ar22
کاربر سایت
سلام دوستان.ps3 slim کی ریمیز میشه و دقیقا کی در بازارایران هویدا میشه و با چه قیمتی؟
حدود 8 روز دیگه تو خارج میاد و یک هفته بعد تو ایران. تو خارج 300 هست تو ایران رو باید دید که چه شد.
سلام دوستان.ps3 slim کی ریمیز میشه و دقیقا کی در بازارایران هویدا میشه و با چه قیمتی؟
خوب چرا راهت رو دور میکنی میگی رنگ ماتش آدمو یاد Atari میندازه ,مگه 360 رنگش مات نیست..
1 - رنگ مات از مد افتاده آدم رو یاد Atari میندازه الان چند سالی ـه همه وسایل الکترونیکی براق شدن HDTV هارو ببینید
سلام.امروز تو سایت پلی استیشن مشخصاتش رو دیدم:
Product name: PlayStation®3
Product code: CECH-2000 (Charcoal Black)
CPU: Cell Broadband Engine™
GPU: RSX®
Audio output: LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC.
Memory: 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
Hard disk: 2.5” Serial ATA 120GB *1
Inputs / Outputs *2 Hi-Speed USB (USB 2.0): 2
Networking: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) × 1; IEEE 802.11 b/g; Bluetooth® 2.0 (EDR)
Controller: Wireless Controller (Bluetooth®)
AV output Resolution: 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i (for PAL 576p, 576i)
AV output HDMI OUT connector *3: 1
AV output AV MULTI OUT connector: 1
AV output Digital out (optical) connector: 1
BD/DVD/CD drive (read only) Maximum read rate: BD × 2 (BD-ROM); DVD × 8 (DVD-ROM); CD × 24 (CD-ROM)
Power: AC 220 – 240, 50/60Hz *4
Power consumption: Approx. 250W
External dimensions (excluding maximum projecting part): Approx. 290 × 65 × 290 mm (width × height × length)
Mass: Approx. 3.2kg
Included *5: PlayStation®3 system × 1; Wireless Controller (DUALSHOCK®3) × 1; AC power cord × 1; AV cable × 1; USB cable × 1
از این بدتر به نظر شما امکان داره؟
خدا رو شکر ما همون FAT رو خریدیم!
شما که هی لول لول میکنی !!! برات مهم نیست دستگاهی که استفاده میکنی بازدهیش بیشتر باشه و هنگاه اجرای بازی بهش کمتر فشار بیاد ؟؟؟؟ پردازنده 45 نانومتری با 65 نانومتری فرقی برات نمیکنه ؟؟؟ اصلا میدونی مصرف برق کمتر در یه دستگاه بازی یعنی چی ؟؟؟؟ قیمت دستگاه هم که صد درصد برات مهم نیست چون حتما همون اوایل خریدی اون پول خوشکله رو دادی و فروشنده هم لذتشو برده !!!! پس بیخیال ملتو منحرف نکن !!lol lol پس اینکه میگفتن Cell این ps3 slim با بقیه فرق داره چی بود.؟همه وعده تبلیغاتی؟>!فکر کنم فرقش سر همین hdd 120 gig و cell 45 nano باشه که هیچ فرقی هم نداره فقط کمتر برق مصرف میکنه مله من 65 nano هست با دوستم که 20 قدیم داره 90nano هست هیچ فرقی نداره هر 2 تامون روزی 6-7 ساعت بازی کردیم هیچ فرقی ندیدیم مثلا 1 کیمون فنش زودتر روشن بشه یا..... هیچ فرقی چون سر تبلغ همیب slim کلی سرو صدا راه انداختن که cell بهتری داره و با سری ps3 قبل خودش فرق داره از هین حرفا خدا رو شکر fat داریم.
اولا من هی لول لول کردم دلیل دیگه ای داشت دومآ اصلا ربطی به پول دادن من نداره من ps3 خودمو 370 خریدم همین الانم قیمتش همینه سوما ادامه نوشته منو بخوم مبفهمی که من ps3 خودمو با ps3 قدیمی دوستم مقایسه کردم نه با slim چهارما هیچ وقت گول تبلیغاتو نخور نه واسه این بلکه واسه هر چیزه دیگه ای هیچ شرکتی به فکر من و تو یا کسه دیگه ای نیست همه به فکر سود هستن و با تبلیغات زیاد هم برد میکنن به خواستشون نزدیک تر میشن.حالا فهمیدی چرا لول لول کردم.؟شما که هی لول لول میکنی !!! برات مهم نیست دستگاهی که استفاده میکنی بازدهیش بیشتر باشه و هنگاه اجرای بازی بهش کمتر فشار بیاد ؟؟؟؟ پردازنده 45 نانومتری با 65 نانومتری فرقی برات نمیکنه ؟؟؟ اصلا میدونی مصرف برق کمتر در یه دستگاه بازی یعنی چی ؟؟؟؟ قیمت دستگاه هم که صد درصد برات مهم نیست چون حتما همون اوایل خریدی اون پول خوشکله رو دادی و فروشنده هم لذتشو برده !!!! پس بیخیال ملتو منحرف نکن !!