PS4.5: کد رمز Neo. چه پیشرفت‌هایی در انتظار گیمرهاست؟

آیا موافق PS4.5 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    325

Cloud Strife

Loyal Member
از ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده و شدت این اخبار تا حدی است که دیگر می‌توان PS4.5 را امری محقق یکی از سورپرایز‌های احتمالی سونی در E3 سال جاری دانست.

413615-neo.jpg

اکنون سایت خبری Giant Bomb اطلاعات جدیدی در مورد PS4.5 منتشر کرده است که هرچند تا تایید رسمی سونی بیشتر از شایعه صرف نیست، اما با این حال می‌توان آن را نزدیک به واقعیت دانست.

اسم رمز PS4.5 نئو (Neo) است و ادعا می‌شود قدرت CPU، GPU و RAM را افزایش خواهد داد. به گفته Giant Bomb نئو با سرعت کلاک بیشتر CPU، پردازش گرافیکی بیشتر و نیز سرعت بالاتر حافظه RAM خواهد آمد. ظاهرا HDD یا حافظه کنسول بلاتغییر مانده و سرعت و میزان آن مشابه کنسول‌های فعلی خواهد بود.

1qlm6pgn2kv6c72gvdn0.jpg

از این پس همه بازی‌های PS4 ملزم به اجرا در دو حالت مختلف هستند؛ حالت اول مخصوص کنسول‌های فعلی و حالت دوم مختص کنسول ارتقا یافته. ورژن مخصوص نئو از قدرت بیشتر سخت افزار برای ارتقا فریم و رزولوشن بازی‌ها استفاده می‌کند. همچنین نئو از رزولوشن 4K هم پشتیبانی خواهد کرد اما سازندگان مجبور به ساخت بازی در این رزولوشن نخواهند بود. به این ترتیب برای افرادی که از تلویزیون‌های 4K استفاده می‌کنند ابعاد تصویر Upscale شده و به صورت 4K ارایه می‌شود و برای دارندگان تلویزیون‌های HD نیز به صورت 1080p باقی خواهد ماند. همچنین از بعد انتشار نئو، سونی سازندگان را مجبور خواهد کرد نسخه نئو بازی‌ها فریم و رزولوشن بالاتری نسبت به PS4 های فعلی داشته باشد و شاهد عرضه عناوین مشابه نخواهیم بود.

کنسول جدید یا Neo مشابه Slim جایگزین کنسول فعلی نیست و تنها در کنار آن عرضه خواهد شد. به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. به نظر می‌رسد سونی مایل به تفکیک گیمرهای خود نبوده و حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود. یعنی برخلاف تصور قبلی نئو حتی مخصوص VR نیز نبوده و دارندگان فعلی PS4 نیز خواهند توانست از کلیه عناوین دوربین واقعیت مجازی سونی یا VR استفاده کنند.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

در آخر، به گفته Giant Bomb بازی‌هایی که از ماه اکتبر به بعد منتشر خواهند شد ملزم به پشتیبانی از نئو هستند. دیگر بازی‌ها نیز می‌توانند با کمک Patch حالت نئو را به بازی اضافه کنند. اما این خبر به معنی عرضه کنسول در ماه اکتبر نیست.

منبع:

آخرین ویرایش:
به این معنی که هیچ عنوان انحصاری برای نئو عرضه نمی‌شود. حتی سازندگان اجازه نخواهند داشت محتوای انحصاری برای حالت نئو در نظر بگیرند. از جمله جلوه‌های گرافیکی بیشتر، یا محتوای جدید و ... و این شامل استفاده از VR نیز می‌شود.

(PS4.5 یا نئو فقط مختص اجرای بازی‌ها با فریم و رزولوشن بالاتر است)

خب الان یه آدم عاقل چرا باید کنسول فعلی خودش رو بذاره کنار و بیاد این NEO رو بخره؟!
فقط بخاطر فریم و رزولوشن بالاتر؟؟؟ خب اگه واقعا کسی اینا براش مهم باشه میره یه PC High End جمع میکنه دیگه!!!
پ.ن: امیدوارم لااقل اگرم این PS بعدی میاد با این که زیاد فرقی نداره در ظاهر ولی قیمتش تو بازار بیاد پایین تا همه بتونن هم PS4 رو داشته باشن هم یه PC خوب جمع کنند کنارش واسه 3rd Party!

