PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
خوب این قضیه دو بُعد داره یکی کسانی که میخوان تازه PS4 بخرن و قطعا میرن سراغ کنسول قوی تر ولذ میبرن ولی کسانی که PS4 خریدن شاید یک جورایی بهشون توهین شده باشه
ولی این قضیه برای سونی دو سر برد هست چون هم گیمرهای زیادی رو به کنسول قوی ترش جذب میکنه هم خیل عظیمی از داندگان فعلی PS4 اقدام به خرید مجدید PS4.5 میکنن اینجوری سونی کلی سود میبره حالا هر چندم اخلاقی نباشه کارش

به نظر من این خبر قطعی هستش و براش سه علت به صورت فرضیه دارم و در مقابلش سه دلیل ذهنی که باعث بشه نتونم قبول کنم همچین حرکتی رو:

1- سونی خودش از پیشگامهای تولید TV های 4K هست و قطعا قصد داره یک عامل محرک در فروش این TV ها اجرا کنه.سابقه این حرکت رو هم قبلا داشتن و حتی نسل قبلا با تحمل ضرر کلان بلوری رو آوردن روی PS3 سوار کردن.
2- PSVR که نیاز به پردازش بازی ها روی 60 فریم داره و سخت افزار جدید میتونه خیلی به این امر کمک کنه.حتی گویا PSVR های کنونی سخت افزار بیرونی هم خواهد داشت که من فکر میکنم روی کنسول جدید تر این سخت افزار به داخل کنسول انتقال داده بشه.
3- میتونه با سخت افزار جدید NX رقابت کنه.خب تقریبا مشخصه که NX کنسولی به مراتب قوی تر از PS4 هستش و PS4K میتونه این شکاف رو پوشش بده.

با این حال برای هرکدوم من میتونم پاسخی به شخصه خودم بدم که نشون بده ساخت همچین کنسولی واجب نیست.:D

برای عامل اول : خب طبق اخبار، کنسول جدید چندان قوی نیست که بتونه بازی هارو 4K اجرا کنه.حتی اگر مروری بر بنچمارک های بازی های روز بکنیم میبینیم که برای گرفتن 30 فریم روی رزولوشن 2K هم همین الانش به سخت افزاری به مراتب بهتر از این مشخصات لو رفته نیاز هست. حتی اگر در سال اول عرضه هم این کنسول بتونه رزولوشن 2K رو خروجی بده سال بعدش و با روانه شدن بازی های جدید قطعا این امکان رو از دست خواهد داد (4K که کلا محاله).با تمامی این تفاسیر قضیه شامل Upscale خواهد بود قطعا. حالا این Upscale چجوری قراره کیفیت اصلی TV های 4K رو به نمایش بذاره خدا میدونه.تازه به احتمالا بالا این Upscale تو اکثر بازی ها از 1080p خواهد بود که مشخصه به شدت باعث افت کیفیت میشه.منظورم اینه که تا زمانی که کنسول نتونه Native خروجیه 4K بده، نمیتونه نمایش قدرتمندی از این TV ها باشه.

برای عامل دوم : خب در کل مجبور هستن بازی ها رو برای PS4 کنونی هم عرضه کنن چون از زمان معرفی PSVR دارن تاکید میکنن که PS4 هم از این دستگاه پشتیبانی میکنه و نمیتونن زیرش بزنن.انتقال پردازنده های خارجی به داخل کنسول هم که میتونه با عرضه یک مدل اسلیم حل بشه و نیاز به ارتقا سخت افزار نیست.

عامل سوم : خب بارها اثبات شده که قدرت سخت افزاری حداقل در بین نسل خیلی عامل تاثیر گذار توی فروش کنسول نیست. تازه باید این نکته رو هم در نظر گرفت که الان 60 میلیون کنسول با سخت افزار ضعیف تر عرضه شده و قطعا با هر قدرتی هم NX عرضه بشه تمامی بازی های Third Party بر اساس کنسول پایه (ضعیف تر) ساخته خواهد شد و بعدا پورت میشه به NX.این وسط چون عمده سهم بازار دست سونی هست میتونه با حمایت نرم افزاری تا آخر نسل سهمش رو از بازار حفظ کنه با کنسول با قدرت میانی.یعنی مشابه این حرکت رو نسل ششم داشتیم.

