PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
فارق از اینکه من مخالف یا موافق این قضیه باشم ولی این مواردی که گفتی هیچ دلیل منطقی پشتش نمیتونه باشه. حتی اگر سونی قدرت کنترل هم نداشته باشه (که داره)

خب این ابزار کنترل روی 3rd party چیه؟ غیر از اینه که بگه حق ندارید روی کنسول من منتشر کنید( که البته هیچ وقت این کار رو نمیکنه)؟

بازی سازها قطعا همچنان PS4 رو ساپورت میکنن چون دیوانه نیستن که کنسول با 30-40 میلیون install base رو ول کنن و فقط برای کنسولی که مثلا 5 میلیون کاربر داره بازی بسازن
بنظر شما سازندگان پرسونا 5 دیوانه هستن که بازیشون رو برای x1 نمیدن؟ اتفاقا این قضیه خیلی راحت داره اتفاق میفته و تعداد کسانی که کنسول دارن دلیل قطعی برای اومدن بازی روی اون کنسول نیست. زمان و منابع شرکت و سیاستهای شرکت عوامل دیگه ای هستند که حتی اهمیتشون بیشتر از تعداد کنسول دارهاست. اگر اینطور بود اصلا نسل عوض نمیشد چون اول نسل هم تعداد کسانی که کنسول جدید دارن کمه. اصلا این قضیه مهمترین دلیل فروش کنسول جدیده. یه بازی سیستم سلر میاد و همه چیز رو بهم میریزه . الان کافیه استقبال از ps4.5 کم باشه سونی در یک تصمیم تجاری بزنه زیر همه چیز و چراغ سبز به 1st party نشون بده اونوقت میبینیم حتی استدیوهای خود سونی میزنن زیر این قضیه چه برسه به استدیو های خارجی. خواهشا نگید قول میدن و اعتبار دارن و فلان . در تجارت چیزهای عجیب تر از این هم اتفاق میفته. چه بقول شما هیچ دلیل منطقی پشتش نباشه چه باشه.

این اتفاق ممکنه 4-3 سال دیگه رخ بده زمانی که دارندگان PS4K بالای 20-30 میلیون باشه. تا اون موقع هم دیگه PS4 معمولی عمر خودش رو کرده و باید از گردونه خارج بشه.

مگه قراره ps4 زودتر از ps4.5 از دور خارج بشه؟ اگه فکر میکنید اره قراره همچین اتفاقی بیفته که دیگه چرا بحث میکنید؟ کل بحث سر این فلسفه هست که این دو کنسول برای یک نسل هستند و ساپورت دقیقا یکسانی میگیرن و هر بازی که برای ps4.5 ساخته بشه باید برای ps4 هم بیاد.

سازنده باز دیوانه نیست وقتی ورژنی از بازیش رو قابل پردازش روی x1 ساخته که اختلافش با PS4 معمولی هم خیلی زیاد نیست، روی PS4 عرضه نکنه.
پرسونا 5

کلا از بیرون شاید بعضی مسائل دیوانگی بنظر برسه ولی شرکتها به دیوانگی و غیره کاری ندارن. به فروش و سود و ضرر و امکانات و رشد و از همه مهمتر به ارزش سهامشون نگاه میکنن. در دنیای تجارت خیلی حرفها زده میشه و بعدا میشه باد هوا. از داستاهای اول نسل همین مایکرو که خیلی زود زدن زیرش تا داستان سونی در مورد ساپورت کردن ویتا و کلی داستان دیگه. برای من از روز روشن تره اگه سونی یا مایکرو کنسول جدید بدن بیرون کسی که ضرر میکنه صاحبان کنسول قبلی هستند و ربطی به میزان قولهایی که مستقیم( که البته تاحالا سونی قولی نداده) یا غیر مستقیم داده میشه نداره.

اصلا این طرز تفکر که یه بازی ساخته شه فقط مخصوص NEO و برای دستگاهای قدیمی منتشر نشه فکری به نظر پوچ میاد....اصلا این کارو بخواد بکنه رو فروش بازیهاش شدیدا تاثیر میزاره..تا الانم که فک کنم 40 ملیون کنسول فروخته.
اما این که بازی منتشر بشه رو NEO بتونه تصویر گرافیگی و فریم بهتری رو ارایه بده به نظر من خوبه و تاثیری هم رو فروش بازی هاش نخواهد گذاشت از این لحاظ که یه وقت کمتر بفروشه... هرکی هم ناراضی باشه و دوست داشته باشه گرافیک و فریم بیشتری رو تجربه کنه این رو میتونه بفروشه بره یه NEO بخره اگرم نه که با همین سر میکنه....کلا PS4.5 از هر نظر به نفع گیمرهاست و من که استقبال میکنم ازش به شرط این که تفاوت قابل ملاحظه ای تو کیفیت گرافیکی و فریم نسبت به کنسول قدیمی ایجاد بشه.

