PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
من خودم به شدت از این قضیه شاکی هستم، ولی این بحث انحصاری نداشتن PS4 هم در نوع خودش جالبه! :D نمیگم از نظر انحصاری خیلی خفن و شاهکار عمل کرده، ولی به هر حال کاملاً کچل هم نبوده.
Bloodborne که واقعاً نیازی به توضیح اضافه نداره و یکی از بهترین بازی های این نسل محسوب میشه.
The Witness با میانگین 87 جزو بهترین بازی های انحصاری این نسل هست، البته برای PC هم اومده. مثل خیلی از بازی های انحصاری X1 که با PC مشترک هستن و اگه بخوایم این رو حذف کنیم، X1 هم...
Ratchet & Clank هم 86 هست و حتی یدونه امتیاز زرد هم نداره و عملکردش عالی بوده. یعنی کافیه یه نفر به سبک پلتفورمر علاقمند باشه تا با این بازی عشق کنه!
Infamous: Second Son هم میانگینش 80 هست. اگه این میانگین رو پایین میدونین، خیلی از بازی های خفن نسل که پایین تر از این هستن هم به صورت اتوماتیک حذف میشن.
Until Dawn هم 79 هست که امتیاز خیلی بدی محسوب نمیشه. بازی ای که کسی ازش انتظاری خاصی نداشت، ولی خیلی ها کلی باهاش حال کردن.
همین طور LittleBigPlanet 3 که با اینکه پایین تر از انتظار بود، ولی امتیازهای خیلی بدی هم نگرفت و 1 نمره با 80 فاصله داره.
Street Fighter V هم با اینکه میانگینش در حد انتظار نشد، ولی دیگه همه میدونن کسی که اهل فایتینگ باشه چقدر با این بازی حال میکنه! البته طرفداران فایتینگ بازی Guilty Gear Xrd: Sign رو هم با میانگین 84 دارن.
یا مثلاً DriveClub که خیلی ها به شدت باهاش حال کردن و تجربه ـش رو فراموش نمیکنن.البته این یکی رو دیگه نمیشه توی این بحث آورد و امتیازهاش ناجور هست. :دی ولی خب خیلی ها مثل من و افراد دیگه ای توی بازیسنتر و Neogaf این بازی رو جزو بهترین تجربه های این نسل خودمون می دونیم.
انواع و اقسام بازی های دانلودی یا مستقل هم هستن که خب کسی معمولاً تحویلشون نمیگیره و بازی فقط باید عظیم الجثه و 60 دلاری باشه تا خفن جلوه کنه! :D همه اینا 80 به بالا هستن:
Resogun
Salt and Sanctuary
Axiom Verge
Enter the Gungeon
Transistor
TowerFall Ascension
Galak-Z
از اون طرف فقط 20 روز تا اومدن بازی ای مونده که دو اثر قبلی کارگردان هاش طوفان به پا کردن. Uncharted 4 اگه اتفاق خاصی رخ نده، جزو بازی های زیبای نسل میشه و البته همچنان PS4 بدون انحصاری هست! :D شاید هم دوستان به صورت میلیمتری محاسبه میکنن و مثلاً کاری ندارن که U4 چند روز دیگه داره میاد و فقط تا همین لحظه مهم هست که انحصاری های PS4 کمه!

پس اون مصاحبه اسپنسر پشم بود ؟
حالا این قضیه کنسول جدید مایکروسافت که حتمی نیست و هنوز در حد PS4.5 جدی نشده، ولی خب مسئولین مایکروسافت قبلاً هم در مورد چیزهایی مثل کینکت صحبت هایی کرده بودن و میگفتن کینکت همچون قلب و روح X1 هست و از همدیگه جدا نمیشن، ولی 6 ماه هم از عرضه X1 نگذشته بود که ورژن بدون کینکتش رو معرفی کردن! :دی

اصلا صحبت من یکی که سر این نیست که بازی های انحصاری پلی استیشن 4 تا حالا خوب نبودن و چه میدونم فاجعه بودن !!! :-/ نه اتفاقا بازی های انحصاری خوبی داشتن ( البته نسبت به نسل قبل کمی افت کرده و بیشتر استدیو های بزرگشون هنوز پس از سه سال بازی بیرون ندادن ) صحبت سر این هستش که این وقت و هزینه ای که داره برای کنسول آپگرید شدشون میکنن رو میومدن برای بازی های انحصاری بیشتر و آی پی های مرده این کنسول میکردن ........