خب الان یه آدم عاقل چرا باید کنسول فعلی خودش رو بذاره کنار و بیاد این NEO رو بخره؟!
فقط بخاطر فریم و رزولوشن بالاتر؟؟؟ خب اگه واقعا کسی اینا براش مهم باشه میره یه PC High End جمع میکنه دیگه!!!
پ.ن: امیدوارم لااقل اگرم این PS بعدی میاد با این که زیاد فرقی نداره در ظاهر ولی قیمتش تو بازار بیاد پایین تا همه بتونن هم PS4 رو داشته باشن هم یه PC خوب جمع کنند کنارش واسه 3rd Party!

خوب اصل قضیه به این شکل نیست.

بالاخره که خیلی ها از این به بعد میخوان PS4 بخرن. این افراد حق انتخاب دارن. میتونن یا PS4 فعلی رو با قیمت فعلی یا به احتمال زیاد یکم پایین تر بخرن و یا PS4.5 رو به قیمت مثلا 400 دلار.

اینکه دارندگان فعلی PS4 آیا به سمت کنسول جدید حرکت میکنن یا نه یه بحث دیگه هست. خیلی ها اینکارو نمیکنن و شاید بعضی ها هم بکنن. بستگی به اختلاف گرافیکی بازی ها داره. خصوصا تو بازی های انحصاری. ولی خوب مهم همون گیمرهایی هستن که از این به بعد کنسول میخرن و سونی ظاهرا قصد داره PS4.5 رو جایگزین کنسول فعلی کنه (شاید تولید این یکی دیگه قطع بشه) تا طول عمر نسل هم بره بالاتر.

پ.ن: داستان ارتقا دادن هرساله PC افسانه ای بیش نیست. واقعا نیاز به این کار نیست. من خودم یه سیستم خفن بستم و مدت هاست دارم باهاش بازی میکنم مشکلی نداره. هنوز هم احساس نیاز نکردم که ارتقا بدم اما خودم تصمیم گرفتم اونم بخاطر نرم افزارها و مساول کاری ارتقا بدمش. PC شاید در وحله اول از کنسول گرون تر در بیاد اما چند سال کار همه رو راه میندازه. ضمن اینکه خوب PC کجا و کنسول کجا! منظور سطح کاربرده.

الان که بهش فکر میکنم همچینم بد نیست، با این سخت افزارش (اگه واقعی باشه) قیمتش نباید نسبت به ps4 اونقدرا افزایش داشته باشه، نهایتش کنسول رو میفروشیم یه مقدار میذاریم روش میخریم :/

از اولم که مشخصات کنسول های نسل جدید اومد خیلیا تو بررسی هاشونم گفتن مخصوصا Cpu های ضعیفی دارن حتی تو بازیسنترم بود مقالاتش،... حالا وضع X1 که بدتره با esram.
به نظر من لازم بوده ارتقا مخصوصا برای اون هدست مجازی و در مقابل کنسول جدید نیتندو و احتمال زیاد ماکروسافت هم مدل ارتقا یافته رو معرفی میکنه به شخصه این خبرایی هم که درباره ارتقا گرافیکی و.. میاد امیدوار کنندس و ارزشش داره اکه ی بازی با فریم 60 بیاد رو این کنسول های ارتقا یافته و مثلا 30 برای قبلی ها فاصلش زیاده

این اخبار و حرکات خیلی مشتری رو سردرگم میکنه . من که یک سال پیش پلی 4 خریدم الان مجبورم دستگاه رو برای فروش بذارم . بدتر این که تا همین یه هفته پیش میخواستم وان هم بخرم که دیدم مایکرو هم دست به کار شده . واقعا خورد تو ذوقم . دوستان پی سی باز هم کاری به این کارا نداشته باشن و نصیحتاشونو واسه خودشون نگه دارن.

مایکروسافت بعیده کنسول بین نسلی بزنه ممکنه یه مدل اسلیم از همین کنسول فعلی خودشون بسازن بدون آپگرید شدن کار کردن روی کنسول نسل بعدشونم که یه چیز مسلم هست که دارن از الان روش کار میکنن ولی شایعه هایی وجود داره که همین ایکس باکس وانهایی که تا الان فروختن ممکنه قابل آپگرید کردن باشه.

اولا برای PC همه ساله کلی قطعه با قیمتای جورواجور (بالا-پایین-متوسط) میاد و دست خریدار کاملا بازه تو خرید یه سیستم با قیمتی که ضرر نکنه. ولی کنسول PS4.5 میاد و با کلی سود و واسطه و فقط همین یه آپشن وجود داره و ارزون شدنش هم دست خریدار نیست بره یه مدل ارزونتر بخره و به دلالان محترم بستگی داره.

