PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
کاملا مخالفم ماکان :D

اتفاقا به نظرم اگر سونی درست نتونه این موضوع رو مدیریت کنه شدید ضرر میکنه. گیمرا دیگه اونقدرا هم ساده لوح نیستن که تا یه کنسول جدید دیدن آب از دهنشون راه بیوفته و بپرن میلیون میلیون ازش بخرن. نسل قبل مایکرو با X360 کلی فن بیس داشت ولی موقع معرفی X1 با غرور بی‌جا اومد تصمیمای گرفت که به ضرر گیمرا بودن و خب نتیجه‌اش چی شد؟ اکثریت رفتن سمت سونی جوری که مایکرو مجبور شد سیاســت هاش رو تغییر بده.

الانم یه لحظه شک نکن اگر سونی به تنهایی بخواد این حرکت رو بره یا یه جای کار رو خراب کنه، نسل بعد گیمرا یه لحظه برای رفتن به سمت Xbox یا نینتندو درنگ نمی‌کنند.

پ.ن: راستی NX هم تاثیرش اونقدرا که فکر میکنی زیاد نیست ماکان. سونی و مایکرو میتونستن/میتونند بدون توجه به NX کار خودشون رو بکنند. سازنده مطمئنا میاد تمرکزش رو روی کنسول‌های میزاره که میلیون‌ها دستگاه ازشون فروخته شدن و فروش بازی‌هاشون روی اونا تامین هستن، نه کنسول جدید نینتندو که تازه می‌خواد عرضه بشه و معلوم نیست یوزر بیسش اصلا بتونه به بزرگی PS4/X1 بشه یا نه. در بهترین حالت بازی‌های PS4/X1 با یکم جزییات گرافیکی بیشتر برای NX هم عرضه میشدن.

خوب دوتا مساله وجود داره.

اول مقایسه با مایکرو. اشتباه مایکرو چیز دیگه ای بود. قیمت و همیشه آنلاین و بازی دست دوم و .... اما الان بحث این چیزا نیست. برای کسی که میخواد انتخاب کنه کنسول بخره که چیز بدی وجود نداره. میره کنسول قوی تر رو میخره. مگه اینکه مثلا 500 دلار باشه بگیم حرف تو تا حدودی درسته. اگه 400 اینا باشه مشکلی نداره از این حیث.

دوم بحث آینده هست. ما در وحله اول رقابت با PC رو داریم که هر روز داره اختلاف کیفی رو بیشتر میکنه. رزولوشن و فریم بالاتر. و همینطور NX. دستکم گرفتن کنسول نینتندو اشتباه محضه. چون اگه قدرتمندتر و شبیه به PC باشه که حتما خواهد بو.د, میتونه با ارایه گرافیک بهتر راحت مخاطب خودش رو بدست بیاره. و در وحله بعدی مساله VR مطرحه. سونی سرمایه گزاری وسیعی در این شاخه کرد و باید بتونه در آینده ساپورتش کنه. PS4 فعلی برای این تکنولوژی که شاید آینده گیم هم هست، ضعیفه.

در نتیجه اقدام سونی برای خودش حیاتی و واجب بوده. حتی شاید باعث بشه مایکرو هم به فکر عرضه کنسول قوی تر بیفته که از قافله عقب نمونه. در آینده میبینی که من دارم درست میگم:D

اما به نفع سونی بودن به معنی به نفع ما بودن نیست:D مایی که الان کنسول داریم:D

• Like
Reactions: Ezio96 and sadegh93
دوستان فقط محدود به بهبود فریم ریت و رزولوشن هست یا تکسچرها وسایه ها و... هم ارتقا پیدا میکنن.؟به شخصه فریم 30 و رزولوشن رو میتونم تحمل کنم ولی ... رو خیر

اگه قرار باشه ۲-۳ سال یه بار بخوایم کنسولو آپگرید کنیم. خیلی از کسایی که فقط کنسول دارن میرن سر وقت پی سی خوب.
واقعا حرکت اشتباهی هست به نظر من. ممکنه این نسل سونی بیشتر سود کنه ولی نسل بعد تاثیرش دیده خواهد شد.

