شدنش که شده. من یادمه استور ایکس باکس لایو مدتی تو پی سی فیل تر شده بود بعد رفع محدودیت شد. بستگی داره به ارسال مکاتبه با قسمتی که فیل تر کردن اگه از طرف ما باشه تا رفع محدودیت کنن. بسته به ارسال نامه ها ومکاتبات وبررسیشون داره. به هر حال فرق نداره محدود شدیم فعلا. از استور پی سی هم ارور میده داخل لیست ها بری .من یک بار هم خرید کردم و. اکی شد اما تو دستگاهم تو لیست دانلود ها نمیاد.چیزی که فیل تر شد دیگه به تاریخ پیوسته . مگه تا بحال بوده که یه چیزی که فیل تر شده باشه بعد بیان درستش کنن . حالا فهمیدم !!!! 99% بخاطر این theme و trailer های غیر اخلاقی هست.....
كد ريجن سه تو ريجن يك فعال ميشه؟
يچيزايي راجبه اين شنيده بودم
خودم بعيد ميدونم بشه
فكر نكنم بشه اما امتحان بكن چون تمام كانتنت هاي ريجن ٣ بر روي ريجن١ كار ميكنه يا بالعكس.كد ريجن سه تو ريجن يك فعال ميشه؟
يچيزايي راجبه اين شنيده بودم
خودم بعيد ميدونم بشه
یعنی تا ابدودهر فیل تر میمونهدوستان سلام
من برادرم کارمند مخابرات هستش
بهش قضیه رو گفتم گفت احتمال 99% ربط داره به همون بستن WE CHAT و وایبر و .....
باید برسی بشه
ولی اینی که کوتاه بیایند یکم سخته

یعنی تا ابدودهر فیل تر میمونه![]()
راستی بقول اون دوستمون اگه به sony email بزنی میشه درستش کنن ؟ چون اینجوری sony داره خسارت میبینه فک کنم یه کاری کنن
اگه قضیه ربطی به اون داشته باشه که دیگه به هیچ عنوان درست شدنی نیست!دوستان سلام
من برادرم کارمند مخابرات هستش
بهش قضیه رو گفتم گفت احتمال 99% ربط داره به همون بستن WE CHAT و وایبر و .....
باید برسی بشه
ولی اینی که کوتاه بیایند یکم سخته
دوستان ایا کسی بلد چطور میشه به sony ایمیل زد ؟ اگه بلده کسی بیاد راهنمایی کنه که با بچه ها هماهنگ کنیم یکی یه ایمیل بزنیم بگیم درستش کنن . چون به احتمال 100% اونا راحشو بلدن و اینجوری دارن خسارت میبینن و حتما درستش میکنن
دوستان ایا کسی بلد چطور میشه به sony ایمیل زد ؟ اگه بلده کسی بیاد راهنمایی کنه که با بچه ها هماهنگ کنیم یکی یه ایمیل بزنیم بگیم درستش کنن . چون به احتمال 100% اونا راحشو بلدن و اینجوری دارن خسارت میبینن و حتما درستش میکنن
اصلا به سونی ربطی نداره. بعد سونی خسارت میبینه؟ اصلا ما وجود خارجی نداریم جزو امار هم حساب نمیشیم.
شما به تاریخ زدن اون تا پیک نگاه کن...03-21-2012 برای زمان ps3 هست...و کلا 30 تا هم پست توش زده نشده...آخرین پست ها رو هم بخونی مربوط به مشکلات روز های اول لانچ ps4 هست و الان کسی نیست که بگه مشکلی داره...:dخوب مثل اینکه این قضیه ربطی به ایران نداره وخارجی ها هم مشکل دارن :
Playstation Network still "Under Maintenance" - PlayStation® Community Forums