از یک طرف هم به شخصه نمیتونم اختلاف فریم رو در بازی ها بین دو کنسول تصور کنم.اولا که بحث مولتی مطرح هستش که باید فریم دو کنسول (PS4,PS4K) تو اون یکسان باشه.یعنی قطعا نمیشه که یکی 30 فریم بازی بکنه و اون یکی 60 فریم (روی در روی هم).فقط اختلاف فریم میتونه توی بخش سینگل باشه.:D

کلا حرکت به قدر چرته که نمیشه هیج جوره توجیهش کرد

به شخصه من خودم مخالف این حرکت هستم اما اینکه بعضی ها میگن توهین کرده به خریدار های PS4 و ... جوک بیش نیست شما میری موبایل بخری یا کامپیوتر یا هرچی بر مبنای زمان پول میدی و از وسیله ای که خریدی لذت میبری در صورتی که ازش ساپورت نکنه بله حق باشماست خریدار وسیله ای خریده هزینه کرده ساپورت درست نشده ویا بهینه درست نشده اینجا حق داره اما اینکه بعضی ها میگن به دارندگان PS4 خنجر زده یا ... مسخره ای بیش نیست حتی اگه امروز ماکروسافت اعلام کنه دیگه X1 نمیفروشه و از فردا کنسول جدید میخواد وارد بازار کنه در صورتی که از کنسول X1 ساپورت نرم افزاری انجام بده که برای کنسول جدید انجام میده حالا با کیفیت پایینتر مهم نیست به خاطر چی به خاطر اینکه روزی که شما داشتی کنسول میخریدی حالا یا PS4 یا X1 میدونستی داری چی تهیه میکنی یک کنسول بازی با یک عمر مفید و ساپورت نرم افزاری حالا اینکه 4 سال اول PS4 وجود داشته باشه 4سال دوم PS4.5 و PS4 پوشش داده بشه و بعدش PS4.5 پوشش داده بشه و PS5 بیاد یا هرچی مشکلی این وسط وجود نداره .

من فقط نگران بهینه سازی بازی ها برای دو کنسول هستم وگرنه از اول هم من PS4 انتخاب کردم برای بازی حالا یا کنسول جدید میاد من مجاب میکنه کنسول جدید تهیه کنم با توجه به کیفیت بهترش یا اینکه نه با PS4 ام با چیزی که قرار بوده باشه جلو میرم تا وقتی که نسل بعدی کنسول ها وارد بازار بشه من به شخصه این موضوع نه توهین میدونم به خریدار نه پول پرستی نه چیزی شما داری پول میدی وسیله بازی میگیری یک وسیله با اسم های دیگه و قیمت بالاتر به شما قالب نکردن تازه کسی شمار رو مجبور به عوض کردن کنسول نکرده تازه این تا وقتی تایید رسمی نشه شایعه ای بیش نیست مشخصا میتونه تمام این شایعه ها مربوط به نسل بعدی کنسول ها باشه که سونی داره روش کار میکنه .

• Like
Reactions: LEON.M
سازنده ها چه خوششون بیاد چه نه باید حالت نئو رو هم در نظر بگیرن چون در غیر این صورت اجازه انتشار بازی برای PS4 رو ندارن:دی

البته مشخصا سونی داره زور میگه اما خوب اینا هم مجبورن و حق انتخابی نیست. حالا شاید به لحاظ نرم افزاری یه راه کاری هم پیش روشون بزاره که چطور میشه اینکارو کرد یا ساده تر بهش برسن اما خلاصه بودن حالت نئو زوری هست و کسی نمیتونه از زیرش در بره. اما همین شاید باعث بشه خیلی از ایندی ها یا استدیوها جمع و جور تر سر این اجبار بیخیال نسخه PS4 بشن.

خلاصه در اینکه خبر قطعی هست که شکی وجود نداره. خیلی تابلو اطلاعات رو خود سونی داره لو میده تا ببینه بازخورد مردم چجوریه و قبل از معرفی رسمی تو یه مراسم عین E3، بدونه ایرادات چیه تا طوری کارش رو بکنه که مخاطبین ناراضی نباشن. سیستم سونی اینجوریه:دی همیشه خودش لیک میکنه خبرهارو.

