واقعی مردم را میچاپن ! از طرفی تغییرات شگرفی هم توشون انجام نمیشه !
بعد اینکه من متوجه نمیشم چطوری قشر به بزرگی دنیای موبایل حاضر میش سالانه میلیون تومان از جیب مبارکشون خرج کنن و به هیچشون نیست و اهمیتی هم نداره ؟! ولی نوبت به کنسول میشه اعلام ورشکستگی میشه !! به نظر من که بیش از حد داره این قضیه لوس میشه . حالا یه تعداد گیمر فلسفه کنسول را واسه خودشون اینطوری تعریف کردند که یه 8 یا 10 سالی باهاش بازی کنن و به عنوان دکور بزارن تو میز تلویزیون و باهاش حال کنن و غیرتی و تعصبی بشن ! چیزی را عوض نمیکنه چون فلسفه کنسول یه چیز دیگست اینه که شما شیک یه جعبه کوچلو با قیمت کاملا مناسب میخری و میزاری کنار TV و راحت و بدون دردسر بازی ها را با بهترین کیفیت بازی میکنی و به نظر من 4 سال یا 5 سال کاملا برای عمر یه کنسول مناسب هست مخصوصا برای این دوره زمونه که پیشرفت فوق العاده هست . فلسفه واقعی کنسول اینه .
من در زمینه سخت افزار زیاد سر رشته ندارم ولی تا اونجایی که دیدم اکثریت از سخت افزار اعلام شده برای PS4K اعلام ناامیدی کردن و میگن صرفا بیشتر شبیه یه PS4 اورکلاک شده است تا سخت افزار جدید. مثلا CPU دقیقا از همون مدل CPU هست که الان توی PS4 داریم میبینیم و فقط یه کم قویتر شده، رم هم به همین صورت و هنوز همون 8GB GDDR5 هست و فقط پهنای باندش بیشتر شده و الا آخر.

این سخت افزار همچین جدید (و خیلی آپگرید شده) هم نیست که بخواد سونی روش ضرر بده پس مطمئن باشید از همون روز اول عرضه روی PS4K ضرر نمیکنه (منظور میزان سودی هست که از فروش اون بدست میاره نه اینکه همه کنسول‌هاش فروخته میشن).

من این تصمیم رو توی سونی نگرفتم و به نظرم کاملا هم حرکتشون غیر منطقی هست ولی خب شاید از دید سونی کسایی که الان PS4 خریدن با دیدن چندتا تکسچر بهتر دوباره دست به جیب بشن و برن PS4K رو بخرن. یا افرادی که قصد خرید PSVR رو دارن برن در کنارش کنسول جدید هم بگیرن. به نظر من این طرز تفکر مسخره است ولی تنها توجیه و دلیل «نسبتا منطقی» هست که میشه از دیدگاه شرکت سونی بهش رسید. بهرحال مطمئنا نمی‌خواید بگید که سونی داره محض رضای خدا کنسول آپگرید شده میده و قرار کلی روش ضرر کنه، درسته؟

اون بخش از صحبت‌هاتون در مورد موبایل هم دوستانی که اینکار رو می‌کنند باید جواب بدن. خود من دست کم هر گوشیم رو ۵-۶ سال نگه می‌دارم و نیازی به تعویض اون نمی‌بینم.

نزنید این حرفو. دوشیدن چی؟ PS4 اولردی ماشین پول سازیه. و سونی داره بدون دردسر میفروشه. در صورتی که هزینه ساخت کنسول جدید و تبلیغات و .... یعنی PS4.5 به هیچ عنوان به دلیل پول درآوردن بیشتر ساخته نشده. هدف اصلا چیز دیگه ای هست.

در مورد سخت افزار جدید بالاتر گفتم. ماکان به نظرم یکم نمیدونم والا از چه کلمه‌ای استفاده کنم.... ساده انگارانه است اگه فکر کنیم که سونی همچین کاری نمیکنه و حتما دلیل دیگه‌ای پشتشه. سونی الان داره با خیال راحت نسل رو رهبری میکنه (فروشش بیشتر از ۲ برابر رقیبه!) و مطمئنا بدون PS4K فروش PS4 به خوبی ادامه پیدا میکنه.

بجز طمع و خیال واهی من هیچ دلیل دیگه‌ای نمیبینم که سونی بخواد الان یه کنسول آپگرید شده بده. باز اگر مایکرو داشت اینکار رو می‌کرد (که به نظرم اونم اینکار رو انجام میده) باز قابل درک تر بود موضوع چون خیلی از رقیب عقب افتاده توی فروش (هرچند باز فروش خودش خوبه) ولی برای سونی اصلا این موضوع توجیه‌ای نداره. و نه، همونطوری که قبلا توضیح دادم من NX رو دلیل خوبی برای انجام این حرکت نمی‌بینم.

