مشكل از سمت ماست !
وقتي كنسول ميخواد وصل شه به استور درخواست ميفرسته اما چون جواب درستي از سرور هاي سوني نمي گيره و اين جواب براش درست تعريف نشده فكر مي كنه سرور ها در دست تعمير اند
پورت هاي PSN
حالا دوستان شبكه بلد ببينن اوضاع چه جوريه ؟! گر چند اگر زير ساخت اين پورت ها رو بلايي سرشون اورده باشه نمي شه كاري كرد
- TCP Ports: 80, 443, 465, 983, 5223, and 10070 - 10080
- UDP Ports: 3478, 3479, 3658, and 10070
يعني به خاطر اين پورت ها بوده از روز اولي كه همه مشكل داشتين من وارد ميشدم؟:dحالا این پورت ها رو چطوری بزنیم ؟ من یک برنامه به اسم PFconfing دارم . جای پورت هم داره , باید این and ها رو هم تایپ کنیم یا با یک کپی پست درست میشه ؟!
می تونی خودت یک توضیحی بدی در موردش .
حالا این پورت ها رو چطوری بزنیم ؟ من یک برنامه به اسم PFconfing دارم . جای پورت هم داره , باید این and ها رو هم تایپ کنیم یا با یک کپی پست درست میشه ؟!
می تونی خودت یک توضیحی بدی در موردش .

میشه از طریق کامپیوتر وارد استور شد.خرید کرد؟ بعد از خرید داخل لیست دانلود ها میشه بازی خریداری شده ؟ بعد ریسوم کرد؟ مشابه کاری که یک مدت تو ایکس باکس لایو میشد انجام داد.
عزیز یه توضیح میدی الان شما میتونی وصلشی؟خب ما باید چه کنیم تا درست بشه؟يعني به خاطر اين پورت ها بوده از روز اولي كه همه مشكل داشتين من وارد ميشدم؟:d
چون من خيلي وقت بوده اينارو زدم
![]()
به جاport forwardingبریدDMZست کنید هم راحت تره هم بهینه تر![]()

DMZ زده توي مودم، يه IP توي تنظيمات DMZ ميزني و بعدش توي كنسول همون IP رو وارد ميكني.الان من روشن شدم كامل :-b
بابا با مهندس كامپيوتر كه صحبت نمي كنيد من رشته ام چيز ديگه است از اين مدل چيزها هم در حد اسم و كاربرد بيشتر بلد نيستم در حد تغيير و درست كردن بايد يه توضيحي بدين ادم بفهمه چيه و از كجا بايد درستش كرد![]()