كد هاي يك ماهه چون مجاني هستن اينجورين و اطلاعات Credit card ميخوان.

ممنونم ولی من الان رفتم تو این سایت Credit Card Numbers Generator | Get Fake Credit Card Numbers for Testing Purposesهیچ کاری نمیتوانی بکنی باید تنها راهش یه ویزا کارت باید داشته باشی

دوستان
این ارور مربوط به چی میشه :
DSN 80710102
ممنون
سلام دوست عزیز نه بن شدن کاری به کپی خور کنسول نداره فقط دسترسی به آنلاین شدنت رو میبنده.در ضمن چرا باید بن بشی یه سری نکات رو اگر با دقت رعایت کنی بن شدنی در کاار نیست (اگه خواستین بدونید pm بده)دوستان من میخوام از طریق ps3 دی ال سی دانلود کنم /کنسولم کپی خوره /اگر بن شدن کپی خور دستگاه رو نمیپره خطر بن شدن رو میپزیرم فقط میخوام دی ال سی دانلود کنم کسی میتون کمکم کنه که کنسولمو به اینترنت وصل کنم
سلام . بله . .. DNSارور DNS هستش نه DSN
مشکل از اینترنتتون و شرکتی که اینترنت میده بهتون هستش
برید از ISP تون DNS بگیرید بعد تنظیم کنید به احتمال زیاد درست بشه
شما يه بار 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو امتحان كنيد ببينيد ميشه؟سلام . بله . .. DNS
راستش این ارور رو بعد از انجام تمام این قضایا میده
چون مستقیم زنگ زدم به بخش فنی که اینترنت میگیرم و DNS رو گرفتم
حتی یکبار هم از روش PPPOE که یوزر و پسورد رو دستی وارد میکنم ، رفتم جلو ایندفه ارور تایم اوت داد !!
میگین چیکار کنم دوستان
مشکل از چیه ؟
سلام . بله . .. DNS
راستش این ارور رو بعد از انجام تمام این قضایا میده
چون مستقیم زنگ زدم به بخش فنی که اینترنت میگیرم و DNS رو گرفتم
حتی یکبار هم از روش PPPOE که یوزر و پسورد رو دستی وارد میکنم ، رفتم جلو ایندفه ارور تایم اوت داد !!
میگین چیکار کنم دوستان
مشکل از چیه ؟
یعنی میگین ISP رو عوض کنم؟؟شما يه بار 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو امتحان كنيد ببينيد ميشه؟
به احتمال زياد مشكل از isp هست.
یعنی میگین ISP رو عوض کنم؟؟
به نظرتون حل میشه این مشکل؟
آخه من PS3 اورجینال خریدم واسه اینکه با خیال راحت به PSN وصل بشم و استفاده کنم ، نمیدونستم اینقد دنگ و فنگ داره . . . ای بابا
یعنی میگین ISP رو عوض کنم؟؟
به نظرتون حل میشه این مشکل؟
آخه من PS3 اورجینال خریدم واسه اینکه با خیال راحت به PSN وصل بشم و استفاده کنم ، نمیدونستم اینقد دنگ و فنگ داره . . . ای بابا

تورو خدا کمک