خوب دوتا مساله وجود داره.

اول مقایسه با مایکرو. اشتباه مایکرو چیز دیگه ای بود. قیمت و همیشه آنلاین و بازی دست دوم و .... اما الان بحث این چیزا نیست. برای کسی که میخواد انتخاب کنه کنسول بخره که چیز بدی وجود نداره. میره کنسول قوی تر رو میخره. مگه اینکه مثلا 500 دلار باشه بگیم حرف تو تا حدودی درسته. اگه 400 اینا باشه مشکلی نداره از این حیث.

دوم بحث آینده هست. ما در وحله اول رقابت با PC رو داریم که هر روز داره اختلاف کیفی رو بیشتر میکنه. رزولوشن و فریم بالاتر. و همینطور NX. دستکم گرفتن کنسول نینتندو اشتباه محضه. چون اگه قدرتمندتر و شبیه به PC باشه که حتما خواهد بو.د, میتونه با ارایه گرافیک بهتر راحت مخاطب خودش رو بدست بیاره. و در وحله بعدی مساله VR مطرحه. سونی سرمایه گزاری وسیعی در این شاخه کرد و باید بتونه در آینده ساپورتش کنه. PS4 فعلی برای این تکنولوژی که شاید آینده گیم هم هست، ضعیفه.

در نتیجه اقدام سونی برای خودش حیاتی و واجب بوده. حتی شاید باعث بشه مایکرو هم به فکر عرضه کنسول قوی تر بیفته که از قافله عقب نمونه. در آینده میبینی که من دارم درست میگم:D

اما به نفع سونی بودن به معنی به نفع ما بودن نیست:D مایی که الان کنسول داریم:D
درسته وضعیت دقیقا مشابه نیست ولی خب بازم نشون میده که تصمیم اشتباه چطور میتونه کاری کنه که فن بیس یه کنسول (هرچقدرم که بزرگ باشه) به سمت رقیب کوچ کنند. در مورد PS4 و PS4K هم این چیزی که میگی برای کسی که الان کنسول نداره و سال ۲۰۱۷ میخواد یه کنسول بخره کاملا درسته و دوتا گزینه خوب جلوی روشه که بسته به بودجه و نیازش یکی رو انتخاب میکنه، ولی ماکان با این حرکت الان سونی داره به قول خودت به ۴۰ میلیون نفر میدل فینگر نشون میده :دی به نظرت وقتی PS5 بیاد و سونی گلوی خودش رو پاره کنه که کنسولمون اینجوریه و اینقدر ساپورتش میکنیم و این حرفا، چند درصد از این ۴۰ میلیون نفری که الان سونی داره اینطوری بهش پشت میکنه (اگر تمرکز رو کامل بزاره روی PS4K) دوباره بهش اعتماد می‌کنند و توی سال‌های اول عرضه PS5 رو میخرن؟

در مورد مسئله دوم هم حرفت درسته ماکان، ولی خب این رو هم در نظر بگیر که تا NX بیاد و بخواد فن بیس جمع کنه و ساپورت Developer ها رو بدست بیاره، دست کم دو سه سالی طول میکشه (خصوصا بعد از جریانات Wii U) و خب تا اون موقع دیگه سونی و مایکرو میتونستن خیلی راحت برن سروقت کنسولای نسل بعدیشون و واقعا نیازی نبود الان با PS4K یا Xbox جدید به رقابت با NX بپردازن. هرچند الانم به نظرم باز وقتی NX بیاد مشخصات سخت افزاریش از PS4K بهتر میشه.

در ضمن تجربه ثابت کرده که کلا راه نینتندو و محصولاتی که برای پلتفرمش عرضه میکنه از مایکرو و سونی جداست و کلا هوادارای خاص خودش رو داره.

خیلی از همین 40 میلیون نفر شاید برن سمت PC . و کنسول های بعدی رو دیگه نخرن
می تونه آمار فروش سونی پایین بیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا قضیه همینه ، کلا کار ضد کنسولی کرد سونی و به چهل میلیون نفر دهن کجی کرد.