ثانیا همین AMD که هی میگید تقصیر اونه نسل پیش کنسول مایکروسافت یعنی 360 رو ساخته بود که تقریبا تو تمام بازیهای مولتی بازیا رو بهتر اجرا میکرد.
کلا هم بعضی دوستان طوری درمورد AMD صحبت میکنن که انگار یه شرکت تازه تاسیس تو افریقا هست.

قطعا برای کسایی که الان کنسول دارن کار سخت می شه مخصوصا در ایران ارزون بفروش گرون بخر اما خوب برای کسی که نخریده 50 یا 100 دلار اختلاف منطقی هست.

هر شرکتی 1 دوران اوجی داره AMD الان در بدترین شرایطش هست رسما بازار دست INTEL هست گرافیک هم که در حقیقت دست ATI هست دقیقا نسل قبل در اوج خودش بود که برای 360 طراحیش کرد(از مشکل حرارتیش که بگذریم.) اما CPU دست IBM ساخته شد مشکل دیگه این نسل هم اینه که عین نسل قبل نیومدن از های اند کارت های گرافیک استفاده کنن در نهایت GPU هم چیزی که باید نشد.

در کل برای طرفدار های بازی های 60 فریم این خبر می تونه عالی باشه و حتی مشتری های خیلی بیشتری جذب کنه

قطعا برای کسایی که الان کنسول دارن کار سخت می شه مخصوصا در ایران ارزون بفروش گرون بخر اما خوب برای کسی که نخریده 50 یا 100 دلار اختلاف منطقی هست.

هر شرکتی 1 دوران اوجی داره AMD الان در بدترین شرایطش هست رسما بازار دست INTEL هست گرافیک هم که در حقیقت دست ATI هست دقیقا نسل قبل در اوج خودش بود که برای 360 طراحیش کرد(از مشکل حرارتیش که بگذریم.) اما CPU دست IBM ساخته شد مشکل دیگه این نسل هم اینه که عین نسل قبل نیومدن از های اند کارت های گرافیک استفاده کنن در نهایت GPU هم چیزی که باید نشد.

در کل برای طرفدار های بازی های 60 فریم این خبر می تونه عالی باشه و حتی مشتری های خیلی بیشتری جذب کنه

مشکل از بی اطلاعی شما و بعضی دوستان که الکی AMD رو مقصر میدونید!

اولا که هیچ APU بهتر از Apu های شرکت AMD نمیتونید پیدا کنید که قدرت گرافیکی تو این سطح داشته باشه!

بعد هم مگه AMD چیپ قوی نداره!
این که سونی دنبال چیپ قیمت پایینه مشکل خود سونی هست نه ضعف AMD

الان مثلا سونی بیاد چیپ در حد Fury X بزاره رو کنسول و هارد هم SSD بزارا و 16 گیگ رم شما میای 1200 دلار پول بدی که الان از قدرت کم کنسول ها ناراضی هستی!!!!!

بنده موافق هستم.
عجالتا کاری هم به استدلال های مارکتینگی و تکنولوژیکی دوستان موافق دیگه ندارم که خیلی هاش هم حرف حساب بود. بحث من بیشتر روی ایدءولوژی و نوع نگاه به گیم و حتی در کل زندگیه و زیستنه.
این بحثهای دوستان مخالف که میگن چون ما یک کنسول خریدیم و انتظار داریم ساپورت بشه سالها و ما که خریدیم ضرر میکنیم و بخوایم کوچ کنیم خرج میره بالا و این حرفها(که طبق چیزهایی که من تو این ده دوازده صفحه خوندم استدلال عمده ی دوستان مخالفه) و به همین دلیل یک کنسول ارتقا یافته که با اومدنش خواه ناخواه سطح صنعت گیمینگ رو بالا میبره و تجربه بازی رو ارتقا میده نباید عرضه بشه طرز فکریه که شخصا زیاد بهش علاقه ندارم. کلا هم احساسم اینه کسی که اینطوری فکر میکنه دلش تاپ تاپ نمیکنه واسه این صنعت و داستاناش و شگفتی هاش و دنبال تفریح و وقت گذروندن هست( که چیز بدی نیست و فدای سرش و مطمءن باشه سونی هوای اونو بیشتر از من ایده آل گرا داره!)
برای من که حتی اگه سونی ساپورت ps4 رو هم کامل قطع کنه بنده نه تنها مشکلی ندارم که امیدوارم همین اتفاق هم به مرور زمان بیافته چرا که دولوپور مجبور به واپسگرایی هست و مجبوره از ایده آلش فاصله بگیره. عرضه ی انحصاری برای ps4k که خیلی بعیده ولی امیدوارم حداقل فرست پارتی های خود سونی تارگتینگشون رو بذارن برای نءو و برای ps4 بازیشون رو دانگرید کنن که البته اگه یه خورده و نه زیاد هم ps4k خوب بفروشه(نه که حالا بترکونه) و سونی یکم خیالش راحت بشه صد در صد همین خواهد بود. فعلا هم در کل با توجه به شایعات و البته عقل سلیم اتفاقی که میوفته اینه که یک توازنی بین مارکتینک و ایده آل گرایی در نظر میگیره سونی.
من حرکت سونی رو دوست داشتم و امیدوارم بازارم باهاش راه بیاد و قضیه به ثمر بشینه.
خلاصه همه ی اینها هم اینکه: رو به جلو، رو به افق..