ولی اگه Neo یه وسیله جانبی بود که میشد بخری به PS4 فعلی وصل کنی تا قدرت سخت افزاری رو ارتقا بده خیلی بهتر بود:دی

• Like
Reactions: 19Rodar
یه خبر نسبتا معتبر هم امده که شایعه X1 جدید رو تقریبا تایید میکنه. گفته میشه X1 جدید شبیه به یک PC مخصوص بازی هست و مثل PS4.5 سعی داره CPU و GPU و RAM رو ارتقا بده. گویا پروتوتایپ های زیادی هم ساخته شده و در حال حاضر توی مایکرو در حال تست شدن هست.

در نتیجه E3 رسما باید منتظر معرفی سه تا کنسول جدید باشیم.

تحلیل کامل نئو دیجیتال فاندری

GPU
شده 4.3 گیگا فلاپس من اشتباه حساب کرده بودم 4.2 نیست

علاوه بر افزایش قدرت نوع راندمانشون عوض شده

مشخصاتش یا سری GCN نمیخونه احتمالا از نسل بعدی ریدیون به اسم پولاریش استفاده کردن

من نگران میزان مموری بودم قبلا گفتم باید رم رو افزایش بدن

ولی ندادن که خیلی بعث تعجبم شد ولی گویا پولاریس تکنولوژی Memory Compression داره که میتونه از رم استفاده بهینه تری بکنه این یعنی 8 با پهنای باند بیشتر کافیه

تکنولوژی HDR ساپورت میشه گویا که چیز خفنیه حالا بعدا شاید یه مقاله ازش تو بی سی گذاشتم

در کل افزایش قدرت زیاده و شاید شاید بشه امیدوار بود بازیها به رزولوشن 4k برسن حداقل خیلیاشون

این رو من جای دیگه ای فرستاده بودم ببخشید کمی فورمتش برای اینجا مناسب نیست

از قدیم گفتن سکوت علامت رضاست.
این ساکت بودن سونی و تکذیب نکردن شایعات خودش یعنی قطعا کنسول جدید تو راهه
منتظر E3 و معرفی کنسول با نمایش Uncharted 4K باشید. ;;)

این اتفاق بیفته مایکروسافت هم XB جدید معرفی میکنه، نمیشینه ببینه فاصلش با سونی بیشتر میشه، برا فن های هر دو برند کلاً داستان ها پیش خواهد آمد!
کلاً کوفتم شد این PS4، دقیقاً 29 اسفند 1394 کنسول و خریدم اومدم خونه، نشستم پشت لپ تاپ برای سرچ و دیدن ریویوهای آپدیت جدید، کنسول آکبند هم تو جعبه کنارمه، با ذوق دستم و میکشم روش و تو نت ریویوهایی بازی هاش و میبینم که کدوم بازی رو بخرم، یهو این خبر و دیدم:
PS4K، PS4.5 در راه است...
یه نگاه به PS4 کردم و یه نگاه به اون XBOX 360 آرکید که عین مرد 6-7 سال بدون اینکه ازین استرس ها وارد کنه کارش و کرد (PS3 داشتم به اون هم نگاه میکردم !)
ترجیح میدم با همین PS4 کنار بیام تا اینکه کنسول نو رو به قیمت چیز تومن بفروشم به کاسب های بز خر و پول PS4.5 یا هر چی دیگه رو به صورت مفت بریزم تو جیبه باعث و بانیش!
به جا این کارا رو نسل بعد کار کنید و یه چیزی معرفی کنید که بی نقص باشه، الان نگرانم PS4.6 نیاد دو ماه بعدش

آخرین ویرایش:
خب گویا اینجور که میگن فقط GPU کنسول جدید قدرتی بین 280X و 290 خواهد داشت.کنسول فعلی هم که در حد 7870 هستش.حالا من اومدم یک بنچمارک از یک بازی به طور نمونه (Dying Light) درآوردم تا ببینیم شرایط تقریبا چجوری میتونه باشه.البته این فقط مقایسه GPU میتونه باشه و میدونیم که CPU,Ram کنسول هم افزایش توان خواهد داشت که اونم به خودی خودش تاثیر گذار خواهد بود.
qkl7_untitled-1.jpg

تقریبا میشه گفت با این حساب مابین 15-20 فریم فقط از طریق GPU کنسول جدید میتونه در شرایط جدید افزایش بازده داشته باشه.حالا اگه CPU,Ram رو هم کنارش بذاریم احتمالا همون 60 فریم در مقابل 30 فریم قابل دسترس باشه.البته همه اینها فرضیه هستش و این مقایسه هم صد درصدی نیست و یک تخمینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or