PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
داداش من 50 دلار تو اروپا اصلا رقمی نیست شما درامدهای اونا رو ببینی طرف حداقل روزی سه تا 50 دلار درمیاره اصلا عین خیالش نیست ولی تو ایران به خاطر پایین بودن ارزش پول ما 50 دلار حقوق 6 روز یه کارمنده هست پس فشارش روی ایرانی جماعت خیلی زیاده ک قیاستون اشتباهه تازه بماند افرهای ویژه ای که اونا دارن و ما در خواب هم نمیبینیم

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
داداش من ایشون خودشون تو ناف اروپا هستن. یه جوری میگید روزی 3 تا 50 دلار در میاره انگار 150 دلار رو در میاره و و میره عشق و حال میکنه. خونه و زندگی و رفت و آمد و حمل و نقل و خورد و خوراک و پوشاک و ... هزینه نداره؟

شما کاملا خیالت تخت باشه که از نظر خرید و فروش گیم ایران بهشت گیمرهاست. متوسط تعداد بازی ای که یه فرد معمولی تو ایران انجام میده خیلی بالاتر از اروپاست. منتهی ماها هممون بد عادت کردیم و فکر میکنیم باید 10 تومن بدیم و بازی کنیم و این حق مسلم ماست و اینکه تمامی بازی ها رو حق دارم بازی کنیم و بعد از تموم کردن سریع بریم سر یکی دیگه و عقب نمونیم از هیچی. کلا این بحث خرید بازی در خارج کشور خیلی خنده داره چون تو موقعیتش قرار نگرفتید فکر میکنید اونجا گل و گلابه و همه روزانه 3 تا بازی میخرن و عین خیالشون نیست.

آخرین ویرایش:
داداش من ایشون خودشون تو ناف اروپا هستن. یه جوری میگید روزی 3 تا 50 دلار در میاره انگار 150 دلار رو در میاره و و میره عشق و حال میکنه. خونه و زندگی و رفت و آمد و حمل و نقل و خورد و خوراک و پوشاک و ... هزینه نداره؟

شما کاملا خیالت تخت باشه که از نظر خرید و فروش گیم ایران بهشت گیمرهاست. متوسط تعداد بازی ای که یه فرد معمولی تو ایران انجام میده خیلی بالاتر از اروپاست. منتهی ماها هممون بد عادت کردیم و فکر میکنیم باید 10 تومن بدیم و بازی کنیم و این حق مسلم ماست و اینکه تمامی بازی ها رو حق دارم بازی کنیم و بعد از تموم کردن سریع بریم سر یکی دیگه و عقب نمونیم از هیچی. کلا این بحث خرید بازی در خارج کشور خیلی خنده داره چون تو موقعیتش قرار نگرفتید فکر میکنید اونجا گل و گلابه و همه روزانه 3 تا بازی میخرن و عین خیالشون نیست.

- - -ویرایش - - -

خب پس مشخص شد سطح رفاه و درامد ایران مخصوصا گیمرها بهتر از اروپاست ممنون از نظر کارشناسیتون
برادر من شما نسبت درامد به هزینه تو ایران و اروپا رو مقایسه کنین درسته اونا هم خرج دارن منتها درصدی که پس انداز میکنن خیلی بیشتر از یه کارمند معمولیه ایرانه پس بنابراین برای خرید کردن اونجا خیلی مناسبتره تا ایران

آخرین ویرایش:
داداش من 50 دلار تو اروپا اصلا رقمی نیست شما درامدهای اونا رو ببینی طرف حداقل روزی سه تا 50 دلار درمیاره اصلا عین خیالش نیست ولی تو ایران به خاطر پایین بودن ارزش پول ما 50 دلار حقوق 6 روز یه کارمند هست پس فشارش روی ایرانی جماعت خیلی زیاده قیاستون اشتباهه تازه بماند افرهای ویژه ای که اونا دارن و ما در خواب هم نمیبینیم

حداقل ؟ :-o یعنی روزی 150 دلار و به عبارتی ماهی 4500 دلار درامد ! هممون جمع کنیم بریم خارج دیگه !

اونور برای هر پنی که در میارن برنامه و حساب کتاب دارن و جوری نیست که طرف بخواد هر روز یه بازی 60$ بخره !