آخرین ویرایش:

هدف کاملا مشخصه

خالی کردن جیب گیمرها

فعلا تنها راه فرار از ورشکستگی AMD فروش بیشتر در بازار کنسولیه
مشخصه AMD حسابی رو مغز سونی راه رفته تا همچین حرکتی بزنه

سونی داره نهایت استفاده از اطمینانی که جلب کرده میبره .

ps4k بیاد یعنی عملا سونی با نسل کنسولی خداحافظی کرده (وارد فاز جدیدی شده ). چون باید به ps4k لقب نسل هشتو نیم داد که خیلی مسخرس.

الان تکلیف چی میشه به ps4k باید بگیم کنسول نسل هشتو نیم ؟؟:D

.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio96
آقا همه چیز مشخصه
نینتندو از تجربه ای که از سر Wii U در آورد حالا داره NX رو با قدرت بالای امروزی و پشتیبانی ناشرای قوی آماده عرضه میکنه
این وسط سونی هم مجبوره تن بده به عرضه یک PS4 قوی تر و مایکروسافت هم به زودی مجبور میشه دستی به سر و روی One بکشه !
کلا تمام این آتیشا از گور نینتندو بلند میشه :D

چشم بسته جک گفته فقط رزولوشن و فریم بالاتر !! همون فریم بالاتر یعنی از 30 رو 60 تفاوتشون انقدر هست که اونایی که ps4 دارن باعث ناراحتیشون بشه احتمالا ی کاهش قیمت به ps4 معمولی بزنه

یه چیزی بگم،
بازی به عنوان یه سرگرمی که 60 دلار قیمت داره، یه محصول ارزون به حساب نمیاد حتی برای خارجیا. اینکه میگین برای اونور آبیا این چیزا همش کشکه و 60 دلارو 120 دلار و 400 دلار براشون چیزی نیست، همش توهمه و باید بگم سخت در اشتباهین. کافیه برای مثال شرایط زندگی توی کانادا رو بدونین و بعد یه تجدید نظری تو افکارتون داشته باشین.
PS3 رو چند سال پیش میخریدیم 450 تومن' در حالیکه حقوق یه کارمند همون موقع 350 تومن بود!!! PS4 رو با همون قیمت PS3 داریم میخریم 1400.ظاهرا تورم چند 100% // برابری پول ایران با کاغذ باطله و ........ توی حساب کتاب شما جایی نداره! ممنون از اشتراک افکارتون
خب شما سال بعدش باید کاملا آماده باشی که PS4.5 ات رو هم رد کنی بره و PS4.75 بخری!
دیگه چیزای بچه گونه مطرح نکنید لطفا

آخرین ویرایش:
فعلا تنها راه فرار از ورشکستگی AMD فروش بیشتر در بازار کنسولیه
مشخصه AMD حسابی رو مغز سونی راه رفته تا همچین حرکتی بزنه

.

مگه خاله بازیه:)):)):))

آقا همه چیز مشخصه
نینتندو از تجربه ای که از سر Wii U در آورد حالا داره NX رو با قدرت بالای امروزی و پشتیبانی ناشرای قوی آماده عرضه میکنه
این وسط سونی هم مجبوره تن بده به عرضه یک PS4 قوی تر و مایکروسافت هم به زودی مجبور میشه دستی به سر و روی One بکشه !
کلا تمام این آتیشا از گور نینتندو بلند میشه :D

آخه چه ربطی به NX داره و سونی بیاد اینهمه هزینه کنه و کنسول بین نسلی بده تا جلوی کنسولی که هنوز معرفی هم نشده کم نیاره:flushed::flushed::flushed:
به جای اینکارا میتونه نسل رو زود عوض کنه و با فاصله یکسال از عرضه NX بره سراغ نسل بعد:sunglasses:

این دوستانی هم که هی میگن به 40 میلیون فینگر نشون داره و این داستانا هم بگم که من خودم یکی از اون 40 میلیون هستم و از کنسول قوی تر به شرط اینکه قیمتش زیاد نباشه استقبال میکنم و توهینی هم حس نمیکنم بهم شده باشه!:blush::blush::blush:

از اولم معلوم بود این کنسولا تا آخر نسل نمیکشن با این سخت افزار. درکل حرکت خیلی خوبیه برای همه و محدودیت های کنسولی کمتر حداقل از نظر گرافیکی بازیها رو عقب نگه میداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or