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
بنده موافق هستم.
عجالتا کاری هم به استدلال های مارکتینگی و تکنولوژیکی دوستان موافق دیگه ندارم که خیلی هاش هم حرف حساب بود. بحث من بیشتر روی ایدءولوژی و نوع نگاه به گیم و حتی در کل زندگیه و زیستنه.
این بحثهای دوستان مخالف که میگن چون ما یک کنسول خریدیم و انتظار داریم ساپورت بشه سالها و ما که خریدیم ضرر میکنیم و بخوایم کوچ کنیم خرج میره بالا و این حرفها(که طبق چیزهایی که من تو این ده دوازده صفحه خوندم استدلال عمده ی دوستان مخالفه) و به همین دلیل یک کنسول ارتقا یافته که با اومدنش خواه ناخواه سطح صنعت گیمینگ رو بالا میبره و تجربه بازی رو ارتقا میده نباید عرضه بشه طرز فکریه که شخصا زیاد بهش علاقه ندارم. کلا هم احساسم اینه کسی که اینطوری فکر میکنه دلش تاپ تاپ نمیکنه واسه این صنعت و داستاناش و شگفتی هاش و دنبال تفریح و وقت گذروندن هست( که چیز بدی نیست و فدای سرش و مطمءن باشه سونی هوای اونو بیشتر از من ایده آل گرا داره!)
برای من که حتی اگه سونی ساپورت ps4 رو هم کامل قطع کنه بنده نه تنها مشکلی ندارم که امیدوارم همین اتفاق هم به مرور زمان بیافته چرا که دولوپور مجبور به واپسگرایی هست و مجبوره از ایده آلش فاصله بگیره. عرضه ی انحصاری برای ps4k که خیلی بعیده ولی امیدوارم حداقل فرست پارتی های خود سونی تارگتینگشون رو بذارن برای نءو و برای ps4 بازیشون رو دانگرید کنن که البته اگه یه خورده و نه زیاد هم ps4k خوب بفروشه(نه که حالا بترکونه) و سونی یکم خیالش راحت بشه صد در صد همین خواهد بود. فعلا هم در کل با توجه به شایعات و البته عقل سلیم اتفاقی که میوفته اینه که یک توازنی بین مارکتینک و ایده آل گرایی در نظر میگیره سونی.
من حرکت سونی رو دوست داشتم و امیدوارم بازارم باهاش راه بیاد و قضیه به ثمر بشینه.
یا علی اقای "ایده آل گرا ". :|

بنده موافق هستم.
همین کنسول ps neo که باهاش موافقین اگه جای ps4 عرضه میشد قیمتش حدود 600$ میشد اونوقت شما 400$ پا ps4 دادی کم کم 400$ دیگه هم واس neo میدی
فک کنم واضح گفتم

کلا بعد از معرفی رسمی Neoمنتظر افت شدید فروش Ps4باشید موقع عرضه Neoمطمن باشید فروش چندان موفقی مثل ps4نبابد داشته باشه

اگه سونی کنسول Slimرو معرفی کنه و بگه تو این کنسول قدرت سخت افزار بیشتر شده و Gpuجداگانه به صورت اکسترنال برای ps4عادی معرفی کنه شاید بتونه این جو رو ارومتر کنه

Gpuجداگانه به صورت اکسترنال برای ps4عادی معرفی کنه شاید بتونه این جو رو ارومتر کنه
میشه به من بگید چطوری سونی میتونه Gpuجداگانه به صورت اکسترنال برای ps4عادی معرفی کنه ؟؟؟؟؟ :))

دوست عزیز GPU اکسترنال نیازمند پورت ( درگاه فوق پر سرعته سرعتی معادل PCI-E کنونی) نکنه میخوای کارت گرافیک اکسترنالو وصل کنی به درگاه USB2.0 کنسول ؟؟:D

قبل ارسال پست کمی فکر کنید :)

• Like
Reactions: ekt

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or