PS3 SLIM

البته نمی خوام بگم که سایت آمازون رو می شه به تمام بازار ژاپن تعمیم داد.و می دونم که آمازون نسبت به کل بازار ژاپن بخش کوچیکی رو داره اما با این حال برای من خیلی جالبه که لیست پر فروش ترین بازی ها رتبه اول کنسولps3slim هست و رتبه دوم یه بازی انحصاریps3 و رتبه سوم باندل همون بازی با کنسول ps3slim هست. و با توجه به توضیحات بالا فکر می کنم این کنسول یه شروع رویای در ژاپن داشته باشد.
اینم لینکش:http://www.amazon.co.jp/gp/bestsellers/videogames/ref=pd_ts_pg_1/104-4027295-6174303?ie=UTF8&pg=1
پ.ن:این لیست مرتب آپدیت می شه.

از همو اولم معلوم بود که slim قراره بیاد چون sony از همون اول اول fat میداد بیرون و بعدش slim (مثل ps1 .ps2) ولی به جز به صرفه شدن هزینه برق وکوچیکتر شدن چیزه دیگه ای نداره تازه زشت هم هست

به چند دلیل ـه که خیلی زشت شده

1 - رنگ مات از مد افتاده آدم رو یاد Atari میندازه الان چند سالی ـه همه وسایل الکترونیکی براق شدن HDTV هارو ببینید

2 - Chrome کروم یا همون استیل خودمون خیلی کار رو شیک میکنه Logo Playstation 3 و لبه هاش رو تو Fat ببینید

3- مربع شده انگار زدن تو سرش عرضش نسبت به طول و باریکیش زیاده

کار خاصی هم برای کوچیک کردنش نکرده بزرگ ترین چیزی که در اورده منبع تغذیشه تصور کنید منبع تغذیه Xbox 360 توش بود چقدر بزرگ میشد

بعضی از این دوستانم که همش به فکر راحتی ان ورداشته گند زده تو طراحی بعد میگن این بهتره دردسر خش نداره بابا همه چی که راحتی نیست PS2 Slim طراحیش شیک تر از اینه

چی کار میکرد خوب میشد Logo PS3 و لبشو Chrome کار میکرد از طولش زیادی زده با عرضش همخونی نداره عرضشم باید کم میکرد و اینکه براقش میکرد

كي گفته سخت افزاري تغيير نكرده ؟! كرده ! خوبشم كرده !! :cheesygri

مدل جدی پلس استیشن یعنی ps3 slim نه تنها کوچکتر و ارزانتر شده بلکه از سخت افزارهایی به روز تر از جمله یک cell chip جدید بهره می برد.

این کنسول جدید که سه شنبه معرفی شد یک نسخه ی باریکتر و سبکتر از ps3 های قدیمی است.از جمله خصوصیت های جدید ان می توان به هارد درایو 120gb به جای 80gb در مدل های قدیمی اشاره کرد.قیمت ان نیز 299 دلار تعیین شده و در اول سپتامبر امسال در دسترس خواهد بود.

سونی همچنین برای افزایش قدرت پردازش و کاهش مصرف کنسول خود از نسخه ی بروز شده cell chip که توسط سونی توشیبا و ibm طراحی شده استفاده خواهد کرد.

یکی از سخنگویان ibm می گوید این چیپست جدید از تكنولوژي ساخت 45 نانومتر بهر می برد که باعث افزایش کارایی و کاهش مصرف chip میشود.کنسولهای قدیمی تر از نسخه ی 65 نانومتری cell استفاده میکردند. ibm تا به کنون در رابطه با سرعت این cell chip جدید سخنی نگفته است.

این کنسول همچنین از چیپست گرافیکی ساخت انویدیا نیز بهر میبرد که تا به کنون مسیولان انویدیا و سونی از صحبت در رابطه با نسخه ی مورد استفاده در ps3 اسلیم خودداری کرده اند.منبع

نقل از WWW.IRPSP.COM

به نظر من sony هميشه موفق بوده , با تمام حرف و حديث هايي كه پشتش بوده ....

در ضمن به نظر من از ps1 گرفته تا psp و ps3 تمام slim ها زيباتر از fat ها هستن .... (نظر شخصي).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or