(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من بازم نفهمیدم باید چه کار کنم . یکی بیاد قدم به قدم توضیح بده :d البته اگر با این روش درست میشه . کاره همه گیره الان :d یه جوری توضیح بدین که همه بفهمن :)

دوستان شاید رفیتیم تو تحریم؟؟؟
چون من با کامپیوتر هم میخوام وارد شم تو store نمیذاره وقتی فـ...لتر شکن فعال میکنم store باز میشه
شاید اینا هم شدن مثل XBL که خرید کردن رو بستن برای ما، باید با ف.شکن با کامپیوتر بخریم بعد بریم رو دستگاه دانلود کنیم؟!

دوستان شاید رفیتیم تو تحریم؟؟؟
چون من با کامپیوتر هم میخوام وارد شم تو store نمیذاره وقتی فـ...لتر شکن فعال میکنم store باز میشه
شاید اینا هم شدن مثل XBL که خرید کردن رو بستن برای ما، باید با ف.شکن با کامپیوتر بخریم بعد بریم رو دستگاه دانلود کنیم؟!

از PC بدون فییلتر شکن راحت وارد میشه.

با پی سی وصل میشم به استور برای خرید قسمت تایید بازی .بیلینگ می خواد ادرس رو باید دوباره بدم . سریدیت کارت رو هم شماره می خواد کسی امتحان کرده؟

من الان حدود 3 4 هفته است که تو store نمی ره . اول فک کردم بخاطر تحریمه یا ف ی ل ت ر شده . بعد از چند تا دوست خارجی امریکایی . ژاپنی و چند تا کشور های دیگه پرسیدم اکثرا گفتن واسه ما هم کار نمی کنه ولی بعضیا شونم گفتن برا ما کار میکنه . حالا نمی دونم این میخوام چی کار کنن !!! اینقدر طولش میدن

دوستان اگه میدونید که فییلتر شده خب راه داره اونم اینه که تویه سایت پیوند (پیوندها) قسمت رفع فییلتر، هم شماره هست هم لینک سایت میتونیم چند نفره زنگ بزنیم بگیم آقا اینو از فییلتر بکش بیرون.جواب میده من برای چند تا سایت که اشتباها فییلتر شده بود اقدام کردم از فییلتر درش آووردن.

دوستان اگه میدونید که فییلتر شده خب راه داره اونم اینه که تویه سایت پیوند (پیوندها) قسمت رفع فییلتر، هم شماره هست هم لینک سایت میتونیم چند نفره زنگ بزنیم بگیم آقا اینو از فییلتر بکش بیرون.جواب میده من برای چند تا سایت که اشتباها فییلتر شده بود اقدام کردم از فییلتر درش آووردن.

سالار جان قسمت account managment هم واسه من دیگه ارور میده ف ی ل ت ر شده جالبه زنگ زدم پشتیبای می گه 443 رو واسه س ا ک س بستن!!!!!!!!!!!!! اخه من چی می تونم به اینا بگم!!!

از سمت ما نیست هر چی هست. از سمت ما بود با پی سی هم نمیشد رفت.سر لایو ایکس باکس هم پشتیبانی میگفت اوایل به تحریم ربط نداره . اما بستنش ip رو. مشخص شد دروغ میگن. من الان از طریق استور پی سی خرید کردم .امتحانی خریدم مشکلی نبوداز این طریق .

آخرین ویرایش:
از سمت ما نیست هر چی هست. از سمت ما بود با پی سی هم نمیشد رفت.سر لایو ایکس باکس هم پشتیبانی میگفت اوایل به تحریم ربط نداره . اما بستنش ip رو. مشخص شد دروغ میگن. من الان از طریق استور پی سی خرید کردم .امتحانی خریدم مشکلی نبوداز این طریق .
دوست عزیز ربطی نداره به تحریم شدن مشکل از از ispها هست طریقه وصل شدن psبه استور باطریقه ی وصل شدن pcبه استور متفاوت
بابا کی گفت ما تحریم شدیم

دوست عزیز ربطی نداره به تحریم شدن مشکل از از ispها هست طریقه وصل شدن psبه استور باطریقه ی وصل شدن pcبه استور متفاوت
بابا کی گفت ما تحریم شدیم
الان من از استور پی سی خرید کردم اما چرا تولیست دانلود هام نمیاد؟ !!!!!

حالا یه چیز دیگه هم هست جالب شد برام .استور پی سی هم قسمت شاخه بندی ها رو بخوای هر شاخه ای وارد بشی برا لیست ها تماما ارور میده !!!!!!

الان من از استور پی سی خرید کردم اما چرا تولیست دانلود هام نمیاد؟ !!!!!

حالا یه چیز دیگه هم هست جالب شد برام .استور پی سی هم قسمت شاخه بندی ها رو بخوای هر شاخه ای وارد بشی برا لیست ها تماما ارور میده !!!!!!
من تا حالا با pcاز اسنور نخریدم ولی خدایی قضیه تحریم شوخی بیش نیست اگر بگی psn***** شد قابل باور ولی تحریم شوخی بیش نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or