تجربه ثابت کرده تنوع و کیفیت بالا و مداوم عرضه کرن بازی های انحصاری در یک نسل برای یک کنسول مساوی هستش با اوج گرفتن اون کنسول خاص .

نمونه بارز مثال کنسول پلی استیشن 2

آخرین ویرایش:
به نظرم سونی داره ریسک بزرگی میکنه چون اگه مایکروسافت بخواد با فاصله یکسال کنسول نسل بعدیشو ارائه بده اون وقت سونی میمونه و کنسول نیمه نسلیش:D:D:D

چون سونی دیگه کنسولشو داده و هر سال که نمیتونه کنسول بده بیرون:|:|:|

من که استقبال می کنم مخصوصا که این نسل کنسول ها خیلی ضعیف هستن قطعا بازی ها با گرافیک بهترم براش میاد الکی که همه چیز رو ارتقا ندادن اما حتی گر فریم هم از 30 به 60 برسه کلی ازش استقبال می شه هر کسیم که ناراضیه به خاطر 50 دلار قدیمی می خره قعطا بازی کردن با کیفیت بالاتر مد نظر خیلی ها هست.
من و خیلی های دیگه ناراضی هستیم نه به خاطر 50 یا 100 دلارر، بخاطر اینکه این سیاست دقیقا شبیه اون چیزی هست که تولیدکنندگان سخت افزار پی سی گیمینگ انجام میدن و صنعت گیم رو به حاشیه بردند . اگر واقعا همچین چیزی میخواست بده. میتونست از اول نسل اعلام کنه . به هر حال این داستان یه کج دهنی به اون عده ای هست کنسول رو خریدن. وقتی کنسول رو هنوز کسی نخریده معلومه که براش ناراحت کننده نیست.

يكي از بزرگترين معايب كنسول بين نسلي اينه كه ديگه توان اخر يك كنسول رو نميبينيم، مثل ps2 و ps3 كه با god of war و last of us خيلي با اوايل اومدنشون فرق كردن

من و خیلی های دیگه ناراضی هستیم نه به خاطر 50 یا 100 دلارر، بخاطر اینکه این سیاست دقیقا شبیه اون چیزی هست که تولیدکنندگان سخت افزار پی سی گیمینگ انجام میدن و صنعت گیم رو به حاشیه بردند . اگر واقعا همچین چیزی میخواست بده. میتونست از اول نسل اعلام کنه . به هر حال این داستان یه کج دهنی به اون عده ای هست کنسول رو خریدن. وقتی کنسول رو هنوز کسی نخریده معلومه که براش ناراحت کننده نیست.

ما pc بازها که اصلا این رقم ها برامون گم هست نمی گم مایه داریم ها اشتباه نکنید هزینه ارتقا می گم که البته به خاطر کیفیت بالاتر حاضریم هزینه کنیم من اگرم خریده بودم با لذت به نسخه جدید ارتقاش می دادم مهم ترین نکته اینه که این ارتقا اجباری نیست پس اگر از کیفیت الان راضی هستید که ادامه بدید اگرم عین من از ابتدا ناراضی بودید که بارها هم اعلام کردم الان بهترین خبر ممکن هست برای ماها هست مخصوصا اگر همه ی بازی ها 60 فریم بشن که عالی می شه.

در نهایت نظر همه محترم هست اما سونی معمولا زور نمی گه پشتیبانیشم از گذشته عالی هست. تمامی این داستان به خاطر همکاری با amd هست که کلا 1 نسل عقبه حالا که کنسول ارزون خریدید اینجا باید حساب پس بدید:D

ما pc بازها که اصلا این رقم ها برامون گم هست نمی گم مایه داریم ها اشتباه نکنید هزینه ارتقا می گم که البته به خاطر کیفیت بالاتر حاضریم هزینه کنیم من اگرم خریده بودم با لذت به نسخه جدید ارتقاش می دادم مهم ترین نکته اینه که این ارتقا اجباری نیست پس اگر از کیفیت الان راضی هستید که ادامه بدید اگرم عین من از ابتدا ناراضی بودید که بارها هم اعلام کردم الان بهترین خبر ممکن هست برای ماها هست مخصوصا اگر همه ی بازی ها 60 فریم بشن که عالی می شه.

