PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
واقعا متاسف میشم برای سونی اگر این کارو بکنه! مثلا که چی میخواد نشون بده با این حرکتش؟هنوز 5 تا بازی AAA تونسته برای PS4 بده که میاد این کارو میکنه؟بعدش همین PS4 فعلی چه مشکلی داره واقعا؟بازی The order 1886 رو با اون کیفیت بصری عالی اجرا میکنه و واقعا قدرت کنسول خوبه.آخه 4K چه صیغه ای هستش و چند نفر مگه میخوان TV 4K بخرن؟از قرار ممکن هم قراره فقط به 4k آپسکیل بشه و 4K واقعی نیست.خب دردت چیه میخوای کنسول جدید بزنی؟وایسا چند سال دیگه یک دفعه نسل بعدی PS5 بزن . گناه این 40 میلیون نفری که PS4 خریدن چیه؟!

آقا حالا مگه قراره چقدر ضرر کنیم که هی میگید اونایی که تا الان خریدنش:Dبه سونی چه مربوط شما رفتی توی ایران از فلان شیاد کنسول رو خریدی 1700.واسه خارجیا اونچنان هزینه ای محسوب نمیشه که بخوان ناراحت بشن.وقتی 2 تا بازی قیمتش میشه 120 دلار فکر نکنم کسی بخواد مثلا 150 دلار برای آپگرید کنسولش متحمل بشه اونچنان فشاری براش محسوب بشه:Dمطمئنا تا اومدن کنسول جدید یه فاصله چند ماهه انداخته میشه و این فرصت مناسبیه که ما توی ایران کنسولمون رو رد کنیم بره:Dدر کل از این حرکت استقبال میشه:D
خب شما سال بعدش باید کاملا آماده باشی که PS4.5 ات رو هم رد کنی بره و PS4.75 بخری!

@Kourosh
به نظر من کاملا اشتباه میکنی.
این قضیه دقیقا مثل این میمونه که، این سونی که تعیین میکنه که استودیوها از جند هسته Cpu استفاده کنن و یا چقدر از رم رو براشون قابل استفاده کنه.این چیزی نیست که دست Rockstar , Ea و ... باشه.
در مورد کنسول PS 4.5 هم همینه.اگه سونی بگه بازی باید بر پایه PS4 ساخته بشه پس باید به همین شکل باشه.
اصلا جور دیگش هم کلا خنده داره.یعنی شرکتهائی مثل *R و EA فقط به خاطر فریم و رزولوشن بالاتر میان میلیون دلاری(شایدم میلیارد) ریسک میکنن و بازیشون رو برا کنسولی که 40-50 میلیون فروخته ریلیز نمیکنن؟
اونم اینها که اگه هنوز PS3, 360 توان بازدهی تو این نسل رو داشتن،براشون بازی ریلیز میکردن.
در هر صورت این حق مسلم سونی که به استودیوها حق انتشار بازی به صورت اختصاصی برا PS4.5 رو نده.جون عملا کسی که بازی برا PS4.5 میسازه در واقع داره برا PS4 میسازه یجورائی.چون طبق خبر
بازی که برا نئو ساخته میشه هیچ تفاوت گرافیکی و یا تکنیکی نداره و فقط بحث رزولوشن و فریم دهی این وسط متغیر هست.
=============
نظر منم در کل نسبت به این قضیه کنسول جدید منفیه، اما اگه قرار کنسول جدیدی ریلیز بشه و این سیاست بالا روش پیاده بشه(یعنی تنها تفاوت در FPS و رزولوشن باشه) من خیلی راحت باهاش کنار میام.

• Like
Reactions: esm nadaram
نسل بعد یک کنسول گرونتر بدن ۶۰۰-۷۰۰ دلار باور کنید بهتره تا بخواد هر نسل دو تا کنسول بده !
باور کنید پول هم داشته باشم حوصله آشغال جم کردن ندارم و این کنسول جدید رو نمیگیرم ! باز گوشی جدید تر میاد ،گوشی قدیمی رو یک سیم کارت دیگه میزارم و استفاده میکنم ولی کنسول قدیمی رو کجای دلم بزارم اونم اگر قرار باشه هر ۲-۳ سال یکی قوی تر روانه بازار کنند !