شاید بازی اورجینال گرون باشه ولی واقعا الان چه فایده ای داره هک دستگاه؟ موقعی 90% بازی ها انلاین هستن یا یک Feature انلاین دارن واقعا یه آدم خل میره کپی میکنه البته منم بچه پول دار نیستما ولی ماهی یه بازی یا 2 تا بازی میخرم کلا یه بودچه برای بازی Ps4 ها میذارم کنار :))))

یکی از دوستای من تو کانادا زندگی میکنه. از مدت ها قبل منتظر بود کریسمس بشه اونجا تخفیف بزارن بتونه بره Tomb raider بگیره. الان 1 ساله X1 داره کلاً روی هم 10 تا بازی نخریده.
اینکه شما دوست دارید هرچی بازی میاد از دم بخرید و بازی کنید و چون پولشو ندارید پس حقتونه که کپی بازی کنید حرف بی پایه و اساسیه!! اگه محدودویت مالی دارید توی انتخاباتون بیشتر دقت کنید. نشه زمان PS3 که طرف نمیدونست چی داره میریزه تو هارد فقط میخواست پر کنه ، آخرشم بگه لست آو یو اس بازی درد نخوریه حال نکردم این چیه شماها بازی میکنید!

خب پس مشخص شد سطح رفاه و درامد ایران مخصوصا گیمرها بهتر از اروپاست ممنون از نظر کارشناسیتون
برادر من شما نسبت درامد به هزینه تو ایران و اروپا رو مقایسه کنین درسته اونا هم خرج دارن منتها درصدی که پس انداز میکنن خیلی بیشتر از یه کارمند معمولیه ایرانه پس بنابراین برای خرید کردن اونجا خیلی مناسبتره تا ایران

آخه الان من تا صبح هم با شما بحث کنم فایده نداره. نشستی همینطوری یه اطلاعاتی میدی و فکر هم میکنی که درست میگی :دی باشه شما بیا اینجا اون درآمد رو داشته باش پس انداز هم بکن :دی آخرشم به ما طعنه کارشناس بودن میزنن :دی

موفق باشیم :دی

یکی از دوستای من تو کانادا زندگی میکنه. از مدت ها قبل منتظر بود کریسمس بشه اونجا تخفیف بزارن بتونه بره Tomb raider بگیره. الان 1 ساله X1 داره کلاً روی هم 10 تا بازی نخریده.
اینکه شما دوست دارید هرچی بازی میاد از دم بخرید و بازی کنید و چون پولشو ندارید پس حقتونه که کپی بازی کنید حرف بی پایه و اساسیه!! اگه محدودویت مالی دارید توی انتخاباتون بیشتر دقت کنید. نشه زمان PS3 که طرف نمیدونست چی داره میریزه تو هارد فقط میخواست پر کنه ، آخرشم بگه لست آو یو اس بازی درد نخوریه حال نکردم این چیه شماها بازی میکنید!
ایران واقعا از نظر خرید و فروش گیم بهشته. الان بازی های بروز و 1-2 ماه قبل رو با قیمت خیلی خیلی پایین میتونی پیدا کنی و تجربه کنی. اما جاهای دیگه اینطوری نیست. قیمت ها به این زودی ها نمیشکنه و فروش بازی دست دومت هم به همین راحتی نیست. حتی قیمت هاش دسته 2 هم به سرعت ایران نمیشکنه. این همه سایت و مجله و نقد و بررسی بیکار نیستن که اینهمه به مردم نقد تحویل بدن :دی

حداقل ؟ :-o یعنی روزی 150 دلار و به عبارتی ماهی 4500 دلار درامد ! هممون جمع کنیم بریم خارج دیگه !

اونور برای هر پنی که در میارن برنامه و حساب کتاب دارن و جوری نیست که طرف بخواد هر روز یه بازی 60$ بخره !
هممون که نمیتونیم بریم اونور چون راهمون نمیدن
در ضمن من که نگفتم اونا روزی یه بازی میخرن من درامد رو مقایسه کردم و سطح رفاه مردم رو به هر حال بازی خریدن برای اونا بسیار راحتتر از ماست

این حس entitled بودن گیمرهای ما، منو کشته :دی بازی کپی حق مسلم ماست!
کی گفته شما چون پولتون نمیرسه که همه بازی های سال رو بخرید، پس حقتونه که بازی کپی بازی کنید؟ فکر کردید تو خارج همه گیمرها اونقدر مایه دارن که همه بازی ها رو روز اول با قیمت تمام بخرن یا اینکه 60-70 دلار براشون پولی نیست؟ نه خیر هر فرد معمولی نهایت تو سال 4-5 تا بازی رو روز اول بخره، بقیه رو یا دست دوم میخره یا صبر میکنه قیمت ها بیاد پایین و تو sale های مختلف میخره. دقیقا همین کاری که تو ایران شدنیه.

