(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا داره تاثیر داره دوست من ولی ریجن اکانتتون تاثیر نداره;)

سلام
خیلی اسونه خیلی زیاد ولی وقتی خواستی ایدی بسازی یه چند تا نکته رو رعایت کن برای اینده ات که دچار مشکلات نشی و ترجبه های خودم و دیگران رو در اختیارت میذارم
1- وقتی میخواهی ایدی بسازی میگه زیر 18 سالته یا بالای 18 سالته شما بزن بالای 18 سال چون تاثیر داره توی انلاین بازی کرد و خرید توی فروشگاه psn
2- وقتی میخواهی کشور رو انتخاب کنی فعلا بهترین کشوری که میشه گفت خوبه تا الان لندن هست یعنی منطقه اروپا شما انگلیس و بعد شهر رو لندن بزن برای پلاس خوب چیزی
3- تاریخ تولدتو که میزنی حتما حتما حتما یادت باشه چی میزنی چون اگر یه روزی یادت رفت پسوردتو و برای ریکاوری پسورد به تاریخ تولد احتیاج داره و حتما هم یه ایمل واقعی بهش بده
اینا نکات مهم بودن و ترجبه خودم و دیگران حتما به شون توجه کن
برای خریدن پلاس هم خیلی راحته همین سایت های ایرانی خودمون میفروشن خوب البته قیمت ها تا حدودی بالا پایین دارن ولی از هیچی بهتره
اینم تاپیک راهنمایی ساختن ایدی
[h=3]آموزش تصویری ساخت اکانت در Playstation Networkبرای PS3 و[/h]

واقعا از راهنماییتون ممنونم فقط چیزی که من متوجه شدم اینه که عضو psn شدن خودش رایگانه ولی وقتی خواستیم عضو پلاس بشیم اون کدی که از فروشگاهها خریدیم رو باید کجا وارد کنیم که تبدیل به کاربر پلاس بشیم؟؟

واقعا از راهنماییتون ممنونم فقط چیزی که من متوجه شدم اینه که عضو psn شدن خودش رایگانه ولی وقتی خواستیم عضو پلاس بشیم اون کدی که از فروشگاهها خریدیم رو باید کجا وارد کنیم که تبدیل به کاربر پلاس بشیم؟؟

وارد acounte management میشید - میرید به Redeem Codes و کد رو میزنید و به حساب شما اون مبلغ psn card اضافه میشه و میتونید پلاس رو خریداری کنید.

من از غروب تا حالا نمیتونم ساین این بشم و میگه ایمیل یا رمز اکانتت اشتباهه! ایمیل که درسته. میمونه رمز که نمیدونم چجوری تغییر کرده!
اول خواستم ببینم این مشکل برای کسی دیگه هم این اواخر پیش نیومده؟ دوم این که لایو چت خدمات سونی چه ساعاتی فعاله؟ شماره سریال کنسولو در آوردم بدم بهشون اطلاعاتمو بدن

سلام من هم دقيقا أين مشكل رو دارم إز ديشب تا الان نميتونم ساين ان بشم ميگه ايميل و پسورد اشتباه است در صورتى كه نزديك ٢ ساله با همين ايميل و پسورد وارد ميشم !! الان نميدونم بايد چه كار كنم ؟ دوستانى كه ميدونند راهنمايى كنند !!

من از غروب تا حالا نمیتونم ساین این بشم و میگه ایمیل یا رمز اکانتت اشتباهه! ایمیل که درسته. میمونه رمز که نمیدونم چجوری تغییر کرده!
اول خواستم ببینم این مشکل برای کسی دیگه هم این اواخر پیش نیومده؟ دوم این که لایو چت خدمات سونی چه ساعاتی فعاله؟ شماره سریال کنسولو در آوردم بدم بهشون اطلاعاتمو بدن

به جزء خودتون کسی دیگه ای از آیدیت استفاده کرده؟؟که یعنی اون رمزت رو تغییر داده باشه(رمز که اتومات تغییر نمیکنه)

از سایت سونی درخواست کنید که ایمیل تغییر پسوورد رو بهتون ایمیل کنه،برید تو ایمیل و روی لینک کلیک کنید و پسوورد رو تغییر بدید،به پسوورد قدیمی هم احتیاجی نیست.........................
خود منم دیشب راحت انلاین شدم هیچ مشکلی هم نبود.............

خب با کمک آرمان عزیز فهمیدم این مشکل برای یه سری از یوزر ها ریجن 2 و آمریکا پیش اومده و پسوردشون ریست شده کلا!
از سایت سونی درخواست کنید که ایمیل تغییر پسوورد رو بهتون ایمیل کنه،برید تو ایمیل و روی لینک کلیک کنید و پسوورد رو تغییر بدید،به پسوورد قدیمی هم احتیاجی نیست
آدرسی لینکی چیزی از ایمیلشون دارید بدید ممنون میشم

سلام من هم دقيقا أين مشكل رو دارم إز ديشب تا الان نميتونم ساين ان بشم ميگه ايميل و پسورد اشتباه است در صورتى كه نزديك ٢ ساله با همين ايميل و پسورد وارد ميشم !! الان نميدونم بايد چه كار كنم ؟ دوستانى كه ميدونند راهنمايى كنند !!

