(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چیزی که فیل تر شد دیگه به تاریخ پیوسته . مگه تا بحال بوده که یه چیزی که فیل تر شده باشه بعد بیان درستش کنن . حالا فهمیدم !!!! 99% بخاطر این theme و trailer های غیر اخلاقی هست.....
شدنش که شده. من یادمه استور ایکس باکس لایو مدتی تو پی سی فیل تر شده بود بعد رفع محدودیت شد. بستگی داره به ارسال مکاتبه با قسمتی که فیل تر کردن اگه از طرف ما باشه تا رفع محدودیت کنن. بسته به ارسال نامه ها ومکاتبات وبررسیشون داره. به هر حال فرق نداره محدود شدیم فعلا. از استور پی سی هم ارور میده داخل لیست ها بری .من یک بار هم خرید کردم و. اکی شد اما تو دستگاهم تو لیست دانلود ها نمیاد.

كد ريجن سه تو ريجن يك فعال ميشه؟
يچيزايي راجبه اين شنيده بودم
خودم بعيد ميدونم بشه

خیر , ولی برای فعال کردنش برید در ریجن مورد نظر و اکانت بسازید و کد رو وارد بکنید . این توی همه اکانت های شما فعال میشه .

دوستان سلام
من برادرم کارمند مخابرات هستش
بهش قضیه رو گفتم گفت احتمال 99% ربط داره به همون بستن WE CHAT و وایبر و .....
باید برسی بشه
ولی اینی که کوتاه بیایند یکم سخته

دوستان سلام
باید برسی بشه
یعنی تا ابدودهر فیل تر میمونه:((

دوستان سلام
باید برسی بشه
اگه قضیه ربطی به اون داشته باشه که دیگه به هیچ عنوان درست شدنی نیست!
وی چت کلی خسارت به مخابرات زده و دمشم گرم چون مخابراتم کلی پول حروم رو داره از مردم میگیره و دزدی میکنه که خودم با چشمای خودم نمونشو دیدم...
امیدوارم نابود شن

دوستان ایا کسی بلد چطور میشه به sony ایمیل زد ؟ اگه بلده کسی بیاد راهنمایی کنه که با بچه ها هماهنگ کنیم یکی یه ایمیل بزنیم بگیم درستش کنن . چون به احتمال 100% اونا راحشو بلدن و اینجوری دارن خسارت میبینن و حتما درستش میکنن

دوستان ایا کسی بلد چطور میشه به sony ایمیل زد ؟ اگه بلده کسی بیاد راهنمایی کنه که با بچه ها هماهنگ کنیم یکی یه ایمیل بزنیم بگیم درستش کنن . چون به احتمال 100% اونا راحشو بلدن و اینجوری دارن خسارت میبینن و حتما درستش میکنن

تو بخش ساپورت قسمت کانتکت آس سایت سونی هم ایمیل گذاشته هم شماره تلفن .

آخرین ویرایش:

اصلا به سونی ربطی نداره. بعد سونی خسارت میبینه؟ اصلا ما وجود خارجی نداریم جزو امار هم حساب نمیشیم.

اصلا به سونی ربطی نداره. بعد سونی خسارت میبینه؟ اصلا ما وجود خارجی نداریم جزو امار هم حساب نمیشیم.

معلومه که میبینه . میدونی gamer ها از داخل ایران در ماه چند تا psn code مصرف میکنن . درسته در مقابل دنیا چیزی نیست اما بهر حال ضرر که هست حالا میخواد 1 دلار باشه یا هزاران دلار . وقتی ادم نتونه بره تو store دیگه نمی تونه خرید کنه . همه که مثل شما با pc بلد نیستن خرید کنن تازه یکی از بچه ها با pc خرید کرده بود واسه امتحان ولی به لیست دانلودهاش اضافه نشده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or