(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب مثل اینکه این قضیه ربطی به ایران نداره وخارجی ها هم مشکل دارن :

Playstation Network still "Under Maintenance" - PlayStation® Community Forums
شما به تاریخ زدن اون تا پیک نگاه کن...‎03-21-2012 برای زمان ps3 هست...و کلا 30 تا هم پست توش زده نشده...آخرین پست ها رو هم بخونی مربوط به مشکلات روز های اول لانچ ps4 هست و الان کسی نیست که بگه مشکلی داره...:d

به جان بچه نداشتم این مشکلات ما هیچ ربطی به سونی نداره...:d
دوستانی که اصرار برای خرید از استور با خود کنسول دارند از آموزش تو امضا من استفاده کنند تا به استور دسترسی پیدا کنند.

شما به تاریخ زدن اون تا پیک نگاه کن...‎03-21-2012 برای زمان ps3 هست...و کلا 30 تا هم پست توش زده نشده...آخرین پست ها رو هم بخونی مربوط به مشکلات روز های اول لانچ ps4 هست و الان کسی نیست که بگه مشکلی داره...:d

به جان بچه نداشتم این مشکلات ما هیچ ربطی به سونی نداره...:d
دوستانی که اصرار برای خرید از استور با خود کنسول دارند از آموزش تو امضا من استفاده کنند تا به استور دسترسی پیدا کنند.
آقا چند وقت پیش هم همین مشکل استور به وجود اومد ولی بعد از 10 روز درست شد .حالا ممکنه اینم یه مقدار طول بکشه ولی درست میشه.
پس فعلا از روش این دوستمون استفاده میکنیم تا ریشه این فییلتر خشک بشه

سلام دوستان من تو ایران نیستم ولی دلیل گریه کردن شما رو نمی فهمم !از Proxy ستفاده کنید ... پسر عموم با Proxy رفته تو استور ....
Address:
213.171.222.112
Port :
3128
Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My ***!
این باید دقیقا چیکار کرد؟!
تو اون سایت باید چیزی دانلود کنم یا همین ای پی هارو بدم به ps3 ?

این باید دقیقا چیکار کرد؟!
تو اون سایت باید چیزی دانلود کنم یا همین ای پی هارو بدم به ps3 ?

من امتحان کردم کار کرد .
تنها کاری که باید انجام بدی این هست .
وقتی که اینترنت کانکشن میسازی توی PS3 در مرحله Proxy on کنی و در قسمت server شماره ip رو بنویس و در جای port ، هم Port رو بنویس همین .
فقط بگم من ip ای رو زدم که https بود . صبح بعد 30 دقیقه کلنجار رفتن و تست کردن Ip های مختلف یکیش شانسی کار کرد و راحت Store تونستم وارد بشم .
راحت وصل میشه !! سرعتش هم خوب بود .

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من بعد از آخرین آپدیت استور که چند روز پیش بود نمی تونم وارد استور بشم و اررور می ده,کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟/
ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام
بچه ها من بعد از آخرین آپدیت استور که چند روز پیش بود نمی تونم وارد استور بشم و اررور می ده,کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟/
ممنون می شم راهنماییم کنید
همه ما مشکل داریم،
احتمالا مشکل از طرف محدودیت‌هایی که ISP ها و مخابرات بر‌روی بعضی از پورت ها اعمال کردن.
اگر میخوای چیزی بخری یا دانلود کنی از طریق PC انجام بده بعد روی کنسول دانلود کن.

دیگه راه بهتر از PC چی میخواد؟
اتفاقا همین امروز از طریق store کامپیوتر یک عدد COD: Ghosts خریدم بعد از طریق ps3 رفتم Account management بعد دانلود لیست الان دارم دانلود میکنم، اصلا با استور PS3 هیچ کاری هم ندارم، راحت :d

اتفاقا همین امروز از طریق store کامپیوتر یک عدد COD: Ghosts خریدم بعد از طریق ps3 رفتم Account management بعد دانلود لیست الان دارم دانلود میکنم، اصلا با استور PS3 هیچ کاری هم ندارم، راحت :d

خوب ادد کن تا باهم بریم کال آف داگز بزنیم:d

این کار کمی ریسکی به نظر میاد , چون اگر در PS3 در لیست دانلود Find نشد , چی ؟! :|

این کار کمی ریسکی به نظر میاد , چون اگر در PS3 در لیست دانلود Find نشد , چی ؟! :|
یعنی چی پیدا نشه !؟
مگه شهره هرته !؟ :d از اولین دانلود تا آخرین دانلود تمام خریدها و دانلود ها به ترتیب در دانلود لیست قرار میگیره بدون کوچکترین اشتباه.

Sent from my iPhone 5s

راحت تر از اینم میشه! با پی سی که بازی میخری قابلیتی داره که بازی رو اماد دانلود میذاری بعد هر وقت که کنسولت رو روشن کنی بطور خودکار لینک دانلود رو تو دانلود منیجر بهت میده خیلی ساده و راحت! برای اونایی که با کنسول نمیتونن برن استور این قابلیت خیلی خوبه! با گوشی اندروییدی یا ios هم میشه

دوستان الان میخوام فیفا آنلاین بازی کنم باید عضو origin بشم اما هر رمزی و که دارد میکنم ایراد میگیره الان چه کار کنم؟چرا ایراد میگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or