• Like
Reactions: Ezio96
دوستان فقط محدود به بهبود فریم ریت و رزولوشن هست یا تکسچرها وسایه ها و... هم ارتقا پیدا میکنن.؟به شخصه فریم 30 و رزولوشن رو میتونم تحمل کنم ولی ... رو خیر
شما یقین داشته باش کار به تکسچر و نور پردازی و اینا هم میرسه و در ضمن !! خود رزولوشن بالاتر منجر به شفاف تر بودن بازی و با کیفیت شدن بافت ها و خیلی بخش های دیگه هم میشه و خلاصه کنسول قوی تر یعنی بافت های بهتر ، نورپردازی بهتر ، AA بهتر و ......

آخرین ویرایش:
درسته وضعیت دقیقا مشابه نیست ولی خب بازم نشون میده که تصمیم اشتباه چطور میتونه کاری کنه که فن بیس یه کنسول (هرچقدرم که بزرگ باشه) به سمت رقیب کوچ کنند. در مورد PS4 و PS4K هم این چیزی که میگی برای کسی که الان کنسول نداره و سال ۲۰۱۷ میخواد یه کنسول بخره کاملا درسته و دوتا گزینه خوب جلوی روشه که بسته به بودجه و نیازش یکی رو انتخاب میکنه، ولی ماکان با این حرکت الان سونی داره به قول خودت به ۴۰ میلیون نفر میدل فینگر نشون میده :D به نظرت وقتی PS5 بیاد و سونی گلوی خودش رو پاره کنه که کنسولمون اینجوریه و اینقدر ساپورتش میکنیم و این حرفا، چند درصد از این ۴۰ میلیون نفری که الان سونی داره اینطوری بهش پشت میکنه (اگر تمرکز رو کامل بزاره روی PS4K) دوباره بهش اعتماد می‌کنند و توی سال‌های اول عرضه PS5 رو میخرن؟

در مورد مسئله دوم هم حرفت درسته ماکان، ولی خب این رو هم در نظر بگیر که تا NX بیاد و بخواد فن بیس جمع کنه و ساپورت Developer ها رو بدست بیاره، دست کم دو سه سالی طول میکشه (خصوصا بعد از جریانات Wii U) و خب تا اون موقع دیگه سونی و مایکرو میتونستن خیلی راحت برن سروقت کنسولای نسل بعدیشون و واقعا نیازی نبود الان با PS4K یا Xbox جدید به رقابت با NX بپردازن. هرچند الانم به نظرم باز وقتی NX بیاد مشخصات سخت افزاریش از PS4K بهتر میشه.

در ضمن تجربه ثابت کرده که کلا راه نینتندو و محصولاتی که برای پلتفرمش عرضه میکنه از مایکرو و سونی جداست و کلا هوادارای خاص خودش رو داره.

نینتندو دیگه خیلی کنسول عجیب غریب نمیده بیرون. چون میدونه برای موفقیت فقط خلاقیت کافی نیست و ساپورت ترد پارتی هارو لازم داره. در نتیجه کنسولی میده که با PC و باقی کنسول ها مشترک باشه. شک نکن. و اینکه اختلاف گرافیکی به جمع کردن فن بیس ارتباط پیدا نمیکنه. یعنی من دارم در مورد تشابه بیشتر NX با PC و فاصله با کنسول های فعلی صحبت میکنم. سونی برای بقا مجبوره که اختلاف رو کم کنه.