چند نفر دیگه هم گفته بودن بازی رو ما میخرم و بعدش با 40-50 تومن "ضرر" میفروشیم. خیلی باحالن این عزیزان :دی انگار که بازی یه چیزی مثل طلاس که قیمتش ثابت بمونه یا یه جور پس اندازه! یا اینکه کلا براشون تعریف نشده برای اون مدتی که دیسک بازی در اختیارشون بوده و بازی کردن باید پولی هزینه کنن.
بیا تهران زندگی کن بعد شعار بده..

دوتا مسئله هست که میخوام بگم
1_فرق بین تروفی گرفتن از بازی اریجینال و کپی اینه که حتی فردی که بازی کپی انجام میده و تروفی میگیره چیت نزنه و از سیو و .... استفاده نکنه و مثل اون فردی که ارجینال بازی میکنه تروفی بگیره اینه که اون فرد میره یه هارد چند ترا میبره مغازه میگه این هاردو پر کن با این لیست بازیها شاید 20 تا بازی بریزه که میشه زیر 60 70 تومن بعد تمام اینهارو 100%تروفی میکنه و میره هارد رو پاک میکنه و بقیه بازیهارو باز میریزه اما فرد ارجینال باز که نمیکنه همچین کاری کنه چون پولشو نداره حتی داشته باشه هم به ضررش نمیارزه مثلا 20تا بازی حتی دست دوم بخره پس مجبوره یکی دوتا بخره بعد اونارو بفروشه و دوباره یکی دوتا دیگه و این باعث میشه زمان از دست بره اما فرد با بازی کپی تروفی میگره خیلی سریعتر شاید دوسه برابر فرد ارجینال باز بازی 100% تروفی میکنه اتفاقا همچین شخصیو توی همین بازیسنتر داریم طرف از وقتی ps3 هک شد و بعد اونکه تونستن با بازی و کنسول کپی انلاین بشن در عرض کمتر از یه سال 85 تا بازی 100% تروفی کرده ولی وقتی ps4 اومده فقط یکی امیدوارم دوستان کامل گرفته باشن این مورد رو چون حس بهتر توضیح دادن اصلا نیست:d
2_متاسفانه دوتا فرهنگ غلط ایرانیا دارن یکی اینه که هرچی بازی میاد باید بازی کنن دوم اینکه طرف یه گوشی رو به 4 برابر قیمت جهانی میره میخره ولی پول یه بازی رو از دلش بر نمیاد بده میگه بازی نباید فلان قیمت باشه بازی کپی رو زرنگی و بازی ارجینال رو حماقت میدونه من توی این چندسالی که psn هستم ولا فرند خارجی خیلی زیاد داشتم و دارم باید بگم اونایی که گیمرن و تروفی هانتر نیستن بکشن خودشونو شاید سالی 3 4تا بازی بخرن بیشتر بازیهای انلاین رو بازی میکنن اونم اون سبکی دوست دارن مثلا طرف از نیدفوراسپید خوشش میاد رفته این نیدفوراسپید جدیدی با gta رو خریدیه یکی از شبیه ساز رانندگی خوشش میاد رفته پروجکت کارز خریده و همش اونو بازی میکنه یکی از cod خوشش میاد cod و دستنی رفته خریده این ایرانیا هستن که سبک مبک حالیشون نیست و از دم باید همه بازیهارو بازی کنن مخصوصا انحصاریها که تجربه شون اصلا واجب هست و کسی تجربه نکنه اون دنیا میره جهنم اصلا=)) البته منظورم این نیست که انحصاریها بد هستن منظورم اینه که طرف بدون اینکه از سبک بازی خوشش بیاد رفته خریده بازیو و بازی میکنه

