(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
یه سوالی دشتم از بچه هایی که از سرویسهای همارا استفاده می کنن,بچه ها سرعت و کیفیت و پینگ همارا خوبه؟؟؟؟؟من از تبریزم و از یکی از شرکتای مخصوص شمالغرب ایران که محدود به 3-4 تا شهره استفاده می کنم,می خواستم عوض کنم و همارا بخرم ولی نمیدونم بعدا پشیمون می شم یا نه.
یه لطفی بکنید و بگید که همارا چطوریه.من می خوام 2 مگ همارارو بخرم,برا آنلاین چطوریه؟؟سرعت داتلود 2 مگ با pc چطوریه؟؟؟؟ارزش داره از همارا بخرم؟؟؟؟؟؟
من خودم سرویسم که از یه شرکت دیگس 1 الی 2 مگه و سرعت دانلودمم با pc 230 بالاتر نیس!!!!!!

سلام
یه سوالی دشتم از بچه هایی که از سرویسهای همارا استفاده می کنن,بچه ها سرعت و کیفیت و پینگ همارا خوبه؟؟؟؟؟من از تبریزم و از یکی از شرکتای مخصوص شمالغرب ایران که محدود به 3-4 تا شهره استفاده می کنم,می خواستم عوض کنم و همارا بخرم ولی نمیدونم بعدا پشیمون می شم یا نه.
یه لطفی بکنید و بگید که همارا چطوریه.من می خوام 2 مگ همارارو بخرم,برا آنلاین چطوریه؟؟سرعت داتلود 2 مگ با pc چطوریه؟؟؟؟ارزش داره از همارا بخرم؟؟؟؟؟؟
من خودم سرویسم که از یه شرکت دیگس 1 الی 2 مگه و سرعت دانلودمم با pc 230 بالاتر نیس!!!!!!
http://forum.bazicenter.com/thread32235/page1335/ اينجا بپرس سريع تر جوابتونو ميدن.

سلام
شما بخوای سرعت دانلودت رو محاسبه کنی باید سرعت خریداری شده رو به ۸ تقسیم کنی.بحثش به تبدیل واحد ها و اینکه موقع خرید BIT حساب میشه ولی دانلودت با BYTE/S نشون میده و ایناست ولی الان سرعت دانلودت معقوله که میشه
۲۳۰*۸=۱۸۴۰‍‍‍ تقریبا ۲۰۰۰ که همون ۲ مگ میشه.

شما بخوای سرعت دانلودت رو محاسبه کنی باید سرعت خریداری شده رو به ۸ تقسیم کنی.بحثش به تبدیل واحد ها و اینکه موقع خرید BIT حساب میشه ولی دانلودت با BYTE/S نشون میده و ایناست ولی الان سرعت دانلودت معقوله که میشه
۲۳۰*۸=۱۸۴۰‍‍‍ تقریبا ۲۰۰۰ که همون ۲ مگ میشه.
در تکمیل حرف آقا محمود باید بگم که شما از هر جایی با هر سرعتی که بخوای بگیری،با خود شما 7 نفر دیه در حال استفاده از اون پورت اینترنتی هستند که همون 8 تا میشه و باید بگیم که این قضیه خیلی افتضاحه

سلام بر دوستان

سوالی داشتم میخواستم بدونم ایا شما دوستان هم از دیشب تا به امروز مشکلی با PS Store داشتین یا نه ، من وقتی میخوام وارد PS Store بشم پیغام اپدیت جدید رو میده و وقتی مخواد شروع به اپدیت بکنه رو عبارت Please Wait باقی میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته و اخرش 80710092 Error رو میده یه سرچی کرده و تمام راه حل های گفته شده رو هم تست کردم ولی مشکل حل نشد ! حالا میخواستم بدونم شما هم تو این بازه زمانی مشکلی داشتین و قضیه سراسریه یا اینکه مشکل به ISP بنده برمیگرده ؟
کلا راه حلی واسه این مشکل نیست ؟ قضیه حیاتیه .

كساني كه call of duty black ops 2 بازي ميكنند

در لابي اگر كسي رو پيدا نميكنيد برويد در قسمتي كه مد بازي رو انتخاب ميكنيد مثله team death-match مربع را فشار دهيد و connection type را از حالت normal به حالت any ببريد و حالا سرچ كنيد و ميان

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

سلام بچه ها !
یک سوال الان من پلاس شدم 1 ساله !
الان چطوری 2 گیگ آپدیت بتل 3 رو بزارم بکگراند !
رفتم تو ستینگ و ساعت هم بهش دادم ولی توی اون ساعت روشن نمیشه و آپدیت کنه ؟ چرا ؟
دقیقا میشه بگید چیکار کنم ؟
الان ساعت شیش و ربع هست من گذاشتم 6 تا 8 ولی روشن نشد !
کمک کنید ؟

يه سوال خيلي حياطي من الان يه اكانت دارم از كسي كه يوزر نيمشو ميدونم تاريخ تولدشو هم ميدونم ولي رمزشو نميدونم و به پسورد ايميلش هم دسترسي ندارم ايا من ميتونم برم تو اين اكانت؟
با ps3 امتحان كردم نوشت رمز جديد ايميل شد مشكل اينه كه نميتونم برم تو ايميل=((

سلام بر دوستان

سوالی داشتم میخواستم بدونم ایا شما دوستان هم از دیشب تا به امروز مشکلی با PS Store داشتین یا نه ، من وقتی میخوام وارد PS Store بشم پیغام اپدیت جدید رو میده و وقتی مخواد شروع به اپدیت بکنه رو عبارت Please Wait باقی میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته و اخرش 80710092 Error رو میده یه سرچی کرده و تمام راه حل های گفته شده رو هم تست کردم ولی مشکل حل نشد ! حالا میخواستم بدونم شما هم تو این بازه زمانی مشکلی داشتین و قضیه سراسریه یا اینکه مشکل به ISP بنده برمیگرده ؟
کلا راه حلی واسه این مشکل نیست ؟ قضیه حیاتیه .

من هم دقيقا همين مشكل شما رو داشتم اما در نهايت نتونستم با ps3 آپديت كنم. با pc ابديت رو دانلود كردم و ريختم رو فلش و از طريق منوى سيستم اپديت ps3 اپديت رو انجام دادم و بدون مشكل وارد استور شدم.

سلوم :d
1 سوال!
من میخوام کد 1 ماهه پلاس رو بزنم وقتی میزنمش کد رو شناسایی می کنه ولی واسه تایید و فعال سازی میگه حساب بانکی تو هم باید بزنی! :|
کسی تا حالا ای مشکل رو داشته ؟

سلوم :d
1 سوال!
من میخوام کد 1 ماهه پلاس رو بزنم وقتی میزنمش کد رو شناسایی می کنه ولی واسه تایید و فعال سازی میگه حساب بانکی تو هم باید بزنی! :|
کسی تا حالا ای مشکل رو داشته ؟
سلام مهدی PSN هم بهت PM دادم آف شدی !
فک کنم چون به صورت کد وارد کردی این رو ازت میخواد ، من با PSN Card یه 50$ اکانت رو شارژ کردم بعد از Store پلاس خریدم ، اگه کد بخوای بزنی ازت شماره کارت میخواد فک نکنم راه دیگه ای باشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or