اين بچه هايي كه هي pc pc ميكنن ، خودشون جز دسته اولأ كه ps4k ميخرن،
پي سي هنوز كه هنوزه مثل سرطانه، انحصاري درست درمونم كه نداره،

اتفاقا به نظر من سوني شايد بخواد با اين كار طرفدارا pc رو بكشونه سمت خودش و يه فن بيس جديد درست كنه در كنار فن بيس حال حاضرش

از اين طرف هم بع قضيه نگاه كنيد چرا كنسول بازا برن اونور؟ پي سي بازها ميان اينور:D

سر Vita هم همینجوری گول خوردیم ، اولش سونی اومد گفت آی ملت همیشه در صحنه بیایید که PS3 دستی دادم.
آنچارتد ، کیلزون ، مورتال کمبات و لیتل بیگ پلانت کال آف و... داد گفتیم واو بریم یکی بخریم آینده دست این کنسوله.ولی بعد چند ماه پشتیبانی صفر شد و بعد اومدن PS4 کلا فراموش شد.جالبه : یادمه تو یه E3 اوایل حضور PS4 مسئول سونی قول دادند سر PS4 تجربه تلخ Vita تکرار نخواهد شد ولی نتونستن پای حرفشون وایسن.

نینتندو دیگه خیلی کنسول عجیب غریب نمیده بیرون. چون میدونه برای موفقیت فقط خلاقیت کافی نیست و ساپورت ترد پارتی هارو لازم داره. در نتیجه کنسولی میده که با PC و باقی کنسول ها مشترک باشه. شک نکن. و اینکه اختلاف گرافیکی به جمع کردن فن بیس ارتباط پیدا نمیکنه. یعنی من دارم در مورد تشابه بیشتر NX با PC و فاصله با کنسول های فعلی صحبت میکنم. سونی برای بقا مجبوره که اختلاف رو کم کنه.
ماکان بقا دقیقا به فن بیس ربط داره. اینکه فلان کنسول همچین سخت افزاری داره و میتونه چنین گرافیکی ارائه بده کاملا بی معنیه و هیچ تهدیدی برای رقبا حساب نمیشه مگر اینکه بتونه فن بیس خوبی بدست بیاره و Developer ها رو به سمت ساخت بازی‌های انحصاری (یا بهتر) برای کنسول خودش جذب کنه. همونطوری هم که NX دست کم ۲-۳ سال برای رسیدن به این مهم وقت لازم داره و تا اون موقع هم سر و کله PS5 و X2 پیدا میشه/میشد.

در کل به نظرم نه سونی و نه مایکرو هیچ اجباری برای رفتن به سمت کنسولای بین نسلی نداشتن و این حرکت صرفا برای بدست آوردن پول بیشتر و اصطلاحا همون دوشیدن گیمرا صورت گرفته. (در مورد سونی البته تلویزیون‌های 4K اش هم میتونه یکی از دلایل باشه)

من اوایل خیلی حال نکردم با این قضیه ولی کم کم منم موافق هستم کنسول جدید بیاد.
ما کنسولو میتونیم بفروشیم و یه مقدار روش بزاریم و کنسول قوی تر بگیریم.
دیگه تو پاچه و شصت و ... اینا نداره که.
کاری که سالهاست PC گیمرها انجام میدن.
در کل کاره بدی نیست و هر کی دوست داشت فریم بهتر یا رزولشن بهتری ببینه سمتش میره.
کنسول طیق نظر بیشتر بازیسازها برای 1080P و 60 فریم کم داره و با کنسول جدید داره این ضعف برطرف میشه.
دیگه بسته به این داره این داستانها چقدر براتون مهمه و براش هزینه میکنید.
فکر کنم شدید هم ازش استقبال بشه.

• Like
Reactions: z2s sas and LEON.M
اين بچه هايي كه هي pc pc ميكنن ، خودشون جز دسته اولأ كه ps4k ميخرن،
پي سي هنوز كه هنوزه مثل سرطانه، انحصاري درست درمونم كه نداره،

اتفاقا به نظر من سوني شايد بخواد با اين كار طرفدارا pc رو بكشونه سمت خودش و يه فن بيس جديد درست كنه در كنار فن بيس حال حاضرش

از اين طرف هم بع قضيه نگاه كنيد چرا كنسول بازا برن اونور؟ پي سي بازها ميان اينور:D

ما Corporate Whore نیستیم :D
PC دروازه صنعت گیمه، نه سرطان.
با این حرکت ....رسما 800 دلار میدید برا ی کنسول (حالا در بهترین حالت 600) ...اونم تو سه سال ... WOW!

• Like
Reactions: m_x20008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or