در نهایت نظر همه محترم هست اما سونی معمولا زور نمی گه پشتیبانیشم از گذشته عالی هست. تمامی این داستان به خاطر همکاری با amd هست که کلا 1 نسل عقبه حالا که کنسول ارزون خریدید اینجا باید حساب پس بدید:D
کلا نگرفتی منظور من رو نوژن جان. ربطی به راضی بودن یا نبودن از کیفیت نداره. کنسول و فلسفه وجودیش با آپگرید کردن ماه به ماه تو پی سی و عشق کردن با آپدیت کردن فرق داره.
بحث تخصصی راجب معماری کنسول و سخت افزار هم بیشتر و تخصصی تر از این حرفاست که با انودیا باید همکاری میکرد یا ای ام دی . کنسول ها در تمامی نسل ها کانفیگ پایینتری از پی سی های های اند داشتند. برگ برنده اشون معماری، بهینه سازی و پشتیبانی بالاشون بوده.
دوست من انقدر بحث مالی رو وسط نکش لطفا

آخرین ویرایش:
اخه با هچین اپدیت ضعیفی و چندتا تغییر کلاک بازیا تو خوابم 4k اجرا نمیشن چیزی که بخوان بازی 4k واقعی واسش بدن حداقل باید سه برابر ps4 فعلی قدرت داشته باشه
خیلی بیشتر شبیه شایعه هست
احتمالا همون اسلیم هست و خیلی ساده همون بازیها رو با چند فریم بیشتر اجرا میکنه

هیچی الان فردا میان میگن به دلیل PS4k بازی انچارتد تا سال ... تاخیر خورد این بابا هم من تا الان ندیدم یه حرف درست زده باشه شما دیدین بگین منم بدونم بیشتر شبیه ترول میمونه چقدر سر E3 ها این ضایع شده خدا میدونه حساب کارش از دستم در رفته .:-@

وقتی تمام شایعات دارن میگن بازی قراره روی PS4 و PS4k به صورت یکسان باشه مشخصا میتونن برای PS4k با آپیدت بازی بروز رسانی کنن باتوجه به اینکه معماریش یکی هستش پس این حرف از دم چرت به نظر میرسه .;)

این وسط یا شایعه داره اشتباه میکنه یا اینکه این بابا داره چرت میگه مثل همیشه .~o)

• Like
Reactions: Dreamy
کنسول بعدی مایکروسافت در حاله ساحته شک نکنید اگه تو e3 معرفی نشه e3 2017 صد در صد معرفی میشه و مثل ps4 ابدیت نیست و کاملا جدیده خود اسپنسر هم اینو گفته که احتمالا از بازی های xone هم پشتیبانی میکنه

من خودم به شدت از این قضیه شاکی هستم، ولی این بحث انحصاری نداشتن PS4 هم در نوع خودش جالبه! :D نمیگم از نظر انحصاری خیلی خفن و شاهکار عمل کرده، ولی به هر حال کاملاً کچل هم نبوده.

Tearaway رو نمی دونم چرا کسی پشم هم حساب نمی کنه :D حالا بازیهای انحصاری که 3rd Party ها واسش ساختن به کنار که عجیبه اکثریت اش رو تشکیل میدن، عملکرد 1st Party های سونی نسل قبلم تقریباً همین مدلی بوده و نمی دونم چرا فکر می کنیم کار شاقی کردن تو اون 7 سال!:D

MM دو تا LBP
SP دو تا InFamous
SM مستقلاً دو تا GoW
Bend با 100 نفر کارمند یه دونه Uncharted ـه PS Vita تو دیوار
...

