PS3 SLIM

بابا مگه میخواید باهاش برید خواستگاری کسی که پول فت نداشته و همیشه این کنسول رو دوست داشته اینو میخره!! مهم اینه که بازی اجرا میکنه!!:-"

بابا دیگه شما هم شورشو درآوردید واقعا
اگه این یه کنسول دستی بود میشد این قدر یه ظاهرش گیر داد ولی یادتون باشه این یه کنسول خونگیه و حتی اگه بدنه ش از طلا هم باشه آدم بعد از یه مدت بهش عادت میکنه
اینو هم یادتون باشه ابهت یه کنسول به بازی هایشه نه به طراحی آرمش(قابل توجه عزیزانی که میگن پی اس 3 ابهت کمتری نسبت به پلی استیشن 3 داره)
تو رو خدا این قد لینوکس لینوکس نکنید آخه مگه شما میخواید با یه کنسول چیکار کنین مثلا.(این یکی حتی به درد پز دادن هم نیخوره)
PS3 Slim=Playstation 3-100$

این خاصیت ملت ایرانه!!
توماشین خریدنم اول به قیافه ماشین نگاه میکنیم اگر خوشگل بود اونوقت تا 4برابر قیمت واقعی پاش پول میدیم وافتخارمیکنیم به اون ماشینی که سوار شدیم نه به مسائل فنی دقت داریم نه به مصرف سوختش نه به بازار دست دومش و....حکایت این اسلیم هم همینه فقط قیافه رو عشقه
اين طبيعيه زيبايي براي همه مهمه ايراني و خارجي نداره كه
درسته ايرانيا يه كم زياده روي ميكنن تو زيبايي (مثل بازي كردنشون اولين چيزي كه از بازي ميخوان يه گرافيك خيلي بالا مثل كرايسيس)
من فكر ميكردم سوني ظاهر كنسولش عوض كنه ولي نه اينطوري البته ظاهر Slim زشت نيست از نظر من يخرده زيادي سادست
ولي سوني يه كاري كرد كه واقعا زد تو ذقه همه اونم تغيير لوگوي PS3 بود
حداقل حالا كه تغيرش داده يه لوگوي قشنگ تر نه اين لوگو بچه گانه
ولي حالا كه اومده ديگه دعوا برا چيه؟؟؟هميه كه هست ديگه كسايي كه اسليم دوست ندارن برن فت بخرن ولي به نظر من حالا كه مدل جديد با كيفيت بهتر با قيمت كمتر داره مياد بازم ظاهر زيبا مد نظرمون باشه و بريم فت بخريم
ولي من خودم بيشتر از اين حرفا منتظرم بياد ايران ببينم فروشنده ها چيكار ميكنن
فكر كنم از Fat گرون تر بفروشنش

این خاصیت ملت ایرانه!!
توماشین خریدنم اول به قیافه ماشین نگاه میکنیم اگر خوشگل بود اونوقت تا 4برابر قیمت واقعی پاش پول میدیم وافتخارمیکنیم به اون ماشینی که سوار شدیم نه به مسائل فنی دقت داریم نه به مصرف سوختش نه به بازار دست دومش و....حکایت این اسلیم هم همینه فقط قیافه رو عشقه
عزیزم من از مسای دیگش چیزی نگفتم چون توفیر زیادی با فت نداره.وگرنه مثلا لینوکس نصب نمیشه روش.
ششاید شما آدمی باشی که بیخیال مسایل ظاهری بشی اما من نه بیخیال مسایل ظاهری میشم نه فنی

من fat داشتم فروختم 280 میخام slim جیگر بگیرم شبا بزارم زیرسرم بخابم هارد 120 و 45 نانومتری سداشم که کمتره لنزشم بهینه شده خدایی کی از لینوکس رو ps3 استفاده میکنه ps1 ps2 کجا رفتن اینم میره همونجا هالا هی بگید خوشگله یا زشته

آخرین ویرایش:
من fat داشتم فروختم 280 میخام slim جیگر بگیرم شبا بزارم زیره سرم بخابم هارد 120 و 45 نانومتری سداشم که کمتره لنزشم بهینه شده خدایی کی از لینوکس رو ps3 استفاده میکنه ps1 ps2 کجا رفتن اینم میره همونجا هالا هی بگید خوشگله یا زشته

اگه فت رو فروختی باید گریه کنی چون که اسلیم بیاد ایران معلوم نیست قیمتش چقدر باشه یهو دیدی که هستش 400 یا 500 تومن.

اگه فت رو فروختی باید گریه کنی چون که اسلیم بیاد ایران معلوم نیست قیمتش چقدر باشه یهو دیدی که هستش 400 یا 500 تومن.
1من بخاتره یه کنسول گریه نمیکنم شاید شما میکنی 2 متمئن باش از ایران نمیگیرم شایدم از بانه خریدم

1من بخاتره یه کنسول گریه نمیکنم شاید شما میکنی 2 متمئن باش از ایران نمیگیرم شایدم از بانه خریدم
حاجی تو بانه از پی اس 2 بیشتر گیرت نمیاد(بانه که دوبی نیست حاجی).
(من ماهی یه بار میرم اونجا خبری نیست از نظر کنسول و این حرفا.اونجا از ال سی دی های قدیمی و مزخرف چیز بهتری گیرت نمیاد)

انگار گفته بودن از فروش هر اسليم ضرر ميكنند شايد اين رو زشت ساختن كه
1-علاقه فت نياد پايين و همين جور از فت بفروشن
2-دهن مردم رو پر كرده باشن كه هي نگن گرونه
البته همچين زشت نيستا من يكي ميخرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or