PS3 SLIM

1 - رنگ مات از مد افتاده آدم رو یاد Atari میندازه الان چند سالی ـه همه وسایل الکترونیکی براق شدن HDTV هارو ببینید
خوب چرا راهت رو دور میکنی میگی رنگ ماتش آدمو یاد Atari میندازه ,مگه 360 رنگش مات نیست..
دیگه این ثابت شده که ملت چشمشون به جیبشونه نه به خشگلی و زیبایی

مشخصات PS3 SLIM

سلام.امروز تو سایت پلی استیشن مشخصاتش رو دیدم:
Product name: PlayStation®3
Product code: CECH-2000 (Charcoal Black)
CPU: Cell Broadband Engine™
GPU: RSX®
Audio output: LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC.
Memory: 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
Hard disk: 2.5” Serial ATA 120GB *1
Inputs / Outputs *2 Hi-Speed USB (USB 2.0): 2
Networking: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) × 1; IEEE 802.11 b/g; Bluetooth® 2.0 (EDR)
Controller: Wireless Controller (Bluetooth®)
AV output Resolution: 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i (for PAL 576p, 576i)
AV output HDMI OUT connector *3: 1
AV output AV MULTI OUT connector: 1
AV output Digital out (optical) connector: 1
BD/DVD/CD drive (read only) Maximum read rate: BD × 2 (BD-ROM); DVD × 8 (DVD-ROM); CD × 24 (CD-ROM)
Power: AC 220 – 240, 50/60Hz *4
Power consumption: Approx. 250W
External dimensions (excluding maximum projecting part): Approx. 290 × 65 × 290 mm (width × height × length)
Mass: Approx. 3.2kg
Included *5: PlayStation®3 system × 1; Wireless Controller (DUALSHOCK®3) × 1; AC power cord × 1; AV cable × 1; USB cable × 1
از این بدتر به نظر شما امکان داره؟
خدا رو شکر ما همون FAT رو خریدیم!

سلام.امروز تو سایت پلی استیشن مشخصاتش رو دیدم:
Product name: PlayStation®3
Product code: CECH-2000 (Charcoal Black)
CPU: Cell Broadband Engine™
GPU: RSX®
Audio output: LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC.
Memory: 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
Hard disk: 2.5” Serial ATA 120GB *1
Inputs / Outputs *2 Hi-Speed USB (USB 2.0): 2
Networking: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) × 1; IEEE 802.11 b/g; Bluetooth® 2.0 (EDR)
Controller: Wireless Controller (Bluetooth®)
AV output Resolution: 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i (for PAL 576p, 576i)
AV output HDMI OUT connector *3: 1
AV output AV MULTI OUT connector: 1
AV output Digital out (optical) connector: 1
BD/DVD/CD drive (read only) Maximum read rate: BD × 2 (BD-ROM); DVD × 8 (DVD-ROM); CD × 24 (CD-ROM)
Power: AC 220 – 240, 50/60Hz *4
Power consumption: Approx. 250W
External dimensions (excluding maximum projecting part): Approx. 290 × 65 × 290 mm (width × height × length)
Mass: Approx. 3.2kg
Included *5: PlayStation®3 system × 1; Wireless Controller (DUALSHOCK®3) × 1; AC power cord × 1; AV cable × 1; USB cable × 1
از این بدتر به نظر شما امکان داره؟
خدا رو شکر ما همون FAT رو خریدیم!

lol lol پس اینکه میگفتن Cell این ps3 slim با بقیه فرق داره چی بود.؟همه وعده تبلیغاتی؟>!فکر کنم فرقش سر همین hdd 120 gig و cell 45 nano باشه که هیچ فرقی هم نداره فقط کمتر برق مصرف میکنه مله من 65 nano هست با دوستم که 20 قدیم داره 90nano هست هیچ فرقی نداره هر 2 تامون روزی 6-7 ساعت بازی کردیم هیچ فرقی ندیدیم مثلا 1 کیمون فنش زودتر روشن بشه یا..... هیچ فرقی چون سر تبلغ همیب slim کلی سرو صدا راه انداختن که cell بهتری داره و با سری ps3 قبل خودش فرق داره از هین حرفا خدا رو شکر fat داریم.

