توی DMZ تو قسمت local ip باید چه آی پی ای بزنیم؟
دوستان شاید رفیتیم تو تحریم؟؟؟
چون من با کامپیوتر هم میخوام وارد شم تو store نمیذاره وقتی فـ...لتر شکن فعال میکنم store باز میشه
شاید اینا هم شدن مثل XBL که خرید کردن رو بستن برای ما، باید با ف.شکن با کامپیوتر بخریم بعد بریم رو دستگاه دانلود کنیم؟!
دوست عزیز ربطی نداره به تحریم شدن مشکل از از ispها هست طریقه وصل شدن psبه استور باطریقه ی وصل شدن pcبه استور متفاوتاز سمت ما نیست هر چی هست. از سمت ما بود با پی سی هم نمیشد رفت.سر لایو ایکس باکس هم پشتیبانی میگفت اوایل به تحریم ربط نداره . اما بستنش ip رو. مشخص شد دروغ میگن. من الان از طریق استور پی سی خرید کردم .امتحانی خریدم مشکلی نبوداز این طریق .
الان من از استور پی سی خرید کردم اما چرا تولیست دانلود هام نمیاد؟ !!!!!دوست عزیز ربطی نداره به تحریم شدن مشکل از از ispها هست طریقه وصل شدن psبه استور باطریقه ی وصل شدن pcبه استور متفاوت
بابا کی گفت ما تحریم شدیم
من تا حالا با pcاز اسنور نخریدم ولی خدایی قضیه تحریم شوخی بیش نیست اگر بگی psn***** شد قابل باور ولی تحریم شوخی بیش نیستالان من از استور پی سی خرید کردم اما چرا تولیست دانلود هام نمیاد؟ !!!!!
حالا یه چیز دیگه هم هست جالب شد برام .استور پی سی هم قسمت شاخه بندی ها رو بخوای هر شاخه ای وارد بشی برا لیست ها تماما ارور میده !!!!!!