من موندم این Right wing بودن شما توی این موضوع چه نفعی داره برای من گیمر؟‌
وقتی که هر وقت نسل عوض می‌شه ممکنه ۱۰ دلار بره روی قیمت بازی. وقتی این فروش بخش خیلی کمیش به استودیو سازنده بازی می‌رسه. وقتی که ناشرها باعث می‌شن بازار بازی‌های AAA فارغ از هرگونه نوآوری شن.
احتمالاً یک روزی می‌رسه که دیگه کسی که گیمینگ رو به صورت جدی دنبال می‌کنه براش این بازی‌های ۶۰ دلاری و AAA اهمیتی نداره درست مثل خیلی از کسایی که موسیقی یا فیلم رو جدی دنبال می‌کنن. چون ناشرها با صنعتی کردن روند ساخت یک اثر هنری و خرد کردن بقیه استودیوها به این سودها می‌رسن.
امیدوارم نگاهمون به این مسئله فراتر از مسئله داشتن پول یا نداشتن پول باشه. این که ناشرها با رقابت با همدیگه سر سود سالیانه باعث genericتر شدن محتوای بازی‌ها نسبت به نسل‌های قبل‌تر می‌شن هر نسل فکر کنم چیز خیلی مشخصیه.

--------

در مورد این که چرا بعضی‌ها حس Entitled بودن هم می‌کنن این کامنت جالبیه. من حوصله ترجمه ندارم.:دی صرفاً یه چکیده‌ای از برداشت خودم از این مطلب رو براتون زیرش می‌نویسم.

[LTR]The gist of the main argument for piracy relies on the fact that most people don't pirate. They do this because it's less user friendly, they don't like to break the law, they don't know about it. Whatever the issue is that keeps the majority of the population from pirating content, is extremely important to any further arguments. Obviously if everyone pirated content that would be a bad thing.
So this argument now relies on the fact that a minority of people pirate content. When you look at the people who pirate content, they are grouped within four main circles: heavy users, cheap skates(teenagers without access to a credit card for instance), cross-region, and on the fencers.
Cheap skates will never give the content creators money. Whether they pirate the content or not has no effect on the cash flow of the content creator. The pro pirate argument is that if they like a product, they will tell their friends about it, and they might be the type to buy it. So from an infinite product point of view, pirating ultimately gains the creators money.
Cross-region pirates WANT to give the content creators money, but the content creators don't want to accept that money. Therefore they look to other avenues to access the product. This is a failure of the content creators markets, and by pirating the product the pirates are signalling to the creators exactly where they should be focusing their product launches on. This is data that is extremely important that will end up yielding the company lots of money, and is therefore a benefit to content creators. Think of Anime where the series that Cartoon Network pickup are the ones that are the highest on the Torrent charts.
And the third category is the heavy users. These users DO buy content from the content creators, in fact several times more than the standard customer, but have such a broad reach that they may not be able to afford everything. They are the people who say "I'm trying it, and if I like it I'll buy it". You don't want to piss this category off, as they are your target audience. Like the cheap skates, there is a social benefit where if they consume a piece of content and enjoy it, it is very likely they will tell their friends to buy that content.
In each of these three main categories of pirates, pirating and allowing users to continue pirating is a net benefit to the content creator.
The last category "on the fencers" as I quickly named, are the ones that will buy the content if they must, but if they can find a free version online, they will instead pirate. This is a net loss for the content producers, and is the main "problem" that content producers want to "solve" to increase revenue against pirates. But it isn't worth solving this case if it hurts the other three cases.[/LTR]

داره می‌گه ما ۴ مدل داریم به طور کلی که پایرت می‌کنن.
۱- یوزرهایی که خیلی استفاده می‌کنن از اون مدل مدیا.
۲- یوزرهایی که پول ندارن.
۳- یوزرهایی که نمی‌تونن بخرن به صورت معقول (یعنی بازار ایران مثلاً.)
۴- یوزرهایی که اگه بتونن پایرت کنن نمی خرن.

میگه اون افراد اولی چون خیلی پیگیر اون مدیومن و کلی مثلاً کتاب یا فیلم می‌بینن و اینا, اکثرشون نمی‌تونن اون قدری که می‌خوان خرج این کار کنن. اکثرشون جز یوزرهایی هستن که خیلی خرید می‌کنن ولی بازهم کافی نیست براشون و دست به پایرسی می‌زنن. قاعدتاً اینا سودشون خیلی بیشتر از ضررشون برای اون مدیوم.

