PS3 SLIM

ی
دیگه نمیشه گفت ضد خشه! این خط هم نمیشه روش انداخت چه برسه به خش چون زبره!
به هر حال قیافش هرچی که هست باشه قرار نیست که باهاش برید سر قرار ! میخواید بلو ری بندازید حلقش براتون بخونه! این مهمه که 100 دلار ارزون شد و این میتونه خیلی به فروش ps3 در امریکا کمک کنه تا به 360 نزدیک تر بشه!
خدایی این قیمت با این امکانات فوق العادس!

پلاستیک زده سونی ... :sick: افتضاحه ... فاجعه ی ... :sick:
ولی خوب 100 دلار کاهش قیمت و باریکتر و سبکتر بودنشم باید در نطر گرفت ... :love:

آفرین آفرین خیلی باهوشی . بابا مگه جای تورو اشغال کرده . Topic رو زده برای اینکه بچه ها بیان نظر بدن . Topic کنفرانس Sony راجع به کل کنفرانس نه PS3 Slim
لول !!!
خو مثلا نظرات خوشحالتون رو تو اون تاپیک ها خوندیم چی شد استاد ! یکی میاد میگه زشته یکی میگه پلاستیکیه خو چه سودی به حال ملت داره ؟
شما هم لازم نیست جواب پست منو بدی مگه از جنابعالی پرسیدم نابغه ؟

درود بر دوستان عزیز
من واقعا موندم سونی چه فکری کرده این کنسول به این نازیو میخواد با این قیافه ... بده بیرون .
دوستان فن بوی بازی نمیخوام در بیارم ولی خداییش هر کی میومد خونمون کلی با ظاهر کنسولم حال میکنه ولی این قیافه ی جدید واقعا زشته . از خدا می خوام سر این کنسولم هیچ بلایی نیاد.

در زمان PS1 وقتی اسلیمش اومد همه بهش میگفتن "سونی" به PS2 میگفتن غول 128 بیتی به اون کوچیکاشم میگفتن جیگر طلای 128بیتی فکر میکنم به این یکی باید گفت : جوجه کنسول زشت !؟!
واقعا برای سونی متاسفم ...

پاینده باشید دوستان

چرا از لحاظ نرم افزاری هم ظاهرا تغییر کرده من یه جایی تو بازیسنتر خوندم که میگن قابلیت نصب لینوکس رو هم نداره.حالا نمیدونم ولی فک کنم این قابلیت نرم افزاری باشه.اگر بخوایم از قیافش و قابلیت نصب لینوکس بگذریم کنسول خوبیه و قابلیت های خوبی نسبت به PS3 Fat داره(منظورم همین سبکتر بودن و کوچکتر بودن و مصرف برق کمتره).ولی همون دو تا هستن که کارو خراب میکنند!

واقعا افتضاحه . قبلیه خیلی بهتر بود . من خودم از طرفداران 360 هستم و همیشه به قیافه پلی 3 قبلی حسرت می خوردم ولی انصافا این جدیده اصلا باحال نیستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or