همین الانش سازنده ها اینقدر تنبل شدن که بازی ها رو بهینه برای همین PS4 نمی سازن و فقط میخوان یک چیزی عرضه کنن حالا فکر کن بخوان رو دو تا سخت افزار کار کنن! قطعا کیفیت کارشون پایین تر میاد خصوصا رو PS4 استاندارد
در کل سونی فقط به فکر سوده خودشه دوسال کنسولش رو بدون بازی انحصاری درست حسابی عرضه کرد ولی مثل بنز فروخت الانم با خودش میگه هر بلای به سر این جماعت گیمر بیارم بازم میان کنسولمو میخرن

همین الانش سازنده ها اینقدر تنبل شدن که بازی ها رو بهینه برای همین PS4 نمی سازن و فقط میخوان یک چیزی عرضه کنن حالا فکر کن بخوان رو دو تا سخت افزار کار کنن! قطعا کیفیت کارشون پایین تر میاد خصوصا رو PS4 استاندارد
در کل سونی فقط به فکر سوده خودشه دوسال کنسولش رو بدون بازی انحصاری درست حسابی عرضه کرد ولی مثل بنز فروخت الانم با خودش میگه هر بلای به سر این جماعت گیمر بیارم بازم میان کنسولمو میخرن
داداش من نظرت رو میگی درست ولی دیگه ترول زیر پوستی نکن .
از نظر من وضع و تنوع انحصاریاش تا اینجا حداقل از پلتفرم ماکرو بهتر بوده. هرچند با این حرکت چندان موافق نیستم.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

اگه خبر حقیقت داشته باشه، قیافه طرفدارای The Last Guardian فکر کنم بیشتر از همه دیدن داره
4.gif

بخاطر The Last Guardian رفتن PS3 خریدن و یه نسل چشم به دهان مبارک سونی بستن تا خبر انتشار بازی را اعلام کنه

و حالا هم دوباره بخاطر این بازی رفتن PS4 خریدن و قراره نتیجش این بشه. ( حتی اگه برای هر دو کنسول هم بیاد، کم‌تر کسی راضی میشه، یه پورت با رزولوشن پایین‌تر، فریم‌کمتر که همچنین کاملا مشخصه وضعیتش چیه را برای PS4 بخره.)

بعد من موندم وقتی با اومدن این کنسول، به احتمال زیاد دو سه سال بعدشم PS5 میاد، دیگه دقیقا چه فرقی بین PC و کنسول میمونه؟

همین کنسول را هم با وجود فروشنده‌های با وجدان ایرانی با بیچارگی خریدم و با اومدن PS4.5 هم واقعا میگم کسی PS4 را مفت هم نمیخره. با این وضعیت، تنها سرگرمی که میشه تو ایران دلمونو به حالش خوش کرد را هم ظاهرا باید بزاریم کنار و بریم تو افق محو بشیم.

اگه این اتفاق عملی بشه که با توجه به خبرهای مختلف که احتمال عملی شدنش بالاست , یکی از مشکلاتی که به بار میاره تو نسل بعدی یه. اونم اینه که شاید بعضیا تا چند سال اول نسل بعد دنبال کنسول نرن به امید که کنسول مثلا PS5.5 بیاد و قویتر از PS5 باشه. حدس میزنم در دراز مدت دودش تو چشم کنسول ساز ها میره.
در مورد اینکه کنسول ها هم مثل مثلا PC ها به سمت ارتقا پیش برن هم یسریا مخالفن. بعضی از دوستانی که کنسول میخرن شاید به این دلیل باشه که حوصله ی اینو ندارن که هی PC شون رو تقویت کنن. در طول 7 سال که حالا میگیرم میانگین عمر یک نسل هستش , شماشاید 3 بار باید PC تون رو ارتقا بدید تا بتونید به راحتی بازی کنید. اما کنسول این دنگ و فنگ ها رو نداره ( البته با اتفاقات در پیش باید بگم که نداشت )

