moer کاربر سایت Oct 31, 2009 #276 اگه بگم از دوبي برام بيارن ارزون تر تمام ميشه ؟ slim ميخوام ! فقط بگم pal باشه آره ؟
Xavi کاربر سایت Oct 31, 2009 #277 نوشته شده توسط moer: اگه بگم از دوبي برام بيارن ارزون تر تمام ميشه ؟ slim ميخوام ! فقط بگم pal باشه آره ؟ بیشتر... نه الان ایران تقریبا هم قیمته دبی شده
نوشته شده توسط moer: اگه بگم از دوبي برام بيارن ارزون تر تمام ميشه ؟ slim ميخوام ! فقط بگم pal باشه آره ؟ بیشتر... نه الان ایران تقریبا هم قیمته دبی شده
F.A7 کاربر سایت Nov 17, 2009 #278 نوشته شده توسط amir_hossein: سلام این PS3 S تو ایران موجوده ؟ بیشتر... این کی میاد کسی خبر داره؟
sev کاربر سایت Nov 17, 2009 #279 نوشته شده توسط F.A7: این کی میاد کسی خبر داره؟ بیشتر... هنوز اونورم نمیومده
P Prince_Amin کاربر سایت Jan 2, 2010 #280 سلام دوستان!منم قصد خرید ps3 اسلیم 250 گیگ دارم!منظور از pal چی هست؟؟؟مگه چند مدل داریم؟؟!!!!
Noirique کاربر سایت Jan 2, 2010 #281 نوشته شده توسط Prince_Amin: سلام دوستان!منم قصد خرید ps3 اسلیم 250 گیگ دارم!منظور از pal چی هست؟؟؟مگه چند مدل داریم؟؟!!!! بیشتر... جوابتون رو در اون یکی تاپیک دادم . سئوالتون رو در یک تاپیک بپرسید .
نوشته شده توسط Prince_Amin: سلام دوستان!منم قصد خرید ps3 اسلیم 250 گیگ دارم!منظور از pal چی هست؟؟؟مگه چند مدل داریم؟؟!!!! بیشتر... جوابتون رو در اون یکی تاپیک دادم . سئوالتون رو در یک تاپیک بپرسید .
Bianconeri کاربر سایت Jan 30, 2010 #283 نوشته شده توسط AMIN-PS3: در این بدنه که دیگه فکر نکنم خط بخوره به جز اون قسمت براقش.درسته؟ بیشتر... درسته . مگر اینکه با چکش و میخ وارد عمل بشی .:biggrin1:
نوشته شده توسط AMIN-PS3: در این بدنه که دیگه فکر نکنم خط بخوره به جز اون قسمت براقش.درسته؟ بیشتر... درسته . مگر اینکه با چکش و میخ وارد عمل بشی .:biggrin1:
jimboli کاربر سایت Mar 24, 2011 #284 نوشته شده توسط Bianconeri: درسته . مگر اینکه با چکش و میخ وارد عمل بشی .:biggrin1: بیشتر... فکر کردی لوگو ps3 روش با چی در اوردن :d llooll
نوشته شده توسط Bianconeri: درسته . مگر اینکه با چکش و میخ وارد عمل بشی .:biggrin1: بیشتر... فکر کردی لوگو ps3 روش با چی در اوردن :d llooll