mgs3
Loyal Member
ما که آپدیت کردیم درست نشد!!!واااای
مال من درست شد با آپدیت جدید ۴.۵۳
ما که آپدیت کردیم درست نشد!!!واااای
مال من درست شد با آپدیت جدید ۴.۵۳
بچه ها سلام
راهی برای ورود با خود PS3 به استور پیدا نشد ؟
بچه ها سلام
راهی برای ورود با خود PS3 به استور پیدا نشد ؟
این مشکل برای من زمانی که میخوام یه نفر رو اد کنم یا یه نفر منو اد کنه به وجود میاد.امروز که به PSN وصل شدم دیدم پی در پی داره به من Massage میاد . در صورتی که خودم اصلا کاری نکردم , در واقع انگار ID من شده محل چت بعضی ها یکی از PSV و یکی از PS4 پیام می فرستادن در صورتی که انگار پیام های من بهشون نمی رسید ولی مال اونا به من می رسید , مشکل چیه ایدی ـم هک شده ؟! یا IP ـیم ؟!
امروز بعد از قرن ها (3ماه ) اومدم به psn وصل شدم که برم استور و ...
اما یه مشکلی هست دستگاه وقتی روی گزینه ی PS Home میره فیریز میکنه
اگرم اول برم رو استور و بعد sign in کنم، اینجوری رو یه صفحه ی سیاه فیریز میکنه
الان تکلیف من چیه؟
سرعت دانلود هم که خود PS3 زده، 3Mbps میباشد
روی account management هم زدم که از اونجا وارد لیست دانلودم بشم، باز همین وضعه چه کنم من؟
از تم ها و بازی و DLCـها میتونید تو یه اکانت دیگه استفاده کنید! اما آواتار خیر!سلام به همگی
دوستان من با یه اکانتم یه سری تم و آواتار و کانتنت خریداری کردم میشه اینا رو تو یه اکانت دیگم هم share کنم
میخوام هر چی خریدم رو share کنم تو یه اکانت دیگه ولی تو همون کنسول خودم استفاده کنم و اکانت قبلی رو حذف کنم.
این مشکل برای من زمانی که میخوام یه نفر رو اد کنم یا یه نفر منو اد کنه به وجود میاد.
به این صورته که وقتی یه نفر رو اد میکنم پروفایلش تویه لیست فرندام نمیاد تا زمانی که یه بار ساین اوت نکنم و دوباره ساین این نشم نمیتونم پروفایلشو ببینم.بلعکسش هم همین طور.وقتی هم میخوام طرف رو اکسپت کنم تویه لیست اضافه نمیشه تا ساین اوت شم دوباره ساین شم که بعدش میبینم هستش ،فکر کنم به خاطر افت سرعت اینترنت منو شما باشه