واقعا اگه تفاوت تو فریم و رزولوشن باشه میشه یه مقدار کنار اومد ولی اگه بخواد بازیها واسه ps4 بهینه نباشن و سر سری سازنده ها رد بشن ازش تا گیمرها رو وادار به خرید کنسول جدید کنن واقعا خیانت در امانته. یادم نمیره e3 2013 وقتی که یکی از مدیران سونی اومد تیکه به مایکروسافت مینداخت میگفت کنسول اگه به نت وصل نشه از کار نمیفته. بازیهای دسته دو رو میتونن به هم قرض بدن و..... خنده حضار کل سالن به آسمون رفته بود . نگو که بعد سه سال اینجوری خواستن همون خنده رو تبدیل به گریه کنن. من خودم هر دو کنسول رو دارم و فن بازی هستم نه کنسول . همون جور که نمیشه از uncharted . god of war. و ..... گذشت از gears of war و halo و ..... هم نمیشه گذشت. نظر شخصی: به نظرم مایکروسافت خیلی خیلی بیشتر از سونی به قولاش عمل کرد هم از آپدیتاش که واقعا پر کاربرد بوده هم انحصاریاش ( کار به متا ندارم) تا اینجا از رقیب بهتر بوده. فقط سیاستشو از اول خوب نتونست پیاده کنه. امیدوارم کنسول جدید سونی بیشتر برای بازیهای vr طراحی شده باشه یا اسلیم باشه یا دیگه خیلی بخوان نامردی کنن بیشتر واسه رزولوشن و فریم ریت پایدارتر باشه . اما فارغ از همه چیز چه این خبر حقیقت باشه یا نه درس خوبی واسم شد که اگه از این به بعد خواستم هر کنسولی بگیرم یه دو سه سالی بگذره هم خداتومن هزینه نکنم هم این اعصاب خوردیها پیش نیاد. همه که از قشر مرفه نیستن بعضیها واقعا با جون کندن پول در میارن واسه خرید بهترین وسیله تفریحشون.

خب این ابزار کنترل روی 3rd party چیه؟ غیر از اینه که بگه حق ندارید روی کنسول من منتشر کنید( که البته هیچ وقت این کار رو نمیکنه)؟

بنظر شما سازندگان پرسونا 5 دیوانه هستن که بازیشون رو برای x1 نمیدن؟ اتفاقا این قضیه خیلی راحت داره اتفاق میفته و تعداد کسانی که کنسول دارن دلیل قطعی برای اومدن بازی روی اون کنسول نیست. زمان و منابع شرکت و سیاستهای شرکت عوامل دیگه ای هستند که حتی اهمیتشون بیشتر از تعداد کنسول دارهاست. اگر اینطور بود اصلا نسل عوض نمیشد چون اول نسل هم تعداد کسانی که کنسول جدید دارن کمه. اصلا این قضیه مهمترین دلیل فروش کنسول جدیده. یه بازی سیستم سلر میاد و همه چیز رو بهم میریزه . الان کافیه استقبال از ps4.5 کم باشه سونی در یک تصمیم تجاری بزنه زیر همه چیز و چراغ سبز به 1st party نشون بده اونوقت میبینیم حتی استدیوهای خود سونی میزنن زیر این قضیه چه برسه به استدیو های خارجی. خواهشا نگید قول میدن و اعتبار دارن و فلان . در تجارت چیزهای عجیب تر از این هم اتفاق میفته. چه بقول شما هیچ دلیل منطقی پشتش نباشه چه باشه.

مگه قراره ps4 زودتر از ps4.5 از دور خارج بشه؟ اگه فکر میکنید اره قراره همچین اتفاقی بیفته که دیگه چرا بحث میکنید؟ کل بحث سر این فلسفه هست که این دو کنسول برای یک نسل هستند و ساپورت دقیقا یکسانی میگیرن و هر بازی که برای ps4.5 ساخته بشه باید برای ps4 هم بیاد.

پرسونا 5

کلا از بیرون شاید بعضی مسائل دیوانگی بنظر برسه ولی شرکتها به دیوانگی و غیره کاری ندارن. به فروش و سود و ضرر و امکانات و رشد و از همه مهمتر به ارزش سهامشون نگاه میکنن. در دنیای تجارت خیلی حرفها زده میشه و بعدا میشه باد هوا. از داستاهای اول نسل همین مایکرو که خیلی زود زدن زیرش تا داستان سونی در مورد ساپورت کردن ویتا و کلی داستان دیگه. برای من از روز روشن تره اگه سونی یا مایکرو کنسول جدید بدن بیرون کسی که ضرر میکنه صاحبان کنسول قبلی هستند و ربطی به میزان قولهایی که مستقیم( که البته تاحالا سونی قولی نداده) یا غیر مستقیم داده میشه نداره.

الان داری یه سری مسائل که شرایطشون یکی نیستن رو باهم مقایسه میکنه که نتیجه دلخواه خودت رو بگیری. مثال زدن Persona 5 اصلا درست نیست، چون اینجا بازی داره برای کنسولی عرضه میشه که تعداد دارندگانش خیلی بیشتره، نه برای اونی که کمتره. اگر هم میخوای در پست بعدی مثلا Tomb Raider رو مثال بزنی، که اونم چند مدت دیگه قراره برای PS4 عرضه بشه. بله، ملاحظات و سیاست های دیگه هم برای عرضه بازی روی یه پلتفرم خاص وجود داره، ولی هیچ کدومشون بااهمیت تر از سود بیشتر نیست. install base بیشتر => خریدار احتمالی بیشتر => سود بیشتر

اینایی که میگی اتفاقا دلیل بر ساپورت کمتر از PS4K هست، نه عکسش. سازنده ها به خاطر سود بیشتر ممکنه کلا بیخیال PS4K بشن و هدفشون رو همون PS4 معمولی بذارن.