ND هم اگه تونست 4 تا پروژه درست درمون داشته باشه یکی از دلایلش اینه که یه سه گانه با بیسِ ثابت داشت. یعنی تیم های 1st Party سونی کلاً توانشون همینه و باید 3-4 سال وقت بذارن تا یه دونه IP بدن بیرون. Horzion نزدیک 4 سال در حال ساخت بوده، پروژه Bend از اول نسل، GoW تا الان بیشتر از 2 سال، Dreams کمتر از 4 سال، اون Last Guardian نزدیک 2 سال از زمان PS4، همین U4 بیشتر از 3 سال، ... فقط از SM و ND که تعداد اعضاشون سه رقمی ـه انتظار بیشتری می رفت که اونام بدشانسی آوردن مگرنه الان پروژه دومشون هم تاریخ خورده بود، Amy فاتحه ND رو خوند، Stig هم فاتحه New IP ـه SM رو :D یعنی این یخورده کچل بودن وضعیت انحصاری ها تو شروع نسل یه درصدی اش بدبیاری بوده ولی با این وجود اگه امثال R@D بعد 5 سال گرفتن وقت خودشون و یه بخشی از SM کارشون رو درست انجام داده بودن بازم این شدّت فعلی رو نمی داشت!

این بحث عرضه نشدن بازیها روی PS4 هم که هیچی منتفی ـه می مونه اون ترس از بهینه نبودن اونها که دست کم فعلاً اتفاق نمی اوفته و هر طوری نگاه می کنم بحث الان نیست. یعنی مثلاً باور کنیم که از اول این نسل Bend Studio چهار سال داشته مطابق سخت افزار Neo پروژه اش رو می ساخته که الان بخوایم نگران بهینه نبودنش روی PS4 فعلی باشیم؟ حتی تو کت آدم نمیره که SM از دو سال قبل سخت افزار معیارِ GoW بعدی رو تماماً Neo گذاشته باشه که یهو بخواد 900p و 25FPS تحویل کسی بده! از کجا انقدر مطمئنیم که داغونه وضعیت نسخه PS4؟ یعنی حتی پروژه هایی که معرفی نشدن ولی مطمئنیم چندین ساله در حال ساختن از این قاعده " یه چیز دم دستی ساختن" خارجن دیگه امثال Last Guardian و Horizon که مراحل آخر پروسه ساختت هستن به کنار و نه فقط اینها که بقیه استدیوهای 1st Party و حتی 3rd Party ـهایی که انتشار پروژه ـشون واسه 1-2 سال آینده ـست نگرانی داشتن درباره compromise تو پرفورمنس واسشون منطقی نیست. نمیگم روی Neo رزولوشن بر فرض 1440p رو ندارن ولی واقعاً اینکه روی PS4 ضعیف پیاده شدن باشن هم اصلاً جور در نمیاد و حالا شاید به مرور قضیه رو شُل تر بگیرن سازنده ها ولی الان زوده، بخاطر همین هم اینکه عملکرد بازیهای PS4 رو تا تاریخ امروز حساب کنیم و 2016 - 2017 رو نبینیم منصفانه نیست.

کلاً اتفاقی هست که افتاده و برای اکثریت تلخه و شاکی هستیم، لعنت بهشون منتها این شدّت منفی نگری هم چیزی رو عوض نمی کنه الا اینکه طرف هی خودش رو بیشتر اذیت می کنه، یخورده بیخیال تر باید طی کنین. کسی اگه دغدغه اپ اسکیل شدن تصویر توی تلویزیون 4K اش و شاید هم فریم ریت 60 رو نداشته باشه می تونه حداقل تو 1-2 سال آینده همچنان تجربه قابل قبولی از نظر کیفی با همین PS4 فعلی داشته باشه، بعد اون هم دیگه میخواد بفروشه بره سمت PC، گیمینگ رو بزاره کنار، Neo رو بخره، تصمیم با خودشه ولی این 1-2 سال رو واقعاً تو همین شرایط هم می شه ازش لذت برد. شایدم من اشتباه می کنم ولی هیچ وقت پشیمون نیستم که چرا TLoU رو 720p و 30 فریم رفتم با اینکه سال آخر نسل منتشر شد و همگی مطمئن بودیم 1 سال دیگه همین رو می شه تو شرایط ایده آل 60 فریم و 1080p هم بازی کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or