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.
مجبور خواهد کرد!!!! مثلا تحدید به مرگشون میکنه یا خانوادشونو گروگان میگیره ؟ کنسول قویتر فقط برای رزولوشن و فریم بالاتر اونم با این همه دردسر! خیلی دوست دارم بدونم تو سره دوستان تو سونی چی میگزره تصوره همچین حرکات چیپی که داره درز پیدا میکنه از سمت سونی به نظرم غیر ممکنه
خدا نگذره از نینتندو احتمالا همه این داستانا از NX شروع شده... با این طرز فکر مسخرش فعلا گند زده به نظم بین نسل ها

مطمئنا ناشر های بزرگی مثل R* و Bethesda و ... نمیان از خیر یه بازار 40 الی 50 میلیونی بگذرن بخاطر اینکه حاضر نشدن یه نسخه مخصوصش رو بسازن!

این از این اما در کل اگه همچین چیزی واقعیت داشته باشه بدون شوخی مجبور به کنار گذاشتن دنیای گیمینگ میشم، نه پولش رو دارم که هر 3 سالی یبار کم کم 2 تومن پول کنسول و دسته و بازی بدم و هی بخوام بخرم و بفروشم و ... واقعا نمیکشه، PC Gaming هم که از این بدتر.

سونی اینکار رو بکنه شاید این نسل حالش رو ببره ولی برای نسل بعد دیگه کم کم 20 الی 30 میلیون نفر از این 40 میلیون نفر رو از دست میده، امیدوارم اگه همچین اتفاقی بیوفته به بدترین شکل های ممکن ضرر بده. حالا ما که 3 سال پیش کنسول رو خریدیم هیچ تکلیف اون بدبختی که با قول سونی و بازی هاش، 1 الی 2 ماه پیش رفته کنسول رو خریده چی میشه؟

خب اگه اینجوری باشه PC گیمرا هم 1000 مدل سیستم دارن پس شرکتا واسه ساخت یا پورت بازیاشون برای اونا تا الان چیکار میکردن؟!:D تازه بازیهایی که واسه PC ساخته یا پورت میشن امکان تنظیمات بسیار بیشتری رو به گیمر میدن اما توی این شایعه حتی خبری از گرافیک بیشتر هم نیست و فقط داستان به فریم و رزولوشن بیشتر محدود میشه!
اولا pc فقط برای بازی نیست و بازی فقط یکی از کاربردهاشه درصورتی که کنسول برای بازیه.
ثانیا شما تابحال ناسازگاری بازی با سخت افزار روی pc رو تابحال ندیدین؟ پورت بتمن یادتونه روی PC؟ بازی AAA با هزینه نجومی و تبلیغ عظیم و ناشر معروفش رو دیدین چطوری پورت کردن؟ حتی سازنده زحمت پورت رو نکشید و داد به یک شرکت درپیت دیگه.
ثالثا شما اصلا متن خبر رو خوندین؟ نتنها GPU عوض میشه بلکه CPU و RAM هم عوض میشه.
من از حرف شما اینطور برداشت میکنم که ساختن بازی برای یک کنسول بیشتر کاری نداره و شرکتها هربازی بسازن حتما یکی هم برای ps4 قدیمی میسازن. کلمه حتما رو هم بولد کردم برای تاکید چون اگه حتما اینطور نباشه و بجاش شاید باشه خب میشه حرف من یعنی بعضی بازیها میان ولی نه برای کنسول قبلی. شما میتونید امیدوار باشید. برای من واقعیتها چیز دیگه ای رو میگه.
به نظر من کاملا اشتباه میکنی.
این قضیه دقیقا مثل این میمونه که، این سونی که تعیین میکنه که استودیوها از جند هسته Cpu استفاده کنن و یا چقدر از رم رو براشون قابل استفاده کنه.این چیزی نیست که دست Rockstar , Ea و ... باشه.
در مورد کنسول PS 4.5 هم همینه.اگه سونی بگه بازی باید بر پایه PS4 ساخته بشه پس باید به همین شکل باشه.
اصلا جور دیگش هم کلا خنده داره.یعنی شرکتهائی مثل *R و EA فقط به خاطر فریم و رزولوشن بالاتر میان میلیون دلاری(شایدم میلیارد) ریسک میکنن و بازیشون رو برا کنسولی که 40-50 میلیون فروخته ریلیز نمیکنن؟
اتفاقا بنظر من شما داری اشتباه میکنی
چون اولا استفاده از منابع سیستم مربوط به سیستم عامل کنسوله. سونی نمیاد بگه این هسته رو فلان کن این مقدار رم رو بذار برای محیط و ... . اینطوری دست و پای سازنده کلا بسته میشه و اصلا نمیتونه چیزی بسازه. سونی فقط مشورت فنی میده ولی محدودیت در استفاده از منابع سیستم برمیگرده به کیتی که در اختیار سازنده هست و این خود سازنده هست که بر اساس منابعی که در اختیارشه چطور بازی رو بسازه. ازاد شدن متابع هم با اپدیت هست نه دستور. بایدی برای 3rd party وجود نداره . نمیتونن اسلحه بذارن رو سرشون. تو پست قبلی هم گفتم چه کاری از سونی برمیاد و مطمئنا هیچ وقت از اون راه استفاده نمیکنه.
در مورد اینکه ایا امکان نداره شرکتها برای کنسول اضافه بازی رو ندن باید بگم سازنده به منابعش و امکاناتش نگاه میکنه. ضمنا بازیهایی که انحصاری یا انحصار زمانی میشن اونوقت سازنده چطور چند میلیون مشتری بالقوه طرف مقابل رو نادیده میگیره؟ این قضیه بارها اتفاق افتاده و باز هم اتفاق میفته. حتی ممکنه بلایی که سر نسخه pc بتمن اومد اینبار اتفاقا بیفته یعنی سپردن بازی به یه شرکت دیگه برای پورت کردن و نتیجه دور از انتظار.