افراد دوم کلاً پول ندارن مثلاً‌ نوجوون ها(مثلاً بابا کف دستش ۵ تومن میزاره برای یه ماه.:دی) اینا کلاً جز بازار نیستن.:دی چون اگر نتونن پایرت کنن هم نمی‌خرن.:دی

افراد سوم هم که کلاً‌ مشکل از تعامل بین خریدارها و کمپانیه به قولی. مثل ایران که ما مجبوریم دست به دامن واسطه و بازار سیاه شیم و هرکسی دوست نداره بازی رو به ۱.۵ برابر ارزشش بخره هفته اول از توپخونه.

افراد چهارم هم اونایین که این قوانین کپی‌رایت و این نظارت‌های اخیر نهادهای مختلف اونا رو هدف داده. کسایی که بتونن پایرت کنن نمی‌خرن. اینا برای کمپانی ضرر دارن.
-----------------

حالا این تصمیم کمپانی‌ها و نگاهشون رو می‌رسونه که کدوم دید رو داشته باشن. به نظر من کمپانی‌هایی که احترام به مشتری براشون فاکتور مهمی باشه واقعاً از پایرت‌ها کمترین ضربه رو میخورن یعنی اقلاً‌ کاری می‌کنن که درصدی از پایرت‌ها برای خرید بازیاشون ترغیب شن. مثالش مثلاً CDP و مثال عکسش Ubisoft.:دی
چیزی که مشخصه نمی‌شه جلوی پایرسی رو گرفت و باید باهاش یه جور کنار اومد.

پ.ن: کلاً بیایید به منوپولی از هر تیپی احترام نگذاریم.:دی چه Apple باشه چه Microsoft چه گلنار.:d

یعنی خوشبین تر از شما خودتی :دی شما خیالتون راحت نه سونی میاد اینجا نه قانون کپی رایت قراره داشته باشیم :دی
چرا فکر میکنین امکان پذیر نیست. اولا که یکی از دلایلی که اونها تمایلی ندارن به سرمایه گذاری همین نوع تفکر مردمه که مثلا بازی اصل یا نرم افزار اصل اصلا برای ما نیست . ما چرا باید تابع قوانین دست و پاگیر کپی رایت بشیم و کاری نداره که میریم سر کوچه یه بازی یا برنامه میگیریم 5000 تومن و کلی هم این رفتار ناهنجارو مدام به هم یاداوری میکنیم.حالا بازی هم نمود کوچکی از این رفتاره . ربطی به خوشبینی و بدبنی نداره به غیر از مسائل اقتصادی کلان و البته متاسفانه غیر کلان که همه میدونیم به متغییر های دیگه ای وابستس که جای مطرح کردنش اینجا نیست ورود این نوع محصولات مثل تکنولوژی و کامپیوتر و نرم افزار و گوشی و پیرو اونها کنسول های بازی و ورود شرکت های ارائه کننده ، مثل خودرو که شرکت های ایرانی نمایندگی گرفتن از کمپانی های اصلی و یا مثلا مثل نوشابه کوکاکولا که خب نام تجاری کوکاکولا رو داره و در تمام ایران هم وجود داره بعید نیست . قبل از تحریمها یه همچین اتفاقاتی داشت می افتاد و ایران داشت کم کم تجربه میکرد چنین خدماتی رو که من یادمه خودم پلی استیشن وان رو گرفتم و لنزش خراب شده بود رفتم نمایندگی خود سونی که اگه اشتباه نکنم تو خیابون عباس آباد بود و اونجا برام با احترام کامل و به راحتی برام درست کردن و یادمه که بعد از تحریما اون نمایندگی ها جمع شدن . خب حالا چرا باید فکر کنیم که ممکن نیست اون شرایط تکرار بشه اون هم حالا که تحریما میگن داره برداشته میشه. البته که میدونم منظور از خوشبین بودن چیه و خودم هم همفکرم با شما و اینجا هم جای مطرح کردنش نیست و همه میدونن اما نمایندگی سونی و ماکروسافت و اپل زیاد دور از ذهن هم نیست و به نظرم این اتفاق میافته حالا دیرتر نه به این زودی ها .
این رفتار متمدنانه اگر تکرار بشه وارد ناخودآگاه مردم میشه و کم کم عادت میکنیم به کپی رایت همون طور که کم کم عادت کردیم به کپی کردن غیر قانونی.

