Young Tiger
کاربر سایت
http://forum.bazicenter.com/thread32235/page1335/ اينجا بپرس سريع تر جوابتونو ميدن.سلام
یه سوالی دشتم از بچه هایی که از سرویسهای همارا استفاده می کنن,بچه ها سرعت و کیفیت و پینگ همارا خوبه؟؟؟؟؟من از تبریزم و از یکی از شرکتای مخصوص شمالغرب ایران که محدود به 3-4 تا شهره استفاده می کنم,می خواستم عوض کنم و همارا بخرم ولی نمیدونم بعدا پشیمون می شم یا نه.
یه لطفی بکنید و بگید که همارا چطوریه.من می خوام 2 مگ همارارو بخرم,برا آنلاین چطوریه؟؟سرعت داتلود 2 مگ با pc چطوریه؟؟؟؟ارزش داره از همارا بخرم؟؟؟؟؟؟
من خودم سرویسم که از یه شرکت دیگس 1 الی 2 مگه و سرعت دانلودمم با pc 230 بالاتر نیس!!!!!!
شما بخوای سرعت دانلودت رو محاسبه کنی باید سرعت خریداری شده رو به ۸ تقسیم کنی.بحثش به تبدیل واحد ها و اینکه موقع خرید BIT حساب میشه ولی دانلودت با BYTE/S نشون میده و ایناست ولی الان سرعت دانلودت معقوله که میشهسلام
یه سوالی دشتم از بچه هایی که از سرویسهای همارا استفاده می کنن,بچه ها سرعت و کیفیت و پینگ همارا خوبه؟؟؟؟؟من از تبریزم و از یکی از شرکتای مخصوص شمالغرب ایران که محدود به 3-4 تا شهره استفاده می کنم,می خواستم عوض کنم و همارا بخرم ولی نمیدونم بعدا پشیمون می شم یا نه.
یه لطفی بکنید و بگید که همارا چطوریه.من می خوام 2 مگ همارارو بخرم,برا آنلاین چطوریه؟؟سرعت داتلود 2 مگ با pc چطوریه؟؟؟؟ارزش داره از همارا بخرم؟؟؟؟؟؟
من خودم سرویسم که از یه شرکت دیگس 1 الی 2 مگه و سرعت دانلودمم با pc 230 بالاتر نیس!!!!!!
در تکمیل حرف آقا محمود باید بگم که شما از هر جایی با هر سرعتی که بخوای بگیری،با خود شما 7 نفر دیه در حال استفاده از اون پورت اینترنتی هستند که همون 8 تا میشه و باید بگیم که این قضیه خیلی افتضاحهشما بخوای سرعت دانلودت رو محاسبه کنی باید سرعت خریداری شده رو به ۸ تقسیم کنی.بحثش به تبدیل واحد ها و اینکه موقع خرید BIT حساب میشه ولی دانلودت با BYTE/S نشون میده و ایناست ولی الان سرعت دانلودت معقوله که میشه
۲۳۰*۸=۱۸۴۰ تقریبا ۲۰۰۰ که همون ۲ مگ میشه.
سلام بر دوستان
سوالی داشتم میخواستم بدونم ایا شما دوستان هم از دیشب تا به امروز مشکلی با PS Store داشتین یا نه ، من وقتی میخوام وارد PS Store بشم پیغام اپدیت جدید رو میده و وقتی مخواد شروع به اپدیت بکنه رو عبارت Please Wait باقی میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته و اخرش 80710092 Error رو میده یه سرچی کرده و تمام راه حل های گفته شده رو هم تست کردم ولی مشکل حل نشد ! حالا میخواستم بدونم شما هم تو این بازه زمانی مشکلی داشتین و قضیه سراسریه یا اینکه مشکل به ISP بنده برمیگرده ؟
کلا راه حلی واسه این مشکل نیست ؟ قضیه حیاتیه .
سلام مهدی PSN هم بهت PM دادم آف شدی !سلوم :d
1 سوال!
من میخوام کد 1 ماهه پلاس رو بزنم وقتی میزنمش کد رو شناسایی می کنه ولی واسه تایید و فعال سازی میگه حساب بانکی تو هم باید بزنی!
کسی تا حالا ای مشکل رو داشته ؟