اين طبيعيه زيبايي براي همه مهمه ايراني و خارجي نداره كهاین خاصیت ملت ایرانه!!
توماشین خریدنم اول به قیافه ماشین نگاه میکنیم اگر خوشگل بود اونوقت تا 4برابر قیمت واقعی پاش پول میدیم وافتخارمیکنیم به اون ماشینی که سوار شدیم نه به مسائل فنی دقت داریم نه به مصرف سوختش نه به بازار دست دومش و....حکایت این اسلیم هم همینه فقط قیافه رو عشقه
عزیزم من از مسای دیگش چیزی نگفتم چون توفیر زیادی با فت نداره.وگرنه مثلا لینوکس نصب نمیشه روش.این خاصیت ملت ایرانه!!
توماشین خریدنم اول به قیافه ماشین نگاه میکنیم اگر خوشگل بود اونوقت تا 4برابر قیمت واقعی پاش پول میدیم وافتخارمیکنیم به اون ماشینی که سوار شدیم نه به مسائل فنی دقت داریم نه به مصرف سوختش نه به بازار دست دومش و....حکایت این اسلیم هم همینه فقط قیافه رو عشقه
من fat داشتم فروختم 280 میخام slim جیگر بگیرم شبا بزارم زیره سرم بخابم هارد 120 و 45 نانومتری سداشم که کمتره لنزشم بهینه شده خدایی کی از لینوکس رو ps3 استفاده میکنه ps1 ps2 کجا رفتن اینم میره همونجا هالا هی بگید خوشگله یا زشته
1من بخاتره یه کنسول گریه نمیکنم شاید شما میکنی 2 متمئن باش از ایران نمیگیرم شایدم از بانه خریدماگه فت رو فروختی باید گریه کنی چون که اسلیم بیاد ایران معلوم نیست قیمتش چقدر باشه یهو دیدی که هستش 400 یا 500 تومن.
مطمعنین linux روی slim نصب نمی شه
کجا خوندین ؟
حاجی تو بانه از پی اس 2 بیشتر گیرت نمیاد(بانه که دوبی نیست حاجی).1من بخاتره یه کنسول گریه نمیکنم شاید شما میکنی 2 متمئن باش از ایران نمیگیرم شایدم از بانه خریدم
یه جوری میگید لینوکس انگار صبح تا شب دارید ازش استفاده میکنید !
زنده باد سونی .... !!!!