آخرین ویرایش:
من یکی با کله میخرم.

40 میلیون نفر هم هم میخرن . حالا شاید با کله نخرن.

ولی مجبور میشن که بخرن.

کلا به نظر من عمر کنسول هم باید مثل گرافیک PC بشه.

یعنی 3 سال یبار تعویض.

کسایی هم که میگن عناوین AAA نداره پس اینایی که تا حالا اومده قاق ان ؟

دوستان بدجوری عادت کردن به کنسولهای 10 ساله. و این درست نیست.

• Like
Reactions: LEON.M
از اون یکی تاپیک:
دوستان بهتره با گفتن اینکه این حرفا شایعه است و اینکه سونی هنوز رسما چیزی نگفته خودتون رو گول نزنید و با این حقیقت کنار بیاید. سونی دیگه رسما داره این اطلاعات رو برای سازنده‌ها می‌فرسته پس دیگه کلمه شایعه برای این موضوع صدق نمیکنه. از یوروگیمر:

Sony is now openly sharing this specification with developers and while Giant Bomb beat us to the punch, we have access to the same documentation. There is no doubt - this is real. This is the new, more powerful PlayStation 4

Revealed: Sony's plan for PlayStation 4K - codename Neo

اینی که میگی در رابطه با این نسل درسته! سونی سود میکنه! (گرچه اونی هم که نخریده میتونه به خودش شک راه بده که شاید اصلا یک سال دیگه PS5 اومد! چرا بخرم؟:-")
ولی نسل بعد چی؟ چند نفر از این 40 ملیون دوباره اعتماد میکنند برای خریده PS5 ؟ بیان PS5 رو بخرن تا نصف بازی ها زمان عرضه ـشون بره برای دوران PS5.5 یا نزدک عرضه ی PS5.5 ؟ (الان همین وضع برای 4 و 4.5 صدق میکنه اگر بگیم TLG و Horizon اگر بازی لانچ PS4.5 نباشن،باز همون نزدیک ها عرضه میشن! GOW که حتما میره برای اون موقع! و خیلی بازی های شاخ انحصاری و مولتی دیگه! )
همین PS4 فعلی میشه ازش جمعا 10 تا بازیه شاخ نام برد؟ که در حدی باشن که روی نسل قبل قابلیت اجرا نداشتن؟ (چه انحصاری،چه مولتی)
اگر MS این حرکت رو نره شاید این نسل رو از دست بده(که داده:-")،ولی نسل بعد رو میگیره تو دستش به نظرم!
من خودم نه طرف MS میرم،نه نینتندو و نه PC ، اما احتمالا یک نسل در میون در خدمت سونی خواهم بود:| حداقل احتمال خرید PS4.5 رو زیر 10% میدونم! :|
همینجا یا نظرات سایت های دیگه هم زیاد دیده میشه که ملت از این حرکت شاکین و به PC یا جای دیگه کوچ میکنند! خیلی ها به اندازه ی ما شاید عاشق بازی ها و سری های انحصاری نباشن که!

تا نسل دیگه همه همه چیز یادشون میره:دی این تحلیل غلطه. مهم فقط نسل فعلیه.