خب من اکانتم برای اماراته! ایمیل دادم بهشون و جواب دادن که تعطیل کردن و شنبه رسیدگی میکنن! شما اگه برای انگلستان یا جا دیگه ای هستید ایمیل بزنید بهشون تا جمعه براتون حل کنند

Last edited by a moderator:
من به یه مشکل اساسی خوردم ….. پسورد اکانت psn م رو خودم فراموش کردم (روی Ps3
بود) بعد رفتم درخواست تعویض پسورد کردم تو psn …. الان که میرم یاهو … اجازه نمیده
برم mail م رو چک کنم … میگه شماره تماس بده تا برات کد امنیتی بفرستم … الان من
باید چه خاکی تو سرم بکنم ؟؟؟

بود) بعد رفتم درخواست تعویض پسورد کردم تو psn …. الان که میرم یاهو … اجازه نمیده

یعنی تو پی اس ان پسورد رو یادت رفت بعد تاریخ تولد رو زدی که بفرستن به میلت درسته؟
خب موقع ساخت میل مگه شماره تلفنت رو ندای؟ یا آدرس یه میل دیگه ات رو ندادی؟ بالاخره باید یه چیزی بدی بهشون برا اینجور موقع ها

با سلام دوستان چند وقت پیش من اینجا سوال کردم که کنسول من زمان وصل شدن به PSN ارور میده....An error has oncurred.you have been signed out of psn (80710B23

دوستان کنسول من کپی خوره بوده و ایا ممکنه واسه اینکه کپی خوره به PSN وصل نمیشه؟؟؟

اگه اره میشه توضیح بدید چیکار کنم وصل شه؟؟ممنون

در ضمن پینگ هم گرفتم و حتی یک تایم اوت هم نداشتم وقتی خواستم وصل بشم بازم ارور داد!

سلام به همه.
انلاین بازی کردن با (PS3) جزو ترافیک اینترنت حساب میشود ایا ؟؟؟؟
یعنی یه بنده خدایی که ترافیک سه گیگ داره، با انلاین بازی کردن از ترافیکش کم میشه ایا ؟؟

برای انلاین بازی کردن کدوم شرکت رو با چه تعرفه ای پیشنهاد میکنید؟؟:-b

آخرین ویرایش:
حدس میزنم شما مشکلت اینه
با فییلتر شکن یاهو رو باز نکن چون آی پی آدرست تغییر میکنه کد امنیتی ازت میخواد

- - -ویرایش - - -

با سلام دوستان چند وقت پیش من اینجا سوال کردم که کنسول من زمان وصل شدن به PSN ارور میده....An error has oncurred.you have been signed out of psn (80710B23

دوستان کنسول من کپی خوره بوده و ایا ممکنه واسه اینکه کپی خوره به PSN وصل نمیشه؟؟؟

اگه اره میشه توضیح بدید چیکار کنم وصل شه؟؟ممنون

در ضمن پینگ هم گرفتم و حتی یک تایم اوت هم نداشتم وقتی خواستم وصل بشم بازم ارور داد!
ربطی به کپی و اوریج نداره شما dns های مودمت(تویه تنظیمات مودمت هست) رو به کاستوم لن ps3 بدی اروری نمیده به راحتی وصل میشه

- - -ویرایش - - -

سلام به همه.
انلاین بازی کردن با (PS3) جزو ترافیک اینترنت حساب میشود ایا ؟؟؟؟
یعنی یه بنده خدایی که ترافیک سه گیگ داره، با انلاین بازی کردن از ترافیکش کم میشه ایا ؟؟

برای انلاین بازی کردن کدوم شرکت رو با چه تعرفه ای پیشنهاد میکنید؟؟:-b
بله کم میشه معمولا ساعتی 50 مگ کمک میکنه(البته به گیم هم بستگی داره ولی میانگینش همون 50 mb)
از نظر من پینگ مخابرات (نامحدود) خیلی بهتر از شرکت خصوصیاست
سرعت دانلودش کارت رو راه میندازه(1 mb نامحدود سرعت دانلود= 140 kb )
خودم با همین 1 مگ پپینگ گرفتم تا لندن 124

حدس میزنم شما مشکلت اینه
با فییلتر شکن یاهو رو باز نکن چون آی پی آدرست تغییر میکنه کد امنیتی ازت میخواد

- - -ویرایش - - -

ربطی به کپی و اوریج نداره شما dns های مودمت(تویه تنظیمات مودمت هست) رو به کاستوم لن ps3 بدی اروری نمیده به راحتی وصل میشه

- - -ویرایش - - -

بله کم میشه معمولا ساعتی 50 مگ کمک میکنه(البته به گیم هم بستگی داره ولی میانگینش همون 50 mb)
از نظر من پینگ مخابرات (نامحدود) خیلی بهتر از شرکت خصوصیاست
سرعت دانلودش کارت رو راه میندازه(1 mb نامحدود سرعت دانلود= 140 kb )
خودم با همین 1 مگ پپینگ گرفتم تا لندن 124
قیمتش چجوری درمیاد؟؟؟

خب مثل اینکه مشکل برخی اکانت های اروپا که تو هفته قبل پیش اومد و سونی پسورد هاشون رو رسیت کرد برای دلایل امنیتی، این مشکل بیخ پیدا کرده و سونی یکسری از یوزرهای آمریکا رو هم پسوردشون رو ریست کرده! اکیدا توصیه میکنم اگر تاریخ تولدی موقع ایجاد اکانت وارد کردید رو یادتون نیست خودتون برید پسوردتون رو عوض کنید تا سونی ریست نکنه براتون چون در اون صورت باید یک هفته ای با ساپورتشون سر و کله بزنید تا جوابتون رو بدن. در ضمن اگر پسوردتون عوض بشه و شما تاریخ تولد هم نداشته باشید و هیچ خریدی هم از استور نداشته باشید بازگردوندن اکانت توسط سونی هم غیر ممکن میشه و باید اکانت جدید بسازید پس عجله کنید و اگر دچار این مشکل نشدید همین الان پسوردهاتون رو عوض کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or