(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام مهدی PSN هم بهت PM دادم آف شدی !
فک کنم چون به صورت کد وارد کردی این رو ازت میخواد ، من با PSN Card یه 50$ اکانت رو شارژ کردم بعد از Store پلاس خریدم ، اگه کد بخوای بزنی ازت شماره کارت میخواد فک نکنم راه دیگه ای باشه....
كد هاي يك ماهه چون مجاني هستن اينجورين و اطلاعات Credit card ميخوان.

دوستان من میخوام از طریق ps3 دی ال سی دانلود کنم /کنسولم کپی خوره /اگر بن شدن کپی خور دستگاه رو نمیپره خطر بن شدن رو میپزیرم فقط میخوام دی ال سی دانلود کنم کسی میتون کمکم کنه که کنسولمو به اینترنت وصل کنم

دوستان من میخوام از طریق ps3 دی ال سی دانلود کنم /کنسولم کپی خوره /اگر بن شدن کپی خور دستگاه رو نمیپره خطر بن شدن رو میپزیرم فقط میخوام دی ال سی دانلود کنم کسی میتون کمکم کنه که کنسولمو به اینترنت وصل کنم
سلام دوست عزیز نه بن شدن کاری به کپی خور کنسول نداره فقط دسترسی به آنلاین شدنت رو میبنده.در ضمن چرا باید بن بشی یه سری نکات رو اگر با دقت رعایت کنی بن شدنی در کاار نیست (اگه خواستین بدونید pm بده)

ارور DNS هستش نه DSN
مشکل از اینترنتتون و شرکتی که اینترنت میده بهتون هستش
برید از ISP تون DNS بگیرید بعد تنظیم کنید به احتمال زیاد درست بشه
سلام . بله . .. DNS
راستش این ارور رو بعد از انجام تمام این قضایا میده
چون مستقیم زنگ زدم به بخش فنی که اینترنت میگیرم و DNS رو گرفتم
حتی یکبار هم از روش PPPOE که یوزر و پسورد رو دستی وارد میکنم ، رفتم جلو ایندفه ارور تایم اوت داد !!
میگین چیکار کنم دوستان
مشکل از چیه ؟

سلام . بله . .. DNS
حتی یکبار هم از روش PPPOE که یوزر و پسورد رو دستی وارد میکنم ، رفتم جلو ایندفه ارور تایم اوت داد !!
میگین چیکار کنم دوستان
مشکل از چیه ؟
شما يه بار 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو امتحان كنيد ببينيد ميشه؟
به احتمال زياد مشكل از isp هست.

سلام . بله . .. DNS
میگین چیکار کنم دوستان
مشکل از چیه ؟

کلا مشکل از ISP هست .
ولی برای DNS می تونید از Primary DNS و Secondary DNS های که در بخش Divice Info مودم نشون می ده استفاده کنید.( هر روشی می رید برید قسمت Test Connection ببنید کدوم قسمت مشکل داره )
بیشتر ارورهایی که در حین Sign شدن به PSN می ده مثل همین DNS و یا همون Timeout ها مرتبط با ISP هست و تنظیمات نت خیلی کمک نمی کنه . جز یک ارور PSN که اگر رخ بده مستقیم به تنظیمات نت بر می گرده و باید چک بشه که خودشم دقیق اشاره می کنه .

شما يه بار 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو امتحان كنيد ببينيد ميشه؟
به احتمال زياد مشكل از isp هست.
یعنی میگین ISP رو عوض کنم؟؟
به نظرتون حل میشه این مشکل؟
آخه من PS3 اورجینال خریدم واسه اینکه با خیال راحت به PSN وصل بشم و استفاده کنم ، نمیدونستم اینقد دنگ و فنگ داره . . . ای بابا

آخه من PS3 اورجینال خریدم واسه اینکه با خیال راحت به PSN وصل بشم و استفاده کنم ، نمیدونستم اینقد دنگ و فنگ داره . . . ای بابا

شما تنظیمات DNS از تو خود PS3 رو همین چیزی که صادق گفت بذار ، اگه نشد به فکر عوض کردن isp باش.
اینا رو هم امتحان کن:
Primary DNS: 4.2.2.4
Secondary DNS: 4.2.2.1

دیگه اینجوریه بعضی ISP ها این مشکلاتو دارن به قول خودشون بازی آنلاین رو بستیم!
مودمتون اتوماتیک کانکت میشه یا دستی از تو ویندوز کانکت میشین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or