lol lol پس اینکه میگفتن Cell این ps3 slim با بقیه فرق داره چی بود.؟همه وعده تبلیغاتی؟>!فکر کنم فرقش سر همین hdd 120 gig و cell 45 nano باشه که هیچ فرقی هم نداره فقط کمتر برق مصرف میکنه مله من 65 nano هست با دوستم که 20 قدیم داره 90nano هست هیچ فرقی نداره هر 2 تامون روزی 6-7 ساعت بازی کردیم هیچ فرقی ندیدیم مثلا 1 کیمون فنش زودتر روشن بشه یا..... هیچ فرقی چون سر تبلغ همیب slim کلی سرو صدا راه انداختن که cell بهتری داره و با سری ps3 قبل خودش فرق داره از هین حرفا خدا رو شکر fat داریم.
شما که هی لول لول میکنی !!! برات مهم نیست دستگاهی که استفاده میکنی بازدهیش بیشتر باشه و هنگاه اجرای بازی بهش کمتر فشار بیاد ؟؟؟؟ پردازنده 45 نانومتری با 65 نانومتری فرقی برات نمیکنه ؟؟؟ اصلا میدونی مصرف برق کمتر در یه دستگاه بازی یعنی چی ؟؟؟؟ قیمت دستگاه هم که صد درصد برات مهم نیست چون حتما همون اوایل خریدی اون پول خوشکله رو دادی و فروشنده هم لذتشو برده !!!! پس بیخیال ملتو منحرف نکن !!;)

• Like
Reactions: aidin_bandicot
شما که هی لول لول میکنی !!! برات مهم نیست دستگاهی که استفاده میکنی بازدهیش بیشتر باشه و هنگاه اجرای بازی بهش کمتر فشار بیاد ؟؟؟؟ پردازنده 45 نانومتری با 65 نانومتری فرقی برات نمیکنه ؟؟؟ اصلا میدونی مصرف برق کمتر در یه دستگاه بازی یعنی چی ؟؟؟؟ قیمت دستگاه هم که صد درصد برات مهم نیست چون حتما همون اوایل خریدی اون پول خوشکله رو دادی و فروشنده هم لذتشو برده !!!! پس بیخیال ملتو منحرف نکن !!;)
اولا من هی لول لول کردم دلیل دیگه ای داشت دومآ اصلا ربطی به پول دادن من نداره من ps3 خودمو 370 خریدم همین الانم قیمتش همینه سوما ادامه نوشته منو بخوم مبفهمی که من ps3 خودمو با ps3 قدیمی دوستم مقایسه کردم نه با slim چهارما هیچ وقت گول تبلیغاتو نخور نه واسه این بلکه واسه هر چیزه دیگه ای هیچ شرکتی به فکر من و تو یا کسه دیگه ای نیست همه به فکر سود هستن و با تبلیغات زیاد هم برد میکنن به خواستشون نزدیک تر میشن.حالا فهمیدی چرا لول لول کردم.؟

ببخشید شما اصلا سر چی دارین دوا میکنید :confused:

به فرض هم تبلیغ بکنه به من یا شما چه ربطی داره مگه داره آشغال تبلیغ میکنه عصبی میشی .

بهتون داره PS3 رو زیر قیمت قبلی چیزی که به حدود 90 دولار تا 4-5 سال دیگه سونی میرسونه شما الان دارین سر تبلیغ چی دعوا میکنید سونی کجا گفت سخت افزار این از قبلیه قوی تره . مگه میشه PS3 از PS3 قوی تر باشه فکر هم خوب چیزیه . خوب معلومه وقتی CELL رو به صورت 45 نانو کنن یکم تو کیفیت کل تعصیر میزاره یا این کهالان دیگه تو PS3 جدید از BD درایو های قوی تری نسبت به قدیمی ها استفاده میشه دیگه معلومه یا این که وقتی انقدر کوچیک بشه درصد گرما و خرابی کمتر و حتی درصد مصرف برق هم کمتر میشه که همه این ها خبر خوبی هستش حالا شما که داری یا نداری بیا بیخود شلوغ کن ببینم به کجا میرسی بهونه های میگیرین جدیدن شما ها خیلی جالبه .

جالب اینجاست که بیشترمون ps3 fat داریمو اینجا داریم دعوا می کنیم دیگه ما چی کار داریم؟ بذارین اونای که ps3 fat نخریدن غصه بخورن الان.
بابا بی خیال.

حالم به هم خورد مثل پلاستیک بازیافتی میمونه.
انگار یه تیکه قیر هست که روش زذه PS3
حالم به هم خورد.
لینوکس هم که روش نصب نمیشه.اه اه اه اه اه اه اه
اصلا کل کلاس پلی 3 به

ps3_logo.png

بود که حالا شده:

playstation3logo.gif

واقعا که اگه کنسولو دست آفتابه سازی بغداد بدی از این بهتر درست میکنه. :sick::smile:

یعنی برای شما زیبایی اینقدر اهمیت داره
یعنی هارد 120 و 45 نانومتری شدن هسته و کاهش قیمت در مقابل زیبایی مهمتر نیستن
واقعا عجب بازی خورایی داریم ما

این خاصیت ملت ایرانه!!
توماشین خریدنم اول به قیافه ماشین نگاه میکنیم اگر خوشگل بود اونوقت تا 4برابر قیمت واقعی پاش پول میدیم وافتخارمیکنیم به اون ماشینی که سوار شدیم نه به مسائل فنی دقت داریم نه به مصرف سوختش نه به بازار دست دومش و....حکایت این اسلیم هم همینه فقط قیافه رو عشقه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or