مثلا میزنم. PS3 گند زد در اوایل. ناجور هم گند زد. اما دلیل نشد که این نسل گیمرها در بدو شروع نسل استقبال نکنن. همه چیز به مارکتینگ ربط داره. من حتی معتقدم سونی با مارکتینگی که داره باعث افزایش فروش کنسول هم میشه و با NX قشنگ رقابت میکنه.

باز میگم این حرکت به ضرر سونی نیست. به ضرر مایی هست که الان کنسول داریم. حالا هرچقدر هم که سونی بیاد تضمین بده سازنده ها چیزی کم نمیزارن برای ما باز چیزی عوض نمیشه.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
آقا حالا مگه قراره چقدر ضرر کنیم که هی میگید اونایی که تا الان خریدنش:Dبه سونی چه مربوط شما رفتی توی ایران از فلان شیاد کنسول رو خریدی 1700.واسه خارجیا اونچنان هزینه ای محسوب نمیشه که بخوان ناراحت بشن.وقتی 2 تا بازی قیمتش میشه 120 دلار فکر نکنم کسی بخواد مثلا 150 دلار برای آپگرید کنسولش متحمل بشه اونچنان فشاری براش محسوب بشه:Dمطمئنا تا اومدن کنسول جدید یه فاصله چند ماهه انداخته میشه و این فرصت مناسبیه که ما توی ایران کنسولمون رو رد کنیم بره:Dدر کل از این حرکت استقبال میشه:D
یه چیزی بگم،
بازی به عنوان یه سرگرمی که 60 دلار قیمت داره، یه محصول ارزون به حساب نمیاد حتی برای خارجیا. اینکه میگین برای اونور آبیا این چیزا همش کشکه و 60 دلارو 120 دلار و 400 دلار براشون چیزی نیست، همش توهمه و باید بگم سخت در اشتباهین. کافیه برای مثال شرایط زندگی توی کانادا رو بدونین و بعد یه تجدید نظری تو افکارتون داشته باشین.

آخرین ویرایش:
تا نسل دیگه همه همه چیز یادشون میره:D این تحلیل غلطه. مهم فقط نسل فعلیه.

مثلا میزنم. PS3 گند زد در اوایل. ناجور هم گند زد. اما دلیل نشد که این نسل گیمرها در بدو شروع نسل استقبال نکنن. همه چیز به مارکتینگ ربط داره. من حتی معتقدم سونی با مارکتینگی که داره باعث افزایش فروش کنسول هم میشه و با NX قشنگ رقابت میکنه.

باز میگم این حرکت به ضرر سونی نیست. به ضرر مایی هست که الان کنسول داریم. حالا هرچقدر هم که سونی بیاد تضمین بده سازنده ها چیزی کم نمیزارن برای ما باز چیزی عوض نمیشه.
کاملا مخالفم ماکان :D

اتفاقا به نظرم اگر سونی درست نتونه این موضوع رو مدیریت کنه شدید ضرر میکنه. گیمرا دیگه اونقدرا هم ساده لوح نیستن که تا یه کنسول جدید دیدن آب از دهنشون راه بیوفته و بپرن میلیون میلیون ازش بخرن. نسل قبل مایکرو با X360 کلی فن بیس داشت ولی موقع معرفی X1 با غرور بی‌جا اومد تصمیمای گرفت که به ضرر گیمرا بودن و خب نتیجه‌اش چی شد؟ اکثریت رفتن سمت سونی جوری که مایکرو مجبور شد سیاســت هاش رو تغییر بده.

الانم یه لحظه شک نکن اگر سونی به تنهایی بخواد این حرکت رو بره یا یه جای کار رو خراب کنه، نسل بعد گیمرا یه لحظه برای رفتن به سمت Xbox یا نینتندو درنگ نمی‌کنند.

پ.ن: راستی NX هم تاثیرش اونقدرا که فکر میکنی زیاد نیست ماکان. سونی و مایکرو میتونستن/میتونند بدون توجه به NX کار خودشون رو بکنند. سازنده مطمئنا میاد تمرکزش رو روی کنسول‌های میزاره که میلیون‌ها دستگاه ازشون فروخته شدن و فروش بازی‌هاشون روی اونا تامین هستن، نه کنسول جدید نینتندو که تازه می‌خواد عرضه بشه و معلوم نیست یوزر بیسش اصلا بتونه به بزرگی PS4/X1 بشه یا نه. در بهترین حالت بازی‌های PS4/X1 با یکم جزییات گرافیکی بیشتر برای NX هم عرضه میشدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or