خوشبختانه الان که وصل شدم درست شده.....![]()
ما که توی استور امریکا 1 چیز مجانی پیدا نکردیمتوی Store آمریکا Dynamic Theme مجانی نیست؟؟؟؟
نه چیزی نیست. 1 دونه توی اروپا هست و یکی دیگه هم تو ژاپن. بقیه که اگه اشتباه نکنم 5 تا Theme هست همه پولی هستند.توی Store آمریکا Dynamic Theme مجانی نیست؟؟؟؟
چرا دموها مجانی هست:biggrin1:ما که توی استور امریکا 1 چیز مجانی پیدا نکردیم!
علیرضا فقط گفتند از Firmware 3.0 به بعد شما میتونید از آواتارهای Premium استفاده کنید ، ولی هنوز چیزی از اینکه قیمتشون چقدره ، کجا استفاده میشه یا کی میاد نگفتن . :smile:آقا کسی راجب آواتار پریمیوم چیزی میدونه اگه اره توضیح بده .
1. این پریمیوم آواتار برای این هستش که یه عکس فقط اضافه بشه؟
2.چقدره قیمتش ؟
3.اگه آپدیت جدید بیاد به نظرشما بازم میمونه یا نه؟
چه Error یی میده ؟ ! لیست دوستات میان ؟ !دوستان من راحت به psn وضل میشم اما به استور نیمره چرا؟!
این آپدیت جدیده 3.01 هیچ تغییری نکرده ! اون صدایی که موقع رفتن تو بازی میداد هم درست نشده !
چه Error یی میده ؟ ! لیست دوستات میان ؟ !
خوب پس مشکل از سرعت اینترنتت هست:biggrin1: ماله من وقتی سرعتم کم بود Store رو باز نمی کرد و لیست دوستانم هم نمیومد.آرش جان ارورش خیلی شمارست
نه لیست دوستان نمیان یا صفحه سایه میشه یا پس زمینه رو نشون میده به مدت 1 دقیق بعد اون اروره میده
ولی فک کنم اگه بری تو بازی لیست دوستات کم کم میاد !!!خوب پس مشکل از سرعت اینترنتت هست:biggrin1: ماله من وقتی سرعتم کم بود Store رو باز نمی کرد و لیست دوستانم هم نمیومد.