این حس entitled بودن گیمرهای ما، منو کشته :دی بازی کپی حق مسلم ماست!
کی گفته شما چون پولتون نمیرسه که همه بازی های سال رو بخرید، پس حقتونه که بازی کپی بازی کنید؟ فکر کردید تو خارج همه گیمرها اونقدر مایه دارن که همه بازی ها رو روز اول با قیمت تمام بخرن یا اینکه 60-70 دلار براشون پولی نیست؟ نه خیر هر فرد معمولی نهایت تو سال 4-5 تا بازی رو روز اول بخره، بقیه رو یا دست دوم میخره یا صبر میکنه قیمت ها بیاد پایین و تو sale های مختلف میخره. دقیقا همین کاری که تو ایران شدنیه.

چند نفر دیگه هم گفته بودن بازی رو ما میخرم و بعدش با 40-50 تومن "ضرر" میفروشیم. خیلی باحالن این عزیزان :دی انگار که بازی یه چیزی مثل طلاس که قیمتش ثابت بمونه یا یه جور پس اندازه! یا اینکه کلا براشون تعریف نشده برای اون مدتی که دیسک بازی در اختیارشون بوده و بازی کردن باید پولی هزینه کنن.
اینو گفتی یاده یکی از بچه های PSN افتادم
میگم چرا FIFA 16 نمیخری
میگه پول ندارم
میگم WITCHER / MGS ت و بفروش
میگه مگه دیونم 100 روش ضرر بدم خودم خریدم 220
:| واکنش من
نه ناموسآ توقع داری بری اول همه بخری بعد ضرر هم ندیدی نکنه فکر کردی بانکه روز شمار 20٪ بهت بدن

قابل توجه دوستانی که میگن 50 $ برای خارجیا پول خیلی زیادیه و اوناهم مث ما بدبخت بیچارن.برادر من طرف توی یه امریکا توی یه شرکت معمولی که کار میکنه حقوق یک ماهش حدود 20 هزار $ هست که یعنی 50 $ میشه یک چهارصدمش!!!!
پس 50 $ اصلا مبلغ قابل توجهی نیست واسشون.وقتی اونجا یه همبرگر 5 $ هست یه نوشابه کوکا 1 $ فک نکنم 50$ پول زیادی باشه
خب حالا حساب کنیم طرف واسه یه ماهش خرج و ایناش چجوری میشه
30$ واسه اینترنت ماهانه با 250 گیگ حجم و سرعتم فضایی(این مال کانادا هست که یه بنده خدا که یه ده سالی اونجا زندگی میکرد اینو خودش بهم گفت)
3000$ واسه خورد و خوراک و ماهانه خیلی هم اصراف کنن 5000$
5000$ دلار هم واسه خرید پوشاک جدید
3000$ دلار هم مالیات و عوارض و جریمه و پول سوخت و خرجای ریز
که اینایی که گفتم شاید حداکثر میزان باشه. بقیشم میتونن پس انداز کنن یا چیزای دیگه بخرن که شامل بازی و فلان و فلان میشه

اما حالا تو ایران وضعیت چطوره؟؟طرف خودشو میکشه ماهی 2 میلیون حقوقشه که معادل یه 600 دلاری میشه در ماه!!!!. وقتی میخواد واسه بازی که نهایتا میخواد یک ماه بازیش کنه 200 پول بده بایدم زورش بیاد!!!! یعنی یک دهم حقوقش رو باید بده یدونه بازی!!!!
الان همه میگن مگه ممکنه؟؟ مگه میشه؟؟ دو میلیون تومن به کجا میرسه؟؟بعله میشه.داداش من بعد از هزار تا آزمون و استفاده از بند پ و هزار تا تلاش استخدام شد توی اداره برق که الانم حقوقش ماهی 1.5 میلیون تومنه.
آقایونی که پول ددی پشت دستتونه یا خودتون وضعتون خوبه، 1 میلیون واستون پول خرده، وقتی میتازونید و میگین کنسول باید اوریجینال باشه فکر اون بیچاره رو هم بکنید که پول نداره.اونم انسانه و دل داره.

دوستانی که میخوان از آنلاین لذت ببرن و به حقوق سونی احترام بزارن و این 60 $ ناقابل هم واسشون مبلغی نیست لطف کنن همون اوریج خرید کنن کاری هم به اون بنده خدایی که میخواد کپی بازی کنن نداشته باشن

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or