(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همین الان بدون مشکل وارد استور شدم،‌دوستان تست کنید ببینید درست شده یا موقتی هست !؟
برای من که فعلا ارور Undergoing رو میده ( Reg 1 ) !​

ره منم ارور میده R1 - R2 هر دو
یکی از بچه ها گفت مشکل باید از ISP باشه حالا نمیدونم بره من که خیلی وقته به همین شکله...!​

من تا همین امروز صبح مشکل داشتم ولی الان چندین بار تست کردم بدون مشکل باز میشه
اکانت برای US هست و اینترنت پارس‌آنلاین

آخرین ویرایش:
من همین الان بدون مشکل وارد استور شدم،‌دوستان تست کنید ببینید درست شده یا موقتی هست !؟
بره منم ارور میده R1 - R2 هر دو
یکی از بچه ها گفت مشکل باید از ISP باشه حالا نمیدونم بره من که خیلی وقته به همین شکله...!

من فکر کنم خود Sony همچین کاری رو کرده . چون اگر یادتون باشه یکی از همین کسایی که می گفت این Error رو براش میداد , همین چند وقت پیش درست شد و الان می تونه راحت بره PSN و حالا هم Metallica .
من یادمه من جزو نفرات اخری بودم که این Error برام ظاهر شد , طمئن هستم , حتما نوبت ما هم میرسه , عجله نکنیم بهتره .

برای من هم ارور undergoing میداد مودم رو عوض کردم درست شد . دوباره امتحانی مودم قبلیم رو زدم بازم ارور داد .
من پارس آنلاین کرج هستم .
مودمم هم اونی که وصل نمیشه (از حدود 5 روز قبل) 2770L هست Dlink ولی مودم Dlink 2640U که قدیمی تر هست وصل میشه راحت .

ربطی به IP داره ؟! اخه چه چیر PSN به مودم ربط داره ؟!

من با مودم اصلیم هم میتونم وصل شم الان upnp خاموش بود و اینکه باهاش پورت ها رو باز نکرده بودم الان که درست کردم و پورت ها رو دونه دونه باز کردم . بخاطر این مشکل مجبور شدم مودم رو به آخرین firmware ارتقاء بدم. میتونم راحت وارد store بشم قبلا مشکلی نداشتم اما انگار باز کردن پورت ها الان لازم هست .

البته امکان هم داره همه اینها تصادفی باشه نمیدونم ولی خوب پورت ها رو باز کردم همه چیز روون تر شد به نظرم . گفتم با شما عزیزان هم درمیان بگذارم :)
پورت ها در سایت sony
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/241

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

من با مودم اصلیم هم میتونم وصل شم الان upnp خاموش بود و اینکه باهاش پورت ها رو باز نکرده بودم الان که درست کردم و پورت ها رو دونه دونه باز کردم . بخاطر این مشکل مجبور شدم مودم رو به آخرین firmware ارتقاء بدم. میتونم راحت وارد store بشم قبلا مشکلی نداشتم اما انگار باز کردن پورت ها الان لازم هست .

البته امکان هم داره همه اینها تصادفی باشه نمیدونم ولی خوب پورت ها رو باز کردم همه چیز روون تر شد به نظرم . گفتم با شما عزیزان هم درمیان بگذارم :)
پورت ها در سایت sony
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/241

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

اگر کسی فهمید چه جوری درست میشه دقیق و قابل فهم بیاد بگه ما هم بفهمیم :d الان برا من استور باز نمیشه چند روزه .

سلام دوستان خوبید
آقا ما قبلا یک اکانت داشتیم اکانت رو روی کنسول ps3 کپی خور فعال کردیم تروفی سینک کردیم گرفتن اکانت رو بستن
میگم نمیشه اکانت رو پاک کرد یا یک جوری غیر فعالش کرد که بعدا دوباره بشه همون اکانت رو فعال کرد یا ساختش
آخه خیلی اکانتمو دوست دارم :(

سلام دوستان خوبید آقا ما قبلا یک اکانت داشتیم اکانت رو روی کنسول ps3 کپی خور فعال کردیم تروفی سینک کردیم گرفتن اکانت رو بستن میگم نمیشه اکانت رو پاک کرد یا یک جوری غیر فعالش کرد که بعدا دوباره بشه همون اکانت رو فعال کرد یا ساختش آخه خیلی اکانتمو دوست دارم :(
ساین کردن تروفی اکانت رو بن نمیکنه .حتما یه کار دیگه ای انجام داده شده که اکانت بن شده.اگه بن شده باشه هیچ رقمه به جزء مکاتبه با سونی نمیشه برش گردوند

ساین کردن تروفی اکانت رو بن نمیکنه .حتما یه کار دیگه ای انجام داده شده که اکانت بن شده.اگه بن شده باشه هیچ رقمه به جزء مکاتبه با سونی نمیشه برش گردوند

مکاتبه کردم با اپراتور اما گفتن شما قوانین کپی رایت رو نقض کردید
بی خیال اکانت رو نهایت یکی دیگه میسازم

undergoing این پیغام مربوط به چیه؟ وارد استور می خوام بشم .با دوتا مودم مختلف و اشتراک مختلف امتحان کردم .این پیغام رو میده.

تابلو کارگران مشغول کارن:dاستور خرابه دارن تعمیرش میکنن تا امروز 2 هفته است همین جوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or