اگر اینطور بود اصلا نسل عوض نمیشد چون اول نسل هم تعداد کسانی که کنسول جدید دارن کمه. اصلا این قضیه مهمترین دلیل فروش کنسول جدیده.

تا همین سال قبل هم بازار پر بود از بازی های cross gen، در واقع دو سال گذشت تا سازنده ها بیخیال کنسول های نسل قبل بشن، چون install base کنسول های نسل جدید به حدی رسید که راضیشون کنه. پس این استدلالت هم درست نیست. تو هر نسلی قضیه همین بوده.

ای خدا... من دارم میگم در بدترین شرایط هم اگه سونی قرار باشه بزنه زیر حرفش و سازنده ها هم هر کاری دلشون بخواد بکنن، این اتفاق 2-3 سال دیگه میوفته، زمانی که PS4K فروشش به حد مناسب رسیده باشه. نه همین اول کار و بلافاصله.

به فروش و سود و ضرر و امکانات و رشد و از همه مهمتر به ارزش سهامشون نگاه میکنن.

بله صد در صد. همون که بالا گفتم.

برای من از روز روشن تره اگه سونی یا مایکرو کنسول جدید بدن بیرون کسی که ضرر میکنه صاحبان کنسول قبلی هستند

بله ضرر میکنن. ولی نه اون ضررهایی که گفتی.

بنظر من اگر بازی های اینده روی یک نسخه واسه ۴ و ۴.۵ بیان خیلی بهتره
یعنی شما مثلا دیسک the last of us 2 رو میخرید اگر روی ps4 بزارید مثلا ۳۰ فریم هست اگر روی ps4.5 بزارید ۶۰ فریم
این کار واقعا شدنی هست برای مثال بازی pc همه همیجوری هستند
اینجوری باعث میشه تا اخر نسل هم همه ی بازی ها رلیز بشن و هم سازنده ها از روی ps4 سرسری رد نشن
ولی اگر اینجوری نشه یعنی هر بازی نسخه 4 و 4.5 داشته باشه عملا اسم کنسول میشه ps5 چون بعد از دو سال کلا ps4 منقرض میشه

خداوکیلی فازت چیه دقیقا ؟

• Like
Reactions: Abolfaz3007
PS4.5 اگه به فاصله کوتاهی بعد از معرفی ریلیز نشه روی فروش PS4 تاثیر میگذاره البته قیمت هم خیلی مهمه ولی هرچی که هست یه داستانی داره اون پشت مشتا اتفاق میوفته.
این کارم در کل به نظر من که کار شدیدا اشتباهیه حتی ممکنه به فاجعه برای سونی ختم بشه مگر اینکه طرز تفکر خاصی پشت قضیه باشه و سونی هم یه سری کنترلها و محدودیتهای سفت و سخت روی کنسول جدیدش اعمال کنه مثلا سازنده هارو ملزم کنه بازیها با رزولوشن کمتر از 1440p روی نئو اجرا نشه یعنی سعی کنن هیچ اورلبی با بازیهای PS4 معمولی نداشته باشه و یه جورایی قفل شده باشه و صرفا کاربرد رزولوشن بالاتر برای تی وی های 4K داشته باشه و تولید PS4 معمولی هم همچنان ادامه پیدا کنه، چون در غیر اینصورت اگر بازی سازها بخوان از قدرت بیشتر نئو برای کاری به جز رزولوشن بالاتر استفاده کنن (حتی فریم ریت بهتر) این سی و اندی میلیون PS4 رسما میشه یه کنسول بازنشسته نسل قبلی.

آخرین ویرایش:
هنوز كه به قول دوستمون شايعه است ناراحتي نداره تاييد هم بشه باز هم خرجش با tv ٤ تومن بيشتر كه نميشه.
اما اين انتخاب عكس شخصيت اول فيلم ماتريكس اون هم فقط به خاطر يك تشابه اسمي و ربطش به خبر واقعا ذوبم كرد.=))

هنوز كه به قول دوستمون شايعه است ناراحتي نداره تاييد هم بشه باز هم خرجش با tv ٤ تومن بيشتر كه نميشه.
اما اين انتخاب عكس شخصيت اول فيلم ماتريكس اون هم فقط به خاطر يك تشابه اسمي و ربطش به خبر واقعا ذوبم كرد.=))

این دومین شخصیت فیلم ماتریکسه که سونی برای اسم گذاری پروژه هاش استفاده میکنه PSVR اسمش مورفیوس بود اینم نئو بعدیم احتمالا ترنیتی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or